Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.458
Πόντοι
216
Δεν ξέρω...θα τον πλακώσει από πάνω καμία χοντρή και θα του σπάσει τίποτα πλευρακια και δε θα χει ούτε νοσοκομείο να πάει...θα μείνει σακάτης και είναι νέος , κρίμα
ειναι χελι αυτος δεν εχει αναγκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε ξέρω θα ρωτήσω τον λογιστή τα ελεύθερα πιαστίματα έχουν μειωμένο φπα? :confused:
αμα ειναι στο δρομο δλδ take away νομιζω πως ναι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
θα το κανω share στο ινσταγκραμ :coffee:
Κάτι μου λέει ότι μετά θα στείλει ντικ πικ και η κουτση Μαρία ...και δε θα βρει και άκρη για χοχλιούς....αλλά ανεβάστο πλάκα θα σπάσουμε...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.561
Πόντοι
3.656
αμα ειναι στο δρομο δλδ take away νομιζω πως ναι
δε νομίζω να γλιτώνεις έχουν βγει τα τσακάλια της εφορίας σε λαικές και κοιτάνε ποιος έχει pos, πίνακα προσωπικού και τα αντίγραφα ισολογισμών τελευταίων 5 ευτών αναρτημένο δίπλα στα μαρούλια

θα δίνω πόνο εγώ στο αμάξι και θα χτυπάει το παράθυρο ο χαρτογιακάς σε φάση ''συγνώμη....εφορία....θα θέλαμε μια εκτύπωση ισοζύγιο, ταμείο και Ζ'' :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
εχει παρει μαθηματα απο δικηγορο χασοδικη γιαυτα τα θεματα
Αυτός είναι γεννημένος αμυντικός η κουφάλα....έχει παίξει κατενάτσιο με χοντρή μπροστά από ψυγείο με το κουτάλι....το άλλο είναι χαζό ακόμα,θα τον ξεγελάσει ο πονηρός ιπποπόταμος και θα τον πλακώσει...πρέπει να αποκτήσει εμπειρία πρωτα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
δε νομίζω να γλιτώνεις έχουν βγει τα τσακάλια της εφορίας σε λαικές και κοιτάνε ποιος έχει pos, πίνακα προσωπικού και τα αντίγραφα ισολογισμών τελευταίων 5 ευτών αναρτημένο δίπλα στα μαρούλια

θα δίνω πόνο εγώ στο αμάξι και θα χτυπάει το παράθυρο ο χαρτογιακάς σε φάση ''συγνώμη....εφορία....θα θέλαμε μια εκτύπωση ισοζύγιο, ταμείο και Ζ'' :confused:

"Άντε σπάσε ρε μαλάκα τώρα τρώω" θα του πει η χοντρήεεεχχχμμμμ η λίγο μεγαλύτερη σου ήθελα να πω :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.561
Πόντοι
3.656
"Άντε σπάσε ρε μαλάκα τώρα τρώω" θα του πει η χοντρήεεεχχχμμμμ η λίγο μεγαλύτερη σου ήθελα να πω :confused:
δεν είναι χοντρή είναι plus size επιλογή ζωής και έτσι και μας πάρουν χαμπάρι τα πρωινάδικα θα μας πάνε πίπα κώλο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Αφου ρε μλκ σ εχουν επικηρυγμενο στα Χανια, δεν πατας ουτε αεροδρομιο στο νησι, μην κοροιδευεις τα μελη μας εδω.
Φοράω μάσκα και γυαλιά ρευμπαν.δεν με αναγνωρίζουν
Το. Μπεβερλυ το αρχαίο μπας κ το δίνεις κάνα 500ρικο??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
ναι αλλα μπορει να σου ζητησει να τον καρφωσεις για αντάλλαγμα :coffee:
Μπορει να σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις μαλακα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα του ριξω εναν για το καλο ΟΤΑΝ μου ερθουν οι χοχλιοι:coffee:
Προσεξε τις παρεες σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.561
Πόντοι
3.656
Στο νέο φορολογικό του χρόνου θα στη χρεώσει τεκμήριο από κα΄ποια κιλά και πάνω :confused:
δεν υπάρχει εμπεριστατωμένη μελέτη που να δείχνει ότι οι χοντρές κλάνουν περισσότερο co2 θα τους πάω στα δικαστήρια

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
δεν υπάρχει εμπεριστατωμένη μελέτη που να δείχνει ότι οι χοντρές κλάνουν περισσότερο co2 θα τους πάω στα δικαστήρια

Ηγέτης θα βάλει το φάκελο στο αρχείο με τη μια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom