Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
ολα τα χτυπηματα τα αντεχω ΕΚΤΟΣ απο την αμφισβητηση της εργατικοτητας μου
εξαλλου με ποινικους ΟΠΩΣ ειναι γνωστο δεν συναγελαζομαι:coffee:
..στη λεξη λιοπυρι να ξερεις λυγισα!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
ολα τα χτυπηματα τα αντεχω ΕΚΤΟΣ απο την αμφισβητηση της εργατικοτητας μου
εξαλλου με ποινικους ΟΠΩΣ ειναι γνωστο δεν συναγελαζομαι:coffee:
Υποννοεις οτι ο χαρτοπολεμος ειναι εξω με αδεια αυτες τις μερες;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μου εχει τυχει αυτο μαν :coffee:
Μου λεει - Εχετε κανα δικαιολογητικο για τα λεφτα ;
Τον ρωτάω , δικαιολογητικό σαν τι ας πουμε ;;
Μου λεει ειναι απο απο πληρωμη κανενος τιμολογίου ; σας τα δανεισε καποιος ; ειναι απο παροχη υπηρεσίας ;;
Του λεω εσκαψα τον κηπο και τα βρήκα , θες να σου φερω το χωμα και το φτυαρι να τα δεις αν σε καλυπτουν ;;;

Επισης ρε μαλάκα το άλλο , παω να σηκωσω ενα ποσο μεγάλο μετρητα , μου λεει - Να ρωτησω τι τα θέλετε ; ποιος ειναι ο σκοπος ;;
Του λεω οχι να μην ρωτησεις
Να σας δωσω μια τραπεζικη επιταγη μου λεει
Αν ηθελα τραπεζικη επιταγη η γενικα επιταγη εκανα και μία μονος μου σπιτι του λεω , δεν χρειαζοταν να χασω το χρονο μου για να ερθω να δω τα μουτρα σου
Πρεπει μου λεει να μου πειτε τον λογο της χρησης των μετρητων μου λεει
Γραψε του λεω οτι μου τελειωσαν τα ξύλα και θα τα καψω για να ζεσταθω

Ρε με κατι μουνοπανα που μπλεξαμε ναπουμε
Το ίδιο κ εμένα για 10κ. Είπα θέλω να πάω διακοπές. Μα μπορείτε με κάρτα να πληρώνεται. Δεν θέλω με κάρτα θέλω να ανοίγω το πορτοφόλι και να τρελαίνεται ο σερβιτόρος να πληρώσω με 100ρικο έναν καφέ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Το ίδιο κ εμένα για 10κ. Είπα θέλω να πάω διακοπές. Μα μπορείτε με κάρτα να πληρώνεται. Δεν θέλω με κάρτα θέλω να ανοίγω το πορτοφόλι και να τρελαίνεται ο σερβιτόρος να πληρώσω με 100ρικο έναν καφέ
Και μετα ξυπνησες μικρο αφραγκο τσιπρακι.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Καραγκιόζη αλεξουκο πες του καφετζή να επιστρέψει τα 600 ευρώ

Η απόφαση υπογράφτηκε μια μέρα μετά τις ευρωεκλογές. Δεν το έκαναν πριν να δούμε το 28 πόσο θα ήταν. Γάμω τα σπίτια σας καριολια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
ζητάνε πίσω τις επιδοτήσεις αλλά βουλευτικό αμάξι καινούριο από 50 χιλιάρικα το καθένα είχαν για τους αργόσχολους

πούτσα και ξύλο....:zfuck:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.469
Πόντοι
206
Αν τα έχουν εν τω μεταξύ φάει και δεν έχουν να τα επιστρέψουν, θα γίνουν και αυτά χρέη προς το δημόσιο; Θα τους κόψουν το ρεύμα;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Στα 100.000 θα φτάσει το κοστος υπερασπισης για εναν απο τους δευτερευοντες κατηγορούμενους στο Ματι.
Βόλεψε και τη κορη του στο δημόσιο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
δεν εχω δει τι ειπε παλι ο ψευταρας παπατζης στην συνεντευξη σημερα, θα εχει χαρίσει απίστευτο γέλιο πάλι :coffee:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δεν εχω δει τι ειπε παλι ο ψευταρας παπατζης στην συνεντευξη σημερα, θα εχει χαρίσει απίστευτο γέλιο πάλι :coffee:
γιατι δεν ζηταει συγνωμη ο Πολακης τυπε,5 ευρω το λιτρο η βενζινη αλλα ο Πολακισμος δεν θα περασει:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.947
Πόντοι
6.056
Ετοιμαστειτε να τα σκασετε παλι. Ερχεται νεα επιδότηση στο ρευμα
Θα πάρετε 100€ και δώσετε 150
Mε τον πληθωρισμο που τρεχει(ελαχιστα βεβαια) ψιλοσυμφερει αν τα ζητησουν μετα απο 4-5 χρονια:confused::confused::confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
γιατι δεν ζηταει συγνωμη ο Πολακης τυπε,5 ευρω το λιτρο η βενζινη αλλα ο Πολακισμος δεν θα περασει:confused::confused::confused:

Τυπε για να καταλαβουν καποιοι ποσο ξεφτιλισμενος ειναι και δεν εχει τσιπα σε τιποτα
καθεται και δίνει συνεντευξη στην γυναικα του ανηψιου του ρε μαλάκα :headbang::headbang:

Και το πιο μουνόπανο απατεώνας θα έλεγε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ να μην δωσει σε αυτην συνέντευξη... δηλαδη δεν είχε ο ΣΚΑΙ να στειλει αλλον δημοσιογράφο ;;; ΗΜΑΡΤΟΝ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε για να καταλαβουν καποιοι ποσο ξεφτιλισμενος ειναι και δεν εχει τσιπα σε τιποτα
καθεται και δίνει συνεντευξη στην γυναικα του ανηψιου του ρε μαλάκα :headbang::headbang:

Και το πιο μουνόπανο απατεώνας θα έλεγε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ να μην δωσει σε αυτην συνέντευξη... δηλαδη δεν είχε ο ΣΚΑΙ να στειλει αλλον δημοσιογράφο ;;; ΗΜΑΡΤΟΝ
παρε θειτσα τυπε:confused::confused::confused:
322f12c7-siakossioni_gios-dimos-(1)-og.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Σε λιγο θα βαλει την Μαρεβα να του παρει συνεντευξη και θα βγουν τιτλοι στο Πρωτο Θεμα:
- Σκληρες ερωτησεις στον Πρωθυπουργο της χωρας
- Τον εστησε στον τοιχο η Μαρεβα με τις ερωτησεις της
- Σκληρο man to man στον Κο Μητσοτακη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
ωχ ωχ ωχ ετοιμαστειτε αυριο για τσιμπουκια του Νταιμα στον Κο Κυριακο και στην τιμη της βενζινης :confused::confused::confused:

Θα φορολογησει τα υπερκερδη των διυλιστηρίων και τα 300 περιπου μυρια που θα παρει λεει, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ , δηλαδη μια τριχα απο τα αρχιδια του θα παει στους χαμηλοσυνταξιουχους που δεν ειδαν αυξηση στην συνταξη τους λόγω της προσωπικης διαφοράς

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ .... ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ;;;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;
Ο Νταιμάς ...
Ο Νταιμάς απο αυριο θα παρακαλάει να παει η βενζινη 9 ευρω για να του πληρωνει ο κοσμακης την συνταξη

Κα ΝΑΙ αυτο ειναι μια θετικ ειδηση ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΛΑ ΣΑΣ :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Ποσο σας εχει βιασει την ψυχουλα ο Κυριος Κυριακος και τρεχετε ξωπισω του μη χασετε ουτε , απο αυτα που θα πει….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom