Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα ο κοσμος δεν μασαει πλεον απο τετοια το βλεπεις..
εδω τωρα διαβαζω εγκριτα σε αυτακια το εγκριτα σαιτ και εφημεριδες που προσπαθουν να μας πεισουν πχ οτι η ακριβεια στο ρευμα οφειλεται σε παπατζες λες και απευθυνονται σε ιθαγενεις να πουμε
εχει μασησει πολυ χειροτερες μαλακιες
εισαγόμενες ακριβειες
μικροκλιμα
νεφελωσεις
δεν φυσαει και δεν εχουμε ρευμα
το μισο αρνι ειναι πιο φθηνο απο το ολοκληρο

Και μια χαρά ολοι τα εχαψαν

Και μην μου πεις για αγραμματους κτλ γιατι ο πρωτος που τα στηριζε κιολας ειναι αποφοιτος της νομικής εδω μέσα :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.426
Πόντοι
12.756
εχει μασησει πολυ χειροτερες μαλακιες
εισαγόμενες ακριβειες
μικροκλιμα
νεφελωσεις
δεν φυσαει και δεν εχουμε ρευμα
το μισο αρνι ειναι πιο φθηνο απο το ολοκληρο

Και μια χαρά ολοι τα εχαψαν

Και μην μου πεις για αγραμματους κτλ γιατι ο πρωτος που τα στηριζε κιολας ειναι αποφοιτος της νομικής εδω μέσα :coffee:
για καποιο χρονικο διαστημα ναι ΟΜΩΣ οι προσφατες εκλογες για ευρωβουλη κατι εδειξαν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.426
Πόντοι
12.756
Ειστε νυχτωμενοι εντελώς στα πολιτικά ειδικά αθηναιος και αλεξ...αν μιλησω θα μπαναριστω αλλα θα μιλήσω κάποια στιγμη

θελω μυστικες δημοσκοπησεις,e-mail,τα μανιφεστο σου,ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ να μην μας μεινει αντερο απο τα γελια:wanker:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
928
Πόντοι
81
Ειστε νυχτωμενοι εντελώς στα πολιτικά ειδικά αθηναιος και αλεξ...αν μιλησω θα μπαναριστω αλλα θα μιλήσω κάποια στιγμη
για πες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτό μου θύμισε την ατακα στο Φυλακες ανηλικων: ''Πατησε τους κατω Ανδρέα''

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
ας κανει προωρες εδω ειμαστε να τον μαυρισουμε
με τον @alex71 εχουμε ενα στοιχημα, εαν ο Μκουλης δεν εξαντλησει την τετραετια θα διαγραψει το ψευδονιμο του στο μπου, εαν οχι διαγραφω εγω το δικο μου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756
για καποιο χρονικο διαστημα ναι ΟΜΩΣ οι προσφατες εκλογες για ευρωβουλη κατι εδειξαν
2 pass θα δωσει και θα έρθουν ολα τουμπα .. μην κοιτας που στος ευρωεκλογες ηταν σιγουρος οτι θα γαμησει παλι .. τωρα που την εχει ψιλιαστει θα ταισει σανο το κόσμο και θα ξαναβγει πανω στον θρόνο :rockon::rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756
με τον @alex71 εχουμε ενα στοιχημα, εαν ο Μκουλης δεν εξαντλησει την τετραετια θα διαγραψει το ψευδονιμο του στο μπου, εαν οχι διαγραφω εγω το δικο μου
η εγκυροτητα που εχει ο Αλεξ στα στοιχήματα ειναι σαν να βάζεις στοιχημα με Σωρρα για να αγορασεις μετοχες της τραπεζας Ανατολης και να πληρωθουν :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756
ο Νταιμας αυτη η ψυχη που να χάθηκε ;; :coffee:

Δεν πιστευω να πηγε τίποτα διακοπες ; :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
θεωρω οτι τετοιο σεναριο δεν θα ξαναυπαρξει...
Ποτέ δεν ξέρεις.
Παρεκτός που στην πρόσφατη μαφία των υπαλλήλων που επιασαν, υπήρχε και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Κρίμα τέτοια ταλέντα να πηγαίνουν χαμένα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.426
Πόντοι
12.756
Ελλαδαρα-κουλισταν 2024
ρε το διαβασα εκλαψα απο τα γελια..τι γελοιους δημαρχους και γενικα πολιτικους εχουμε:tooth:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.532
Πόντοι
506
Για την οπλοβιομηχανία και τις πολυεθνικές δουλεύει. Και αυτός, και οι άλλοι ηγέτες της Δύσης. Πες τους Σολτς ή Μακρόν, ή όπως αλλιώς θες.

Δημιουργούν ανάγκες για εξοπλισμούς, υπογράφουν συμβάσεις και χρεόγραφα για νέες εξωφρενικές δαπάνες, επιβαρύνοντας τους φορολογούμενους.
Η Γερμανια έχει αποθέματα δισ και η Γαλλια ειναι πυρηνικη δύναμη. Εμεις εχουμε το πρόβλημα.
Τα τελευταία 2-3 χρονια η Ελλαδα εχει γινει ασθενεστερη και η Τουρκια αφορητα πιο ισχυρη

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.344
Πόντοι
3.556
Η Γερμανια έχει αποθέματα δισ και η Γαλλια ειναι πυρηνικη δύναμη. Εμεις εχουμε το πρόβλημα.
Τα τελευταία 2-3 χρονια η Ελλαδα εχει γινει ασθενεστερη και η Τουρκια αφορητα πιο ισχυρη

Ναι. Ακριβώς. Εξού και είμαστε ο ασθενέστερος κρίκος της αλυσίδας. ;-)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
ειλικρινα εχω απογοητευθει με την κυβερνηση...
μπουρδελο ολα....
θες απο ακριβεια;τροφιμα,υπηρεσιες,ρευμα λαιλαπα..
θες απο εξυπηρετηση;μιλαμε τραγικα ολα
σου ηρθε "εκτακτος λογαριασμος ρευματος" η εισαι κανας πλεμπαιος και στην χαρισανε?Τα μουνοπανα μου στειλανε γαμω τις μανουλες τους!@

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Ας ΜΗ γινόταν ιδιωτική η ΔΕΗ.

Πρέπει να επιστρέψει κατά 100% στο δημόσιο και να πληρώνεται μέσω φόρων,χωρίς λογαριασμούς.Να έχουν όλα τα σπίτια ρεύμα ως ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΗΕ.Το ίδιο και το νερό.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία αυτή !!
τυπε θα πληρωνεις παλι κοπριτες 4,000 και 5,000 ευρω και δεν θα εχεις και ρευμα αν δεν τους λαδωσεις-τα ξεχασες-ειπαμε οτι τα εχουν κανει πουτανα ολα οι ακριδες της μαφιας μητσοτακη αλλα οχι να ζησουμε και εποχες ανδρεα παλι!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
για τον μπουτσο ολα τα κανανε...εργασιακα,τιμολογια ΔΕΗ,μαρκετ τιμες,διαχειρηση πυρκαγιων,κτλ δεν τους σταματαει τπτ/
Να είναι καλά τα βόδια οι ΝΔκράτες που τους ψηφίζουν. Έρχονται και οι φορολογικές δηλώσεις. Πουτάνα όλα κι εκεί! Η πιο άχρηστη και επικίνδυνη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Τα διέλυσε όλα, καμία ανάπτυξη, φάγανε ένα σκασμό λεφτά και θα αφήσουν μόνο χρέη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756
Να είναι καλά τα βόδια οι ΝΔκράτες που τους ψηφίζουν. Έρχονται και οι φορολογικές δηλώσεις. Πουτάνα όλα κι εκεί! Η πιο άχρηστη και επικίνδυνη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Τα διέλυσε όλα, καμία ανάπτυξη, φάγανε ένα σκασμό λεφτά και θα αφήσουν μόνο χρέη.
μα αφου σου λενε , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom