CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.511
- Πόντοι
- 2.606
τυπε η αληθεια ειναι οτι τα μουνοπανα που μας διαφημιζεις μου δημιουργουν παρα πολλα νευρα...Πολλά ννεύρα, να το κοιτάξεις, άλλωστε εσύ παρέθεσες μήμυμά μου που ΔΕΝ αναφερόταν σε σένα, απειλώντας με ξύλο, ψευτόμαγκα του πληκτρολογίου.
Αν όπως έγραψες έχεις κέρφη πάνω από 50 k τον χρόνο, που στο εύχομαι, τότε θα αναγνώριζες ότι επί Κούλη, οι φόροι σου και οι ασφαλιστικές εισφορές ελιναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000 € λιγότερες.
δεν σε απειλησα ρε βλακα με ξυλο ,αλλα εγραψα σε ενα γενικο πλαισιο οτι αποψεις τετοιες θελουν κλωτσιες -τις περισσοτερες μαλιστα ,για να τονισω το ποσο γελοιες αποψεις ειναι αυτες που εκφερεις...
δεν εγραψα ουτε ποσα κερδη εχω, ουτε εγραψα οτι πληρωνω λιγοτερα, ουτε οτι δινω περισσοτερα ...εσυ υπεθεσες αυθαιρετα οτι δηλωνω ζημιες και σου απαντησα αναγκαστικα (δεν μου αρεσει να μπαινω σε κουβεντα για νουμερα)για να μην αναλωνεσαι σε υποθεσεις...
και επειδη δεν καταλαβαινεις η παριστανεις οτι δεν καταλαβαινεις το ζητουμενο ειναι να μπορουν και γιατι οχι να μπορουν να καταναλωσουν περισσοτερο οι υποψηφιοι πελατες...να αυξηθει δηλαδη η αγοραστικη τους δυναμη ...η πολιτικη επιλογη ομως της κυβερνησης -ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ -ειναι να εξαφανισουν τους πολυ μικρους /μικρους και να μειωσουν τις μικρομεσαιες εως μεσαιες επιχειρησεις......Εχουν επιλεξει αυτο το μοντελο και ειναι προφανες πως δεν θα κανουν πισω μεχρι να γονατισουν τη μεσαια ταξη....τους ενδιαφερει μια κοινωνια λιγων και εξαρτωμενων ...οι υπολοιποι αναλωσιμοι !
θεωρω αυτη την κεντρικη επιλογη λαθος γιατι τις επενδυσεις των λιγων δεν θα τις νιωσει στην ουσια η κοινωνια αφου τα κερδη θα καταληγουν σε καποια οφ σορ ,ειτε θα μαγειρευονται τοσο ωστε να ειναι αδιαφορα.....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΩΡΩ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΑ ΕΠΑΝΑΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ....