Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
Πολλά ννεύρα, να το κοιτάξεις, άλλωστε εσύ παρέθεσες μήμυμά μου που ΔΕΝ αναφερόταν σε σένα, απειλώντας με ξύλο, ψευτόμαγκα του πληκτρολογίου.

Αν όπως έγραψες έχεις κέρφη πάνω από 50 k τον χρόνο, που στο εύχομαι, τότε θα αναγνώριζες ότι επί Κούλη, οι φόροι σου και οι ασφαλιστικές εισφορές ελιναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000 € λιγότερες.
τυπε η αληθεια ειναι οτι τα μουνοπανα που μας διαφημιζεις μου δημιουργουν παρα πολλα νευρα...
δεν σε απειλησα ρε βλακα με ξυλο ,αλλα εγραψα σε ενα γενικο πλαισιο οτι αποψεις τετοιες θελουν κλωτσιες -τις περισσοτερες μαλιστα ,για να τονισω το ποσο γελοιες αποψεις ειναι αυτες που εκφερεις...
δεν εγραψα ουτε ποσα κερδη εχω, ουτε εγραψα οτι πληρωνω λιγοτερα, ουτε οτι δινω περισσοτερα ...εσυ υπεθεσες αυθαιρετα οτι δηλωνω ζημιες και σου απαντησα αναγκαστικα (δεν μου αρεσει να μπαινω σε κουβεντα για νουμερα)για να μην αναλωνεσαι σε υποθεσεις...
και επειδη δεν καταλαβαινεις η παριστανεις οτι δεν καταλαβαινεις το ζητουμενο ειναι να μπορουν και γιατι οχι να μπορουν να καταναλωσουν περισσοτερο οι υποψηφιοι πελατες...να αυξηθει δηλαδη η αγοραστικη τους δυναμη ...η πολιτικη επιλογη ομως της κυβερνησης -ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ -ειναι να εξαφανισουν τους πολυ μικρους /μικρους και να μειωσουν τις μικρομεσαιες εως μεσαιες επιχειρησεις......Εχουν επιλεξει αυτο το μοντελο και ειναι προφανες πως δεν θα κανουν πισω μεχρι να γονατισουν τη μεσαια ταξη....τους ενδιαφερει μια κοινωνια λιγων και εξαρτωμενων ...οι υπολοιποι αναλωσιμοι !
θεωρω αυτη την κεντρικη επιλογη λαθος γιατι τις επενδυσεις των λιγων δεν θα τις νιωσει στην ουσια η κοινωνια αφου τα κερδη θα καταληγουν σε καποια οφ σορ ,ειτε θα μαγειρευονται τοσο ωστε να ειναι αδιαφορα.....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΩΡΩ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΑ ΕΠΑΝΑΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
Είσαι ελ. επαγγελματίας ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ;;;;;

Αλλά είσαι πλέμπα, πεθαμένος λιγούρης ;;;

Πλήρωνες μόνο ταμείο ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ;;;;;;

Τώρα δεν θα έχεις πλέον !!!!!!

ΕΝΙΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ !!!!!

Ναι ρε μαλάκα.
Αν χρωστάς στην εφορία ακόμη και αν πληρώνεις το ταμείο
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ψόφο

επιτέλους ένα ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ που αφορά τους πιστολάδες :wanker:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
τυπε η αληθεια ειναι οτι τα μουνοπανα που μας διαφημιζεις μου δημιουργουν παρα πολλα νευρα...
δεν σε απειλησα ρε βλακα με ξυλο ,αλλα εγραψα σε ενα γενικο πλαισιο οτι αποψεις τετοιες θελουν κλωτσιες -τις περισσοτερες μαλιστα ,για να τονισω το ποσο γελοιες αποψεις ειναι αυτες που εκφερεις...
δεν εγραψα ουτε ποσα κερδη εχω, ουτε εγραψα οτι πληρωνω λιγοτερα, ουτε οτι δινω περισσοτερα ...εσυ υπεθεσες αυθαιρετα οτι δηλωνω ζημιες και σου απαντησα αναγκαστικα (δεν μου αρεσει να μπαινω σε κουβεντα για νουμερα)για να μην αναλωνεσαι σε υποθεσεις...
και επειδη δεν καταλαβαινεις η παριστανεις οτι δεν καταλαβαινεις το ζητουμενο ειναι να μπορουν και γιατι οχι να μπορουν να καταναλωσουν περισσοτερο οι υποψηφιοι πελατες...να αυξηθει δηλαδη η αγοραστικη τους δυναμη ...η πολιτικη επιλογη ομως της κυβερνησης -ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ -ειναι να εξαφανισουν τους πολυ μικρους /μικρους και να μειωσουν τις μικρομεσαιες εως μεσαιες επιχειρησεις......Εχουν επιλεξει αυτο το μοντελο και ειναι προφανες πως δεν θα κανουν πισω μεχρι να γονατισουν τη μεσαια ταξη....τους ενδιαφερει μια κοινωνια λιγων και εξαρτωμενων ...οι υπολοιποι αναλωσιμοι !
θεωρω αυτη την κεντρικη επιλογη λαθος γιατι τις επενδυσεις των λιγων δεν θα τις νιωσει στην ουσια η κοινωνια αφου τα κερδη θα καταληγουν σε καποια οφ σορ ,ειτε θα μαγειρευονται τοσο ωστε να ειναι αδιαφορα.....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΩΡΩ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΑ ΕΠΑΝΑΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ....
Τυπάρα ... τελευταία είδηση σημερινή ....

ΕΝΙΑΙΑ φορολογική & ασφαλιστική ενημερότητα ....

Θες επιπλέον ανάλυση ;
Δεν νομίζω.
'Εξυπνος είσαι .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
Τυπάρα ... τελευταία είδηση σημερινή ....

ΕΝΙΑΙΑ φορολογική & ασφαλιστική ενημερότητα ....

Θες επιπλέον ανάλυση ;
Δεν νομίζω.
'Εξυπνος είσαι .
ΔΕΝ χρειαζομουν καν αυτο για να κρινω....ξερω απο την πρωτη μερα που ηρθαν πισω οι σιχαμενοι βημα προς βημα τι θα ξηλωσουν και τι θα καταγαμησουν στην πορεια τους προς τον ολεθρο!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606

Περιλαμβάνει και ... ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!!!!!!!

Αν ... χρωστάς κανα ΤΑΠ ... ή κλήση .....
ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ !!!!!!!!!!

Τι ιδέες είναι αυτές ρε τυπάρα ;;;
ετσι ,ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ,ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.192
Πόντοι
5.506
Fela0DrXgAEqyaR.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
επιτέλους ένα ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ που αφορά τους πιστολάδες :wanker:
ΝΑΙ τυπε ,αλλωστε ο σωστος "μπιστολας " κωλωνει να κανει ενα συμβολαιο ιδιωτικο υγειας με δυο χιλιαρικα να του καλυπτει μεχρι και αποτριχωση κωλοσουφριδας και θα τα βαψει μαυρα με τα νεα μετρα.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
ΝΑΙ τυπε ,αλλωστε ο σωστος "μπιστολας " κωλωνει να κανει ενα συμβολαιο ιδιωτικο υγειας με δυο χιλιαρικα να του καλυπτει μεχρι και αποτριχωση κωλοσουφριδας και θα τα βαψει μαυρα με τα νεα μετρα.....
ο σωστός μπιστολάς δεν κωλώνει πουθενά...

αν και σοβαρά μιλώντας -ναι μπροώ- μερικοί μπιστολάδες επειδή η χαζρεμούλα είναι στην φύση τους με την λογική αυτή φτάνουν σε σημείο να τα έχουν κάνει τόσο σκατά που να μην έχουν όχι για ασφάλεια υγείας αλλά ούτε για χαρτί υγείας.

μην σου κάνει εντύπωση δεν υπάρχουν στην αγορά μόνο οι αδικημένοι υπάρχουν και οι απλά κακοπληρωτές....

από την άλλη αν εξισώνεται η φορολογική με την ασφαλιστική έχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερες προεκτάσεις...

για παράδειγμα....ο έφκα είναι 3-4 κατοστάρικα τα δίνεις και τελείωσε.....η εφορία όμως....μπορεί να σου βγει ένα μήνα ΦΠΑ 30 χιλιάρικα.....και να το βάλεις σε δόσεις....όμως σε δώσεις παίρνεις ΜΕΡΙΚΗ ενημερότητα....εκεί τι γίνεται?????

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Τύπε να το προσέξεις. Με Κούλη ΠΘ μέχρι και το 2031 (και βλέπουμε), δεν σε βλέπω καλά. Κρίμα είναι.
Καλη συνέχεια να ε΄χεις.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.981
Πόντοι
25.186
Oι βουλευτες και υπουργοι στην Ελλάδα ειναι ευλογημενοι,κανουν τη ζωη των ονειρων τους.
Λεφτα,αραλίκι,κανενα αγχος,κανενας ελεγχος,δικαοσυνη δεν υπάρχει,λογοδοσία δεν υπάρχει
Χατζηδάκης,Χρυσοχοιδης..αεργοι,χωρις επαγγελμα,..εξουσία,σωματυοφυλακες,ζωάρα,λεζαντα

Περιλαμβάνει και ... ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!!!!!!!

Αν ... χρωστάς κανα ΤΑΠ ... ή κλήση .....
ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ !!!!!!!!!!

Τι ιδέες είναι αυτές ρε τυπάρα
Δεν είναι αυτό που λες.Για πώληση ακινήτου και τέτοιες δουλειές είναι αυτό . Όταν χρειαζεσαι διπλή ενημεροτητα δηλαδή.
Δεν αφορά την ασφαλιστική σου κάλυψη.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
Αυτη η κυβερνηση εχει επιλεξει να ισοπεδωσει την κοινωνια ,να την κανει αλοιφη για καλους για να ειμαι πιο ακριβης....μετα την εμεσση υπερφορολογηση των παντων, με τα απανωτα ρεκορ ακριβειας στο ρευμα -καυσιμα -τροφιμα ,τομεις που συμπαρεσυραν και τα υπολοιπα στο ανοδικο σπιραλ θανατου για τις ιθαγενεις τσεπες ,πλεον λαμβανει μετρα που στην καλυτερη θα τα χαρακτηριζε καποιος απελπισιας ,ενω ενας πιο ψαγμενος θα εβλεπε το μοτιβο που προδιδει την επιλογη πολιτικης τους....Τα χρηματα που αφαιρουν συνεχως απο τις τσεπες των πολιτων εμμεσα ειτε αμεσα ,χανονται απο την ηδη ημιθανη αγορα ....με τις παγιες και ανελαστικες δαπανες ηδη στο θεο εδω και μια τριετια ,το τσουναμι θα ειναι πολυ μεγαλο και καταστροφικο...ενας ηλιθιος μπορει να το καταλαβει ΑΥΤΟ- σιγουρα το γνωριζουν ,αλλα τελικα ειναι αυτο που ακριβως θελουν να επιτυχουν ....ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΗ........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Δεν είναι αυτό που λες.Για πώληση ακινήτου και τέτοιες δουλειές είναι αυτό . Όταν χρειαζεσαι διπλή ενημεροτητα δηλαδή.
Δεν αφορά την ασφαλιστική σου κάλυψη.
Η ενημερότητα ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ πλέον .

Όταν δεν έχεις την ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ... που είναι ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ....

θα έχεις ασφαλιστική κάλυψη ;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
Τύπε να το προσέξεις. Με Κούλη ΠΘ μέχρι και το 2031 (και βλέπουμε), δεν σε βλέπω καλά. Κρίμα είναι.
Καλη συνέχεια να ε΄χεις.
το μονο που με βρισκει συμφωνο ειναι αυτο ,οσο και να ευχομαι να γαμηθουν,οταν τρεχουν μονοι τους δεν μπορει να βγουν δευτεροι ....ισως στο ενδιαμεσο προλαβει βεβαια καποιος πουστης και πατησει κανα κουμπι και γλυτωσουμε ολοι μια και καλη!

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.981
Πόντοι
25.186
Η ενημερότητα ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ πλέον .

Όταν δεν έχεις την ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ... που είναι ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ....

θα έχεις ασφαλιστική κάλυψη ;;;;

Είμαστε σοβαροί ;;;
Ναι γιατί για να έχεις ασφαλιστική κάλυψη δεν βγάζεις ενημεροτητα.
Απλά πληρώνεις το οφείλομενο μηνιαίο ποσό και έχεις κάλυψη και είσαι και ενήμερος . Δεν ζητάνε ενημεροτητα όταν πας στο νοσοκομείο η αλλού αλλά να είσαι καλυμμένος στο σύστημα του Εφκα.

Πχ ειμαι υπαλληλος σε εταιρεία,τα πληρώνει ο εργοδότης,εγώ έχω ασφάλεια
Κι ας χρωστάω εγώ 1 εκ στην εφορία .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Ναι γιατί για να έχεις ασφαλιστική κάλυψη δεν βγάζεις ενημεροτητα.
Απλά πληρώνεις το οφείλομενο μηνιαίο ποσό και έχεις κάλυψη και είσαι και ενήμερος . Δεν ζητάνε ενημεροτητα όταν πας στο νοσοκομείο η αλλού αλλά να είσαι καλυμμένος στο σύστημα του Εφκα.

Πχ ειμαι υπαλληλος σε εταιρεία,τα πληρώνει ο εργοδότης,εγώ έχω ασφάλεια
Κι ας χρωστάω εγώ 1 εκ στην εφορία .
Αν είσαι υπάλληλος , ο εργοδότης πέρα από ταμείο σου πληρώνει και ΦΜΥ.
Οπότε χρέος στην εφορία , μόνο από ΕΝΦΙΑ και μισθώματα μπορείς να έχεις.

Αν είσαι επαγγελματίας και δεν έχεις πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ.
Για αυτό των επαγγελματιών η ασφαλιστική ενημερότητα έχει διάρκεια κάτι ΛΙΓΟΥΣ μήνες.
Ενώ των συνταξιούχων είναι ΜΟΝΙΜΗ και των μισθωτών μέχρι το επόμενο έτος,
που θα ελεγχθεί ο εργοδότης αν πληρώνει εισφορές. Που και να μην πληρώνει , ο υπάλληλος έχει ασφάλεια.
Ο εργοδότης έχει χρέος αν δεν τις πληρώσει ./

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
υπάρχουν περιπτώσεις που αν ο εργοδότης δεν κολλήσει τα ένσημα και ο εργαζόμενος δεν το γνωρίζει ο εργαζόμενος δεν έχει ασφαλιστική ενημερότητα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.793
Πόντοι
12.756
λαμπαδιοδρομος απο τα λιντλ....απο οτι εχω καταλαβει εδω στο σαη μονο στον 71 εχει καταφερει να τον κανει λαμπαδα.......
και γω μπορει να την γαμουσα την τρελή .. ειμαι σε δίλημμα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom