Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.938
Πόντοι
6.056
Υπάρχει και άλλη ανάγνωση σε αυτό βέβαια....

Αν ο τάκης για να επιβιώσει πρέπει να δηλώσει μηδέν ευρώ τότε κάτι δεν πάει καλά και καλύτερα να κλείσει να πάρει τον τζίρο του κανένας που να μπορεί....

και το κυριότερο....ο τάκης μπορεί να μη βγαίνει επειδή θέλει να κάθεται όλη μέρα με το κλιματιστικό και να έχει 2 άτομα προσωπικό να δουλεύουν και να του φέρνουν την είσπραξη....

και να μην είναι διατεθειμένος να ιδρώσει τον κώλο του για να μειώσει έξοδα και να βγαίνει κάπως καλύτερα....

γιατί εγώ που βγαίνω και πληρώνω φόρο να πρέπει να χαρώ αν ο τάκης δίνει χαμηλότερες τιμές και μου παίρνει τη δουλειά επειδή αυτός δεν κόβει τίποτα?
Τυπε ο Χ μπορει να δουλευει και να βγαζει περιπου οσα ενας στον ιδιωτικο τομεα,μπορει να δουλευει περισσοτερο και χωρις αδειες αλλα να μην θελει να παει σε αφεντικο.Βεβαια η λογικη σας λεει ας το κλεισει μωρε,να μεινουν 2-3 πολυθεθνικες να μην υπαρχει και ανταγωνισμος,μην χαλαμε και την πιατσα.:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

o τακης την ιδρωνει την φανελα
Δεν ειναι αυτο το θεμα μας:coffee:Κατσε γιατι εδω δεν τις πολυπλενουν τις φανελες:woldman::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.891
Πόντοι
3.656
Τυπε ο Χ μπορει να δουλευει και να βγαζει περιπου οσα ενας στον ιδιωτικο τομεα,μπορει να δουλευει περισσοτερο και χωρις αδειες αλλα να μην θελει να παει σε αφεντικο.Βεβαια η λογικη σας λεει ας το κλεισει μωρε,να μεινουν 2-3 πολυθεθνικες να μην υπαρχει και ανταγωνισμος,μην χαλαμε και την πιατσα.:confused::confused::confused:
Όχι δεν είπα αυτό

και οι περισσότεροι τάκηδες βγάζουν όσο βγάζει ένας της σειράς στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή κάνα χιλιάρικο...1200 το πολύ....και με πολύ περισσότερη δουλειά και άγχος.

άλλο το να μην θες να πας σε αφεντικό άλλο το να θες να είσαι εσύ αφεντικό των άλλων. Εγώ σου είπα κάτι που το παρέβλεψες...υπάρχουν πολλοί που θεωρούν δεδομένο ότι θα πληρώνουν μερικά άτομα προσωπικό και αυτοί θα κάθονται στο γραφείο να περιμένουν την είσπραξη και να φύγουν στις 17.00.

Όχι...αν δεν βγαίνεις και γιαυτό δηλώνεις μηδέν ευρώ...ενώ ζεις με 1000 ευρώ το μήνα...πρώτα διώχνεις έναν υπάλληλο και δουλεύεις περισσότερο...και μετά λες ''μα τι να κάνω????''

Δεδομένου ότι έχεις προσπαθήσει άλλες λύσεις και δεν μπορείς να αυξήσεις τις πωλήσεις σου και το περιθώριο.

Δηλαδή υπάρχει μόνο ο τάκης και οι πολυεθνικές? δεν υπάρχουν άλλοι μεγαλύτεροι επαγγελματίες από τον τάκη που κάνουν την δουλειά και δεν δηλώνουν μηδέν ευρώ??? τον τάκη τον ανταγωνίζεται η πολυεθνική? :confused:

Εννοείται ότι δεν πρέπει να κλείσουν όλοι και να μείνουν οι 2-3 πολυεθνικές...αλλά αν είναι να διαλέξω ανάμεσα στον τάκη που δηλώνει μηδέν ευρώ και σε μια μικρή εταιρεία ''εμείς δεν είμαστε σαν τον Τάκη ΜΟΝ ΙΚΕ''

εγώ διαλέγω την δεύτερη.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.938
Πόντοι
6.056
Όχι δεν είπα αυτό

και οι περισσότεροι τάκηδες βγάζουν όσο βγάζει ένας της σειράς στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή κάνα χιλιάρικο...1200 το πολύ....και με πολύ περισσότερη δουλειά και άγχος.

άλλο το να μην θες να πας σε αφεντικό άλλο το να θες να είσαι εσύ αφεντικό των άλλων. Εγώ σου είπα κάτι που το παρέβλεψες...υπάρχουν πολλοί που θεωρούν δεδομένο ότι θα πληρώνουν μερικά άτομα προσωπικό και αυτοί θα κάθονται στο γραφείο να περιμένουν την είσπραξη και να φύγουν στις 17.00.

Όχι...αν δεν βγαίνεις και γιαυτό δηλώνεις μηδέν ευρώ...ενώ ζεις με 1000 ευρώ το μήνα...πρώτα διώχνεις έναν υπάλληλο και δουλεύεις περισσότερο...και μετά λες ''μα τι να κάνω????''

Δεδομένου ότι έχεις προσπαθήσει άλλες λύσεις και δεν μπορείς να αυξήσεις τις πωλήσεις σου και το περιθώριο.

Δηλαδή υπάρχει μόνο ο τάκης και οι πολυεθνικές? δεν υπάρχουν άλλοι μεγαλύτεροι επαγγελματίες από τον τάκη που κάνουν την δουλειά και δεν δηλώνουν μηδέν ευρώ??? τον τάκη τον ανταγωνίζεται η πολυεθνική? :confused:

Εννοείται ότι δεν πρέπει να κλείσουν όλοι και να μείνουν οι 2-3 πολυεθνικές...αλλά αν είναι να διαλέξω ανάμεσα στον τάκη που δηλώνει μηδέν ευρώ και σε μια μικρή εταιρεία ''εμείς δεν είμαστε σαν τον Τάκη ΜΟΝ ΙΚΕ''

εγώ διαλέγω την δεύτερη.
Ε τι μου λες,οτι υπαρχουν τεμπελχαναδες που θελουν να κοιμουνται και να βγαζουν μυρια γιατι αυτοι ειναι οι "ξυπνιοι"?Σε ολους τους κλαδους υπαρχουν τετοιοι,δεν λυπαμαι κανεναν που τεμπελιαζει και του φταιει το κακο το ριζικο και η μαυρη μοιρα.Αλλα εδω βολευουμε ενα σωρο τετοιους σε δημοσιο,οργανισμους κλπ και μετα βαζουμε αυτους να μας υποδεικνυουν πως λειτουργει η αγορα,πως συτνηρειται μια επιχειρηση.:confused::confused::confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.932
Πόντοι
6.256
Τέτοιες λαϊκίστικες πίπες ούτε ο Βελόπουλος δεν ξεστομίζει.

Εγώ πάλι έχω βαρεθεί τις γαλάζιες Μαρίες Αντουανετες, που τους λες ο κόσμος τα βγάζει δύσκολα πέρα κι αυτές σου απαντάνε "δεν έχουν ψωμί; ας φάνε παντεσπάνι".
Να, καλή ώρα ο μαλάκας που παριστάνει τον Πρωθυπουργό.
Του λέει η γυναικούλα "δε μου φτάνει η σύνταξη, πεινάω" κι αυτός της απαντάει "στην εκκλησία πήγες;"
Οχι, ρε γαμημενε. Δεν πήγε και δε θα έπρεπε να πάει.
Δεν είναι δουλειά της εκκλησίας να ταΐζει όσους φτωχοποίησες εσύ.
Δική σου δουλειά είναι να εξασφαλιζεις ένα ελάχιστο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης σε όλους τους Έλληνες.
Αρχικαραγκιοζη, που αν δεν είναι στημένο το σκηνικό με γαλάζιους συνδικαλιστές από κάτω και διαλόγους γραμμένους από τον αμερικανο συμβουλο, ανοίγεις το στόμα σου και πάει η μαλακια σύννεφο.
Εισαι λαθος, ενδιαφερεται για την τριτη ηλικια και το χει αποδειξει

Συνημμένα

• 1120499-4cfffc13d3bb0b911bc46d27794904f3.mp4
    8 MB · Εμφανίσεις: 0

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.891
Πόντοι
3.656
Ε τι μου λες,οτι υπαρχουν τεμπελχαναδες που θελουν να κοιμουνται και να βγαζουν μυρια γιατι αυτοι ειναι οι "ξυπνιοι"?Σε ολους τους κλαδους υπαρχουν τετοιοι,δεν λυπαμαι κανεναν που τεμπελιαζει και του φταιει το κακο το ριζικο και η μαυρη μοιρα.Αλλα εδω βολευουμε ενα σωρο τετοιους σε δημοσιο,οργανισμους κλπ και μετα βαζουμε αυτους να μας υποδεικνυουν πως λειτουργει η αγορα,πως συτνηρειται μια επιχειρηση.:confused::confused::confused:
Ξεχωριστά πράγματα μπλέκεις και εγώ δεν είπα για μύρια...από τα 1000 ευρώ πήγαμε στα μύρια?

Αλλά ξέρεις πόσοι νομίζουν ότι επαγγελματίας σημαίνει να βγάζεις 5 χιλιάρικα και να κάθεσαι να περιμένεις να σου κάνουν την δουλειά άλλοι? Όταν ο άλλος ξεκινά έτσι από το μηδέν είναι 99% σίγουρο ότι θα καταλήξει να γίνει Τάκης.

Για να φτάσεις εκεί από μηδέν (δηλαδή χωρίς έτοιμη δουλειά ή χωρίς τεράστιο κεφάλαιο) πρέπει να φας το σκατό με την κουτάλα, να κάνεις θυσίες και να δουλέψεις σαν σκλάβος αν χρειαστεί.

Όταν ο άλλος πάει με σκεπτικό είμαι αφεντικό του εαυτού μου εγώ δεν καταδέχομαι να γαμηθώ στη δουλειά για λίγα παραπάνω λεφτά καταλήξει να δηλώνει μηδέν ευρώ.

Επειδή δηλαδή δεν δουλεύουν στο δημόσιο το χρωμστάμε στον Τάκη να πληρώνουμε εμείς τους φόρους του???? Και πες μου εσύ αν θες...επειδή το να αναγκάσουν τις πολυεθνικές και τους εφοπλιστές να πληρώσουν φόρους δεν πρόκειται...αν δεν πληρώσω ούτε εγώ ούτε ο τάκης...ποιος θα πληρώσει?????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Ξεχωριστά πράγματα μπλέκεις και εγώ δεν είπα για μύρια...από τα 1000 ευρώ πήγαμε στα μύρια?

Αλλά ξέρεις πόσοι νομίζουν ότι επαγγελματίας σημαίνει να βγάζεις 5 χιλιάρικα και να κάθεσαι να περιμένεις να σου κάνουν την δουλειά άλλοι? Όταν ο άλλος ξεκινά έτσι από το μηδέν είναι 99% σίγουρο ότι θα καταλήξει να γίνει Τάκης.

Για να φτάσεις εκεί από μηδέν (δηλαδή χωρίς έτοιμη δουλειά ή χωρίς τεράστιο κεφάλαιο) πρέπει να φας το σκατό με την κουτάλα, να κάνεις θυσίες και να δουλέψεις σαν σκλάβος αν χρειαστεί.

Όταν ο άλλος πάει με σκεπτικό είμαι αφεντικό του εαυτού μου εγώ δεν καταδέχομαι να γαμηθώ στη δουλειά για λίγα παραπάνω λεφτά καταλήξει να δηλώνει μηδέν ευρώ.

Επειδή δηλαδή δεν δουλεύουν στο δημόσιο το χρωμστάμε στον Τάκη να πληρώνουμε εμείς τους φόρους του???? Και πες μου εσύ αν θες...επειδή το να αναγκάσουν τις πολυεθνικές και τους εφοπλιστές να πληρώσουν φόρους δεν πρόκειται...αν δεν πληρώσω ούτε εγώ ούτε ο τάκης...ποιος θα πληρώσει?????
σταματααααααααααααααααα.........

μας γαμησες τα ματια στις ασυναρτησιες ......βλαμμενε .....ασχετε....τρολαρα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
κουιζ για παιχτες .....24 εκ κυκλος εργασιων...καθαρα κερδη μετα φορων 225χιλιαδες......τι ειναι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.891
Πόντοι
3.656
σταματααααααααααααααααα.........

μας γαμησες τα ματια στις ασυναρτησιες ......βλαμμενε .....ασχετε....τρολαρα
Ναι μωρέ ξέρω...όλοι οι επαγγελματίες είναι δουλευταράδες...τίμιοι και χαροκαμένοι

βέβαια τυχαία...στην ίδια αγορά...άλλοι είναι μια χαρά και άλλοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το τέλος επιτηδεύματος :confused:

δεν τρολάρω καθόλου...εγώ όταν ο άλλος βαριέται να δουλέψει ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό δεν τον λυπάμαι και δεν τον σέβομαι. Να πάει να δουλέψει στο πλαίσιο για 380ε/"4ωρο'' για να πηγαίνει σπίτι νωρίς
κουιζ για παιχτες .....24 εκ κυκλος εργασιων...καθαρα κερδη μετα φορων 225χιλιαδες......τι ειναι?
Καλός ο λογιστής :coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Φυσικά και το τεκμαρτό εισόδημα ειναι αδικος και πρόχειρος τρόπος φορολογησης(ουσιαστικά δειχνει τεμπελιά και ανικανότητα), ΑΛΛΑ και οι ελ. επαγελματίες δηλώνουν εξευτελιστικά ποσά.

Από τους 750.000 χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, το 54% δηλώνουν μηδενικό εισόδημα, ενώ το 85% αυτών δηλώνει ετήσιο εισόδημα κάτω από τις 10 χιλιάδες ευρώ. Ο μέσος φόρος εισοδήματος που εισπράττει το κράτος από αυτό το 85% των ελευθέρων επαγγελματιών - δηλαδή 425.000 ελ. επαγγελματίες - είναι 217 ευρώ ετησίως, ποσό που ανεβαίνει στα 867 ευρώ με το τέλος επιτηδεύματος.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .

Σημασία έχει τι ΠΛΗΡΩΝΑΝ.

Αυτός δήλωνε τίποτε ή ζημιά

πλήρωνε 650€ φόρο κάθε χρόνο

αν ήταν άστεγος, άγαμος , χωρίς αυτοκίνητο .

Αν είχε σπίτι ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
και ΙΧ ακομη και κληρονομια
και ήταν παντρεμένος ....

πλήρωνε άλλα τόσα για τεκμήρια γάμου, σπιτιού , ιχ.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000€ φόρο

Περισσότερο φόρο από το 99% των μισθωτών .

Και επιπλέον πλήρωνε

3600€ το χρόνο εισφορές.

Δηλ ελάχιστο 4600€ το χρόνο στο δημόσιο .

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ

Τον αισχό μέσο όρο τον βγάζουν
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

ΤΙΠΟΤΕ.

Οι αγρότες δεν πλήρωσαν ούτε μία χρονιά φόρο επιτηδεύματος.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.938
Πόντοι
6.056

Εχεις δικιο τυπε,εμπλεξα και κατι ταλαντα με γουολ στριτ.Και επειδη εχεις ορεξη και δεν ασχολεισαι με το τι γραφω αλλα με το τι θες να πεις,οποιος εε κοπροσκυλιαζει θα το κλεισει το μαγαζι:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.441
Πόντοι
12.756
Εχεις δικιο τυπε,εμπλεξα και κατι ταλαντα με γουολ στριτ.Και επειδη εχεις ορεξη και δεν ασχολεισαι με το τι γραφω αλλα με το τι θες να πεις,οποιος εε κοπροσκυλιαζει θα το κλεισει το μαγαζι:confused::confused::confused:
τραβα πιες κανα καφε να συνελθεις

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656

Από 19.000 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
κερδοφόρες είναι οι 7.000 ....

οι υπόλοιπες ... ΖΗΜΙΕΣ ή ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΗ !!!!

Από 1800 τράπεζες και χρηματιστηριακές ....

οι 1200 μηδενικά κέρδη ή ζημιές !!!

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.891
Πόντοι
3.656
τι γράφεις; Ότι το δημόσιο είναι Τίγκα τέτοιους τεμπελιδεσκαι κάποιοι εξ αυτών σε διοικητικές θέσεις.

Αυτό άλλη συζήτηση

Εγώ ξεκίνησα από αφετηρία το κατά ποσό ο Τάκης δικαιούται να δηλώνει μηδέν ευρώ εισόδημα ενώ βγάζει 15.000.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Δεν βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια διαρκως?
Νομιζεις οτι θα θολωσεις τα νερα διαστρεβλωνοντας αυτα που λεω?
Σοβαρα καταλαβες οτι αναφερομαι σε αυτους που "μενουν σε βιλα" επειδη την κληρονομησαν?
Οχι οτι εννοω οτι την ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ με...εισοδηματα 5.000 ευρω?

Γιατι δεν μπαινω στη λιστα?
Ρε ηλίθιε ....

θα δηλώνεις 5000€ κέρδη το χρόνο .... ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ....

και θα πας να αγοράσεις βίλλα ;;;;

Πχ πολιτεία .... κηφισιά .... αντικειμενικής 1.500.000€ ;;;

Ξέρεις τι θα σου στείλουν ;;;;

Έχω περιστατικά μεταναστών .... ξέρεις ... μαύρα το 90% μεροκάματα οικοδομή ....
γυναίκα μαύρο καθάρισμα σπίτια ....

πήγε και αγόρασε σκελετό ταράτσα μπετά μόνο ... σε οικοδομή ....
50τμ ... ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΑ ..... αξία 35.000€ ....

ξέρεις τι στέλνει η εφορία ;;;;;;

Αν δηλώνεις 5000€ το χρόνο από μεροκάματα .... και η γυναίκα μαύρη δουλειά ....
και αγοράσεις σκελετό μπετά ταράτσα 50τμ 35.000 € ;;;;;;;;;;

έρχεται μπιγιετάκι .... 20.000€ ΦΟΡΟΣ .... τούβλο ......... ζώον ............

Γόνος αγόρασε με λεφτά πατέρα .... πατέρας δήλωση 100Κ το χρόνο .........

χωρίς να δηλωθούν δωρεές κτλ ....
ΜΤΧ ΙΧ 12.000€ ....

ΦΟΡΟΣ ... άλλα τόσα ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε ηλίθιε ....

θα δηλώνεις 5000€ κέρδη το χρόνο .... ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ....

και θα πας να αγοράσεις βίλλα ;;;;

Πχ πολιτεία .... κηφισιά .... αντικειμενικής 1.500.000€ ;;;

Ξέρεις τι θα σου στείλουν ;;;;

Έχω περιστατικά μεταναστών .... ξέρεις ... μαύρα το 90% μεροκάματα οικοδομή ....
γυναίκα μαύρο καθάρισμα σπίτια ....

πήγε και αγόρασε σκελετό ταράτσα μπετά μόνο ... σε οικοδομή ....
50τμ ... ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΑ ..... αξία 35.000€ ....

ξέρεις τι στέλνει η εφορία ;;;;;;

Αν δηλώνεις 5000€ το χρόνο από μεροκάματα .... και η γυναίκα μαύρη δουλειά ....
και αγοράσεις σκελετό μπετά ταράτσα 50τμ 35.000 € ;;;;;;;;;;

έρχεται μπιγιετάκι .... 20.000€ ΦΟΡΟΣ .... τούβλο ......... ζώον ............

Γόνος αγόρασε με λεφτά πατέρα .... πατέρας δήλωση 100Κ το χρόνο .........

χωρίς να δηλωθούν δωρεές κτλ ....
ΜΤΧ ΙΧ 12.000€ ....

ΦΟΡΟΣ ... άλλα τόσα ....
Σου ειπα οτι βαρεθηκα, ε?

Τι πρεπει να κανω για να μπω λιστα?
Μην αναγκαζομαι καθε φορα να σκρολάρω τα σεντονια σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.891