Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.911
Πόντοι
2.606
δεν τον ειδα ζεστο τον κυριο Κυριακο σημερα οτι ελαβε τα μνμ μας
Ας ειναι θα μπει μπουτσα μεχρι λαρυγγι στις βουλευτικες δυστυχως
αναγνώρισε όμως ότι σε στεναχώρησε με τους λοάτκι+-*/
κάτι είναι και αυτό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.476
Πόντοι
12.756

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
απο τις λιγες φορές που θα πω οτι ο μισθωτος έχει δικιο ..
Αλλου νταλου ειναι ο Κουλης .. δεν εχει παρει χαμπαρι Χριστό :tooth::tooth::tooth:
Oτι εχει υψηλο δεικτη αντιληψης ο Κυριακος ή εχουν κριτηρια αυτοι που ψηφιζουν.Κατι τετοια ελεγε πριν τις βουλευτικες ο μισθωτος παλι και τσακωνοταν με τον συντροφο του-δικηγορο:confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.722
Πόντοι
3.656
κύριος κυριάκος έχει αράξει στο θρόνο του και από μέσα του λέει το εξής αυτολεξεί :

''φωνάξτε όσο θέλετε νουμπάδες για τα επόμενα 3 χρόνια μου τα έχετε κλάσει προκαταβολικά....και σε 3 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει......την ξέρουμε την απάντηση...εγώ ζω εσείς πεθαίνετε''

:alivedick:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.911
Πόντοι
2.606
μαλακα μου ειπε με λιγα λογια σας στεναχωρησα αλλα στα αρχιδια μου :tooth::tooth:
ακριβώς αυτό!!
δεν ασχολήθηκα γενικότερα με το τι είπε, ούτε και με ενδιαφέρει γιατί το βλέπω καθημερινά, αλλά και μόνο αυτό που διάβασα με την δήθεν στεναχώρια είναι αρκετό

τον έχουν κάψει οι σύμβουλοι - επικοινωνιολόγοι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
μα ρε μαλακα Χαρτοπολεμε ειναι δυνατον;η την εχει δει Λουδοβικος,η την ψωνισε,η στα παπαρια του δε ξερω τι να πω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.476
Πόντοι
12.756
Oτι εχει υψηλο δεικτη αντιληψης ο Κυριακος ή εχουν κριτηρια αυτοι που ψηφιζουν.Κατι τετοια ελεγε πριν τις βουλευτικες ο μισθωτος παλι και τσακωνοταν με τον συντροφο του-δικηγορο:confused::confused::confused::coffee:
Ολη λαθος η συνεντευξη ... δεν επρεπε να την κανει ή αν ηθελε τοσο πολυ επρεπε να πει άλλα , να πουλησει λιγο παπατζα .. ουτως η αλλως οι δικοι του ειναι πρωτοι που θα την φανε και θα τον πιστεψουν.
Αλλα ο τυπος βγηκε απλα με σκεπτικη φατσα και τους ειπε ενα μεγαλοπρεπες -ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
κύριος κυριάκος έχει αράξει στο θρόνο του και από μέσα του λέει το εξής αυτολεξεί :

''φωνάξτε όσο θέλετε νουμπάδες για τα επόμενα 3 χρόνια μου τα έχετε κλάσει προκαταβολικά....και σε 3 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει......την ξέρουμε την απάντηση...εγώ ζω εσείς πεθαίνετε''

:alivedick:
Kυριακος εχει ηδη αρχιζει να προγραμματιζει που θα περασεις τις διακοπες του το επομενο 3μηνο γιατι πηγε λιγο πισω το προγραμμα με τις εκλογες:coffee::coffee::confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Να διαγραφει το σχολιο απο τα πρακτικα. Διακρινω υποψια ομοφοβιας:confused:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.198
Πόντοι
25.186
απο τις λιγες φορές που θα πω οτι ο μισθωτος έχει δικιο ..
Αλλου νταλου ειναι ο Κουλης .. δεν εχει παρει χαμπαρι Χριστό :tooth::tooth::tooth:
Εδω έβαλε 5% μειωση στα περιφημα καλάθια,σε προιόντα των 2,5 και 3,5 ευρω.
5% στα 2,5 ευρω ειναι 0,12 εκπτωση!Μιλάμε την ισοπέδωσε την ακριβεια.Πέσανε λεφτά απο τον ουρανό.

Και εχεις και τον Χατζηδάκη να λεει αυτό σημερα στο capital.gr

υπάρχουν μάχες της καθημερινότητας που πρέπει να δώσουμε με τη μέγιστη αποφασιστικότητα αλλά και χωρίς φόβο για το πολιτικό κόστος. Είναι τα θέματα της υγείας, η δημόσια διοίκηση, η αστυνόμευση, η εφαρμογή των νόμων, η δικαιοσύνη, η στέγαση, τα ενοίκια, προφανώς τα θέματα της ακρίβειας".

Μα δεν αφησες και τιποτα,που να πετύχατε!!:2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
ετσι χαλαρα να πω για την δικη μου οικογενεια για τα ιδια ακριβως πραματα πληρωνω σουπερ μαρκετ 130 με 150 ευρω παραπανω τον μηνα και ρευμα που καιω λιγοτερο 200 ευρω περισσοτερο το τετραμηνο
δεν λεμε τωρα με κλιματισμο που θα μου κοψουν τον κωλο μιλαμε για νορμαλ καταστασεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.476
Πόντοι
12.756
Kυριακος εχει ηδη αρχιζει να προγραμματιζει που θα περασεις τις διακοπες του το επομενο 3μηνο γιατι πηγε λιγο πισω το προγραμμα με τις εκλογες:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Δεν τον βλεπω καλα τον Κουλη , τον μονο που τον σωνει ειναι οτι δεν υπαρχει κανένας αλλος να βγει μπροστα , αλλιως ουτε για να τελειωσει αυτη την 4ετια δεν ειναι ...

Αμα τσιμπησουν οι αλλοι οι βλαμμενοι οτι υπαρχει θέμα απο το κοσμο και μπορεσουν να συνεργαστουν χωρις να λενε και να ταζουν μαλακιες τον εχουν φαει τον Κουλη για πρωινο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.722
Πόντοι
3.656
αφού το είπε ο καημένος το καλοκαίρι με τις φωτιές δεν μπορεί να βρει χρόνο να ηρεμήσει

τον έχουν γαμήσει τον άνθρωπο σε χλωρό κλαρί δεν τον αφήνουν (πραγματικά χλωρό κλαρί δεν έχει μείνει όλα κάηκαν)

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
Ολη λαθος η συνεντευξη ... δεν επρεπε να την κανει ή αν ηθελε τοσο πολυ επρεπε να πει άλλα , να πουλησει λιγο παπατζα .. ουτως η αλλως οι δικοι του ειναι πρωτοι που θα την φανε και θα τον πιστεψουν.
Αλλα ο τυπος βγηκε απλα με σκεπτικη φατσα και τους ειπε ενα μεγαλοπρεπες -ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ
Μην κανεις λαικ στον μισθωτο,παιρνει αερα και θα αρχισει να ζηταει δανεικα:woldman:Κυριακος τους εβαλε στην θεση τους,αυτους που τωρα κλαιγονται και διαμαρτυρονται τους θυμασαι που πριν λιγους μηνες μας ελεγαν οτι προσπαθει να τα διορθωσει ολα,οτι δεν φταιει αυτος αλλα οι συγκυριες?Τωρα θυμηθηκαν οτι τελικα κυβερναει ο Κυριακος.Και οπως θα ελεγε και ο ιδιος ο Κυριακος"Ξυδι":coffee::coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.476
Πόντοι
12.756
130 με 150 ευρω παραπανω σε τι ποσο ; για να καταλαβουμε την αυξηση

Εγω που εχω σωσμενα καλαθια on line και παιρνω τα ιδια ακριβως απο τα ιδια σουπερ μαρκετ εχω 62% αυξηση

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.194
Πόντοι
6.256
Στην εκπομπη του Ευαγγελατου που ειναι και η ΝΔκρατισσα δημοσιογραφος Κοραη που ξερει τα της ΝΔ, ειπαν οτι παρα τα μεγαλα ποσοστα που πηρε συνολικα η ΑκροΔεξια , ο Μητσοτακης πηρε τις αποφασεις του, παρα της εισηγησεις δεν σκοπευει να κανει στροφη προς τα Δεξια, αφου ειναι κατεξοχην Κεντρωος.

Εξακολουθει λοιπον ο Μητσοτακης να γραφει τη Δεξια.
Επιλογη του. Δικαιωμα του.
Θα του βγει;
Τη Κυριακη που μας περασε παντως την εφαγε τη κατραπακια.
Το λεγανε απο πριν οι ΝΔκρατες, προ των εκλογων.
<Αλλο να εχουμε 33%, αλλο 32, αλλο 30, αλλο 28.>
Εγραψε 28 τελικα. Το χειροτερο γι αυτους σεναριο. Γι αυτο κλαιγοντουσαν με τα αποτελεσματα.
Ο Σαλμας ο γιατρος και ο Νικητας Κακλαμανης, ηταν οι πρωτοι που ζητησαν συγκλιση κοινοβουλευτικης ομαδας για να αναλυθουν τα αιτια του δυσμενους αποτελεσματος.

Ναι, με αγοραστικη δυναμη βουλγαριας το 28 τους πειραξε

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.911
Πόντοι
2.606
ετσι χαλαρα να πω για την δικη μου οικογενεια για τα ιδια ακριβως πραματα πληρωνω σουπερ μαρκετ 130 με 150 ευρω παραπανω τον μηνα και ρευμα που καιω λιγοτερο 200 ευρω περισσοτερο το τετραμηνο
δεν λεμε τωρα με κλιματισμο που θα μου κοψουν τον κωλο μιλαμε για νορμαλ καταστασεις
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

1.

2.

3.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
μα ρε μαλακα Χαρτοπολεμε ειναι δυνατον;η την εχει δει Λουδοβικος,η την ψωνισε,η στα παπαρια του δε ξερω τι να πω
Δεν ξερω αν ειναι πιο ευκολη η προσεγγιση Πασοκ- Συριζα, η Αθηναιου με Χαρτοπολεμο:confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
Δεν τον βλεπω καλα τον Κουλη , τον μονο που τον σωνει ειναι οτι δεν υπαρχει κανένας αλλος να βγει μπροστα , αλλιως ουτε για να τελειωσει αυτη την 4ετια δεν ειναι ...

Αμα τσιμπησουν οι αλλοι οι βλαμμενοι οτι υπαρχει θέμα απο το κοσμο και μπορεσουν να συνεργαστουν χωρις να λενε και να ταζουν μαλακιες τον εχουν φαει τον Κουλη για πρωινο
Λες ασυναρτησιες,αλλες 8 4ετιες θα ειναι ο Κυριακος,μην ακουω σαχλαμαρες:coffee::coffee::confused::confused::confused::coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom