Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.067
- Πόντοι
- 3.656
οι καλύτερες δουλειές γίνονται με σύριζαΜείνε τύπε, θα έρθουν τα καλυτερα σιγα σιγα....κασελά/ανδρουλά
οι καλύτερες δουλειές γίνονται με σύριζαΜείνε τύπε, θα έρθουν τα καλυτερα σιγα σιγα....κασελά/ανδρουλά
Πληρωνω ρε τυπε, αλλα ολα τα λεφτα παει και τα τρωει σε τουρτες.να πληρωσεις τοτε να βαλει αυτος ιντερνετ , αιντε !! που μου τα θελεις ολα ετοιμα , κανε και εσυ κάτι
Μου θυμιζει το αλμα που καναμε στην ΣΧΑΛ θελαμε οσο γινεται απνοια για να πεσουμεΔεν ανεβαινουν τα μπλε τιμολογια γατακια.Α ειχαμε και συννεφια,τι λε ρε μαστορα,τοσες αναλυσεις για την πρασινη-σωτηρια ενεργεια που δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα και φταιει η συννεφια που ανεβαινει το ρευμα?Δηλαδη αν εχει και απνοια την κατσαμε την βαρκα
Θυμασαι που καποιοι λεγανε οτι δεν επαρκουν τα φβ και τα ανεμιστηρακια οταν υπαρχει ζητηση στο δικτυο και καποιοι αλλοι λεγανε οτι πρεπει να παρουμε ολοι ηλεκτρικα κι οτι δεν θα προκυψει κανενα προβλημα?Επρεπε να ειχαμε 2-3 εκ ηλεκτρικα Ιουλιο μηνα να σπασουμε λιγο πλακαΑπο την πολυ φασολαδα που ετρωγαν και το κλασιμο των ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ , δημιουργηθηκε νέφος
μονο εσυ παραπονιεσαι , εγω οπου παω μια χαρά δουλευει .. στο λεω αυτο γιατι αμα διαβασει ο Αλεξ το μηνυμα σου θα πει οτι δεν ψωνιζει απ εξω ποτέ και δεν ξερει γιατι πραγμα μιλάςΠληρωνω ρε τυπε, αλλα ολα τα λεφτα παει και τα τρωει σε τουρτες.
Μαλακα το προβλημα ειναι σοβαρο, δεν μπορουμε να δουλεψουμε, πανω απο τους μισους πελατες φευγουν σηκτηριζοντας.
Τι σχαλ ρε τυπε,εδω θα δεις πτωσεις θα γινονται σε λιγο καιρο.Μου θυμιζει το αλμα που καναμε στην ΣΧΑΛ θελαμε οσο γινεται απνοια για να πεσουμε
τι πτωσεις να γινουν μωρε και εσυ , ολοι οι δεξιοι εδω μεσα σε υπογειο ζουνεΤι σχαλ ρε τυπε,εδω θα δεις πτωσεις θα γινονται σε λιγο καιρο.
Eνα δικιο το χεις ειναι η αληθεια,αλλα μπορει να κανουν αλλες βουτιες σε εξωτικους προορισμουςτι πτωσεις να γινουν μωρε και εσυ , ολοι οι δεξιοι εδω μεσα σε υπογειο ζουνε
καλα ενταξει περα απο το τρολλαρισμα και το ξεχειλωμα με αυτο πουθενα δεν συγκρινεται η τιμη με το μισο κιλο οπως το βλεπεις και στο σουπερ τιμη προιοντος τοσο και τιμη κιλου τοσο. απλα ειπαν μισο κιλο γτ ηταν πιο βολικη η τιμη και οποιος το καταλαβε το καταλαβεΡε βλάκα, όταν κάνεις σύγκριση τιμών Ελλάδας και εξωτερικού, θα χρησιμοποιήσεις την πιο συνηθισμένη συσλευασία, αυτή του μισού κιλού.
Αυτό έγραφε και το χαρτί που έφβσε για τα πρακτικα΄της βουλής και ΠΟΤΕ δεν εθπώθηκε ότι η τιμή είναι ανά κιλο.
Τι νομίζεις, ότι στο εξωτερικό κόβουν 1 κιλό βαρελίσια;
Πες μας και καμια πρόωλεψη (από οαυτές που ποτέ δεν έπεσες με΄σα) για να γελάσουμε.
Eνα δικιο το χεις ειναι η αληθεια,αλλα μπορει να κανουν αλλες βουτιες σε εξωτικους προορισμους
Για πες,νου σου μην παρεξηγηθουν τιποτα αξιοτιμα μεληΝα σου πω ενα συντομο ανεκδοτο να ανοιξει η ψυχουλα σου ;
Ε αυτό λέμε κ εμείς και προσπαθούν να μας πείσουν τι εννοούσε ο Κυριάκος και όχι το αυτονόητοΜΟΝΟ ΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ θα έλεγε πόσο κα΄νει ...
το ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ φέτα !!
Θα εχει
Το ΑΕΠ μεγάλωσε με κατανάλωσηΤο χρέος είναι κλάσμα και πέφτει. Ξύπνα.
Από 160% ως προς το ΑΕΠ, έχει πέσει στο 152%.
Από την ΕΛΣΤΑΤ πήρες τα στοιχεία ή από το Μακελειό;