mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.681
- Πόντοι
- 506
Ο Ωνασης ειχε πανω απο μυριοΣυγνωμη ρε Ωναση, μαλλον πιωμενος
Δεν ηταν γυφτοδικηγορακος
Ο Ωνασης ειχε πανω απο μυριοΣυγνωμη ρε Ωναση, μαλλον πιωμενος
Απαντηση δεν βλεπω, θελω να απαντησεις για να καταγραφεί.Ο Ωνασης ειχε πανω απο μυριο
Δεν ηταν γυφτοδικηγορακος
Λεγκο τρολαρεις ρε μαλακα ; Δεν μπορει να εισαι τοσο χαζοςΕντωμεταξύ ο μαλάκας ο κούλης όπως το πάει θα φτάσει στο 25% τον Κασσελάκη.
Έχει 10 μέρες ακόμα. Ικανό τον έχω.
Ρε βλάκα εσυ τι νομίζεις οτι το μυριο το μαζεψε σε 5 λεπτα? Αμα εκανε 10-20 χρόνια να το μαζεψει ναι βίοπαλαιστης ειναιΑπαντηση δεν βλεπω, θελω να απαντησεις για να καταγραφεί.
Αποκαλεσες "βιοπαλαιστή" εσφαλμενα ή ενσυνειδητα αυτον που εχει 1,3 εκατομμυρια ευρω ΜΑΥΡΕΣ καταθεσεις?
Αλλά θέλει κάκαλα για να πει καποιος "ειπα μαλακια", δεν τα εχουν ολοι.
Απο τον καημο σας να μου πατε κοντρα μερικοι, πετατε μαλακιες και μετα δεν μπορειτε να τις μαζεψετε
Περιμενω
Aρα μας λες οτι αυτος που μαζευει ΜΑΥΡΑ 1,3 εκατομμυρια ευρω σε 10 χρονια ειναι βιοπαλαιστης. Δηλαδη μαύρα 130.000 το χρονο. 11.000 το μηνα. Μαύρα. Επι 10 χρονια. Για να μην σκεφτουμε και ποσα ΞΟΔΕΨΕ και του εμειναν αυτα.Ρε βλάκα εσυ τι νομίζεις οτι το μυριο το μαζεψε σε 5 λεπτα? Αμα εκανε 10-20 χρόνια να το μαζεψει ναι βίοπαλαιστης ειναι
ΕιναιΛεγκο τρολαρεις ρε μαλακα ; Δεν μπορει να εισαι τοσο χαζος
Λεγκο τρολαρεις ρε μαλακα ; Δεν μπορει να εισαι τοσο χαζος
Οτι κινδυνευετε να χασετε και την τριτη θεση απο το ΚΚΕ το εχεις παρει χαμπαρι?Νταξ εσύ βγάλε καμιά σημαία της Prorata, των κολλητών της νεαρ που δίνει 36+ τη ΝΔ. Τόσο πόλεμο δέχεται ο Κασσελάκης.
Αλλά είναι τόσο μαλάκας ο κούλης σας που γαλβανίζει τον κόσμο να το ρίξει Κασσελάκη. Περιμένω πως κ πως τις επιθέσεις για το ποθεν έσχες του λίγες ώρες πριν τις κάλπες.
Ε, δεν θέλει πολύ. 1-2 λάθη ακόμα και τον έφτασε στο 25% τον Κασσελάκη.
Οτι κινδυνευετε να χασετε και την τριτη θεση απο το ΚΚΕ το εχεις παρει χαμπαρι?
Μη του λες τετοια δεν θα το αντεξειΟτι κινδυνευετε να χασετε και την τριτη θεση απο το ΚΚΕ το εχεις παρει χαμπαρι?
Ποιος Κασσελακης?Οτι ο Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος ΠΘ το έχεις καταλάβει χασοδίκη ή μπα?
Μπαμ κάνει πλέον.
Ενταξει τρολαρει ο Λεγκο εγω πλεον δεν ξαναασχολουμε μαζι τουΟτι ο Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος ΠΘ το έχεις καταλάβει χασοδίκη ή μπα?
Μπαμ κάνει πλέον.
Ρε ασχετε η αλλη πετάει ενα κωλομερι στο tik tok και τσεπωνει ενα μυριο σε μια μερα.Aρα μας λες οτι αυτος που μαζευει ΜΑΥΡΑ 1,3 εκατομμυρια ευρω σε 10 χρονια ειναι βιοπαλαιστης. Δηλαδη μαύρα 130.000 το χρονο. 11.000 το μηνα. Μαύρα. Επι 10 χρονια. Για να μην σκεφτουμε και ποσα ΞΟΔΕΨΕ και του εμειναν αυτα.
Εισαι τραγικός φίλε. Τραγικος.
Το συνεχιζεις κιολαςΡε ασχετε η αλλη πετάει ενα κωλομερι στο tik tok και τσεπωνει ενα μυριο σε μια μερα.
Ναι για τα παγκόσμια δεδομένα βίοπαλαιστης ειναι. Μη κοιτάς που στην ελλαδα ποινικοποιησανε την ιδιοκτησία και τα παιδια τα κανανε τεκμήρια. Η ελλαδα ειναι μια πουτσοτριχα στο παγκόσμιο χάρτη
Ποιος Κασσελακης?
Αυτος που παιρνει 5% στην καταλληλοτητα για ΠΘ?
Μη βριζεις μαν
Ενταξει τρολαρει ο Λεγκο εγω πλεον δεν ξαναασχολουμε μαζι του
5 χρονια εχω ακουσει διαφορους εδω μεσα που μου λενε να περιμενω οτι κατι ερχεταιΑπό την prorata που κάνει έρευνα μέσω ανώνυμα emails και είναι κολλητοί της νεαρ.
Έλα ρε χασοδίκη από 10/6 να σε δω τι θα λες που ο Κασσελάκης θα ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙ
Οχι αυτη ειναι ευπορη.Το συνεχιζεις κιολας
Βιοπαλαιστρια και η Κιμ Καρντασιαν
Και τωρα θα μεγαλωσει φυσικα
Πανω απο 23 μοναδες η διαφορα