sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
Γράφε τέτοια να μπουκαρει ο ποδολαγνος κ να μην ξέρεις που να κρυφτείςkalytera na kano thn mpoytsa moy loykanikopita
Γράφε τέτοια να μπουκαρει ο ποδολαγνος κ να μην ξέρεις που να κρυφτείςkalytera na kano thn mpoytsa moy loykanikopita
Το κράτος παρανομεί σε βάρος του πολίτη και μετά το κράτος επιβάλει πρόστιμο στο κράτος και πληρώνει ο πολίτηςΕπειδη μας εχετε ζαλισει λιγο τ' αρχιδια με τα 400 χιλιαρικα που...θα πληρωσει ο ελληνικος λαος για το προστιμο....
Μηπως να μου λεγατε και ποιος το ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ το προστιμο?
Φίλε ....Κομμουνιστής είναι και ο Πρόεδρος της Κίνας
Xi Jinping
που είναι .... δισεκατομμυριούχος !
Το κράτος παρανομεί σε βάρος του πολίτη και μετά το κράτος επιβάλει πρόστιμο στο κράτος και πληρώνει ο πολίτης
και κερατάς και δαρμένος και να τους υπερασπίζεσαι πολύ δεν πάει ακόμα και για σένα?
Καταλαβες τι εγραψες?Το κράτος παρανομεί σε βάρος του πολίτη και μετά το κράτος επιβάλει πρόστιμο στο κράτος και πληρώνει ο πολίτης
και κερατάς και δαρμένος και να τους υπερασπίζεσαι πολύ δεν πάει ακόμα και για σένα?
Κάποιο τσακαλάκι εκεί στην γαλάζια σέκτα το σκεύτηκε αυτό...ΡΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑ.........
Γιατί δεν τα πληρώνουν οι υπεύθυνοι της διαρροής;Καταλαβες τι εγραψες?
Εγω ρωτησα, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
Τα 400 χιλιαρικα που πλανταξατε στο κλαμα οτι θα πληρωσει ο πολιτης.
Θα τα εισπραξει παλι ο πολιτης, ναι ή οχι?
Απο το ενα υπουργειο στο αλλο θα πανε
Ούτε αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε?
Οπότε ρε βλαμμένε .... τι νόημα έχει ;;;Καταλαβες τι εγραψες?
ΕΣΥ ειναι το θεμα ΠΟΤΕ θα πληρωσειςΚάποιο τσακαλάκι εκεί στην γαλάζια σέκτα το σκεύτηκε αυτό...
το επόμενο βήμα είναι να λείπει κανένα δις για τις προεκλογικές υποσχέσεις και ξαφνικά θα διαβάσεις για ''ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ 750 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ'' ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ''
Γιατί ο πολίτης παρανόμησε για να το πληρώσει και να του ξαναγυρίσει?Καταλαβες τι εγραψες?
θα πληρώσω αύριο το φπα του προηγούμενου μήναΕΣΥ ειναι το θεμα ΠΟΤΕ θα πληρωσεις
Eισαι με τα καλα σου?Οπότε ρε βλαμμένε .... τι νόημα έχει ;;;
Αν είναι έτσι .... όποιος περνάει με κόκκινο ... και του βάζουν 700€ πρόστιμο ... να του το πληρώνει το δημόσιο.
Αφού πάλι στα δημόσια ταμεία θα πηγαίνουν τα λεφτά ....
Ειχα βγει με μερικούς συνεργάτες για κάνα ποτάκι.Οπότε ρε βλαμμένε .... τι νόημα έχει ;;;
Θα παρεξηγηθεις αλλά θα το πω ξανα.Γιατί ο πολίτης παρανόμησε για να το πληρώσει και να του ξαναγυρίσει?
Άρα αν εγώ περάσω με κόκκινο το χιλιάρικο δεν χρειάζεται να το πληρώσω επειδή έτσι και αλλιώς σε μένα θα ξανά γυρίσει όταν πληρώσω?????
Μειωμένες εισφορές; Αυξημένες είναι για επαγγελματίες.Δε φτάνει το γαμήσι που τρώει με τις "μειωμένες" εισφορές ο συνταξιούχος, το τρώει κι ο εργοδότης με τις εισφορές που πληρώνει για λογαριασμό του συνταξιούχου.
Ποιός θα το πληρώσει ;Eισαι με τα καλα σου?
Αντι να πω εγω "τι νοημα εχει", το λες εσυ?
Η ουσια ειναι οτι η μαλακια που μας πρηξατε οτι ο λαος θα πληρωσει προστιμο ειναι μια μπουρδα και μιση.
Ωχου.....Πεντε χρονων ειστε γαμω την αγανακτηση μου?Ποιός θα το πληρώσει ;
Δεν παρεξηγούμε γιατί ξέρω τις προθέσεις σου....οι οποίες είναι απλά να υποστηρίξεις το κόμμα σου.Θα παρεξηγηθεις αλλά θα το πω ξανα.
Μερικες φορες μιλας μονο για να μιλας
Μιλάμε για μπομπάτη μηχανή. Τη στήσανε έτσι που να παίρνουν περισσότερα και σκίζουν τα ρούχα τους ότι παίρνουν λιγότερα. Κι ότι "βοηθάνε" τους συνταξιούχους που για οποιοδήποτε λόγο θέλουν να δουλέψουν.Μειωμένες εισφορές; Αυξημένες είναι για επαγγελματίες.
Για ιατρούς, είναι ίδιες με τον κανονικό εργαζόμενο με 50% ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.
Χαμηλότερη κατηγορία ιατρός με ιατρείο , είναι 300€, για συνταξιούχο κάπου 380€ .