Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Ε ενταξει τύπε ας μην κανουμε τιποτα

Ας γκρινιαξουμε λιγο για τα καρτελ και ολα καλα.
Αυτοι ειμαστε. Οταν πρεπει να κανουμε εμεις κατι, σφυριζουμε αδιαφορα
Τυπε τι λες?Να σταματησουμε να τρεφομαστε,να χρησιμοποιουμε αυτοκινητο ή να μην καιμε ρευμα?Οταν συζητανε για μειωση φπα επειδη εχουν εκτοξευθει οι τιμες και βγαινουν κυβερνητικα στελεχη και λενε οτι ειμαστε μια χαρα,κλεινουν το ματι στα διυλιστηρια να πουλανε οσο θελουν κι ας εχει πεσει η τιμη στο βαρελι.Μπορει να μπει πλαφον,αλλα εδω ο αλλος εμπορευται το προιον που βγαζει εξω,το ξανααγοραζει δηθεν και το εισαγει στην 2πλη-3πλη τιμη δειχνοντας ενα ελαχιστο περιθωριο κερδους.Πως γινεται οι πρωτες υλες να ειναι στα προηγουμενα επιπεδα αλλα η τελικη τιμη σε επιπεδα οπου ειχαν εκτιναχθει οι πρωτες υλες?Και για να μην σε κουραζω,αν γινει οποια μειωση θα ξεκινησει απο τις πρωτες υλες οποτε το περιθωριο κερδους δεν θα αλλαξει για τους λιγους που το πουλανε.:confused::confused::confused:

• Λύπη
Αντιδράσεις: j 1973

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
αν το πιστέψουμε, αν πείσουμε τον εαυτό μας ,αν αυταπατηθούμε είμαστε μιά αλφαδιά :grin:

Σε πούλησαν για 99 χρόνια
μονο στο μπου ονειρευονται επιστροφη συριζα στην εξουσια και οτι ηταν καλυτερη η διακυβερνηση ρε μαν
ξερεις ποσοι αριστεροι που ηταν ζαιοι το ριχνουν κκε και λοιπα αριστερα κομματα;λαιλαπα σου λεω

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
μονο στο μπου ονειρευονται επιστροφη συριζα στην εξουσια και οτι ηταν καλυτερη η διακυβερνηση ρε μαν
ξερεις ποσοι αριστεροι που ηταν ζαιοι το ριχνουν κκε και λοιπα αριστερα κομματα;λαιλαπα σου λεω
και ποιού σύριζα ?
του κασελλάκη ρε φίλε :2funny:
θα κουνά τον κώλο της η τρελοαμερικάνα Στεφανία να πέφτουν οι καπότες πενηντάευρα :2funny:

Είχανε οι ψάρακλες μιάν αξιόλογη Αχτσιόγλου μορφωμένη γλυκιά με λόγο και ιδέες και προτίμησαν τον πουστράκο :confused:
Φαντάσου πθ τον κασσε και πρώτη κυρία της χώρας το Τάιλερ :2funny:
Ιδεολογικά δεν αξίζει να αναφέρουμε τίποτα... μη ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με πρώην ψηφοφόρους γαπ σημίτη κτλπ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
και ποιού σύριζα ?
του κασελλάκη ρε φίλε :2funny:
θα κουνά τον κώλο της η τρελοαμερικάνα Στεφανία να πέφτουν οι καπότες πενηντάευρα :2funny:

Είχανε οι ψάρακλες μιάν αξιόλογη Αχτσιόγλου μορφωμένη γλυκιά με λόγο και ιδέες και προτίμησαν τον πουστράκο :confused:
Φαντάσου πθ τον κασσε και πρώτη κυρία της χώρας το Τάιλερ :2funny:
Ιδεολογικά δεν αξίζει να αναφέρουμε τίποτα... μη ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με πρώην ψηφοφόρους γαπ σημίτη κτλπ
τι να πρωτοθυμηθω ρε...η χειροτερη κυβερνηση ολων τον εποχων
και το χειροτερο;αλλεργια στις ιδιωτικες επιχειρησεις...οχι σε ολους να μην γινει μια επενδυση να πουμε..γαμουσε εμας για να παιρνουν εκας και κοινωνικα τιμολογια οι γυφτοι,οι λαθρο και οι φοροφυγαδες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
και το χειροτερο;αλλεργια στις ιδιωτικες επιχειρησεις...οχι σε ολους να μην γινει μια επενδυση να πουμε..γαμουσε εμας για να παιρνουν εκας και κοινωνικα τιμολογια οι γυφτοι,οι λαθρο και οι φοροφυγαδες
Kαλα εσυ πως εμεινες εκτος?Σιγουρα δεν ανηκεις σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες?:confused::confused::confused::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Kαλα εσυ πως εμεινες εκτος?Σιγουρα δεν ανηκεις σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες?:confused::confused::confused::coffee:
εγω ειμαι ασσετ ρε μαλακοβιολη..τοτε θα πεθαιναν ολοι και εγω αλλα τελευταιος

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
κανά μισάωρο pause γιατί ήρθε το φαγητό

νομίζουν ότι βγήκαμε από τα μνημόνια , κανόνισε ο τσίπρας :2funny:

σε λίγο τα λέμε

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι και πολυ λαθος αυτο.

Σε ενοχλει που μια τιμη ανεβηκε ανεξηγητα?
Δεν ψωνιζεις. Τερμα. Κανένας. Για οσο χρειαστει.
Θα πεσει η τιμη ή οχι?
Γιατι ντρεπομαστε να τα λεμε αυτα?
Ανεβαινει μια τιμη και αντι να την ριξουμε μονοι μας, αρχιζουμε απλως να βριζουμε που δεν την ριχνει την τιμη η κυβερνηση.
Να, καλή ώρα ο καφές. Έχει και ΦΠΑ, έχει και ΕΦΚ.
Κι ανεβαίνει η τιμή του από τους παραγωγούς και πρέπει εμείς να κόψουμε μαχαίρι τον καφέ. Ώσπου να πέσει η τιμή.
"Σωστά".
Που στα παπάρια τους των παραγωγών, αν κόψουμε εμείς τον καφέ, ζήτηση υπάρχει θα τον δώσουν αλλού.
Για τους κυβερνητικούς καραγκιοζηδες που θα μπορούσαν απλά να μειωσουν τον ΕΦΚ, ο οποίος με κάθε αύξηση της τιμής υπεραποδιδει, ούτε λόγος.
Στο απυρόβλητο να τους αφήσουμε αυτούς.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Να, καλή ώρα ο καφές. Έχει και ΦΠΑ, έχει και ΕΦΚ.
Κι ανεβαίνει η τιμή του από τους παραγωγούς και πρέπει εμείς να κόψουμε μαχαίρι τον καφέ. Ώσπου να πέσει η τιμή.
"Σωστά".
Που στα παπάρια τους των παραγωγών, αν κόψουμε εμείς τον καφέ, ζήτηση υπάρχει θα τον δώσουν αλλού.
Για τους κυβερνητικούς καραγκιοζηδες που θα μπορούσαν απλά να μειωσουν τον ΕΦΚ, ο οποίος με κάθε αύξηση της τιμής υπεραποδιδει, ούτε λόγος.
Στο απυρόβλητο να τους αφήσουμε αυτούς.
Χατζηδακης σημερα ΔΕΝ προκειται να μειωσουμε κανενα φορο θα ομαλοποιηθει η κατασταση των τιμων το 25 και το 26:tooth:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Χατζηδακης σημερα ΔΕΝ προκειται να μειωσουμε κανενα φορο θα ομαλοποιηθει η κατασταση των τιμων το 25 και το 26:tooth:
Ο ξεφτιλισμενος ρωτήθηκε για τον καφέ, γιατί δε μειώνει τον ΕΦΚ να ελαφρύνει την επιβάρυνση και είπε ξεχαστε το. Το πολύ να διατηρήσουν τον καφέ στο μειωμένο ΦΠΑ του 13% δίνοντας παράταση μετά το τέλος Ιουνίου, που τελειώνει η υπαγωγή.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Ο ξεφτιλισμενος ρωτήθηκε για τον καφέ, γιατί δε μειώνει τον ΕΦΚ να ελαφρύνει την επιβάρυνση και είπε ξεχαστε το. Το πολύ να διατηρήσουν τον καφέ στο μειωμένο ΦΠΑ του 13% δίνοντας παράταση μετά το τέλος Ιουνίου, που τελειώνει η υπαγωγή.
ναι ρε συ αφου σου λεω τον διαβασα στο καπιταλ σημερα..
εντωμεταξυ εχω νευριασει και το εχω ξαναγραψει που μεχρι πριν λιγους μηνες ελεγαν οτι η ακριβεια ειναι πανευρωπαικη και παγκοσμια και σκαει κομισιον και λεει εληνικο προβλημα και ελληνικη κερδοσκοπια..σε ολη την ευρωπη ολα πεφτουν εδω ανεβαινουν
μουγκα βεβαια ενα αρθρο πρωτο θεμα το διαβασα κιχ απο την κυβερνηση
μετα μου λει ο Αλεξ να μην τους τιμωρησω
ειπαμε δεξιος ειμαι οχι μαλακας
δεν στρωνετε;φουμο..

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
O Τσιπρας ειχε την ευκαιρία να μεινει στην ιστοριακαι τα γαμησε ολα. Αντι για πρωθυπουργος των ελλήνων έγινε πρωθυπουργός της μειοψηφίας.
Ο αλλος παίζει καλυτερα το ρόλο αυτό. Εχει και το παρακρατος με τα μίντια και τους λεφτσδες απο πίσω και κάνει παιχνίδι
Είχε την ευκαιρία λέμε εμείς οι απέξω οι από μέσα έχει σημασία τι λένε

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
εντωμεταξυ εχω νευριασει και το εχω ξαναγραψει που μεχρι πριν λιγους μηνες ελεγαν οτι η ακριβεια ειναι πανευρωπαικη και παγκοσμια και σκαει κομισιον και λεει εληνικο προβλημα και ελληνικη κερδοσκοπια..σε ολη την ευρωπη ολα πεφτουν εδω ανεβαινουν
δεν στρωνετε;φουμο..
Εννοείται φούμο σε κάθε καραγκιόζη που ζει σε βάρος μας.
Δες εδώ απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή Μητσοτάκη. Ακόμη γελάνε στις Βρυξέλλες.

Στην «πορεία μετάβασης προς το οικοσύστημα λιανικής» που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2024, η Επιτροπή πρότεινε την έναρξη διαλόγου μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών, δηλαδή των διεθνών προμηθευτών επώνυμων προϊόντων, λιανοπωλητών και καταναλωτών, για να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις. Κατά τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να γίνει περαιτέρω συζήτηση με τα κράτη μέλη».

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Εννοείται φούμο σε κάθε καραγκιόζη που ζει σε βάρος μας.
Δες εδώ απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή Μητσοτάκη. Ακόμη γελάνε στις Βρυξέλλες.

Στην «πορεία μετάβασης προς το οικοσύστημα λιανικής» που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2024, η Επιτροπή πρότεινε την έναρξη διαλόγου μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών, δηλαδή των διεθνών προμηθευτών επώνυμων προϊόντων, λιανοπωλητών και καταναλωτών, για να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις. Κατά τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να γίνει περαιτέρω συζήτηση με τα κράτη μέλη».
μα παει να περασει οτι δε φταιει αυτος αλλα ειναι ευρωπαικο θεμα κλπ..δεν διαβασε το μπιλιετακι της κομισιον που εφτασε πριν λιγες μερες φαινεται

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Δεν ειναι και πολυ λαθος αυτο.

Σε ενοχλει που μια τιμη ανεβηκε ανεξηγητα?
Δεν ψωνιζεις. Τερμα. Κανένας. Για οσο χρειαστει.
Θα πεσει η τιμη ή οχι?
Γιατι ντρεπομαστε να τα λεμε αυτα?
Ανεβαινει μια τιμη και αντι να την ριξουμε μονοι μας, αρχιζουμε απλως να βριζουμε που δεν την ριχνει την τιμη η κυβερνηση.
Εάν αυτή η κυβέρνηση ήταν άλλη εκτός από ΝΔ δεν θα το έλεγες αυτό

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Δεν ειχε την ευκαιρία, η χωρα θα τιμωρουνταν απο το δυτικο λόμπι,μονο αν υπηρχε προστασια απο μια αλλη μεγαλη χωρα οπως ρωσια κινα.
Ο συριζα πηγε στη ρωσια τοτε αλλα οι ρωσοι μαλακιζονταν,δεν ηθελαν να εχουν συμμαχιες.
Αλλοως τωρα η ρωσικη ομπρελα θα μας προστατευε.
Οι δυτικοί θα τινωρουσαν την ελλαδα οπως τιμωρούν ακομα την Αργεντινή και αλλες χώρες.
ψηφισε ΝΙΚΗ να σπασουμε το κατεστημενο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Αφου καθεσαι και μιλας με το γαλαζιο κοπροσκυλο καλα να πάθεις.
Αλεξ μπορει να ειναι φανατικος αλλα χαιρει τον σεβασμο μου ρε
ενταξει μου εχει σπασει παλαιοτερα τα νευρα γιατι ειναι αντιρρησιας αλλα δεν βαριεσαι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
δεν στρωνετε;φουμο..
αν υπολογίσεις ότι έχουν παραδωθεί στα καρτέλ (νταβατζήδες),
στα εθνικά είναι εξοργιστικά υπάκουοι-υποτακτικοί στον ξένο παράγοντα διότι ενώ τα δίνουν όλα ,χαρίζουν κ το πουρμπουάρ,
στα δε κοινωνικά είναι όλο Σκέρτσο(ς) φτερά και ζάγκλα :effemine:,
ε ΔΕΝ είναι αδικαιολόγητο το φούμο

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166

Υπερπρωταθλητές ακρίβειας στα τρόφιμα οι Έλληνες: Το ψωμί γίνεται ψωμάκι μήνα με τον μήνα​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom