Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
 Tι μπούρδες είναι αυτές ρε ?? Μου έβαλες εικόνα από ποδοσφαιρικό αγώνα που πήγαν κάποιοι Αλβανοί και δεν ξέρουμε που και από που, για να μου αποδείξεις τι ? Ότι η Βοσνία έχει Αλβανούς ?? Καμία σοβαρότητα δεν έχεις και είναι αναμενόμενο...Πόσων χρονών είσαι 16 ?

Στα βασικα δεν απαντας ...
Σε χαλαει η σφαγη αλβανων και μουσουλμανων ;
Το λινκ το διαβασες ;;;;;;;;;

Μηπως δεν το ειδες ... καμουφλαρισμενο ;
Το θες χυμα ;;;

Δεν εχει αλβανους στη βοσνια .
Μηκως δεν εχει και στα σκοπια ;
Ειναι Σλαβοι ολοι οι σκοπιανοι ;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Στα βασικα δεν απαντας ...
Σε χαλαει η σφαγη αλβανων και μουσουλμανων ;
Το λινκ το διαβασες ;;;;;;;;;

Μηπως δεν το ειδες ... καμουφλαρισμενο ;
Το θες χυμα ;;;

Δεν εχει αλβανους στη βοσνια .
Μηκως δεν εχει και στα σκοπια ;
Ειναι Σλαβοι ολοι οι σκοπιανοι ;
 Ρε βαρεμένο, πουθενά δε λέει ότι η φωτογραφία είναι στη Βοσνία και ούτε αναφέρει τη Βοσνία ως χώρα που έχει Αλβανούς !! Λοιπόν τι μπούρδες μου λες ?? Και γιατί ο Ελληνικός και ο Σέρβικος εθνικισμός και φασισμός είναι καλός,ενώ ο Αλβανικός και ο Τούρκικος κακός ??  Γι'αυτό σου λέω δε σε κόβω πάνω από 16...Είδες ότι λες μαλακίες περί Αλβανών στη Βοσνία και πας τη συζήτηση αλλού...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο λακης εχει δικιο για τον αρκαν. δεν ξερω ποσους αλβανους ειχε η βοσνια αλλα ο αρκαν ειχε απεχθεια σε καθε μουσουλμανο και στους αλβανους εκτος αλλων επειδη ηλεγχαν το δρομολογιο του λαθρεμποριου στα βαλκανια και ηταν μουνοπανα χωρις κωδικες.
ναι ηταν αρχινονος πρωτης κλιμακας ναι μπραβιζε στο επακρο εσφαζε στο γονατο και ολα τα σχετικα αλλα ηταν φιλος της ελλαδας εχθρος των εχθρων της αγαπουσε τους ελληνες  και ηταν υπερμαχος ενος χριστιανικου στρατιωτικου τοξου με ιταλια ελλαδα σερβια. υποκοσμικο βεβαια αλλα οταν φτασουν τα σκατα να σε πνιγουν θα θελεις ενα ροτβαιλερ να καθαρισει και να σε σωζει οχι κανις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Για να το τελειώσουμε το θέμα επειδή το παραπλατιάσαμε.

Χ.Α. = κωλογείφτες του Τσίπρα!!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
 Ρε βαρεμένο, πουθενά δε λέει ότι η φωτογραφία είναι στη Βοσνία και ούτε αναφέρει τη Βοσνία ως χώρα που έχει Αλβανούς !! Λοιπόν τι μπούρδες μου λες ?? Και γιατί ο Ελληνικός και ο Σέρβικος εθνικισμός και φασισμός είναι καλός,ενώ ο Αλβανικός και ο Τούρκικος κακός ??  Γι'αυτό σου λέω δε σε κόβω πάνω από 16...Είδες ότι λες μαλακίες περί Αλβανών στη Βοσνία και πας τη συζήτηση αλλού...

Προφανως εισαι αλβανος η αλβανογαμπρος ...
Εδω τι λεει ;

Και δεν απαντας .
Σε ενοχλει που ο Αρκαν σκοτωσε Αλβανους ;

Αν ναι , προφανως σε ενοχλει οταν εκαναν το ιδιο και ο Δαβακης
και ο Κολοκοτρωνης.

Οποτε ... κατανοουμε ...

Επισκέπτης
ο λακης εχει δικιο για τον αρκαν. δεν ξερω ποσους αλβανους ειχε η βοσνια αλλα ο αρκαν ειχε απεχθεια σε καθε μουσουλμανο και στους αλβανους εκτος αλλων επειδη ηλεγχαν το δρομολογιο του λαθρεμποριου στα βαλκανια και ηταν μουνοπανα χωρις κωδικες.
ναι ηταν αρχινονος πρωτης κλιμακας ναι μπραβιζε στο επακρο εσφαζε στο γονατο και ολα τα σχετικα αλλα ηταν φιλος της ελλαδας εχθρος των εχθρων της αγαπουσε τους ελληνες  και ηταν υπερμαχος ενος χριστιανικου στρατιωτικου τοξου με ιταλια ελλαδα σερβια. υποκοσμικο βεβαια αλλα οταν φτασουν τα σκατα να σε πνιγουν θα θελεις ενα ροτβαιλερ να καθαρισει και να σε σωζει οχι κανις.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ιατρε μου ... Στο Μελιγαλα ... αρχηγοι ηταν ο Αρης
και ο Μπελογιαννης ...

Σκατα στους ταφους τους.

Ο Μπελογιάννης ήταν πολιτικός επίτροπος (κομισάριος) του ΕΛΑΣ Πελοπονήσου, άρα ήταν όντως εκεί. Η λούγρα με τα μούσια δεν είχε κατέβη στην Πελοπόννησο, πάλι λάθος τα λες σαν τους "Αλβανούς" της Βοσνίας.

Το "Σκατά στους τάφους τους" μου άρεσε και το άφησα. :)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Λοιπον οταν ξαναφτιαχθει η Βασιλικη Χωροφυλακη (συντομα)
ο Εκτωρ κατευθειαν

100px-Army-GRE-OF-08.svg.png

Τελος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Προφανως εισαι αλβανος η αλβανογαμπρος ...
Εδω τι λεει ;

Και δεν απαντας .
Σε ενοχλει που ο Αρκαν σκοτωσε Αλβανους ;

Αν ναι , προφανως σε ενοχλει οταν εκαναν το ιδιο και ο Δαβακης
και ο Κολοκοτρωνης.

Οποτε ... κατανοουμε ...
Ρε τρελός ή τον τρελό παριστάνεις ?? Το άρθρο λέει ότι η Αλβανία χρησιμοποιήθηκε ως πύλη εξοπλισμού Βοσνίων, όχι ότι σκότωσαν οι Σέρβοι Αλβανούς που λες εσύ ! Τα άλλα που λες περί Κολοκοτρώνη κλπ. είναι μόνο για γέλια. Σε παρακαλώ σταμάτα να γράφεις γιατί γελοιοποιείσαι....θα μας πεις πόσων χρονων είσαι ??

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε τρελός ή τον τρελό παριστάνεις ?? Το άρθρο λέει ότι η Αλβανία χρησιμοποιήθηκε ως πύλη εξοπλισμού Βοσνίων

Εσυ εισαι μαλακας.
Το αρθρο καθιστα σαφες , ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ.
Και αν εχουν δρασεις εκει.

Για τα αισθηματα σου ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
δεν λες τιποτε.

Ειναι και αυτη απαντηση ...

καταλαβαινουμε ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιπον οταν ξαναφτιαχθει η Βασιλικη Χωροφυλακη (συντομα)
ο Εκτωρ κατευθειαν

100px-Army-GRE-OF-08.svg.png

Τελος.

:2funny: εγω ειμαι επιχειρησιακος ακομα δεν θελω καρεκλες και καθαρες στολες αμα γινει το μπραφ  θελω να λερωνομαι με χωμα και αιμα εχθρικο και να κανω μπουγαδα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε τρελός ή τον τρελό παριστάνεις ?? Το άρθρο λέει ότι η Αλβανία χρησιμοποιήθηκε ως πύλη εξοπλισμού Βοσνίων, όχι ότι σκότωσαν οι Σέρβοι Αλβανούς που λες εσύ ! Τα άλλα που λες περί Κολοκοτρώνη κλπ. είναι μόνο για γέλια. Σε παρακαλώ σταμάτα να γράφεις γιατί γελοιοποιείσαι....θα μας πεις πόσων χρονων είσαι ??

ρε φιλε θες να σηκωσουμε τον αρκαν απο τον ταφο να σου πει αν γουσταρε αλβανους η αν σκοτωσε αλβανους? ναι τους γαμησε τα σπλαχνα οπου τους εβρισκε.
δεν επιχειρουσε μονο βοσνια. επι των ημερων του καθαρισε πολλα αλβανικα δικτυα σκατα στον ταφο τους. ματι σεν εκλειναν οι αλβανοι μαφιοζοι με τον αρκαν. και αμα εκλειναν εβλεπαν εφιαλτες.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εσυ εισαι μαλακας.
Το αρθρο καθιστα σαφες , ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ.
Και αν εχουν δρασεις εκει.

Για τα αισθηματα σου ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
δεν λες τιποτε.

Ειναι και αυτη απαντηση ...

καταλαβαινουμε ...
πω,πω αδερφέ έχεις σοβαρό πρόβλημα και κοίταξε το...δε συνεχίζω και φυσικά δεν έχω καμία σχέση με Αλβανία ούτε υπάρχουν Αλβανοί στη Βοσνία όπως πιστεύεις στη νοσηρή φαντασία σου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
:2funny: εγω ειμαι επιχειρησιακος ακομα δεν θελω καρεκλες και καθαρες στολες αμα γινει το μπραφ  θελω να λερωνομαι με χωμα και αιμα εχθρικο και να κανω μπουγαδα

Τουλάχιστον επιτελάρχης στην ΕΛΑΣ, θα με βρεις μετά την απελευθέρωσή μας από τον κομμουνιστικό ζυγό και θα στο κανονίσω εγώ. :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε φιλε θες να σηκωσουμε τον αρκαν απο τον ταφο να σου πει αν γουσταρε αλβανους η αν σκοτωσε αλβανους? ναι τους γαμησε τα σπλαχνα οπου τους εβρισκε.
δεν επιχειρουσε μονο βοσνια. επι των ημερων του καθαρισε πολλα αλβανικα δικτυα σκατα στον ταφο τους. ματι σεν εκλειναν οι αλβανοι μαφιοζοι με τον αρκαν. και αμα εκλειναν εβλεπαν εφιαλτες.

Δεν θα λες όμως τέτοιες παπαριές γιατί θα σε στείλω να κάνεις Α.Φ. στο Α/Τ Διδυμοτείχου. :)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πω,πω αδερφέ έχεις σοβαρό πρόβλημα και κοίταξε το...δε συνεχίζω και φυσικά δεν έχω καμία σχέση με Αλβανία ούτε υπάρχουν Αλβανοί στη Βοσνία όπως πιστεύεις στη νοσηρή φαντασία σου.

[size=15pt]The Serbs, Albanians and Croats were the main groups involved in the genocide. The Serbs wanted to get rid of all Croats and Albanian Muslims in the area. [/size]

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κόσοβο δεν πήγε πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom