gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Α, οι "συνθήκες" φταίνε, όχι οι επιλογές! Οι συνθήκες φταίνε που είχαμε μπει σε μνημόνιο με δημόσιο χρέος 115% και τώρα είμαστε στο 180%; Οι συνθήκες φταίνε που στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ μόνο η Βουλγαρία βρίσκεται κάτω από εμάς στην Ε.Ε. και σε λίγο μας περνάει κι αυτή; Οι άλλοι δεν είχαν τις ίδιες συνθήκες; Πως καταντήσαμε ο πάτος της Ευρώπης (κι όχι μόνο οικονομικά!) αλήθεια;Κανέναν δεν έπιασε κορόιδο τύπε, απλά οι συνθήκες 2019-2023 δεν ήταν συνθήκες κανονικότητας και συνεχίζεται. Σαφώς και θα ήθελα πολλά περισσότερα και καλύτερα για όλη την οικονομία και την πρόοδο της χώρας αλλά μεσολάβησαν πολλά και διαφορά απρόβλεπτα.
Αντιθέτως, η εποχή 2015-2019 ήταν εποχή απόλυτης προόδου ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και ο άχρηστος κατάφερε το απόλυτο τίποτα.
Και για να με πιάσει εμένα κορόιδο περιμένω να μου γράψεις ποιοι ήταν συνολικά καλύτεροι από το 2019 των εκλογών μέχρι σήμερα σαν επιλογές για να μου αποδείξεις πως πιάστηκα κορόιδο. ΕΝΑΝ πες μου.
Αιντε εξυπνάκηδες που μάθατε μια λέξη και μέχρι εκεί.
Αλλά ξέχασα! Ψηφίσαμε γάμο αδερφάτου και υιοθεσία από αυτούς, οπότε όλα καλά μωρέ...