tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.156
- Πόντοι
- 3.656
Να πληρώσει. Της αξίζει .Θα το πληρώσει η χώρα και πολύ σύντομα φοβάμαι.
Σαρανταενατακατο .
Να πληρώσει. Της αξίζει .Θα το πληρώσει η χώρα και πολύ σύντομα φοβάμαι.
χαχα χα θυμαμαι ενα επαγγελματια καταστημα ηλεκτρικων ειδων στη περιοχη μου, που προεκλογικα ,ειχε ερθει ο μιστερ μπην ,ε συγνωμην ο παναξιος πρωθυπουργος μας ηθελα να πω και μονο το χερι δεν του φιλαγε , προεδρε ελεγε και εμας τους ελευθερους επαγγελματιες να κοιταξεις..ε αφου πηγαινες γυρευοντας σας κοιταξε και εσαςKαμία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
55%
παντως εγω οταν θα βγω στη συνταξη θα μενω 4-5 μηνες πουκετ ολη μερα στη θαλασσα κατω απο ενα φοινικα με ενα κοκονατ στο χερι και θα γλ@φω σχιστα μο@νακια..και δεν θα ακουω τις μαλακιες ολη μερα των πολιτικων... παραδεισοςμετά φταίει ο λάκης...
άλλοι βγαίνουν στη σύνταξη και πάνε σε ακριβά μέρη και εσύ θα βγεις στη σύνταξη και θα πας στις φαβέλες
έτσι και σε πάρει χαμπάρι κανένας από το κόμμα θα σε δώσουν μεταγραφή στο κκε
εγώ θα γυρίζω τον κόσμο με πορνοσκάφος και θα φορτώνω γκομενάκια για όργια σε κάθε μαρίναπαντως εγω οταν θα βγω στη συνταξη θα μενω 4-5 μηνες πουκετ ολη μερα στη θαλασσα κατω απο ενα φοινικα με ενα κοκονατ στο χερι και θα γλ@φω σχιστα μο@νακια..και δεν θα ακουω τις μαλακιες ολη μερα των πολιτικων... παραδεισος
Τι περιεργο.
Εγω ακουγα τον γιο του Μπελερη σημερα στο ραδιοφωνο και ευχαριστουσε την κυβερνηση για την στηριξη στον πατερα του και οτι ηταν η καταλληλη κινηση για να πληγεί ο Ραμα.
Αλλά προφανως εσεις ξερετε καλυτερα απο τον γιο του
Μα και τώρα τον κυνηγάς. Απλά ο νόμος είναι για τα πολιτικά πρόσωπα συγκεκριμένα και ποίο αυστηρός δλδ ποινικόείμαι κατά της φίμωσης των απόψεων αλλά υπέρ του να σε κυνηγάει ο άλλος αν τον βρίζεις ή τον συκοφαντείς άδικα.
Ρώτησε τον τα 2500 που έδωσε στην γκόμενα να τα επενδύσει τι απόδοση είχανμετά φταίει ο λάκης...
άλλοι βγαίνουν στη σύνταξη και πάνε σε ακριβά μέρη και εσύ θα βγεις στη σύνταξη και θα πας στις φαβέλες
έτσι και σε πάρει χαμπάρι κανένας από το κόμμα θα σε δώσουν μεταγραφή στο κκε
Λες ... δεν τον προλαβαίνουν ;Οσο περναει ο καιρος χειροτερευουν οι φαντασιοπληκτες ψυχωσεις του τυπου Αλεξ....
Σωστό,Οσο και να χτυπιεσαι, Κασιδιαρη στη βουλή δεν ξαναβλεπεις. Χωνεψε το.
"Πολιτικός κρατούμενος" λέει
Προεδρος βενζινοπωλων σημερα,
Αττική,
βενζινη απο 1,83 εως 2,40.
Με τιμολογια αγορας 1,93.
Ο υπεράριστος υπουργος δε θ ασχοληθει με τους κλεφτες φυσικα
Ενδεχομενως και για golden shower!γαμήστε τώρα που μπορείτε
όλοι αυτοί οι χοντροί, διαβητικοί, καρδιοπαθείς που κυκλοφορούν ανάμεσα μας
τον έχουν μόνο για κατούρημα (συχνό)
Σε καποια αλλη χωρα προφανωςΤόνιζε ότι αναφέρεσαι στην 95αρα αμόλυβδη .
Η 100ρα .... έχει ξεπεράσει τα 2.60€
Ολα αληθεια ειναιΟσο περναει ο καιρος χειροτερευουν οι φαντασιοπληκτες ψυχωσεις του τυπου Αλεξ....