Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Ποια δήλωση έκανε ο Κασσελάκης; Η κοινή λογική, που μάλλον δεν έχεις, λέει ότι αν πρέπει να αντιστοιχήσουμε τα αμερικανικά κόμματα με τα ελληνικά τότε ρεπουμπλικάνοι=ΝΔ και δημοκρατικοί=πασοκ. Συγκεκριμένα με Κασελ όμως ο συριζα είναι πιο κοντά στους δημοκρατικούς από ότι το πασοκ και με Κούλη η ΝΔ είναι ένα τσίρκο μόνη της.
Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι ο Κασσελακης ήταν στην ομάδα του Μπάιντεν.. οπότε να τον δούμε σαν...εκπρόσωπο του Μπαιντεν και των Δημοκρατικών εδώ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
περιμενουμε το επομενο μηνυμα :coffee:
Μαλακά γαμιεσαι :confused:
Άλλη φορά να μας ξυπνάς κ ας είναι άγρια χαράματα όταν γράφει ο ντολμας για επενδυτικες βαθμίδες να ενημερωνόμαστε κ εμείς ..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Και τι? Σε ένα φασιστικό καθεστώς ζεις πίσω από τον μανδύα της δήθεν δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης νομίζεις ότι ζεις αλλά δεν είναι έτσι. Δες τι πάει να κάνει με τους Σπαρτιάτες. Κορόιδεψαν τον λαό κ θα τους φάνε τις έδρες. 50 έδρες bonus στις εκλογές για να μην υπάρχει ακυβερνησία. Θες και άλλα?
Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος να ασχολείσαι και να σχολιάζεις τέτοια πράγματα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Υπάρχει και ο αντί ρατσιστικός νόμος που προβλέπει κάτι αντίστοιχο επί Σαμαρά. Τώρα έγινε μάλλον ποιο συγκεκριμένος
Δεν είμαι κατά του να μπαίνουν όρια στο πως μπορεί να εκφράζεται για εσένα ο καθένας είτε στην κοινωνία είτε στο ίντερνετ...αρκεί να υπάρχουν όρια.

Δηλαδή δεν λυπάμαι καθόλου κάποιον που θα φάει μήνυση επειδή έγραψε στον επώνυμο λογαριασμό του τουίτερ σε κάποιον άλλον ''ψόφα εσύ και τα παιδιά σου''. Καλά να πάθει να του κάνει μήνυση γιατί δια ζώσεις δεν θα είχε τα @@ να το πει αυτό.

Άλλο αυτό φυσικά και άλλο το να λες ότι η κυβέρνηση είναι μαφία και να σου κάνουν μήνυση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Αυτή είναι ώρα για να δουλεύουμε και όχι για να καβλαντίζουμε στο μπου....
και τι είμαι εγώ εργάτης στη φάμπρικα

ξυπνάω παίρνω πρωινό καφέ διαβάζω ειδήσεις σφυράω και μια άμα λάχει και ξεκινάω σιγά σιγά για το γραφείο που με περιμένουν όλοι να τους δώσω δουλειά

δεξιά πατριωτικά τίμια πράγματα :coffee:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Τσιμπήστε ρε πλεμπαίοι το καλάθι του νονού και τουμπεκί

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.971
Πόντοι
6.166
Ο Μπελέρη είναι στην φυλακή κατηγορείται για αδικήματα από την Αλβανία αλλά στην Ελλάδα επικαλέστηκαν το τεκμήριο της αθωότητας, ο Μπελέρη έχει τεκμήριο αθωότητας και… επειδή παίζει επικοινωνιακά η ΝΔ τον τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται σε απόλυτα παρόμοια κατάσταση με όρους δικαστικούς – νομικούς αλλά δεν διαθέτει το τεκμήριο της αθωότητας.
Οπότε η Ουκρανική δημοκρατία της Ελλάδος ή αλβανική δημοκρατία της Ελλάδος χέρι χέρι όχι με τον Καρατζαφέρη αλλά με την σαπισμένη δικαιοσύνη… έχουν καταδικάσει στο πυρ το εξώτερον τον Κασιδιάρη…
Θα είναι ο μόνος πολιτικός κρατούμενος που δεν θα τύχει καμίας ευνοϊκής μεταχείρισης εν τω μεταξύ σε λίγο οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία θα αποφυλακίζονται.
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατασκεύασε νόμο για ένα άνθρωπο τον Κασιδιάρη… αυτά ούτε στην Σενεγάλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Μπελέρη είναι στην φυλακή κατηγορείται για αδικήματα από την Αλβανία αλλά στην Ελλάδα επικαλέστηκαν το τεκμήριο της αθωότητας, ο Μπελέρη έχει τεκμήριο αθωότητας και… επειδή παίζει επικοινωνιακά η ΝΔ τον τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται σε απόλυτα παρόμοια κατάσταση με όρους δικαστικούς – νομικούς αλλά δεν διαθέτει το τεκμήριο της αθωότητας.
Οπότε η Ουκρανική δημοκρατία της Ελλάδος ή αλβανική δημοκρατία της Ελλάδος χέρι χέρι όχι με τον Καρατζαφέρη αλλά με την σαπισμένη δικαιοσύνη… έχουν καταδικάσει στο πυρ το εξώτερον τον Κασιδιάρη…
Θα είναι ο μόνος πολιτικός κρατούμενος που δεν θα τύχει καμίας ευνοϊκής μεταχείρισης εν τω μεταξύ σε λίγο οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία θα αποφυλακίζονται.
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατασκεύασε νόμο για ένα άνθρωπο τον Κασιδιάρη… αυτά ούτε στην Σενεγάλη.

Οσο και να χτυπιεσαι, Κασιδιαρη στη βουλή δεν ξαναβλεπεις. Χωνεψε το.
"Πολιτικός κρατούμενος" λέει

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.971
Πόντοι
6.166
Οσο και να χτυπιεσαι, Κασιδιαρη στη βουλή δεν ξαναβλεπεις. Χωνεψε το.
"Πολιτικός κρατούμενος" λέει
Καλά πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκακια οι επόμενοι τρεις να τους γαμησει .Γιατί δεν είναι ;;;;; Κοίτα στα αρχιδια μας αν μπει η δεν μπει στην Βουλή ο Κασιδιάρης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλά πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκακια οι επόμενοι τρεις να τους γαμησει .Γιατί δεν είναι ;;;;; Κοίτα στα αρχιδια μας αν μπει η δεν μπει στην Βουλή ο Κασιδιάρης.
Το βλέπω. Εντελώς στ αρχιδια σου. Ασε ρε φασιστακο

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.971
Πόντοι
6.166
Το βλέπω. Εντελώς στ αρχιδια σου. Ασε ρε φασιστακο
Καλά από υπάλληλος του Βαγγέλα πριν κάτι μήνες έγινα φασίστας πως έγκινε ατο. Είσαι τραγικό τρολ της νουδουλας .

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.971
Πόντοι
6.166
Πολλά. Δεν ειναι σαν τους φτωχομπινέδες τους δικους σου που σε εχουν με 0.30 το ποστ
Είσαι ωραίος και μπεσαλης για αυτό σε γουστάρω αφού το παραδέχεσαι. Κοίτα να δεις περιμένω να κάνω τώρα μια δουλειά και σκοτώνω τον χρόνο μου τρολαροντας ένα τρολ με πιάνεις .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είσαι ωραίος και μπεσαλης για αυτό σε γουστάρω αφού το παραδέχεσαι. Κοίτα να δεις περιμένω να κάνω τώρα μια δουλειά και σκοτώνω τον χρόνο μου τρολαροντας ένα τρολ με πιάνεις .
Φιλε μου δεν θελω να αγχωνεσαι. Οπου να' ναι η ΝΔ θα παρει νεο δανειο και θα μας πληρωνει αδρά. Μετα θα το ξεπληρωσεις εσυ με την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων και με ενα νομο και ενα αρθρο θα διαγραψουμε τα χρεη μας. Βλέπεις ποσο μπεσαλής ειμαι

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.971
Πόντοι
6.166
Φιλε μου δεν θελω να αγχωνεσαι. Οπου να' ναι η ΝΔ θα παρει νεο δανειο και θα μας πληρωνει αδρά. Μετα θα το ξεπληρωσεις εσυ με την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων και με ενα νομο και ενα αρθρο θα διαγραψουμε τα χρεη μας. Βλέπεις ποσο μπεσαλής ειμαι
Καλά γελάσαμε με τις παπαριές σου φιλιά εκεί στην σάπια Πειραιώς ήρθε ο άνθρωπος ώρα για δουλειά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Δεν είμαι κατά του να μπαίνουν όρια στο πως μπορεί να εκφράζεται για εσένα ο καθένας είτε στην κοινωνία είτε στο ίντερνετ...αρκεί να υπάρχουν όρια.

Δηλαδή δεν λυπάμαι καθόλου κάποιον που θα φάει μήνυση επειδή έγραψε στον επώνυμο λογαριασμό του τουίτερ σε κάποιον άλλον ''ψόφα εσύ και τα παιδιά σου''. Καλά να πάθει να του κάνει μήνυση γιατί δια ζώσεις δεν θα είχε τα @@ να το πει αυτό.

Άλλο αυτό φυσικά και άλλο το να λες ότι η κυβέρνηση είναι μαφία και να σου κάνουν μήνυση.
Εμ ποιός θα το ξεχωρίσει? Έχει 150 ευρώ να δώσει για να υποβάλει μήνυση αυτός που θα διαβάσει ψοφα κτλπ? Οπότε από 1/5 σιωπή. Θα διαβάζουμε τι καλά που είναι όλα. Όταν προσπαθούν να βάλουν όρια στον δημόσιο λόγο τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τώρα εάν εσύ είσαι οκ με αυτό πάσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom