Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.371
Πόντοι
3.656
Εσω ως ψηφοφορος του Συριζα ζητας φυλακισεις αναρχοκομμουνιστων?
Τους ψήφισα μία φορά ... μετράει περισσότερο από τη μία φορά που τους ψήφισες εσύ ;
Εγώ δεν ψήφισα και ποτέ το χολερικό ΠΑΣΟΚ .... εσύ ... ΠΟΣΕΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ;;;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056
Είμαι υπέρ της ποινικοποίησης όχι των κρανών ... κάθε καλύψης του προσώπου.
ΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
και ... διαπράτουν κακουργήματα ;

Έχουν μπουζουριάσει κανέναν από δαύτους ;;;

Και για τα ρόπαλα ....

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ... ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ;;;

Η Χρυσή Αυγή που δεν υπάρχει ;;;

ή άλλοι ... που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ;;;;

Το ρόπαλο ... αν του βάλεις ένα μουνόπανο στην άκρη
και παριστάνει ... τη σημαία ...
ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΠΑΛΟ ;;;

Ανάλυσέ μας το σκεπτικό σου ...
Την ανελυσες εσυ αριστα:confused::confused::confused::coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τους ψήφισα μία φορά ... μετράει περισσότερο από τη μία φορά που τους ψήφισες εσύ ;
Εγώ δεν ψήφισα και ποτέ το χολερικό ΠΑΣΟΚ .... εσύ ... ΠΟΣΕΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ;;;
Μια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Πολυ καλος ειναι ο Μακρον. Το οτι επεσες σε τιποτα Γαλλους φασιστες ή κομμουνια δεν λεει κατι
Για να καταλάβεις πόσο προκλητικά χαζός είσαι, εγώ έγραψα ότι μιλούσα στους Γάλλους για το Μητσοτάκη και μου είπαν ότι είναι σαν να τους περιγράφω τον Μακρόν. Δεν ανέφερα πουθενά ότι τον υποστήριξαν ή τον έκραξαν.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.945
Πόντοι
6.166
438759023_415489977899462_2247587171619107392_n.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Με ρωτας αν διαλεγω εναν ψυχικα διαταραγμενο ή εναν ανοϊκο?
Δεν λέμε ποιόν θα ήθελες για φίλο η συγγενή σου, μπορεί να μην θέλεις κανέναν ούτε εγώ άλλωστε.
Λέμε με ποιού την πολιτική συμφωνείς;! Να υποθέσω ότι ως σωστός οπαδός του Κούλη λοιπόν υποστηρίζεις κι εσύ τους democrtats oι οποίοι είναι πρακτικά οι Αμερικάνοι ζαίοι;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Δεν είχα καμιά απολύτως αμφιβολία για την δική σου εκτίμηση προς τον εν λόγω συνάδελφό σου.
Αλλά τί θέλει κι αυτός κι απευθύνεται σε ένα ακροατήριο τόσο χαμηλής νοημοσύνης; Ας γράψει τις απόψεις του σε κάποιο νομικό περιοδικό όπου θα τον διαβάζουν άλλοι το ίδιο "ειδικοί", γιατί ασχολείται με την πλέμπα;
Επιμένεις και ξέρεις τι λένε σχετικώς.

Υποστήριξες λοιπόν, χωρίς να γνωρίζεις τι προέκυψε από τη διαδικασία, ότι έκρινες σωστή την εισαγγελική πρόταση, την οποία δεν άκουσες/διάβασες, παρά μόνο ό,τι αποσπασματικά διάβασες στο ίντερνετ.
Υποστήριξα ότι διάβασα την απόφαση, άρα και τι εισφέρθηκε αποδεικτικά στη διαδικασία, μελέτησα την αιτιολογία της και την έκρινα πειστική.
Βρες τις διαφορές.

Κατόπιν, με έπαρση θεώρησες ότι δεν πείθεσαι.

Μάλλον κάτι παρεξήγησες. Δεν προσπαθώ να πείσω ούτε εσένα, ούτε κάποιον άγνωστο. Σου παραθέτω γνώση, γιατί μόνο αυτό έχω.
Δική σου δουλειά είναι να την ακούσεις και να την εφαρμόσεις στο σκεπτικό σου. Είτε να επιβεβαιώσεις όσα πιστεύεις, είτε να τα αναθεωρήσεις.
Με λίγα λόγια, τα συμπεράσματα είναι δικά σου.

Και εδώ τελειώνουμε.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.396
Πόντοι
786

Υποστήριξες λοιπόν, χωρίς να γνωρίζεις τι προέκυψε από τη διαδικασία, ότι έκρινες σωστή την εισαγγελική πρόταση, την οποία δεν άκουσες/διάβασες, παρά μόνο ό,τι αποσπασματικά διάβασες στο ίντερνετ.
Υποστήριξα ότι διάβασα την απόφαση, άρα και τι εισφέρθηκε αποδεικτικά στη διαδικασία, μελέτησα την αιτιολογία της και την έκρινα πειστική.
Βρες τις διαφορές.

Μάλλον κάτι παρεξήγησες. Δεν προσπαθώ να πείσω ούτε εσένα, ούτε κάποιον άγνωστο. Σου παραθέτω γνώση, γιατί μόνο αυτό έχω.
Δική σου δουλειά είναι να την ακούσεις και να την εφαρμόσεις στο σκεπτικό σου. Είτε να επιβεβαιώσεις όσα πιστεύεις, είτε να τα αναθεωρήσεις.

Και εδώ τελειώνουμε.
πριν μερικά χρόνια ο γκιανεβαν δεν έγραφε έτσι,
ιστορούσε και παρτούζες παλιά,
μάλλον γέρασε...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Βρες τις διαφορές.

Και εδώ τελειώνουμε.
Το εύχομαι, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα γλυτώσω το επόμενο "μάθημα".

Κι επειδή με προκαλείς συνεχώς για το πόσο ειδήμων είσαι. Λες ότι μελέτησες την απόφαση και την έκρινες πειστική. Γιατί να σε πιστέψω και να μην υποθέσω ότι τις επικεφαλίδες διάβασες και λες ότι θέλεις; Κι ας πούμε ότι την μελέτησες προσεκτικά, γιατί να δεχθώ την κρίση σου ως ορθή ενώ ξέρω ότι ήθελες εκ των προτέρων (και μην με διαψεύσεις!) η απόφαση να ήταν αυτή που ήταν;

Και εν τέλει αν ήταν τόσο αυτονόητα αναμενόμενη η απόφαση γιατί αυτή η πίεση του όχλου έξω από το δικαστήριο προς τους δικαστές; Κι όχι μόνο του όχλου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ας πούμε αλλά και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης; Τυχαία βρέθηκαν εκεί λες, όχι για να δείξουν στους δικαστές, όσο πιο πειστικά (και πιεστικά!) μπορούσαν ποιά ήταν η βούληση της κυβέρνησης; Κι όχι πως δεν την γνώριζαν αυτοί βέβαια αλλά για να τους δείξουν όχι μόνο το τί θέλουν αλλά και το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ το θέλουν, ακόμα κι ας γινόταν ρεζίλι;!!

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Το εύχομαι, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα γλυτώσω το επόμενο "μάθημα".

Κι επειδή με προκαλείς συνεχώς για το πόσο ειδήμων είσαι. Λες ότι μελέτησες την απόφαση και την έκρινες πειστική. Γιατί να σε πιστέψω και να μην υποθέσω ότι τις επικεφαλίδες διάβασες και λες ότι θέλεις; Κι ας πούμε ότι την μελέτησες προσεκτικά, γιατί να δεχθώ την κρίση σου ως ορθή ενώ ξέρω ότι ήθελες εκ των προτέρων (και μην με διαψεύσεις!) η απόφαση να ήταν αυτή που ήταν;

Και εν τέλει αν ήταν τόσο αυτονόητα αναμενόμενη η απόφαση γιατί αυτή η πίεση του όχλου έξω από το δικαστήριο προς τους δικαστές; Κι όχι μόνο του όχλου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ας πούμε αλλά και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης; Τυχαία βρέθηκαν εκεί λες, όχι για να δείξουν στους δικαστές, όσο πιο πειστικά (και πιεστικά!) μπορούσαν ποιά ήταν η βούληση της κυβέρνησης; Κι όχι πως δεν την γνώριζαν αυτοί βέβαια αλλά για να τους δείξουν όχι μόνο το τί θέλουν αλλά και το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ το θέλουν, ακόμα κι ας γινόταν ρεζίλι;!!
Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα περί πειθούς.

Για να μην υπάρχουν σκιές και επειδή δεν είχα απαντήσει στον Τέλη και όχι σε εσένα: θεωρώ απολύτως καταδικαστέα την πίεση από τον όχλο, τους πολιτικούς και κάθε πολίτη ΚΑΙ στην υπόθεση της ΧΑ, όπως και σε όλες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για να καταλάβεις πόσο προκλητικά χαζός είσαι, εγώ έγραψα ότι μιλούσα στους Γάλλους για το Μητσοτάκη και μου είπαν ότι είναι σαν να τους περιγράφω τον Μακρόν. Δεν ανέφερα πουθενά ότι τον υποστήριξαν ή τον έκραξαν.
A συγνωμη, δεν καταλαβα οτι τους επαινεσες τον Κουλη. Αφου τον επαινεσες και σου ειπαν οτι μοιαζει σαν τον Μακρον, οκ.
Ειχα την ενυπωση οτι τον εκραξες και σου ειπαν οτι και ο δικος τους ειναι ετσι.
Μαλλον εσυ με περνας για χαζο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
εδω ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του σε υποθεση που ηταν κεκλεισμενων των θυρων (12χρονη κολωνος μιχος)....αφου το μπου ειναι μαγικο ναπουμε....:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
πριν μερικά χρόνια ο γκιανεβαν δεν έγραφε έτσι,
ιστορούσε και παρτούζες παλιά,
μάλλον γέρασε...
Θέλεις να μιλήσουμε για παρτούζες σ' αυτό εδώ το νήμα; Αν θέλεις το κάνουμε να το ξεφτιλίσουμε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν λέμε ποιόν θα ήθελες για φίλο η συγγενή σου, μπορεί να μην θέλεις κανέναν ούτε εγώ άλλωστε.
Λέμε με ποιού την πολιτική συμφωνείς;! Να υποθέσω ότι ως σωστός οπαδός του Κούλη λοιπόν υποστηρίζεις κι εσύ τους democrtats oι οποίοι είναι πρακτικά οι Αμερικάνοι ζαίοι;
Φυσικα επιλεγω democrats.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα περί πειθούς.

Για να μην υπάρχουν σκιές και επειδή δεν είχα απαντήσει στον Τέλη και όχι σε εσένα: θεωρώ απολύτως καταδικαστέα την πίεση από τον όχλο, τους πολιτικούς και κάθε πολίτη ΚΑΙ στην υπόθεση της ΧΑ, όπως και σε όλες.
Δεν είναι προφανής η χαμηλή αντιληπτική μου ικανότητα; Μη με ξεσυνερίζεστε καλέ κύριε δάσκαλε και μην με μαλώσετε. Στο μέλλον θα μελετώ τις παραδόσεις σας περισσότερο ενδελεχώς.:buck2:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Φυσικα επιλεγω democrats.
Το οποίο είναι το ΑΡΙΣΤΕΡΟ (έως ακραία αριστερό!) κόμμα στις ΗΠΑ σήμερα, με ακραίες woke απόψεις, ελτζιμπιτίδηκες ανοησίες κλπ. Οπότε σαν κάπως να παραδέχεσαι πως είσαι αριστερός, όπως και η ΝΔτΚ άλλωστε.
Το ότι και η ΝΔτΚ και οι democrats υποστηρίζουν φανατικά το πολύ μεγάλο κεφάλαιο δεν τους καθιστά λιγότερο αριστερούς και το Κ.Κ. Κίνας το ίδιο κάνει εξ άλλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom