1) Ο Σαμαρας ανοιξε τα συνορα το 1992 και ηρθαν τα εκατομμυρια σκιπηταρια
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 1-0
2)Γιατι εκανα εγω μαλακια ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ.
Ας ψηφιζατε εσεις ολοι της ΝΔ (πλην τα μελη του ekali club) τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τη βραδια των αποτελεσματων , θα εφευγε το 98% των λαθρων ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Τους υπολοιπους , τους πληρωναμε εισιτηρια business class
να γυρισουν με πτησεις στο Πακισταν.
το 1992 ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ τα συνορα ο σαμαρας
τα συνορα της ελλαδας ειχαν ανοιξει απο τον παπουλια στα τελη της δεκαετιας του 80 οταν εγινε αρση του εμπολεμου
το 1992-3 κατερρευσε το καθεστως χοτζα και ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ που τους ειχαν μαντρωμενους σα ζωα
ο σαμαρας κατηγορειται γιατι τετοιο καιρο ειχε πει "να κανουν πασχα στην πατριδα τα αδερφια μας οι βορειοηπειρωτες"
απλως μαζι με βορειοηπειρωτες που ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ γιατι κρατησαν γνωσσα και θρησκεια μεσα στη φωλια του λυκου και οποιος αναβε κερι πηγαινε 40 χρονια κατεργα οταν εμεις παιζαμε το πουλακι μας εδω χαμου, ηρθαν μαζι και αλβαναραιοι
τελος παντως πολλοι απο αυτους γυρισαν πισω στην κριση και οσοι εμειναν ενσωματωθηκαν
αλλωστε και οι αρβανιτες εχουν αλβανικη καταγωγη και ειναι ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
αρα αρχιδια 1-0 ειπες παλι
το κακο με τουτους δω ειναι οτι ειναι μουσλιμια, που δεν ενσωματωνονται (οπως εχουν αποδειξει η μασσαλια, το λεστερ και η θρακη) και δεν ξερουμε ποσο θα μας μεινουν εδω αμανατι
και με πυρηνες τζιχαντιστων μεσα του που αυριο μεθαυριο αν ριζοσπαστικοποιηθουν θα σκασουν με καμια μπομπα εξω απο το σπιτακι σου που δεν ψηφισες ΝΔ για να μην πληρωσεις ενφια
το οτι επρεπε να ψηφισω εγω ΧΑ που πηρε 6% και οχι εσυ ΝΔ που πηρε 28% για να μη βγει το μαλακισμενο το αφηνω ασχολιαστο