Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
1) τον εκτακτο φορο τον εβαλε ο πρωην αρχηγος σου επι πρωθυπουργιας του αλλου πρωην αρχηγου σου
2) ο σαμαρας ποτε δεν υποσχεθηκε ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ οπως λετε οι γκεμπελισκοι πρασινοσκωληκες αλλα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
3) ολα τα αγγλοσαξωνικα κρατη εχουν φορο κατοχης ακινητου γιατι λογω ελευθεριας κεφαλαιων και οφσορ τα τελευταια χρονια ειναι δυσκολη η εισπραξη φορολογιας απο τον πλουτο
4) αφου δε θελατε ενφια σαμαρα φατε +15% ενφια τσιπρα και 9 δις μετρα στο κεφαλι
σκουξτε οσο θελετε

ολα αυτα χαρατσια ενφια μνημονια γινανε συνεπεια της επαρατου 2004-09

και γιατι το εετηδεε ειναι χαρατσι και ο ενφια ειναι ενφια

ακομα και στις λεξεις λαμογιες κανετε

αρχιλαμογια

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
1) τον εκτακτο φορο τον εβαλε ο πρωην αρχηγος σου επι πρωθυπουργιας του αλλου πρωην αρχηγου σου
2) ο σαμαρας ποτε δεν υποσχεθηκε ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ οπως λετε οι γκεμπελισκοι πρασινοσκωληκες αλλα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
3) ολα τα αγγλοσαξωνικα κρατη εχουν φορο κατοχης ακινητου γιατι λογω ελευθεριας κεφαλαιων και οφσορ τα τελευταια χρονια ειναι δυσκολη η εισπραξη φορολογιας απο τον πλουτο
4) αφου δε θελατε ενφια σαμαρα φατε +15% ενφια τσιπρα και 9 δις μετρα στο κεφαλι
σκουξτε οσο θελετε
Μα δεν σκουζει κανενας τυπε... Αυτό που ζουμε είναι η εκκωφαντικη ησυχια πριν την καταιγιδα  

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μα δεν σκουζει κανενας τυπε... Αυτό που ζουμε είναι η εκκωφαντικη ησυχια πριν την καταιγιδα  
ΑΡΧΙΔΙΑ
θα το ρουφηξετε ολο το ψωλοζουμο του τσιπρα μεχρι την τελευταια σταγονα
και θα σκουπησει και την πουτσα του στα μαλλια σας

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μαζι θα πανε στο διαολο ολα τα κομματα-ΕΝΦΙΑ.
Συντομα.

Κανεις δεν θα κλαψει.
Ολοι θα χεζουμε στους ταφους τους.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΑΡΧΙΔΙΑ
θα το ρουφηξετε ολο το ψωλοζουμο του τσιπρα μεχρι την τελευταια σταγονα
και θα σκουπησει και την πουτσα του στα μαλλια σας
εχει διαφορα το ψωλοζουμο από που προερχεται;; Ετσι είναι ο Ελληνας χρειαζεται 4 γενιες σκλαβια για να ξυπνησει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ηθελα να ξερα ολοι εσεις που δηλώνετε δεξιοι και ακροδεξιοι μη χεσω (λαλακης και ζιγκ και λοιποι) και ξεροντας οτι την κρισιμη ωρα που ηταν να μετρηθουμε χρειαζονταν μερικες χιλιαδες ψηφοι ακομα,
δεν ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι σας τωρα που βλεπετε το νατο στο αιγαιο, καθημερινες τουρκικες παραβιασεις στις οινουσσες, παραβιασεις ακομα και απο ελικοπτερα των σκοπιων στην ειδομενη, 910.000 λαθροορκ στη χωρα σε ενα χρονο, δηλωση κυβερνητικου παραγοντα οτι τα συνορα δεν ειναι και γραμμη του οφσαιντ να βγαλουμε μεζουρα οταν γυφτοσκοπιανοι μπηκαν στην ειδομενη
λιγο τσιπα δεν εχετε οταν κοιταζεστε στον καθρεφτη με αυτα που ζειτε ρε πουστη μου;
εγω θα ειχα αυτοκτονησει

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ηθελα να ξερα ολοι εσεις που δηλώνετε δεξιοι και ακροδεξιοι μη χεσω (λαλακης και ζιγκ και λοιποι) και ξεροντας οτι την κρισιμη ωρα που ηταν να μετρηθουμε χρειαζονταν μερικες χιλιαδες ψηφοι ακομα,
δεν ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι σας τωρα που βλεπετε το νατο στο αιγαιο, καθημερινες τουρκικες παραβιασεις στις οινουσσες, παραβιασεις ακομα και απο ελικοπτερα των σκοπιων στην ειδομενη, 910.000 λαθροορκ στη χωρα σε ενα χρονο, δηλωση κυβερνητικου παραγοντα οτι τα συνορα δεν ειναι και γραμμη του οφσαιντ να βγαλουμε μεζουρα οταν γυφτοσκοπιανοι μπηκαν στην ειδομενη
λιγο τσιπα δεν εχετε οταν κοιταζεστε στον καθρεφτη με αυτα που ζειτε ρε πουστη μου;
εγω θα ειχα αυτοκτονησει
όχι καθολου απλα περιμενουμε να απαξιωθεί τελειως ο θεσμος της "δημοκρατιας" ο Τσιπρας ηταν η τελευταια βαλβιδα...
Μετα εχει οικουμενικη και μετα... Βλεπουμε :)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Αυτο το ειχε γραψει ο Γιαχβε στις Πλακες του Μωυση , μαζι με τις εντολες ;
Μεχρι πριν λιγο καιρο λεγατε οτι ηταν μονο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Ωραιο αβαταρ ....μου εχουν διηγηθει πως ο Ζελικο ανεβαινε πομπη αναποδα σε λεωφορο και οποιον του αντιμιλουσε του εσπαγαν το κεφαλι τα πρωτοπαλικαρα του...λες να ετοιμαζει η Τσετσα κανενα κινημα στο ονομα του συγχωρεμενου για να σωσει και την Ελλαδα οπως εσωσε την Γιουκοσλαβια?
BTW πεθανε ζαμπλουτος ο μακαριτης και τα ακινητα του στην Ελλαδα τα μοσχοπουλησε η μανταμ και και κανει αυτη την ζωη που περιγραφεις με σαλε σε αραχωβες  και μυκονους με κατι πιτσιρικους που της σκιζουν το γκροβερ ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγω θα ειχα αυτοκτονησει

Ρε χλεχλε ... ΕΙΠΕ Η ΟΧΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ
οτι στο ευαισθητο μεταναστευτικο δεν κανει αντιπολιτευση για "μικροκομματικα οφελη"
και οτι στηριζει πληρως την κυβερνηση ;;;;

Αν εχει υποσχεθει να ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ , να το ξερω. ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟΤΕ.

Και μη μου πεις πως.
ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.

Χωρα που συγκυβερνα με ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ.

Αλλα .... η ουγγαρια δεν εχει Σπετσες και Ποσειδωνιον Παλλας,
να πινουν σαμπανιες ο Κουλης με την Αννα Μισελ ... ουτε Ψαρρου,
ουτε Ekali Club , ουτε Αραχωβα ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
BTW πεθανε ζαμπλουτος ο μακαριτης και τα ακινητα του στην Ελλαδα τα μοσχοπουλησε η μανταμ και και κανει αυτη την ζωη που περιγραφεις με σαλε σε αραχωβες  και μυκονους με κατι πιτσιρικους που της σκιζουν το γκροβερ ...

Οποτε ;
Δικαιολογεισαι να ψηφιζεις την Αννα-Μισελ και τους συνδαιτημονες της στο Ekali Club ;

Αν μου πεις τι δουλεια κανεις και τι ακινητα εχεις κτλ
μπορει να σε καταλαβω. Διαφορετικα ... δεν δυναμαι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο σαμαρας τους ειχε με καπιστρι και τους μαντρωνε και αυτοκτονουσανε
ολες οι κυβερνησεις ειχανε ανοιξει τα ποδια σαν τη μπουτανα στους λαθραιους πλην σαμαρα
γυριζα το 2013 στο κεντρο και δεν το πιστευα τους ειχε μπουζουριασει ολους
που μεχρι πριν 2-3 χρονια δεν τολμουσες να περασεις μετα τις 10 το βραδυ απο συγκεκριμενα μερη
περασαν τα συνορα 70 χιλιαδες ατομα και ολοι οι αλλοι πηγαιναν απο ιταλια
εκανες τη μαλακια σου και μας μπηκαν φετος 910.000 και τους ταιζουν στα κεντρα φιλοξενιας και σουλατσαρουν οπου γουσταρουν
πες κι ενα συγγνωμη

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο σαμαρας τους ειχε με καπιστρι και τους μαντρωνε και αυτοκτονουσανε
ολες οι κυβερνησεις ειχανε ανοιξει τα ποδια σαν τη μπουτανα στους λαθραιους πλην σαμαρα
γυριζα το 2013 στο κεντρο και δεν το πιστευα τους ειχε μπουζουριασει ολους
που μεχρι πριν 2-3 χρονια δεν τολμουσες να περασεις μετα τις 10 το βραδυ απο συγκεκριμενα μερη
περασαν τα συνορα 70 χιλιαδες ατομα και ολοι οι αλλοι πηγαιναν απο ιταλια
εκανες τη μαλακια σου και μας μπηκαν φετος 910.000 και τους ταιζουν στα κεντρα φιλοξενιας και σουλατσαρουν οπου γουσταρουν
πες κι ενα συγγνωμη
πες μας τωρα τι πινεις...
Ρε πλακα μας κανεις;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πες κι ενα συγγνωμη

1) Ο Σαμαρας ανοιξε τα συνορα το 1992 και ηρθαν τα εκατομμυρια σκιπηταρια
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 1-0

2)Γιατι εκανα εγω μαλακια ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ.
Ας ψηφιζατε εσεις ολοι της ΝΔ (πλην τα μελη του ekali club) τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τη βραδια των αποτελεσματων , θα εφευγε το 98% των λαθρων ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Τους υπολοιπους , τους πληρωναμε εισιτηρια business class
να γυρισουν με πτησεις στο Πακισταν.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Οποτε ;
Δικαιολογεισαι να ψηφιζεις την Αννα-Μισελ και τους συνδαιτημονες της στο Ekali Club ;

Αν μου πεις τι δουλεια κανεις και τι ακινητα εχεις κτλ
μπορει να σε καταλαβω. Διαφορετικα ... δεν δυναμαι.

Κοιτα την ιστορια του δικου σου την ξερω απο την καλη και την αναποδη μη ρωτας πως απλα κοντα στο 2000 ειχα παρε δωσε με το μαυροβουνιο ( την πατριδα του δικου σου) ...

Κανενα πουστη απο αυτους που ηγουνται δεν εμπιστευομαι αλλα αυτος δεν ειναι λογος να εμπιστευτω τυπους που ξεκινησαν απο ¨πεταλα¨ και ¨οργανωμενους¨ ποδοσφαιρικων ομαδων και δημιουργησαν στρατους αγραμματων μισθοφορων...

Ασχετα απο τα ποσα εχω η δεν εχω  δεν σημαινει πως θα καψω οτι εχει απομεινει επειδη δεν μαρεσει η μουρη του Τσιπρα η του Κυριακου...
Κανε μια βολτα στο Βελιγραδι για να δεις την εικονα του μελοντος σου ετσι και αρχισουμε εδω να κανουμε τα τρελα του δικου σου....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαζι θα πανε στο διαολο ολα τα κομματα-ΕΝΦΙΑ.
Συντομα.

Κανεις δεν θα κλαψει.
Ολοι θα χεζουμε στους ταφους τους.

Ρε μαλακα τραλαλάκη  Α! δεν σε ενοχλεί το πραγματικό γεγονός ότι η ακίνητη περιουσία σου έχασε το 75% της αξίας της και σε ενοχλεί που πληρώνεις ΕΝΦΙΑ ? Μα πόσο ηλίθιος είσαι ?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ρε μαλακα τραλαλάκη  Α! δεν σε ενοχλεί το πραγματικό γεγονός ότι η ακίνητη περιουσία σου έχασε το 75% της αξίας της και σε ενοχλεί που πληρώνεις ΕΝΦΙΑ ? Μα πόσο ηλίθιος είσαι ?

Δεν τον χαλαει κατα βαθος ο ΕΝΦΙΑ θειο ...τον χαλανε οι λαθρο ....που εδω που τα λεμε χαλανε και εμενα ...εχουμε γινει βουρκος εδω στα νοτια και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι ακομα ....πολυ φοβαμαι οτι στο ελληνικο θα γινει μπαμ μολις σφιξουν οι ζεστες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
1) Ο Σαμαρας ανοιξε τα συνορα το 1992 και ηρθαν τα εκατομμυρια σκιπηταρια
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 1-0

2)Γιατι εκανα εγω μαλακια ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ.
Ας ψηφιζατε εσεις ολοι της ΝΔ (πλην τα μελη του ekali club) τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τη βραδια των αποτελεσματων , θα εφευγε το 98% των λαθρων ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Τους υπολοιπους , τους πληρωναμε εισιτηρια business class
να γυρισουν με πτησεις στο Πακισταν.
το 1992 ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ τα συνορα ο σαμαρας
τα συνορα της ελλαδας ειχαν ανοιξει απο τον παπουλια στα τελη της δεκαετιας του 80 οταν εγινε αρση του εμπολεμου
το 1992-3 κατερρευσε το καθεστως χοτζα και ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ που τους ειχαν μαντρωμενους σα ζωα
ο σαμαρας κατηγορειται γιατι  τετοιο καιρο ειχε πει "να κανουν πασχα στην πατριδα τα αδερφια μας οι βορειοηπειρωτες"
απλως μαζι με βορειοηπειρωτες που ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ γιατι κρατησαν γνωσσα και θρησκεια μεσα στη φωλια του λυκου και οποιος αναβε κερι πηγαινε 40 χρονια κατεργα οταν εμεις παιζαμε το πουλακι μας εδω χαμου, ηρθαν μαζι και αλβαναραιοι
τελος παντως πολλοι απο αυτους γυρισαν πισω στην κριση και οσοι εμειναν ενσωματωθηκαν
αλλωστε και οι αρβανιτες εχουν αλβανικη καταγωγη και ειναι ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
αρα αρχιδια 1-0 ειπες παλι
το κακο με τουτους δω ειναι οτι ειναι μουσλιμια, που δεν ενσωματωνονται (οπως εχουν αποδειξει η μασσαλια, το λεστερ και η θρακη) και δεν ξερουμε ποσο θα μας μεινουν εδω αμανατι
και με πυρηνες τζιχαντιστων μεσα του που αυριο μεθαυριο αν ριζοσπαστικοποιηθουν θα σκασουν με καμια μπομπα εξω απο το σπιτακι σου που δεν ψηφισες ΝΔ για να μην πληρωσεις ενφια
το οτι επρεπε να ψηφισω εγω ΧΑ που πηρε 6% και οχι εσυ ΝΔ που πηρε 28% για να μη βγει το μαλακισμενο το αφηνω ασχολιαστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom