Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.129
- Πόντοι
- 3.656
Για αυτό σου λέω ότι δεν ξέρεις τι να ζητήσεις από την εφορία.Κανένας δε λέει ότι θα πιάσουν πλήρως τη φοροδιαφυγή
Είναι όμως προς τη σωστή κατεύθυνση
Τι έξοδα μου λες;
Δεν έχουν όλοι επιχειρήσεις για να τα περνάνε στα έξοδα
Θα έρθει ένας να κάνει ιδιαίτερα σπίτι σου και θα πεις δώσε απόδειξη για να τα περάσω στα έξοδα μου ακόμα και αν έχεις επιχείρηση;
Η πόσοι από αυτούς που πάνε σε συνεργείο αυτοκινήτων
Θέλουν αποδειξη για να τα περάσουν σαν έξοδα στην επιχείρησή τους;
Εγώ πιστεύω ότι είναι ντροπή όσα δηλώνουν τοσα οι ελεύθεροι επαγγελματίες
Και δεν μπορεί κανείς έλεγχος να έρθει σπίτι σου να δει αν έρχεται υδραυλικός ηλεκτρολόγος η φροντιστής
Και τι δουλειά σου κάνει και πόσο και αν σου δίνει απόδειξη
Μπράβο στην κυβέρνηση
Και στην ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων
Που οπως σου είπα διατηρεί τον πιτσιλή από το 2017
Όσον αφορά για τους μεγάλους
Για αυτό ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις καταργησαν το φόρο μεγάλη της ακίνητης περιουσίας και έχουν το φόρο ακινήτου για όλους
Γιατί όσα πολλά και αν πάρεις από τους λίγους μεγάλους δεν φτάνουν
Το μέτρο αυτό είναι εισπρακτικό δεν είναι αποτρεπτικό για την φοροδιαφυγή. Να εισρπάξουν θέλουν δεν καταπολεμά τίποτα ίσα ίσα παροτρύνει να φοροδιαφύγεις περισσότερο.
Αν θέλεις να υποχρεώσεις τον κόσμο να ζητάει αποδείξεις πρέπει να τους επιτρέψει να τις περνάνε στα προσωπικά τους έξοδα και να έχουν μετά ελαφρύνσεις και απαλλαγές. Και τότε θα σου πω εγώ αν δεν θα ζητάνε απόδειξη. Αλλά δεν το κάνει το κράτος γιατί θέλει να μην χάσει και να τσιμπήσει τις εισπράξεις.
Λες μπράβο στην κυβέρνηση γιατί δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι σημαίνει αυτό το μέτρο και γιατί δεν θα καταπολεμήσει καμία φοροδιαφυγή.