alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, τι να σου πω, τρεμωΑν ακούσεις το πρώτο λεπτό .... θα καταλάβεις.
Τα ξέρεις . Δεν σου αρέσουν .
Ή πληρώνεσαι για να μην τα ξέρεις.
Ναι, τι να σου πω, τρεμωΑν ακούσεις το πρώτο λεπτό .... θα καταλάβεις.
Τα ξέρεις . Δεν σου αρέσουν .
Ή πληρώνεσαι για να μην τα ξέρεις.
Εγώ θα ψηφιζα κ το διάολο αν γινόταν να φύγει ο μπάσταρδος απ' τα Χανιά .....ο.πιο διάσημος κερατάς πρωθυπουργός στην ιστορία της παγκόσμιας πολιτικής ....NΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νίκη και Λατινοπούλου αποκλειεται, τι μενει?
ΚΚΕ δεν φανταζομαι, αρα γιατι ντρεπεσαι να πεις ρε τύπε οτι θα ψηφισεις Βελοπουλο και το πας γυρω γυρω?
Πες μας και ποιος να ερθειΕγώ θα ψηφιζα κ το διάολο αν γινόταν να φύγει ο μπάσταρδος απ' τα Χανιά .....ο.πιο διάσημος κερατάς πρωθυπουργός στην ιστορία της παγκόσμιας πολιτικής ....
Χμμμ... μπορεί και Λοβέρδο εκτός και αν είναι αυτός ΛΟΑΤΚΙ συν και πληνNΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νίκη και Λατινοπούλου αποκλειεται, τι μενει?
ΚΚΕ δεν φανταζομαι, αρα γιατι ντρεπεσαι να πεις ρε τύπε οτι θα ψηφισεις Βελοπουλο και το πας γυρω γυρω?
Σου είπα ......ο διάολοςΠες μας και ποιος να ερθει
Με ποια λογική είναι σοβαρότερος κάποιος που πουλάει νανογιλέκα (Άδωνις), κάποιος που συνομιλεί τρεις συνεχόμενες ημέρες με το ίδιο βίντεο παριστάνοντας το ως ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόραση (Αυτιάς), κάποιος που επιχειρηματολογεί στη Βουλή μιλώντας για εξωγήινους (Κούλης) κλπ, από κάποιον που πουλάει επιστολές του Ιησού;Δεν εχω να απαντησω τιποτα τύπε.
Δεν προκειται να επιχειρηματολογησω περι της σοβαροτητας ή μη του Βελοπουλου
Καπου ελεος δηλαδη
Και φυσικα ολοι οσοι ανεφερες ειναι εκατο φορες σοβαροτεροι απο καποιον που πουλαει επιστολες του Ιησου.
Δεν ξερω, πες μου εσυΜε ποια λογική είναι σοβαρότερος κάποιος που πουλάει νανογιλέκα (Άδωνις), κάποιος που συνομιλεί τρεις συνεχόμενες ημέρες με το ίδιο βίντεο παριστάνοντας το ως ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόραση (Αυτιάς), κάποιος που επιχειρηματολογεί στη Βουλή μιλώντας για εξωγήινους (Κούλης) κλπ, από κάποιον που πουλάει επιστολές του Ιησού;
φοβάσαι μη χάσεις την αργομισθία χοντρούλη ?Πες μας και ποιος να ερθει
H ζηλεια και ο φθονος σε κανουν να παραμιλας.Σου είπα ......ο διάολος
Κ ΚΚΕ ψηφίζω κ κασσελα κ Ανδρουλάκη κ ΚΚΕ Μ λ και Μ λ ΚΚΕ και πράσινους οικολόγους κ νίκη της Σαμοθράκης κ Σπαρτιάτες και γυθειωτες αρκεί να μην είναι αυτός ο μαλακας ...
Μια φορά τον πέτυχα κ μιλήσαμε στο met hotel k αμεσως πήγα να πλύνω τα χέρια μου μισή ώρα στη ντουζιέρα του δωματίου ........
Αυτά λέτε και στη Θράκη σάρωσε το DEB στις ευρωεκλογές.Σου είπα ......ο διάολος
Κ ΚΚΕ ψηφίζω κ κασσελα κ Ανδρουλάκη κ ΚΚΕ Μ λ και Μ λ ΚΚΕ και πράσινους οικολόγους κ νίκη της Σαμοθράκης κ Σπαρτιάτες και γυθειωτες αρκεί να μην είναι αυτός ο μαλακας ...
Μια φορά τον πέτυχα κ μιλήσαμε στο met hotel k αμεσως πήγα να πλύνω τα χέρια μου μισή ώρα στη ντουζιέρα του δωματίου ........
Ο ηγέτης σου το έχει δηλώσει σε επίσημη ομιλία μέσα στη Βουλή τύπε, δεν φταίω εγώ.Για τα περι εξωγηινων, ελεος καπου ξανα.
Nαι, ναιΟ ηγέτης σου το έχει δηλώσει σε επίσημη ομιλία μέσα στη Βουλή τύπε, δεν φταίω εγώ.
Φυσικά κ σιγονταρει για αυτό η ΝΔ που το deb ειναι ψηλά ........Αυτά λέτε και στη Θράκη σάρωσε το DEB στις ευρωεκλογές.
Εντάξει, όχι μόνον λόγω Μητσοτάκη. Όλοι τα ίδια κάνουν. Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα αυτό το προξενείο θα είχε κλείσει εδώ και πολλά χρόνια.Φυσικά κ σιγονταρει για αυτό η ΝΔ που το deb ειναι ψηλά ........
Η ΝΔ εσκεμμένα κοιμάται στην προπαγάνδα του προξενείου διότι ξέρει ότι θα κόψει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ κ ΠΑΣΟΚ κ θα πάνε στο deb που βάσει εκλογικου νόμου δεν μπορεί να μπει στη Βουλή ...
Χορεύει το προξενείο με τις ευλογίες του μπασταρδου από τα Χανιά ....
Με την ευκαιρία χρόνια πολλά και καλό Σεκέρ μπαιραμ στην Αθήνα ...Εντάξει, όχι μόνον λόγω Μητσοτάκη. Όλοι τα ίδια κάνουν. Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα αυτό το προξενείο θα είχε κλείσει εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Μητσοτάκης χτυπάει γιατί η δουλικότητά του απέναντι στον Ερντογάν έχει πιάσει ταβάνι.
Όχι ότι οι άλλοι ηταν καλυτεροι.
Με την ευκαιρία χρόνια πολλά και καλό Σεκέρ μπαιραμ στην Αθήνα ...
Βλέπετε πλέον η Αθήνα έχει περισσότερα μουσλιμια από δυτική Θράκη
Μου αρέσει που σκεφτόμαστε ο πόλεμο με τους απέναντι.....ούτε τουφέκια δεν θα πέσει....μόνο με την εισβολή μουσουλμάνων απ' το Πακιστάν θα φτάσει σε λίγα χρόνια να μας κυβερνάνε ..Σαλόνικα όμως ... άνοιξε το Γενί ...
Λέτε να ανοίξει και του Κουρσού στα Γιάννενα ;