Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.356
Πόντοι
3.656
Αλλά αν πουλήσει το σαξό , δεν μας δίνει ούτε τη διαφορά τιμής των ardberg που έχουμε πιεί από το 2009 μέχρι τώρα, σε σχέση με την τιμή που είχε το 2009 .

Σπάνια πίνω arberg για αυτό .
Αν λέγαμε για talisker έπρεπε να πουλήσει και το κορμί του και να κάνει και 400 διαζύγια τσάμπα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
πρέπει να φτιαχτεί μια διαδικασία εύκολης αναφοράς των αστυνομικών

πχ εγώ τις προάλλες είδα οκτώ αστυνόμους (ένα αυτοκίνητο και τρεις μηχανές) να πίνουν παρέα καφέ σε μια καφετέρια σε παρκάκι,
εντάξει άνθρωποι είναι, να ξεκουραστούν, να πιουν και καφέ (όλους τους ελκύει το τζάμπα),
αλλά πέρασα από το σημείο μετά μία ώρα και οι έξι ήταν ακόμη εκεί.

το πώς θα αξιολογούνται οι καταγγελείες είναι επόμενο στάδιο

φυσικά, τούτο ισχύει για όλες τις υπηρεσίες
Ένα και το αυτό είναι, αν δεν είναι ονομαστικές και δεν αξιολογούνται άμεσα οι καταγγελίες..........πιασ΄ το αυγό και κούρεψ΄ το.
Καλή ώρα οι καρφωτές στο ΣΔΟΕ, πόσα χρόνια υπάρχουν και τι αποτέλεσμα έχουν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.356
Πόντοι
3.656
Αντιθετως πληρωσες τα κοκκινα δανεια των μπαταξηδων που υπερασπιζεσαι
Για τα δάνεια των μπαταχτσήδων , φταίνε οι μπαταχτσήδες ; Οι τράπεζες δεν φταίνε ;

Δεν έχει νομική βάση , το δημόσιο , να ζητήσει εκποίηση των ακινήτων των τραπεζών ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλλά αν πουλήσει το σαξό , δεν μας δίνει ούτε τη διαφορά τιμής των ardberg που έχουμε πιεί από το 2009 μέχρι τώρα, σε σχέση με την τιμή που είχε το 2009 .

Σπάνια πίνω arberg για αυτό .
Αν λέγαμε για talisker έπρεπε να πουλήσει και το κορμί του και να κάνει και 400 διαζύγια τσάμπα.
Δεν νιωθω οτι δικαιωνεται η υπαρξη μου αν πιω ταλισκερ τύπε, καπου ελεος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για τα δάνεια των μπαταχτσήδων , φταίνε οι μπαταχτσήδες ; Οι τράπεζες δεν φταίνε ;

Δεν έχει νομική βάση , το δημόσιο , να ζητήσει εκποίηση των ακινήτων των τραπεζών ;
Οχι.
Οχι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931

Ορίστε πανε σωστα να τον απολύσουν και τρέξανε τα κομματόσκυλα-συνδικαλιστές να τον υπερασπιστούν...

Μετα έχετε και την απαίτηση να λειτουργεί σωστά το δημόσιο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Ναι γιατί η νδ το μισό δις που χρωστάει το πήρε από τους χορηγούς όχι από τα δημόσια ταμεία

αυτά που δεν έχουν λεφτά για βασικές ανάγκες του δημοσίου

Ρε τι μαλακίες διαβάζουμε και δε κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Ορίστε πανε σωστα να τον απολύσουν και τρέξανε τα κομματόσκυλα-συνδικαλιστές να τον υπερασπιστούν...

Μετα έχετε και την απαίτηση να λειτουργεί σωστά το δημόσιο.
Περιμενε, θα αποφανθει το μπου κομ αν σωστα απολυθηκε, μην προτρεχεις. Εγω δεν θα εκφρασω ακομη αποψη, για να τους βραχυκυκλωσω. Αν εκφερω αποψη θα πουν απλως το αντιθετο.

Ναι γιατί η νδ το μισό δις που χρωστάει το πήρε από τους χορηγούς όχι από τα δημόσια ταμεία

αυτά που δεν έχουν λεφτά για βασικές ανάγκες του δημοσίου

Ρε τι μαλακίες διαβάζουμε και δε κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο :2funny:
Δημοσιο ταμειο ειναι οι τραπεζες? Απο ποτε?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
H αστυνομια του Κουλη σας φταιει λες και οι δημοσιοι υππαληλοι αν ηταν αλλη κυβερνηση θα δρουσαν καλυτερα;

Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πλην ελάχιστον εξαιρέσεων ξύνουν τον πιθηκα, το μονο που τους νοιάζει ειναι να πάει μεσημέρι να χτυπήσουν την καρτα και να φύγουν, ειτε εργαζονται στην αστυνομια, ειτε στην εφορια, ειτε στην πολεοδομία, ειτε, ειτε...

Απο την στιγμη που ο δημόσιος υπάλληλος δεν κινδυνεύει με απόλυση η φυλάκιση δεν πρόκειται να δείτε λειτουργικό δημόσιο τον αιωνα τον απαντα!

Υ.Γ. Η αξιωματικός υπηρεσίας να πάει άμεσα σπιτι της και να κοιτάξει να κάνει καμιά αλλη δουλειά με μικρότερη ευθηνή... ας γινει γκαρσόνα.
Έχεις δίκιο, η αξιωματικός υπηρεσίας μπορεί να είναι ανεπαρκής. Μπορεί και όχι, μπορεί να είναι θύμα συγκυριών. Τι έπρεπε να κάνει; να καλέσει την Άμεση Δράση και να τη συνοδέψει σπίτι; μα η Άμεση Δράση δεν είναι ταξί, δεν υπήρχε μήνυση για κάτι, κάλλιστα θα της την έλεγαν κιόλας (υπηρεσιακά) που ασχολείται με κάτι τέτοιο.
Μετά, ας πούμε ότι την πήγαινε περιπολικό στο σπίτι, και έφευγε, και μετά από μισή ώρα πήγαινε ο άλλος και την σκότωνε. Τι θα λέγαμε τότε; ότι έπρεπε να διανυκτερεύσουν μαζί της;
Ας πούμε τώρα ότι έβγαινε από το τμήμα μαζί με έναν αστυνομικό, και έβλεπε τον τύπο και του έριχνε 5 μπατσίδια (χωρίς αυτός να έχει κακή πρόθεση): σήμερα όσοι βρίζουν την ανεπάρκεια της αστυνομίας, θα μίλαγαν για χούντα Μητσοτάκη που δέρνει τον κόσμο.
Γενικώς, η όλη ιστορία δεν περιποιεί τιμή για την Αστυνομία, αφήνει μία αίσθηση ότι κάτι έγινε στραβά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Δημοσιο ταμειο ειναι οι τραπεζες? Απο ποτε?
Από που πληρώνουν τις δόσεις (μέχρι το 3.156 που θα τραβήξει?)

έχουν άλλα έσοδα εκτός από την κρατική επιχορήγηση???

τι είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΒΕΕ????

για να μην πούμε και το ότι για να ανακεφαλαιοποιήσουμε τις τράπεζες γαμήθηκε όλη η Ελληνική Οικονομία και αυτοί άνετοι χρωστάνε μισό δις και δεν τους κουνάει ούτε σεισμός???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Από που πληρώνουν τις δόσεις (μέχρι το 3.156 που θα τραβήξει?)

έχουν άλλα έσοδα εκτός από την κρατική επιχορήγηση???

τι είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΒΕΕ????
Ποιο ειναι το προβλημα? Δεν θελεις να εχουν επιχορηγηση τα κομματα? Τι ειναι αυτο, καινουργιο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
τρωει την πουτσα για το "δημοσιο ταμειο οι τραπεζες" και τωρα κανει ρε μαλακα τον ανηξερο λες και το εγραψε αλλος αυτο το μηνυμα και λεει για την επιχορηγηση :tooth::tooth::tooth::tooth:

Ρε τι πουστρα ειναι αυτος :tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Ποιο ειναι το προβλημα? Δεν θελεις να εχουν επιχορηγηση τα κομματα? Τι ειναι αυτο, καινουργιο?
Το πρόβλημα είναι ότι πήραν δάνεια 500 δις με επιχορήγηση 1 μύριο το χρόνο και ισολογισμό που δεν παίζει να τον είδε τραπεζικός και να είπε ''ναι...αυτό είναι ένα καλό ντιλ''

δεν έχουν πληρώσει τίποτα....θα πληρώνουν για τα επόμενα 1000 χρόνια δηλαδή επί της ουσίας τα έφαγαν...

και συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά 1 εκατομύριο το χρόνο.

εγώ αν χρώσταγα 500Κ πιστεύεις ότι θα μου έδιναν τέτοιες συνθήκες?

Τώρα γιατί γράφεις μπαρούφες? έχεις μπει στο trolling mode?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το πρόβλημα είναι ότι πήραν δάνεια 500 δις με επιχορήγηση 1 μύριο το χρόνο και ισολογισμό που δεν παίζει να τον είδε τραπεζικός και να είπε ''ναι...αυτό είναι ένα καλό ντιλ''

δεν έχουν πληρώσει τίποτα....θα πληρώνουν για τα επόμενα 1000 χρόνια δηλαδή επί της ουσίας τα έφαγαν...

και συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά 1 εκατομύριο το χρόνο.

εγώ αν χρώσταγα 500Κ πιστεύεις ότι θα μου έδιναν τέτοιες συνθήκες?

Τώρα γιατί γράφεις μπαρούφες? έχεις μπει στο trolling mode?
Εγω απαντησα στο οτι πηραν τα λεφτα απο το δημοσιο, ενω οι τραπεζες δεν ειναι δημοσιο. Τωρα με ρωτας άλλο. Και ξαναρωταω, θελεις τα κομματα να μην εχουν επιχορηγηση?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
ααα ειναι ηλιθιος κανονικος με βουλα αυτος:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και επειδη εχω αναλυσει το θεμα της ευθυνης των κομματων, να το πω για χιλιοστη φορα οτι το απαραδεκτο δεν ειναι οτι παιρνουν δανεια τα κομματα, αλλά οτι η νομικη προσωπικοτητα τους ειναι θολή και δεν υπαρχει ενα νομοθετημα να μας λεει τι μορφή νομικου προσωπου ειναι και ποιος ευθυνεται για τα χρεη του.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Έχεις δίκιο, η αξιωματικός υπηρεσίας μπορεί να είναι ανεπαρκής. Μπορεί και όχι, μπορεί να είναι θύμα συγκυριών. Τι έπρεπε να κάνει; να καλέσει την Άμεση Δράση και να τη συνοδέψει σπίτι; μα η Άμεση Δράση δεν είναι ταξί, δεν υπήρχε μήνυση για κάτι, κάλλιστα θα της την έλεγαν κιόλας (υπηρεσιακά) που ασχολείται με κάτι τέτοιο.
Μετά, ας πούμε ότι την πήγαινε περιπολικό στο σπίτι, και έφευγε, και μετά από μισή ώρα πήγαινε ο άλλος και την σκότωνε. Τι θα λέγαμε τότε; ότι έπρεπε να διανυκτερεύσουν μαζί της;
Ας πούμε τώρα ότι έβγαινε από το τμήμα μαζί με έναν αστυνομικό, και έβλεπε τον τύπο και τους έριχνε 5 μπατσίδια (χωρίς αυτός να έχει κακή πρόθεση): σήμερα όσοι βρίζουν την ανεπάρκεια της αστυνομίας, θα μίλαγαν για χούντα Μητσοτάκη που δέρνει τον κόσμο.
Γενικώς, η όλη ιστορία δεν περιποιεί τιμή για την Αστυνομία, αφήνει μία αίσθηση ότι κάτι έγινε στραβά.
Απο τι στιγμη που μπαίνει ενας πολίτης στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει εναν αστυνομικό να τον συνοδεύσει μεχρι την πορτα του σπιτιού του για μενα η αστυνομία ειναι υποχρεωμένη να του τον παρέχει. Απο εκει και περα ας κανει μια έρευνα να δει αν πραγματικά χρειαζόταν την συνοδεία και αν αποδειχθεί οτι δεν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος να τιμωρηθεί ο πολιτης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Εγω απαντησα στο οτι πηραν τα λεφτα απο το δημοσιο, ενω οι τραπεζες δεν ειναι δημοσιο. Τωρα με ρωτας άλλο. Και ξαναρωταω, θελεις τα κομματα να μην εχουν επιχορηγηση?
Θα το ήθελα αλλά δεν με καίει τόσο πολύ

πρώτα θα ήθελα όταν ένα κόμμα χρεοκοπεί να σταματάει να υφίσταται όπως θα σταματούσα και εγώ την λειτουργία την δική μου.

Εσύ τι θα ήθελες? να μπορεί να χρωστάει μισό δις ο κάθε ένας επειδή έκανε ένα κόμμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απο τι στιγμη που μπαίνει ενας πολίτης στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει εναν αστυνομικό να τον συνοδεύσει μεχρι την πορτα του σπιτιού του για μενα η αστυνομία ειναι υποχρεωμένη να του τον παρέχει. Απο εκει και περα ας κανει μια έρευνα να δει αν πραγματικά χρειαζόταν την συνοδεία και αν αποδειχθεί οτι δεν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος να τιμωρηθεί ο πολιτης.
Ε οχι ρε φιλε
Με την λογικη αυτη, ο καθε ονειροπαρμενος θα ζηταει εναν αστυνομικο καθε μερα για να κανει τη φιγουρα του

Θα το ήθελα αλλά δεν με καίει τόσο πολύ

πρώτα θα ήθελα όταν ένα κόμμα χρεοκοπεί να σταματάει να υφίσταται όπως θα σταματούσα και εγώ την λειτουργία την δική μου.

Εσύ τι θα ήθελες? να μπορεί να χρωστάει μισό δις ο κάθε ένας επειδή έκανε ένα κόμμα?
Απαντησα αμεσως παραπανω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Όπως έγραψα, εκ του αποτελέσματος αυτό φαίνεται να είναι το ορθό, αλλά δεν πιστεύω ότι στην πράξη είναι εφαρμόσιμο κάτι τέτοιο, και επαφίεται στον εκάστοτε αστυνομικό να πρέπει να κρίνει τη σοβαρότητα μίας κατάστασης και να πράξει ανάλογα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και το ΠΑΣΟΚ αυτο εκανε, σταματησε τη λειτουργια του και τα χρεη εμειναν στο ΑΦΜ που ειχε, ανεισπρακτα.
Τι σε ωφελησε αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom