Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Exω ενα μπι-ντι-ες-εμ,ειναι μια με αμπεχωνο που μιλαει Πολωνικα και μαστιγωνει καποιον,οποιος ενδιαφερεται πμ:confused::confused::confused::coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
κι εγώ ράπτη διάβασα και αυτό

Και πλεον ναι, το διεψευσε και ο ιδιος και προχωραει σε μηνυσεις

Θα περιμένω να δω πως θα πάει το συγκεκριμένο. Μετά θα κρίνω τι συνέβη.
Αλλά ότι έγινε ο πρεζεμπορας εφοπλιστης, με τις απανωτές κηδείες μαρτυρων, μνημείο αξιοπιστιας σόρρυ αλλά δε θα αγοράσω. Μεγιστάνας είναι χρησιμοποιεί όλα τα μέσα υπέρ του.
Να μην ξεχάσουμε τον αλλον εφοπλιστή που λέει φόρα παρτίδα "γραμμένο τον έχουμε τον Πρωθυπουργό" χωρίς να ανοίγει μύτη.
Όσο για τον Κοττακη έγραψα ήδη ότι επέλεξε πλευρά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα περιμένω να δω πως θα πάει το συγκεκριμένο. Μετά θα κρίνω τι συνέβη.
Αλλά ότι έγινε ο πρεζεμπορας εφοπλιστης, με τις απανωτές κηδείες μαρτυρων, μνημείο αξιοπιστιας σόρρυ αλλά δε θα αγοράσω. Μεγιστάνας είναι χρησιμοποιεί όλα τα μέσα υπέρ του.
Να μην ξεχάσουμε τον αλλον εφοπλιστή που λέει φόρα παρτίδα "γραμμένο τον έχουμε τον Πρωθυπουργό" χωρίς να ανοίγει μύτη.
Γιατι ειναι υπερ του η διαψευση? Ας μην ελεγε τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μα αν δεν έλεγε τίποτα πως θα υποστηριζες ότι ο Κοττακης ψεύδεται; Η σιωπή του θα επιβεβαίωνε το δημοσιογράφο.
Δεν θα τον συνεφερε εν προκειμενω να αιωρειται οτι τον παρακαλανε και μαλιστα σε τοσο υψηλο επιπεδο?
Ακομη και αν ειναι αληθεια το sms, εμενα αυτη η σταση του μου δειχνει οτι δεν θελει να κοψει τις γεφυρες.
Υπο την εννοια αυτη, αν υπηρξε sms, πετυχε τον στοχο του

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ, η κινηση του Μαρινακη να προχωρησει σε μηνυσεις για το δημοσιευμα ειναι ανεξηγητη και υπερβολικη, αφου δεν ειναι συκοφαντικο σε κατι σε βαρος του.
Αυτη η υπερβολικη αντιδραση κατι δειχνει.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Δεν θα τον συνεφερε εν προκειμενω να αιωρειται οτι τον παρακαλανε και μαλιστα σε τοσο υψηλο επιπεδο?
Ακομη και αν ειναι αληθεια το sms, εμενα αυτη η σταση του μου δειχνει οτι δεν θελει να κοψει τις γεφυρες.
Υπο την εννοια αυτη, αν υπηρξε sms, πετυχε τον στοχο του
Μήπως πήρε το αντάλλαγμα που επεδίωκε και γύρισε την πλάκα; Πρώτη φορά θα ειναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μήπως πήρε το αντάλλαγμα που επεδίωκε και γύρισε την πλάκα; Πρώτη φορά θα ειναι;
Εγω ακριβως αυτο πιστευω, με καταλαβες.
Και ολα τα αλλα ειναι σταχτη στα ματια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Εγώ μυρίζομαι ότι αν πραγματικά υπάρχει sms διέρρευσε από τον ίδιο τον μαρινάκη και τώρα ο μαρινάκης τους χορεύει στο ταψί διαψεύδοντας τις φήμες και κρατώντας τους από τα @@

μπορεί να ήταν και προειδοποιητικό σε φάση κοίτα τι μπορώ να σου κάνω χωρίς καν να σηκώσω το δάχτυλο μου....

εγώ πάντως αν ήμουν δημοσιογράφος δεν θα έγραφα τέτοια για τον βαγγέλα (αν ήταν ψέματα) γιατί θα σκεφτόμουν ότι ακόμα τα νερά είναι κρύα.....:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Εγω ακριβως αυτο πιστευω, με καταλαβες.
Και ολα τα αλλα ειναι σταχτη στα ματια
Κι εγώ αυτό θεωρώ πιθανό. Το είπα και στην κουβεντα για τη μονταζιερα. Τη θεώρησα τριχιοδεικτικη την αναφορά στη μονταζιέρα.
Που αυτή επιβεβαιώθηκε με στοιχεία και από ανεξάρτητους δημοσιογραφους και όχι μόνον από το Βήμα ή τον Κοττακη.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
κατά το άρθρο 381 του ισχύοντα Ποινικού Κώδικα: « 1. Για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 374Α, 375 παρ. 1 και 2, 377 και 378 παρ. 1 εδάφ. β` απαιτείται έγκληση. Στις περιπτώσεις των άρθρων 372, 374 παρ. 1, και 378 παρ. 1 εδαφ. α`, η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπαγγέλτως, ο εισαγγελέας όμως με διάταξή του απέχει από την ποινική δίωξη αν ο παθών δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δράστη. Αν η δήλωση υποβληθεί μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, το δικαστήριο παύει οριστικά αυτήν. 2. Το αξιόποινο των εγκλημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 372 έως 378 εξαλείφεται αν ο υπαίτιος, με δική του θέληση και πριν από την πρώτη εξέτασή του ως υπόπτου ή κατηγορουμένου για την πράξη, αποδώσει το πράγμα ή ικανοποιήσει εντελώς τον ζημιωθέντα χωρίς παράνομη βλάβη τρίτου. Η μερική μόνο απόδοση ή ικανοποίηση εξαλείφει το αξιόποινο κατά το αντίστοιχο μέρος. Στην περίπτωση του άρθρου 374Α, μαζί με την απόδοση του πράγματος απαιτείται και η πλήρης ικανοποίηση του ζημιωθέντος. 3. Εάν ο υπαίτιος των εγκλημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 372 έως 378 μέχρι την αμετάκλητη παραπομπή του στο ακροατήριο αποδώσει το πράγμα ή ικανοποιήσει εντελώς τον ζημιωθέντα, χωρίς παράνομη βλάβη τρίτου, καταβάλλοντας την αξία του, απαλλάσσεται από κάθε ποινή εφόσον πληρώσει επιπλέον τους τόκους υπερημερίας από την ημέρα τέλεσης του εγκλήματος. 4. Η διάταξη της προηγούμενης παραγράφου εφαρμόζεται για τα πλημμελήματα που προβλέπονται στα άρθρα 372 έως 378 και μέχρι το τέλος της αποδεικτικής διαδικασίας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Προφανως εν προκειμενω οι ιδιοι οι παθόντες δήλωσαν οτι δεν επιθυμουν την τιμωρια των δραστων, αφου αποζημιωθηκαν. Εσυ τι ζορι τραβας?

Α, και η συγκεκριμενη διαταξη ενσωματωθηκε στο αρθρο 384 του Ποινικου Κωδικα το 2010 επι ΠΑΣΟΚ σε πρωτη φαση, και μετα το 2019 με τον ποινικο κωδικα του Συριζα μπηκε στο αρθρο 381.

Εσυ ολο με τον Κουλη να ασχολεισαι. Ψαξε και λιγο, δεν ειναι τοσο δυσκολο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:jerking:
Ολο μαλακιες....

Φελε
Οτι οι συμμοριτες μπορει να εκβιαζουν τα θυματα τους δεν σου περασε απο το μυαλο ε?

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.865
Πόντοι
25.186
Φελε
Οτι οι συμμοριτες μπορει να εκβιαζουν τα θυματα τους δεν σου περασε απο το μυαλο ε?
Ενταξει,ετσι λεει ο νομος,ο αλεξ φταιει;

Αλλά οντως μπορεί ειτε να τον απειλησουν ειτε ο ιδιος από μόνος του για να μην εχει μπλεξίματα να μην το προχωρήσει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.793
Πόντοι
6.946

Μανώλης Κοττάκης στο @STARFORUM : Υπαρξιακό πρόβλημα για την πατρίδα μας!​

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ενταξει,ετσι λεει ο νομος,ο αλεξ φταιει;

Αλλά οντως μπορεί ειτε να τον απειλησουν ειτε ο ιδιος από μόνος του για να μην εχει μπλεξίματα να μην το προχωρήσει.

Απο οτι θυμαμαι κουλη εχουμε κυβερνηση και αυτος ειναι κουλομαχος

Ειχε 5 χρονια να αλλαξει τον νομο
Αλλα οχι αφηνει οικογενειαρχες ερμαια συμμοριων να τους εκβιαζουν
Και το θεωρει απολυτα λογικο

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.865
Πόντοι
25.186
Απο οτι θυμαμαι κουλη εχουμε κυβερνηση και αυτος ειναι κουλομαχος

Ειχε 5 χρονια να αλλαξει τον νομο
Αλλα οχι αφηνει οικογενειαρχες ερμαια συμμοριων να τους εκβιαζουν
Και το θεωρει απολυτα λογικο
Οι νομοι δεν αλλάζουν ετσι απο μονοι τους,χρειάζεται διεργασία και αλλάζουν μαζι με αλλα αρθρα οπως προσφατα ο Ποινικός κώδικας.

Κατα τα αλλά επι της ουσίας συμφωνώ μαζι σου,ειναι ιδιαυτερα επιεικής ο νομος αυτός,ιδιως για αυτούς που έπιασαν προχθες και ειχαν ρημαξει πολλά σπίτια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.948
Πόντοι
6.256
Τι εγινε ρε
Μπηκαν τα ψεκια του ρουβικωνα στη βουλη και προεδρικο;