Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
Δε νομίζω πως η Εστία είναι εφημερίδα που γράφει μαλακίες.
Ο Μπρατάκος και ο Παπασταύρου τι να σκέφτονται άραγε :2funny:
ολες οι εφημεριδες γραφουν μαλακιες κατα καιρους,,,,εδω ομως το αποστημα εχει σαπισει και βλαπτει και αυτους που ηταν μεσα 5 χρονια τωρα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.722
Πόντοι
2.356
Μαλλον οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης δεν πάνε και τόσο πρίμα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «δεν είναι, συνεπώς, καιρός για εφησυχασμούς και αδράνειες, για σκέψεις αποχής ή αποστολής επιπόλαιων μηνυμάτων διαμαρτυρίας»

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
Μαλλον οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης δεν πάνε και τόσο πρίμα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «δεν είναι, συνεπώς, καιρός για εφησυχασμούς και αδράνειες, για σκέψεις αποχής ή αποστολής επιπόλαιων μηνυμάτων διαμαρτυρίας»

Με τους βρομα θα κάνει τίποτα? Η τον παίζει στο τικτοκι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
γιατί όμως θα κριθεί η σταθερότητα της χώρας στις ευρωεκλογές δεν μας είπε?

αν χάσουν τα 300Κ το χρόνο τα βρωμόσκυλα του τι θα αλλάξει στα εντός της χώρας?

για να δούμε τελικά.....πόσοι ενδιαφέρονται για τα τέμπη ή όχι....

διακρίνω γαλάζια κατουρημένα βρακιά να αχνοφαίνονται στον ορίζοντα.....:rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
αφοριστικός, όπως πάντα
αφοριστικός ήταν ο Άδωνης όταν βγήκε στο πανελλήνιο και δήλωσε ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα τέμπη επειδή είναι περσινά ξινά σταφύλια.

εγώ αντιδρώ στην σιχαμερή του δήλωση....και όχι μόνο εγώ αλλά πααααάρα πολλοί

και εσύ ο ίδιος είχες γράψει ότι οι ευρωεκλογές είναι ένας πιο ''safe'' τρόπος να δηλώσει ο λαός την δυσαρέσκεια του

δεν καταλαβαίνω γιατί ο λαός δεν είναι δυσαρεστημένος για τα τέμπη?

το πιο σημαντικό δεν σχολίασες....πως θα φύγει από τροχιά σταθερότητας η χώρα αν δεν μπει ούτε ένας γαλάζιος στην ευρωβουλή?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.517
Πόντοι
12.756
αφοριστικός ήταν ο Άδωνης όταν βγήκε στο πανελλήνιο και δήλωσε ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα τέμπη επειδή είναι περσινά ξινά σταφύλια.

εγώ αντιδρώ στην σιχαμερή του δήλωση....και όχι μόνο εγώ αλλά πααααάρα πολλοί

και εσύ ο ίδιος είχες γράψει ότι οι ευρωεκλογές είναι ένας πιο ''safe'' τρόπος να δηλώσει ο λαός την δυσαρέσκεια του

δεν καταλαβαίνω γιατί ο λαός δεν είναι δυσαρεστημένος για τα τέμπη?

το πιο σημαντικό δεν σχολίασες....πως θα φύγει από τροχιά σταθερότητας η χώρα αν δεν μπει ούτε ένας γαλάζιος στην ευρωβουλή?

θα πρεπει παλι να πουλησει τρομοκρατία στο κοσμο αν δεν ψηφίσουν ΝΔ , αλλιως θα χαλασει η σταθερότητα του Νταιμα να ψαχνει στα σκουπιδια , η αναπτυξη κτλ

Ξεχνας οτι με εκφοβισμο βγαινει , το επιχειρημα πρακτικα δεν ειναι οτι ειναι καλος , απλα οτι ειναι σκατα οι αλλοι , εκει πονταρει και αυτος , οπως τον μαλακα τον δικηγορο , που σε συγκρινει με Κολομβία συνέχεια

Αλλα δεν υπαρχει και μεγαλος φόβος , γιατι ξερει πολυ καλα οτι ο κοσμος ξεχνάει .. θα τους πετάξει και κανα pass την καταληλη στιγμη και ολοι μαζι παλι στο μαντρι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
θα πρεπει παλι να πουλησει τρομοκρατία στο κοσμο αν δεν ψηφίσουν ΝΔ , αλλιως θα χαλασει η σταθερότητα του Νταιμα να ψαχνει στα σκουπιδια , η αναπτυξη κτλ

Ξεχνας οτι με εκφοβισμο βγαινει , το επιχειρημα πρακτικα δεν ειναι οτι ειναι καλος , απλα οτι ειναι σκατα οι αλλοι , εκει πονταρει και αυτος , οπως τον μαλακα τον δικηγορο , που σε συγκρινει με Κολομβία συνέχεια

Αλλα δεν υπαρχει και μεγαλος φόβος , γιατι ξερει πολυ καλα οτι ο κοσμος ξεχνάει .. θα τους πετάξει και κανα pass την καταληλη στιγμη και ολοι μαζι παλι στο μαντρι
ε ναι...αυτό προσπαθεί να κάνει

αλλά και να μη βγάλει ούτε 1 ευρωβουλευτή τι θα γίνει? θα αλλάξει κάτι εσωτερικά της χώρας?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
ε ναι...αυτό προσπαθεί να κάνει

αλλά και να μη βγάλει ούτε 1 ευρωβουλευτή τι θα γίνει? θα αλλάξει κάτι εσωτερικά της χώρας?
Τι να μη βγάλει ούτε έναν ; Σωβρακολογείς ; Εδώ με το αίσχος των Τεμπών και ο άλλος βγήκε στις Σέρρες … ούτε ο Ναπολέοντας δεν είχε δει τέτοια ποσοστά

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
γενικά το πιο σημαντικό είναι να μπουν αξιόλογοι έλληνες
εμένα μ' αρέσει ο μανιάτης και ο χρυσόγονος

αλλά θέλω να προχωρήσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
πιστεύω θα φέρουν λίγη ανάπτυξη και θα γυρίσουν αξιόλογοι άνθρωποι στην ελλάδα και φοιτητές
γι' αυτό αποκλείεται το πασοκ (είπε την μαλακία ο ανδρουλάκης ότι θέλουν ιδιωτικά πανεπιστήμια με αναθεώρηση και φυσικά ο μητσοτάκης απάντησε γιατί δεν τα ψηφίσατε το 2008)

ελπίζω να βάλει και ο τατσόπουλος με τη νδ

φυσικά θα ήθελα καλά τρένα, όπως και αεροδρόμια και λιμάνια και χαμηλότερους συντελεστής δόμησης και καλλίτερη διοίκηση-δικαιοσύνη
αλλά νομίζω ότι ναι μεν το ατύχημα των τεμπών είναι αποτυχία του κράτους αλλά παραμένει λεπτομέρεια στις μελλοντικές προκλήσεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656

πιστεύω θα φέρουν λίγη ανάπτυξη και θα γυρίσουν αξιόλογοι άνθρωποι στην ελλάδα και φοιτητές
γι' αυτό αποκλείεται το πασοκ (είπε την μαλακία ο ανδρουλάκης ότι θέλουν ιδιωτικά πανεπιστήμια με αναθεώρηση και φυσικά ο μητσοτάκης απάντησε γιατί δεν τα ψηφίσατε το 2008)

φυσικά θα ήθελα καλά τρένα, όπως και αεροδρόμια και λιμάνια και χαμηλότερους συντελεστής δόμησης και καλλίτερη διοίκηση-δικαιοσύνη
αλλά νομίζω ότι ναι μεν το ατύχημα των τεμπών είναι αποτυχία του κράτους αλλά παραμένει λεπτομέρεια στις μελλοντικές προκλήσεις
στην συγκεκριμένη καμπή το πιο σημαντικό είναι να πάρει το μήνυμα η κυβέρνηση που έχουμε φορτωθεί για τα επόμενα 3 χρόνια ότι δεν μπορεί να γαμεί και να δέρνει χωρίς αντίκτυπο.

εγώ δεν πιστεύω ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα φέρουν καμιά ανάπτυξη γιατί ταυτόχρονα θα υπονομευθεί η δημόσια παιδεία. Θα φέρει σίγουρα οικονομία και ευκολία σε αυτούς που θα έστελναν τα παιδιά τους έξω.

το ατύχημα των τεμπών ήταν αποτυχία του κράτους αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό...ως γεγονός ήταν ατύχημα που συναίβει όμως από την εγκληματική αμέλεια των πολιτικών και του οσε σε συνδυασμό με τις μίζες φυσικά...

η μετά διαχείριση και αντιμετώπιση όμως είναι το πραγματικό (εσκεμμένο) έγκλημα και αυτό είναι που θα πληρώσουν ως προς την αντίδραση του κόσμου.

Το πως θα αντιμετωπίσουν οι πολιτικοί μας τις μελλοντικές προκλήσεις εξαρτάται από το πόσο θα τους αφήσουμε λάσκα...και όπως πολλά άλλα εγώ δεν πιστεύω ότι τα τέμπη θα ξεχαστούν...και η κυβέρνηση μητσοτάκη και ο ίδιος έχουν στιγματιστεί αυτή τη στιγμή και στο κούτελο τους γράφει ''συγκάλυψη''.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266

K οι πιο αξιόλογοι μα μπουν πάλι μια τρύπα στο νερό θα κάνουν
.δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση στους ευρωβουλευτές αλλά πέφτει ντιρεκτιβα από το κεφάλαιο για το τι θα ψηφίσουν κ τι θα νομοθετήσουν
Στις Βρυξέλλες τούς φωνάζουν τους ευρωβουλευτές ( duty free boys ) :confused::confused:επειδή πηγαινοέρχονται στα αεροδρόμια στα duty free.... ειρωνευτικά

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Ξεσκιστηκαν τα βρωμο καναλα τις προηγουμενες ημερες να μεταδιδουν οτι θα υπαρξει προβλημα με τον εφοδιασμο Φυσικου αεριου μετα το ατυχημα στη γεφυρα της Βαλτιμορης, διοτι τους τελευταιους μηνες δεν κονομανε πλεον οσα επιθυμουν οι λησταρχοι απο το ρευμα...

Εν ετη 2024 με το ιντερνετ διαθεσιμο παντου, χωρις καμια απολυτως ντροπη....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.722
Πόντοι
2.356
Το πιο σωστό νομίζω το είπε ο Πρόεδρος ο Βουτσιτς. Το Μητσοτσκέικο είναι ένα σόι ασπόνδυλο.
Γυμνοσάλιαγκες και σκουλήκια δηλαδή.
Κι εμείς, δυστυχώς, ζούμε στη χώρα που κάνει κουμάντο με sms η Μαρεβα.

Ο Σέρβος πρόεδρος δήλωσε συγκεκριμένα, στη διάρκεια του δραματικού διαγγέλματός του το Προεδρικό Μέγαρο, το βράδυ της Πέμπτης:

«Και να πω στην Ντόρα Μπακογιάννη: Ντροπή σου για αυτό που έκανες. Ντροπή σου! Εγώ ξέρω προσωπικά ποιός σου έδωσε την εντολή με ένα τηλεφώνημα και άλλαξες την έκθεσή σου [σσ. για το Κοσσυφοπέδιο]… Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι!».

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.517
Πόντοι
12.756
Ξεσκιστηκαν τα βρωμο καναλα τις προηγουμενες ημερες να μεταδιδουν οτι θα υπαρξει προβλημα με τον εφοδιασμο Φυσικου αεριου μετα το ατυχημα στη γεφυρα της Βαλτιμορης, διοτι τους τελευταιους μηνες δεν κονομανε πλεον οσα επιθυμουν οι λησταρχοι απο το ρευμα...

Εν ετη 2024 με το ιντερνετ διαθεσιμο παντου, χωρις καμια απολυτως ντροπη....

οποιαδήποτε διεθνη συγκυρία προσπαθουν να την εκμεταλευτουν για να αυξησουν το οτιδηποτε , μετα απο τον κοβιντ που εδωσαν στον κόσμο να μαθει με τον ασχημο τροπο οτι μια μαλακία στην Κινα επηρέασε
την παγκοσμια οικονομία τωρα οτι και να γίνει παγκοσμια πουλάνε το παραμύθι οτι ειναι εξαρτηση στην αυξηση καποιας τιμης αγαθου.

Ποτέ δεν ανακοινωνεται κατι θετικο που θα ευνοούσε πτωση τιμων ή οποια πτωση υπαρξει την λαμβάνει ο ενδιάμεσος ή ο παραγωγος και συνεχίζει να
πουλαει στην ιδια τιμη.

Αφου ξερουν οτι απευθυνονται σε μαλάκες που τους εχουν κάτω απο την τρομοκρατία του οτιδήποτε μπορει να συμβει , και αν δεν συμβει θα κανονισουν
αυτοι κάτι να γινει για να οδηγηθουν σε αυξησεις.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.110
Πόντοι
206
Το πιο σωστό νομίζω το είπε ο Πρόεδρος ο Βουτσιτς. Το Μητσοτσκέικο είναι ένα σόι ασπόνδυλο.
Γυμνοσάλιαγκες και σκουλήκια δηλαδή.
Κι εμείς, δυστυχώς, ζούμε στη χώρα που κάνει κουμάντο με sms η Μαρεβα.

Ο Σέρβος πρόεδρος δήλωσε συγκεκριμένα, στη διάρκεια του δραματικού διαγγέλματός του το Προεδρικό Μέγαρο, το βράδυ της Πέμπτης:

«Και να πω στην Ντόρα Μπακογιάννη: Ντροπή σου για αυτό που έκανες. Ντροπή σου! Εγώ ξέρω προσωπικά ποιός σου έδωσε την εντολή με ένα τηλεφώνημα και άλλαξες την έκθεσή σου [σσ. για το Κοσσυφοπέδιο]… Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι!».

Για την ιστορία

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
θα φτυσεις το γαλα της ντορας μουλε....
GJ8aTzIWgAATJsY.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.191
Πόντοι
3.656
Αφου ξερουν οτι απευθυνονται σε μαλάκες που τους εχουν κάτω απο την τρομοκρατία του οτιδήποτε μπορει να συμβει , και αν δεν συμβει θα κανονισουν
αυτοι κάτι να γινει για να οδηγηθουν σε αυξησεις.
Οι τύποι είναι πολύ πετυχημένοι .
Αναρχοκουμμούνια σαν τον Ξύδη εδώ, ψηφίζουν ΝΔ !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom