alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Μηπως παιζει και πασούλες με τον Μητσιμπόνα?τυπε φημες τον θελουν να ειναι στον παντελιδη
Μηπως παιζει και πασούλες με τον Μητσιμπόνα?τυπε φημες τον θελουν να ειναι στον παντελιδη
Εσενα θα σου λεμε συνεχεια ναι.
Και θα σου κανουμε τα χατηρια.
Μπορει να εχεις ακρες ... να μας σβηνεις καμια κληση !!!!!!!
Αυτος που του πηρε μαύρα τα 50 χιλιαρικα του εφαπαξ?ναι μωρέ τέτοιο έχει... του το έφτιαξε ένας μάστρο Ηλίας με αντάλαγμα μια μασέλα...
Μας το ειχε βαλει και φωτο καποτε,θυμαμαι καλα?
θυμηθηκες τις φαπες που ετρωγες? περιορισου στα πολιτικα ειπαμε
Ετσιιι δωσε μανα μου να καυλωσουμε λιγοΣκατα θυμασαι.
Το συγκεκριμενο , δεν υπαρχει πια.
Αν το αναφερεις ξανα, θα σε πολεμησω περισσοτερο απο το ... ΣΥΡΙΖΑ.
Ειμαι σαφης ;
Δεν ξαναπιανεις αυτο το θεμα.
ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ;
εγω θυμαμαι απο οτι μας ειχε εξομολογηθει οτι ειχε ενα αουντι rs6 στεισιο που του ειχε βγαλει τον περιοριστη ταχυτητας και το πηγαινε καντηλι στην εθνικη με 520 χλμ/ωρα :SΛακη εχεις ενα γκολφακι παλιο ?
Αααααααα ναι θυμαμαι. Τωρα που λες για λεφτα. Κατι δωρα της ειχε κανει και τον σχολασε νωριτερα απο οσο θα δικαιολογουσαν τα δωρα και στραβωσε.πιρφορος. δεν μπορουσε να χωνεψει την απορριψη. ειχε χαλασει και λεφτα για παρτη της και περιμενε μακροβιοτερη ανταποδοση
Υπαρχουν ακρες για να μας σβηνεις κλησεις ;
Αν οχι , μη σε καλοπιανουμε τσαμπα !!!!
Εστω για παρκαρισμα λεμε, οχι χοντρες.
Ετσιιι δωσε μανα μου να καυλωσουμε λιγο
Τύπε δεν ξερει η κοπελα...Σκατα θυμασαι.
Το συγκεκριμενο , δεν υπαρχει πια.
Αν το αναφερεις ξανα, θα σε πολεμησω περισσοτερο απο το ... ΣΥΡΙΖΑ.
Ειμαι σαφης ;
Δεν ξαναπιανεις αυτο το θεμα.
ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ;
δεν θελω να εισαι χεστης. μην ακους τι λενε και χεζεσαι. δεν θα σε δειρω εκτος και πεις καμια χοντραδα.
σταματα να εισαι χεστης
Για να καυλωσεις μάς τριβεσαι τοση ωρα? Και γιατι δεν το λες?Ετσιιι δωσε μανα μου να καυλωσουμε λιγο
Ετσιιι δωσε μανα μου να καυλωσουμε λιγο
Τύπε δεν ξερει η κοπελα...
εγω θυμαμαι απο οτι μας ειχε εξομολογηθει οτι ειχε ενα αουντι rs6 στεισιο που του ειχε βγαλει τον περιοριστη ταχυτητας και το πηγαινε καντηλι στην εθνικη με 520 χλμ/ωρα :S
Αξιοτιμη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
Με το συγκεκριμενο , σκοτωθηκαν 2 παιδια.
ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ;
Καλη ευχη σου δινω.
Μπορεις να μην το αναφερεις ξανα ;;;;
Και στην τελικη ας γαμηθεις και με σκυλο.
Δεν θα εισαι η πρωτη.
εγω θυμαμαι απο οτι μας ειχε εξομολογηθει οτι ειχε ενα αουντι rs6 στεισιο που του ειχε βγαλει τον περιοριστη ταχυτητας και το πηγαινε καντηλι στην εθνικη με 520 χλμ/ωρα :S
τυπισσα τι σου ειπε για το σπιτι σου... :S