Βλεπω το ξεβρακωμα σε συνέφερε λίγο.Και δεν είναι η μόνη
Απο χθές το βράδυ
Το ψάχνω
Και βέβαια βρήκα πολλές λεπτομέρειες
Έχοντας ακόμα άπειρες απορίες
Που δεν είναι ούτε μαύρο ούτε άσπρο
Ο πρόεδρος μπορεί να δικαστεί και από τη γερουσία
Και από άλλα δικαστήρια
Και σε αυτό είχα ΚΑΙ εγώ λάθος
Το κύριο πρόβλημα σε ηνωμένες πολιτείες με τον πρόεδρο
Είναι αν έχει ασυλία κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του όπως λένε μερικοί
Η δεν έχει όπως λένε άλλοι
Και αυτό τελικά το κρίνει το ανώτατο δικαστήριο
Με τον τραμπ
Έχουν γίνει πολλά πράγματα
Που κανένας δεν ξέρει πού θα καταλήξει
Παραδείγματος χάρη το ανώτατο δικαστήριο του colorado και όχι μόνο
Έβγαλε απόφαση
Ότι δεν μπορεί να είναι ο trump υποψήφιος της επόμενες εκλογές στην περιοχή του colorado
Σάν ακατάλληλος
Η δικηγόροι του τραμπ έκαναν έφεση στο ανώτατο δικαστήριο των ηνωμένων πολιτειών
Και το ανώτατο δικαστήριο των ηνωμένων πολιτειών
Δέχτηκε την έφεση και είπε στο κολοράντο ότι πω εγώ εγώ θα γίνει
Θα αποφασίσει ουσιαστικά άν ο τραμπ μπορεί να ειναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Το ανώτατο δικαστήριο των ηνωμένων πολιτειών αποτελείται από 11 δικαστές
Όλοι οι δικαστές ένας κάθε φορά προτείνονται από τον εκάστοτε πρόεδρο
Και εγκρίνονται συνήθως πάντα από τη γερουσία
Με λίγα λόγια πολλοί έχουν υποχρέωση στον πρόεδρο που τους πρότεινε ή και στο κόμμα
Υπό αυτή την έννοια
Ο trump θα είναι υποψήφιος ή όχι κυρίως με πολιτικά κριτήρια
Αν δεν ήσουν ξερολας, άσχετος και πανηλίθιος, θα ήξερες ότι ο Τραμπ έχει ποινικές δικες. Και όχι μόνον αυτές που βρήκες. Έχει και πιο σοβαρές σε πολιτείες, για απόπειρα αλλοίωσης εκλογικού αποτελεσματος και στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσιγκτον για εξέγερση.
Ούτε καν το θέμα με την υποψηφιότητα έχεις καταλάβει, αλλά δεν έχει και νόημα να σου το αναλύσω.
Ως κλασσικός ξερόλας, άσχετος και πανηλίθιος επέμενες κιόλας και μου έκανες παντιέρα το Βενιζέλο.
Όχι μόνον εσύ βέβαια. Κι άλλα χαζοπουλια εδώ μεσα κι ας μην έχετε πλήρη εικόνα.
Η υπόθεση Ντάνιελς ξεκίνησε επί προεδρίας του. Ο δικηγόρος του καταδικαστηκε και μετά ξεκίνησε να ξετυλίγεται το πουλοβερ για τον Τραμπ. Πέρυσι έγινε ακρόαση και του χρέωσαν 34 κακουργηματα. Φέτος θα γίνει η δίκη.
Γνωστά όλα αυτά.
Ως κλασσικός άσχετος, ξερολας, πανηλιθιος όμως επεμενες ότι ο Τραμπ έχει μόνον αστική δικη. Στην οποία όμως αγνοείς ότι κύριος μάρτυρας είναι ο CFO του Trump organisation, που εξέτισε ποινή για φοροδιαφυγή του Ομίλου του Τραμπ πρόσφατα. Δεύτερη φορά δεν το βλέπουν να θυσιαζεται. Ήδη ο δικηγόρος του Τραμπ έκανε συμφωνία με την Εισαγγελία και πέρασε απέναντι. Ειναι πλέον κύριος μάρτυρας κατηγορίας. Οπότε δεν είναι απλά μια συνήθης αστική δίκη.
Αν δεν ήσουν κλασσικός ασχετος, ξερολας, πανηλιθιος θα είχες δει το ποστ που τα έγραφα αυτά, λίγα ποστ πριν το δικό σου.
Και ένα ξεβρακωμα ακόμα. Ο Κλίντον έφαγε πρόστιμο 90.000 δολλαρίων για ψευδή ισχυρισμό σε κατάθεση στην υπόθεση Λεβίνσκι. Ψευδομαρτυρία δηλαδή. Η Γερουσία τον αθώωσε και η Δικαστής την έγραψε στα παπάρια της, τον δίκασε κανονικά του έριξε και προστιμο. Το πληρωσε χωρίς μα και μου για να κλείσει η υπόθεση.
Οπου σε πετυχαίνω ρε ασχετε, ξερολα, πανηλιθιε θα σε ξεβρακωνω. Όπως το έκανα όσες φορές ξεφουρνιζες τις γνωστές μαλακίες σου.
Γιατί δεν είσαι για κατι περισσότερο.