You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.164
- Πόντοι
- 3.656
μήπως λόγκαρε ο ντάμα?Ξαφνικα μειωθηκε το κατα κεφαλην εισοδημα στο νημα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Οπως ας πουμε να κλεψει τους βουλευτες των ΑΝΕΛ για να παραμεινει ενα εξαμηνο ακομη στην εξουσια?Βρήκα κατι που ο μητσοτακης ειναι καλύτερος απο τον τσιπρα
Στο να χρησιμοποιει καθε θεμιτό η αθεμιτο μεσο για να παραμείνει στην εξουσια
Α οχι, ο Τσιπρας το εκανε αυτο.
Θεμιτό και αθεμιτο μεσο λεει, εν τω μεταξυ πριν 10 μηνες πηρε 41%.
Ναι, εκανε εκλογες τύπε, εντελως αθεμιτο μεσο
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.253
- Πόντοι
- 6.056
Υπαινισσεσαι κατι για τους ψηφοφορους του κυριου Κυριακου?μήπως λόγκαρε ο ντάμα?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.164
- Πόντοι
- 3.656
Τίποτα που δεν σκέφτονται και οι ίδιοι κάθε μέρα πάνω από το άδειο πιάτο τουςΥπαινισσεσαι κατι για τους ψηφοφορους του κυριου Κυριακου?
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.341
- Πόντοι
- 3.446
γραψε το σωστα. 40,5 απο το 54% που πηγαν να ψηφισουνΟπως ας πουμε να κλεψει τους βουλευτες των ΑΝΕΛ για να παραμεινει ενα εξαμηνο ακομη στην εξουσια?
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.766
- Πόντοι
- 506
Mας ζαλισες με το 41%. Το ταβάνι του ειναι. Και αυτο το ξέρει. Γι αυτό ασχολείται με τους αλλους. Ιδιαιτερα τώρα που ειναι το μονο κομμα σε κάθετη πτώση ενω ολα τα αλλα ανεβαίνουν.Οπως ας πουμε να κλεψει τους βουλευτες των ΑΝΕΛ για να παραμεινει ενα εξαμηνο ακομη στην εξουσια?
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.766
- Πόντοι
- 506
Γιωργακης 2008Tραγικό...
Θα ανέβουν τα τέλη και απόσυρση με τιμές αυτοκινήτων 19.000 +
Μερσεντες του 80 1500€ τελη
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α οχι φιλαρακι.γραψε το σωστα. 40,5 απο το 54% που πηγαν να ψηφισουν
Το Μάιο ψηφισε το 62%, και μετα ηταν λογικο να πεσει καπως.
Το 2015, που ο Τσιπρας πηρε το 35% επι του 56% των ψηφισαντων, δεν ειδα κανεναν σας να κάνει μαθηματικα τετοιου ειδους.
Γιατι ξαφνικα σας πηρε ο πονος για την αποχη?
Το 2015 γιατι δεν ειπατε τιποτα, που ειχε συμμετοχη 56%?
Περιμενω μια λογικη εξηγηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Mας ζαλισες με το 41%. Το ταβάνι του ειναι. Και αυτο το ξέρει. Γι αυτό ασχολείται με τους αλλους. Ιδιαιτερα τώρα που ειναι το μονο κομμα σε κάθετη πτώση ενω ολα τα αλλα ανεβαίνουν.
ΆσχεταΒρε πανηλιθιε το νόμιμα δε βλέπω. Βάλε μας το κομμάτι των δηλώσεων της Μερκούρη που λέει ΝΟΜΙΜΑ.
Εγώ για ΕΔΕ και παραλείψεις δημοσιου διαβάζω στο κείμενό σου.
Η απάντηση της Μερκούρη που παραθέτεις είναι από συζήτηση στη Βουλή. Επί Υπουργίας της. Οι καταγγελίες ειναι δικές της. Η δική της επιτροπή, που ερευνά τα αρχαία της συλλογής Μητσοτάκη, λέει ότι τα αρχαία ηταν προϊόν λαθρανασκαφής. Και τα λέει η ίδια η Μερκούρη όλα αυτά. Η αρμόδια Υπουργός. Όχι ο Φουφουτος. Στη Βουλή κιόλας.
Αν δεν εμφανιστεί το ΥΠΠΟ να στηρίξει την υπόθεση στο Εφετείο τι θα κάνει ο δικαστής; Δε θα τη βάλει αρχείο; Και πως να εμφανιστεί, αφού ο Μητσοτάκης "δέχθηκε" να τα "δωρίσει" στο Μουσείο; Αφού αυτή ήταν η συμφωνία.
Για να κρίνεις μια απόφαση ρε πανηλιθιε πρέπει να ξέρεις και σε τι αναφέρεται. Αφού δεν έχεις ιδέα, τι να κρίνεις;
Σε ρώτησα και για το Γεωργιάδη αλλά κανεις το χαζό. Ηταν αθώος για το νταλαβερι με τους ανήλικους; Αφού κι αυτού η υπόθεση αρχείο πήγε.
Για τέταρτη φορά σου βάζω που λέει η μερκούρη ότι συλλογή αποκτήθηκε σύμφωνα με τον αρχαιολογικό νόμο
Σύμφωνα με το νόμο
Δεν μπορείς να το καταλάβεις
Όσον αφορά της σαχλαμάρες που λες για την έφεση
Αν δεν γίνει έφεση δεν πάει η υπόθεση στο αρχείο αλλά παραμένει η πρωτόδικη απόφαση άσχετε
Βεβαίως είναι οικονομικό έγκλημαΟικονομικό έγκλημα δεν είναι ότι έχουν δοθεί εκατομμύρια για τα τρένα και την ασφάλεια και αυτοί που υποστηρίζεις τα μοίρασαν στα φιλαράκια τους χωρίς να κάνουν τίποτα;
Σοβαρά και με το χέρι στην καρδιά, ποια είναι η άποψή σου για τα Τέμπη; Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, ο Καραμανλής, οι προηγούμενοι; Τουλάχιστον ο Σπίρτζης δήλωσε από την αρχή να αρθεί η ασυλία του και όλων των άλλων και να πάνε δικαστικώς. Αναφέρθηκε και σήμερα στη Βουλή.
Και βεβαίως έχει δικαίωμα με το διερευνήσει η εισαγγελέας ως προς το οικονομικό θέμα
Όχι όμως να λέει για θύματα και λοιπά
Σ αυτό της απαντάει ο άρειος πάγος
Πολιτική ευθύνη έχει βεβαίως ο καραμανλής και για αυτό και παραιτήθηκε
Και εγώ τότε είχα γράψει ότι κατά τη γνώμη μου έπρεπε να μην είναι υποψήφιος και να πάει δικαστήριο
Για τις δηλώσεις που είχε κάνει περί της ασφάλειας των τρένων
Αν αυτό είναι ποινικό αδίκημα που δεν το ξέρω
Μετά όμως όταν πήγε ο συριζα να το εκμεταλλευτεί πολιτικά
Και ο τσίπρας ήταν υποψήφιος στις σέρρες
Στην περιοχή του καραμανλή
Τότε για το συγκεκριμένο θέμα θα ψήφιζα καραμανλή
Όσον αφορά το σπιρτζη
Αυτά που κάνει τα κάνει για εσωτερική κατανάλωση
Έχει σχέση με ότι πρώτα πρέπει να είναι κατηγορούμενος
Και μετά να πει δεν θέλω παραγραφή
Επειδή δε έχει γίνει αναθεώρηση του συντάγματος ως προς το άρθρο 86
Αλλά ισχυαν εποχή δυστυχήματος και άλλα τώρα
Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει
Για την περίπτωση σπίρτζη
Αν. Δηλαδή σίγουρα το κάνει εκ του ασφαλούς
Γενικά για τις ποινικές ευθύνες
Για να κρίνεις πρέπει να έχεις και νομικές γνώσεις
Και πρέπει να έχεις και όλα τα δεδομένα
Σκέψου τώρα μόνο να κρίνουμε
Τα πορίσματα νέας δημοκρατίας και συριζα στη βουλή
770 σελίδες
Χρειάζεσαι άπειρο χρόνο
Να τις διαβάσεις
Να δεις που υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα
Να ψάξεις να βρεις στα διαφορετικά δεδομένα και στα διαφορετικά νομικά που λέει ο καθένας ποιος έχει δίκιο
Για να βγάλει συμπέρασμα
Αν το πόρισμα της νέας δημοκρατίας έχει δίκιο ή του συριζα
Ανθες να σαι δίκαιος
Επί της ουσίας λοιπόν εγώ δεν μπαίνω
Και περιμένω τις αποφάσεις των δικαστηρίων
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.029
- Πόντοι
- 19.795
Μην μιλας για πραγματα που δεν γνωριζεις. Και επειδη εχω ασχοληθει λιγο παραπανω με το θεμα,Άσχετα
Για τέταρτη φορά σου βάζω που λέει η μερκούρη ότι συλλογή αποκτήθηκε σύμφωνα με τον αρχαιολογικό νόμο
Σύμφωνα με το νόμο
Δεν μπορείς να το καταλάβεις
Όσον αφορά της σαχλαμάρες που λες για την έφεση
Αν δεν γίνει έφεση δεν πάει η υπόθεση στο αρχείο αλλά παραμένει η πρωτόδικη απόφαση άσχετε
"Ενώ ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτακης, το 1991, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αποφάσισε να κάνει έκθεση με τα αντικείμενα της συλλογής του και η Ντόλλη Γουλανδρή έστειλε μία επιστολή στο Μουσείο Ηρακλείου ζητώντας του να δανείσει αρχαιότητες από την ανασκαφή που είχε γίνει στον αρχαίο τάφο στη Μεσαρά για να εκτεθούν πλάι σε εκείνες της συλλογής Μητσοτάκη που προέρχονταν από τον ίδιο χώρο. Αυτό εξόργισε τον τότε ανασκαφέα Αντώνη Βασιλάκη που είχε σκάψει στον τάφο αυτόν. Λόγω καιρικών συνθηκών σταμάτησε την ανασκαφή και κάλυψε το μέρος. Όταν επέστρεψε είδε έναν συλημένο τάφο.
Όταν πια στη διακυβέρνηση ήλθε το ΠΑΣΟΚ και επί υπουργίας Μ. Μερκούρη συστήθηκε ειδική επιτροπή – μέλος της ήταν και η κ. Βλαζάκη και ο κ. Βασιλάκης- η οποία και βρήκε κάποια αποδεικτικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και μια χρυσή ταινία κομμένη λοξά. Η μισή βρισκόταν στο μουσείο και υπόλοιπό της στη συλλογή Μητσοτάκη. Τα δύο κομμάτια εφάρμοζαν τέλεια".
Αυτά τα έχω διαβάσει σε διάφορες καταγγελίες που λεςΜην μιλας για πραγματα που δεν γνωριζεις. Και επειδη εχω ασχοληθει λιγο παραπανω με το θεμα,
"Ενώ ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτακης, το 1991, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αποφάσισε να κάνει έκθεση με τα αντικείμενα της συλλογής του και η Ντόλλη Γουλανδρή έστειλε μία επιστολή στο Μουσείο Ηρακλείου ζητώντας του να δανείσει αρχαιότητες από την ανασκαφή που είχε γίνει στον αρχαίο τάφο στη Μεσαρά για να εκτεθούν πλάι σε εκείνες της συλλογής Μητσοτάκη που προέρχονταν από τον ίδιο χώρο. Αυτό εξόργισε τον τότε ανασκαφέα Αντώνη Βασιλάκη που είχε σκάψει στον τάφο αυτόν. Λόγω καιρικών συνθηκών σταμάτησε την ανασκαφή και κάλυψε το μέρος. Όταν επέστρεψε είδε έναν συλημένο τάφο.
Όταν πια στη διακυβέρνηση ήλθε το ΠΑΣΟΚ και επί υπουργίας Μ. Μερκούρη συστήθηκε ειδική επιτροπή – μέλος της ήταν και η κ. Βλαζάκη και ο κ. Βασιλάκης- η οποία και βρήκε κάποια αποδεικτικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και μια χρυσή ταινία κομμένη λοξά. Η μισή βρισκόταν στο μουσείο και υπόλοιπό της στη συλλογή Μητσοτάκη. Τα δύο κομμάτια εφάρμοζαν τέλεια".
Το εφετείο έθεσε την υπόθεση στο αρχείο
Δεν έχουν σχέση οι καταγγελίες αλλα οι αποφάσεις δικαστηρίων
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.029
- Πόντοι
- 19.795
Επαναλαμβανω Μη θιγεις καταστασεις που δεν γνωριζεις. Η υποθεση αρχιοθετηθηκε. Δεν σημαινει οτι δεν υπηρξε αρχαιοκαπηλεια Η δουλεια μου ειναι σχετικη, και ειχα ασχοληθει εκεινη την εποχη.Αυτά τα έχω διαβάσει σε διάφορες καταγγελίες που λες
Το εφετείο έθεσε την υπόθεση στο αρχείο
Δεν έχουν σχέση οι καταγγελίες αλλα οι αποφάσεις δικαστηρίων
"Αντώνιος Βασιλάκης, Αρχαιολόγος με βαθμό Α΄”
Η κ. Βλαζάκη, όπως κι εγώ, σημειώνει τώρα ο κ. Βασιλάκης, ήμασταν μέλη της επιτροπής που πήγε στα Χανιά μετά την αλλαγή της κυβέρνησης το 1993 (πήγαμε τον Γενάρη του 1994). Και στη βίλα της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι, ανοίξαμε τα κιβώτια με τα συσκευασμένα αρχαία από την έκθεση στο Μουσείο Γουλανδρή. Με εντολή της Μελίνας Μερκούρη, που είχε αναλάβει και πάλι υπουργός Πολιτισμού για μικρό διάστημα, μέχρι τον θάνατό της, και του Γενικού Γραμματέα ΥΠΠΟ το άνοιγμα των κιβωτίων έπρεπε να γίνει, όπως και έγινε, από επιτροπή. Τότε απέδειξα οριστικά και με αδιάσειστα στοιχεία την αρχαιοκαπηλική προέλευση πολλών αρχαίων της Συλλογής. Υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν ότι εγώ έπραττα πολιτικά και όχι επιστημονικά και υπηρεσιακά, όπως είχα υποχρέωση από το νόμο ως δημόσιος λειτουργός και ως ανασκαφέας."
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.586
- Πόντοι
- 3.656
Πόσα παίρνει τελικός ο κύριος ; Θα μάθουμε ;;;
Το βρόμικο 41% - Documento
Για να παραφράσω τη γνωστή και επιβεβαιωµένη πλέον φράση του Ουµπέρτο Εκο: ποιος ηλίθιος κάνει σήµερα δικτατορία µε τανκς όταν υπάρχουν η τηλεόραση, το
www.documentonews.gr
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Έκπληξη η πορεία της Αφρ. Λατινοπούλου / Χτυπάει το 3% και έδρα
Ανοδική πορεία έχει το κόμμα "Φωνή Λογικής" της Αφροδίτης Λατινοπούλου στις τελευταίες μετρήσεις ενόψει εκλογών. Στη σημερινή μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega φέρεται να συγκεντρώνει ποσοστό 2,4%, διπλασιάζοντας τις επιδόσεις τηε από την προηγούμενη μέτρηση. Η κα Λατινοπούλ...
www.aixmi-news.gr
Σε καναλι σε πανελ πριν λιγες μερες λεγανε <Με δεδομενο οτι στις Ευρωεκλογες ειναι πιο χαλαρη η ψηφος, σε δημοσκοπησεις υπαρχει σχεδον 20% Δεξια (ΑκροΔεξια) της ΝΔ. Αυτο ειναι πρωτοφανες. Δεν εχει ξαναγινει ποτε. Καταγραφεται μεχρι και το κομμα της Λατινοπουλου με καλο ποσοστο!>
Εψαξα την τελευταια δημοσκοπηση, και ετσι φαινεται να ειναι, τουλαχιστον στη προθεση ψηφου και στη συγκυρια, που ειναι αρνητικη για τη κυβερνηση.
Τελευταία τροποποίηση:
Εξακολουθείς να μου γράφεις καταγγελίες τις οποίες ξέρωΕπαναλαμβανω Μη θιγεις καταστασεις που δεν γνωριζεις. Η υποθεση αρχιοθετηθηκε. Δεν σημαινει οτι δεν υπηρξε αρχαιοκαπηλεια Η δουλεια μου ειναι σχετικη, και ειχα ασχοληθει εκεινη την εποχη.
"Αντώνιος Βασιλάκης, Αρχαιολόγος με βαθμό Α΄”
Η κ. Βλαζάκη, όπως κι εγώ, σημειώνει τώρα ο κ. Βασιλάκης, ήμασταν μέλη της επιτροπής που πήγε στα Χανιά μετά την αλλαγή της κυβέρνησης το 1993 (πήγαμε τον Γενάρη του 1994). Και στη βίλα της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι, ανοίξαμε τα κιβώτια με τα συσκευασμένα αρχαία από την έκθεση στο Μουσείο Γουλανδρή. Με εντολή της Μελίνας Μερκούρη, που είχε αναλάβει και πάλι υπουργός Πολιτισμού για μικρό διάστημα, μέχρι τον θάνατό της, και του Γενικού Γραμματέα ΥΠΠΟ το άνοιγμα των κιβωτίων έπρεπε να γίνει, όπως και έγινε, από επιτροπή. Τότε απέδειξα οριστικά και με αδιάσειστα στοιχεία την αρχαιοκαπηλική προέλευση πολλών αρχαίων της Συλλογής. Υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν ότι εγώ έπραττα πολιτικά και όχι επιστημονικά και υπηρεσιακά, όπως είχα υποχρέωση από το νόμο ως δημόσιος λειτουργός και ως ανασκαφέας."
Οι Υποθέσεις τίθενται στο αρχείο
Ή όταν δεν υπάρχουν επαρκεις ενδείξεις
Ή όταν είναι προφανώς αβάσιμη
Και δεν φτάνει μόνο η πρόταση του εισαγγελέα
Αλλά πρέπει να συμφωνεί και ο προϊστάμενος του
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.029
- Πόντοι
- 19.795
Δεν ξερω τι αλλο να κανω για να σε προστατευσω. Λυπαμαι.Εξακολουθείς να μου γράφεις καταγγελίες τις οποίες ξέρω
Οι Υποθέσεις τίθενται στο αρχείο
Ή όταν δεν υπάρχουν επαρκεις ενδείξεις
Ή όταν είναι προφανώς αβάσιμη
Και δεν φτάνει μόνο η πρόταση του εισαγγελέα
Αλλά πρέπει να συμφωνεί και ο προϊστάμενος του
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.202
- Πόντοι
- 2.356
Γελάω που όλο αυτό το θόρυβο στο Ελληνικό Internet, τον κάνουν οι ίδιες μούρες. Στα blogs, στο youtube, στα social media κλπ.Θεμιτό και αθεμιτο μεσο λεει, εν τω μεταξυ πριν 10 μηνες πηρε 41%.
Βρισίδια με κλάψα μαζί.
Θα δουν κανένα 45-15 το 2027 και θα γεμίσουν τα νοσοκομεία με εμφράγματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις