Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
σοσιαλιστικη δημοκρατία ειναι κεντρο-αριστερη ... εμεις εχουμε ομως ΝΔ , πως γίνεται ;
Εσυ δεν λες πως είσαι δεξιος ;
Αν ήμουν δεξιός θα ψήφιζα τζήμερο

Έχω ξαναγράψει
Ότι αν η νέα δημοκρατία
Δεν έκανε κρατικό παρεμβατισμό δεν θα την ψήφιζα
Εσύ λες ότι η νέα δημοκρατία είναι καπιταλιστικό κόμμα με σοσιαλισμό
Εγώ το λέω αλλιώς ότι είναι κεντρώο κόμμα τώρα

Και αποφάσισε με το φίλο σαούλ
Είναι κόμμα η νέα δημοκρατία με σοσιαλισμό
Όπως λες εσύ
Ή έχει ακροδεξιά εσανς
Όπως λέει ο σαul
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με βάση αυτα που λεει ο Νταιμα , εχουμε γίνει Αμερική και μόνο εγω δεν το εχω πάρει χαμπάρι ας πουμε :tooth::tooth::tooth:
Άσχετο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
έχει δίκιο ο ντάμα

εδώ οι κουμουνιστές πιστεύουν στον κουμουνισμό και μένουν σε βίλες

και οι δεξιοί είναι καπιταλιστές και μένουν σε τρόγλες

ο κόσμος έχει έρθει πάνω κάτω :rockon:
Γ ία άλλη μία φορά
Αυτοί που πιστεύουν στον καπιταλισμό δεν είναι καπιταλιστές
Αυτοί που κατέχουν τα μέσα παραγωγής είναι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Τελικά δεν αξίζει να σου μιλάει κανείς λογικά. Μεγάλο λάθος και δεν το ξανακάνω.
Τι λέει βρε ηλίθιε η απόφαση του εφετείου και την επικαλεισαι; Ξέρεις; Βλήμα που θα μου πεις ότι δε λέω κουβέντα γι αυτή.
Που λέει ρε γαμημενε ότι αποκτήθηκαν νόμιμα; Που τα βρήκε και τα απέκτησε νόμιμα; Οι κείμενες διατάξεις αφορούν την άδεια συλλογής που έβγαλε ο Μητσοτάκης στον εαυτό του.
Το Νηστικακη τον απεταξαν γιατί έπιασαν δύο αρχαιοκάπηλους που προσπαθούσαν να βγάλουν αρχαία στην Ιταλία κι αυτοί για να πέσουν στα μαλακά τον έδωσαν και είπαν οτι έκαναν δουλειές γι'αυτόν και το Μητσοτάκη. Κι έγινε χαμός μετά.
Οι υπάλληλοι της Αρχαιολογικής και του Υπουργείου Πολιτισμού, η μία ηταν και γραμματέας του Υπουργείου, αν θυμάμαι καλά, που κατέθεσαν ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι τα αρχαία ηταν προϊόν λαθρανασκαφης ψέματα ελεγαν;
Το θέμα έκλεισε γιατί ο Αντρέας τη χάρισε στο Μητσοτάκη. Του έδωσε τη διέξοδο της δωρεάς και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Γιατί το ίδιο είχε κάνει κι ο Μητσοτάκης με τον Αντρέα πριν λίγο καιρό.
Αυτιστικη αμοιβάδα, που εμ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις εμ παραθέτεις κείμενα που επιβεβαιώνουν ότι ξεφουρνιζεις μαλακίες.
Όλα αυτά που λες
Είναι προϊόν καταγγελιών

Η μελίνα μερκούρη είπε ότι η συλλογή αποκτήθηκε με νόμιμο τρόπο
Και το διοικητικό εφετείο έθεσε την υπόθεση στα αρχείο

Εγώ πιστεύω στις αποφάσεις των δικαστηρίων
Ενώ εσύ ότι έχεις στο μυαλό σου
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξεις
Για άλλη μία φορά οι καταγγελίες κάθε θέματος είναι καταγγελίες

ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ
Αποφασίζουν είτε σαρέσουν είτε δεν σαρέσουν

• Like
Αντιδράσεις: jungle

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Το έβαλα και στο αντίστοιχο νήμα
Ανακοίνωση του αρείου πάγου
Και του εισαγγελέα του αρείου πάγου
Ότι ευρωπαία εισαγγελέας
Μπορεί να κρίνει μόνο αξιόποινες
Screenshot_2024-03-20-16-12-03-518_com.mi.globalbrowser.jpg
πράξεις για οικονομικά θέματα ενάντια στην ευρωπαϊκή ένωση

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.217
Πόντοι
3.656
Γ ία άλλη μία φορά
Αυτοί που πιστεύουν στον καπιταλισμό δεν είναι καπιταλιστές
Αυτοί που κατέχουν τα μέσα παραγωγής είναι
Αυτά είναι βλακείες θεωρίες δικές σου.

Οπότε στην Ελλάδα δεν έχουμε καπιταλισμό επειδή δεν έχουμε μέσα παραγωγής και όσα υπάρχουν είναι σε ομίλους ξένων πολυεθνικών

άρα αυτό τι μας καθιστά????

στα λόγια μου έρχεσαι...μας καθιστά προτεκτοράτο και εσύ δεν πιστεύεις στον καπιταλισμό αλλά στο πως θα φας αύριο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Το έβαλα και στο αντίστοιχο νήμα
Ανακοίνωση του αρείου πάγου
Και του εισαγγελέα του αρείου πάγου
Ότι ευρωπαία εισαγγελέας
Μπορεί να κρίνει μόνο αξιόποινες
Screenshot_2024-03-20-16-12-03-518_com.mi.globalbrowser.jpg
πράξεις για οικονομικά θέματα ενάντια στην ευρωπαϊκή ένωση
Δεν ειναι αξιοποινη οικονομικη πραξη, αν παντελωνιασεις τα εκατομμυρια της συμβασης 717 που σου εδωσε η Ε.Ε για να βελτιωσεις τους σιδηροδρομους;:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.217
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι αξιοποινη οικονομικη πραξη, αν παντελωνιασεις τα εκατομμυρια της συμβασης 717 που σου εδωσε η Ε.Ε για να βελτιωσεις τους σιδηροδρομους;:confused:
Μάλλον όχι....έτσι και αλλιώς δεν σκοτώθηκαν ευρωπαίοι πολίτες...μόνο κάτι ιθαγενείς Έλληνες....αν ήταν τίποτα Γερμανοί θα ήταν αλλιώς...

Και τα λεφτά που έδωσαν τι και αν τα φάγαμε?? Στην Ελληνική πραγματικότητα αξιόποινη πράξη δεν υφίσταται για πολιτικούς...θα της πεταχτούν τα μάτια έξω της κοβέσι....

πάει τώρα αυτή να μπλέξει με την ΟΥΓΚΑΝΤΑ των βαλκανίων...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Αυτά είναι βλακείες θεωρίες δικές σου.

Οπότε στην Ελλάδα δεν έχουμε καπιταλισμό επειδή δεν έχουμε μέσα παραγωγής και όσα υπάρχουν είναι σε ομίλους ξένων πολυεθνικών

άρα αυτό τι μας καθιστά????

στα λόγια μου έρχεσαι...μας καθιστά προτεκτοράτο και εσύ δεν πιστεύεις στον καπιταλισμό αλλά στο πως θα φας αύριο.
Ιδιώτες κατέχουν τα μέσα παραγωγής
Δεν έχει σημασία αν είναι όμιλοι πολυεθνικών
Δεν ανήκουν στο κράτος
Άρα έχουμε καπιταλισμό

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Βεβαίωσ είναι
Ως προς το οικονομικό θέμα
Αν έλεγε μόνο αυτό θα είχε δίκιο
Αλλά λέει και για θύματα
Λέει ότι αν είχε τελειώσει σύμβαση 717
Δεν θα είχαμε θύματα
Λέει και τον αλλάξει το σύνταγμα της ελλάδος
Να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών
Τι δουλειά έχει σε αυτά;
Άν δεις στην ανακοίνωσή της
Μόνο τρεις γραμμές λέει για τα οικονομικά θέματα

• Like
Αντιδράσεις: jungle

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.217
Πόντοι
3.656
Ιδιώτες κατέχουν τα μέσα παραγωγής
Δεν έχει σημασία αν είναι όμιλοι πολυεθνικών
Δεν ανήκουν στο κράτος
Άρα έχουμε καπιταλισμό
Καπιταλισμό έχουν στην Αμερική

εδώ έχεις μάρκετ παςς και λίστα πέτσα.

να λες καλά που δεν έχουμε καπιταλισμό γιατί αν είχαμε δεν θα είχες μπει ποτέ στο δημόσιο και τώρα δε θα έπαιρνες ούτε τη σύνταξη που παίρνεις

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.610
Πόντοι
2.356
Όλα αυτά που λες
Είναι προϊόν καταγγελιών

Η μελίνα μερκούρη είπε ότι η συλλογή αποκτήθηκε με νόμιμο τρόπο
Και το διοικητικό εφετείο έθεσε την υπόθεση στα αρχείο

Εγώ πιστεύω στις αποφάσεις των δικαστηρίων
Ενώ εσύ ότι έχεις στο μυαλό σου
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξεις
Για άλλη μία φορά οι καταγγελίες κάθε θέματος είναι καταγγελίες

ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ
Αποφασίζουν είτε σαρέσουν είτε δεν σαρέσουν
Που λέει βρε αυτιστική αμοιβάδα η Μερκούρη ότι αποκτήθηκαν νόμιμα;
Στο κείμενο που παρέθεσες επι λέξει λέει Για την συλλογή Μητσοτάκη, η οποία παραμένει με το έως τώρα υπάρχον καθεστώς στους συλλογείς, πρόκειται να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το ΥΠΠΟ για τις τυχόν υπηρεσιακές παραλείψεις από πλευράς Αρχ/κής Υπηρεσίας κατά τη διαδικασία απόκτησης της συλλογής,
Αφου είναι νόμιμα γιατί η ΕΔΕ για παραλείψεις της αρχαιολογικής;
Ο αρχαιολόγος του ΥΠΠΟ Βασιλάκης που έκανε την ανασκαφή στο Μεσαρά, κατέθεσε ότι "Λόγω καιρικών συνθηκών σταμάτησε την ανασκαφή και κάλυψε το μέρος. Όταν επέστρεψε είδε έναν συλημένο τάφο"
Επί υπουργίας Μ. Μερκούρη συστήθηκε ειδική επιτροπή – μέλος της ήταν και η κ. Βλαζάκη και ο κ. Βασιλάκης- η οποία και βρήκε κάποια αποδεικτικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και μια χρυσή ταινία κομμένη λοξά. Η μισή βρισκόταν στο μουσείο και υπόλοιπό της στη συλλογή Μητσοτάκη. Τα δύο κομμάτια εφάρμοζαν τέλεια.
Ενας πανηλίθιος είσαι που αραδιαζεις τη θολούρα που έχεις στο μυαλό ως βεβαιότητα. Ποια απόφαση πήρε το Εφετείο; Ότι ο Μητσοτάκης απέκτησε νόμιμα τα αρχαία; Αφού δεν ξέρεις ρε πανηλιθιε για ποιο λόγο την έθεσε στο αρχείο. Μου αρέσει ότι έχεις εμπιστοσύνη σε απόφαση που αγνοείς.
Και του Νίκου του Γεωργιάδη η υπόθεση όταν εκδικάστηκε στο Εφετείο πήγε αρχείο. Γιατί ηταν αθώος πήγε αρχείο; Ή γιατί παραγράφηκε;
Αντε βλήμα που επιμένεις κιόλας.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Καπιταλισμό έχουν στην Αμερική

εδώ έχεις μάρκετ παςς και λίστα πέτσα.

να λες καλά που δεν έχουμε καπιταλισμό γιατί αν είχαμε δεν θα είχες μπει ποτέ στο δημόσιο και τώρα δε θα έπαιρνες ούτε τη σύνταξη που παίρνεις
Στην αμερική δεν υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή;

Να και τι είναι ο καπιταλισμός
Υπάρχουνε διάφορα είδη καπιταλισμού και σε μερικά από αυτά υπάρχει και κυβερνητική παρέμβαση
Screenshot_2024-03-20-16-39-35-092_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-03-20-16-39-15-438_com.android.chrome.jpg

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.898
Πόντοι
456
Βεβαίωσ είναι
Ως προς το οικονομικό θέμα
Αν έλεγε μόνο αυτό θα είχε δίκιο
Αλλά λέει και για θύματα
Λέει ότι αν είχε τελειώσει σύμβαση 717
Δεν θα είχαμε θύματα
Λέει και τον αλλάξει το σύνταγμα της ελλάδος
Να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών
Τι δουλειά έχει σε αυτά;
Άν δεις στην ανακοίνωσή της
Μόνο τρεις γραμμές λέει για τα οικονομικά θέματα
αν υπηρχε τηλεδιοικηση ,δεν θα ειχαν σκοτωθει τα 57 ατομα, οπως συνεβη τωρα 23 Δεκεμβριου που εγινε το ανθρωπινι λαθος οταν ι προαστοιακος Κιατου ,αυτο πηρα και εγω για να παω στο αεροδρο μιο ,περασε 2 κοκκινα φαναρια ,αλλα τον ειδαν και σταματησαν το αλλο τρενο καιο δεν εγινε το μπαμ .Αυτο λοιπον το αποδεικνυει .Τωρα για την βουλευτικη ασυλια και ευθυνης υπουργων ,το ξερετε πως αν πχ οδηγας αυτοκινητο 4 το πρωι σκασεις πανω σε κολονα με 150 χλμ ,σκοτωθει το ατομο συνοδηγος και οταν σου πει για αλκοτεσς η τροχαια ,λες ειμα βουλευτης και δεν σε αγγιζουν.Εχει συμβει ηδη για αυτο το λεω.Πανω σε αυτό μίλησε και η Ευρωπαία εισαγγελέας, πως εδω ο νομος περι βουλευτιοκης ασυλίας, τους κανει θεους ,δεν τους αγγιζει κανεις ειναι πανω απο νόμους, ε αυτο αν σας αρέσει τοτς καλα να πάθετε και ευχομαι σε οποιον το υποστηρίζει οταν θα σκοτωθει το δικο του παιδι ,να πει α μια χαρα ειναι η ασυλία τους

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Που λέει βρε αυτιστική αμοιβάδα η Μερκούρη ότι αποκτήθηκαν νόμιμα;
Στο κείμενο που παρέθεσες επι λέξει λέει Για την συλλογή Μητσοτάκη, η οποία παραμένει με το έως τώρα υπάρχον καθεστώς στους συλλογείς, πρόκειται να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το ΥΠΠΟ για τις τυχόν υπηρεσιακές παραλείψεις από πλευράς Αρχ/κής Υπηρεσίας κατά τη διαδικασία απόκτησης της συλλογής,
Αφου είναι νόμιμα γιατί η ΕΔΕ για παραλείψεις της αρχαιολογικής;
Ο αρχαιολόγος του ΥΠΠΟ Βασιλάκης που έκανε την ανασκαφή στο Μεσαρά, κατέθεσε ότι "Λόγω καιρικών συνθηκών σταμάτησε την ανασκαφή και κάλυψε το μέρος. Όταν επέστρεψε είδε έναν συλημένο τάφο"
Επί υπουργίας Μ. Μερκούρη συστήθηκε ειδική επιτροπή – μέλος της ήταν και η κ. Βλαζάκη και ο κ. Βασιλάκης- η οποία και βρήκε κάποια αποδεικτικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και μια χρυσή ταινία κομμένη λοξά. Η μισή βρισκόταν στο μουσείο και υπόλοιπό της στη συλλογή Μητσοτάκη. Τα δύο κομμάτια εφάρμοζαν τέλεια.
Ενας πανηλίθιος είσαι που αραδιαζεις τη θολούρα που έχεις στο μυαλό ως βεβαιότητα. Ποια απόφαση πήρε το Εφετείο; Ότι ο Μητσοτάκης απέκτησε νόμιμα τα αρχαία; Αφού δεν ξέρεις ρε πανηλιθιε για ποιο λόγο την έθεσε στο αρχείο. Μου αρέσει ότι έχεις εμπιστοσύνη σε απόφαση που αγνοείς.
Και του Νίκου του Γεωργιάδη η υπόθεση όταν εκδικάστηκε στο Εφετείο πήγε αρχείο. Γιατί ηταν αθώος πήγε αρχείο; Ή γιατί παραγράφηκε;
Αντε βλήμα που επιμένεις κιόλας.
Μη βάζεις ότι σε βολεύει μόνο

Λέει στο τέλος η συλλογή αποκτήθηκε με νόμιμο τρόπο

Με ενδιαφέρει ότι απόφαση από ΕΦΕΤΕΊΟ
Τέθηκε στο αρχείο

Αυτό μου φτάνει
Δεν θα κρίνω την απόφαση ότι και να λέει
Όπως και δεν κρίνω καμία απόφαση δικαστηρίου

Εσένα οι απόψεις σου είναι μόνο απόψεις σου που βασίζονται σε καταγγελίες

Εμένα οι απόψεις μου είναι τι είπε η υπουργός
Μελίνα μερκούρη για τη νομιμότητα της συλλογής

Και το άλλο που έλεγε δεν έχει νόημα γιατί η συλλογή δόθηκε στο μουσείο

Και η απόφαση του δικαστηρίου

Δεν σε νοιάζει η απόφαση του δικαστηρίου
Ότι θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο

Μείνε με τις καταγγελίες σου
Screenshot_2024-03-20-16-47-32-721_com.android.chrome.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
αν υπηρχε τηλεδιοικηση ,δεν θα ειχαν σκοτωθει τα 57 ατομα, οπως συνεβη τωρα 23 Δεκεμβριου που εγινε το ανθρωπινι λαθος οταν ι προαστοιακος Κιατου ,αυτο πηρα και εγω για να παω στο αεροδρο μιο ,περασε 2 κοκκινα φαναρια ,αλλα τον ειδαν και σταματησαν το αλλο τρενο καιο δεν εγινε το μπαμ .Αυτο λοιπον το αποδεικνυει .Τωρα για την βουλευτικη ασυλια και ευθυνης υπουργων ,το ξερετε πως αν πχ οδηγας αυτοκινητο 4 το πρωι σκασεις πανω σε κολονα με 150 χλμ ,σκοτωθει το ατομο συνοδηγος και οταν σου πει για αλκοτεσς η τροχαια ,λες ειμα βουλευτης και δεν σε αγγιζουν.Εχει συμβει ηδη για αυτο το λεω.Πανω σε αυτό μίλησε και η Ευρωπαία εισαγγελέας, πως εδω ο νομος περι βουλευτιοκης ασυλίας, τους κανει θεους ,δεν τους αγγιζει κανεις ειναι πανω απο νόμους, ε αυτο αν σας αρέσει τοτς καλα να πάθετε και ευχομαι σε οποιον το υποστηρίζει οταν θα σκοτωθει το δικο του παιδι ,να πει α μια χαρα ειναι η ασυλία τους
Η ευρωπαϊκ η εισαγγελέας έχει δικαίωμα να μιλάει μόνο για οικονομικά εγκλήματα κατά της ευρωπαϊκής ένωσης

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Η ευρωπαϊκη εισαγγελέας έχει δικαίωμα να μιλάει μόνο για οικονομικά εγκλήματα κατά της ευρωπαϊκής ένωσης
Το άρθρο 86 περιευθύνης υπουργών
Το ψήφισαν νέα δημοκρατία πασοκ και συριζα
Και μόνο το κκε ήταν σαφώς εναντίον

Φαντάσου να μην είχαμε άρθρο περί ευθύνης υπουργών
Από τη συνεχειςς μηνύσεις οι υπουργοί μόνο στα δικαστήρια θα βρισκόντουσαν

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.373
Πόντοι
206
Η ευρωπαϊκ η εισαγγελέας έχει δικαίωμα να μιλάει μόνο για οικονομικά εγκλήματα κατά της ευρωπαϊκής ένωσης
Οικονομικό έγκλημα δεν είναι ότι έχουν δοθεί εκατομμύρια για τα τρένα και την ασφάλεια και αυτοί που υποστηρίζεις τα μοίρασαν στα φιλαράκια τους χωρίς να κάνουν τίποτα;

Σοβαρά και με το χέρι στην καρδιά, ποια είναι η άποψή σου για τα Τέμπη; Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, ο Καραμανλής, οι προηγούμενοι; Τουλάχιστον ο Σπίρτζης δήλωσε από την αρχή να αρθεί η ασυλία του και όλων των άλλων και να πάνε δικαστικώς. Αναφέρθηκε και σήμερα στη Βουλή.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.898
Πόντοι
456
Στην αμερική δεν υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή;

Να και τι είναι ο καπιταλισμός
Υπάρχουνε διάφορα είδη καπιταλισμού και σε μερικά από αυτά υπάρχει και κυβερνητική παρέμβαση
Screenshot_2024-03-20-16-39-35-092_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-03-20-16-39-15-438_com.android.chrome.jpg
στην Αμερικη ο χειριστης ελικοπταιρων ,εχω τα ξεδερφια μου , κατεβαινει απο το ελικοπτερο στα 54 ,υποχρεωτικα γιατι θεωρειται πως δεν εχει πλεον τα ανακλαστικα ,λογω ηληκιας ,και συνεχιζει σαν εκπαιδευτης.Βεβαια αν του επιτρεπει η ασφαλιση του που ειναι ιδιωτικη με την αυστηροτατη επιτηρηση του κρατους μπορει να αποσυρθει αν βγαινει οικονομικως.Δεν του δινει το κρατος απο τις τσεπες των υπολοιπων κοροιδων συνταξη ,με το ενα χρονο να πιανεται για 2 , σκομη και απο τα 35 .Στη Γερμανια που εχω ενα φιλο μου ειπε πηγε στα 22 χρονια του ,και πηρε συνταξη στα 65 .Δεν εχει πιο νωρις .Αν πχ δουλεψεις 30 χρονια και φυγεις ,ερθεις Ελλαδα ,οκ στα 65 θα σου στειλουν χαρτι να παρεις τη συνταξη σου .Εδω επερναν με τη συμπληρωση 30 ετων και απο τα 48, εχω παραδειγμα στον ΟΤΕ.Για αυτο αν δεν τα ξερετε καλα μη λετε οτι σας ερθει ,εκτος αν ειστε δημόσιοι υπάλληλοι ,αλλιως δεν εξηγειται.Αλωστε η επιτροπη ναι αυτου του τρελου με το ενα Ν ,και αλλα τετοια χαζα που ελεγε ,βρηκε πως οι υπερβασεις υπερ τπυ Δημοσιου, απο το 1985 και μετα εφεραν 200 δις χρεος ,δηλαδη υψηλοτεροι μισθοι,νωριτερα συνταξεις ,κλπ, .Σβιετια δηλαδη εντος Ευρωπαικης Ενωσης.Χρεωκόπησαν δηλαδη το κρατος για να εχουν ψηφοφορους και φυσικα εφτιαξαν νομους να μενουν παντα στο απειροβλητο , και εσεις υποστηριζεται ακομη τα βρωμοσκυλα ,επι το πκλειστον αχρειστους, γονους.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.774
Πόντοι
2.456

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.610
Πόντοι
2.356
Μη βάζεις ότι σε βολεύει μόνο

Λέει στο τέλος η συλλογή αποκτήθηκε με νόμιμο τρόπο

Με ενδιαφέρει ότι απόφαση από ΕΦΕΤΕΊΟ
Τέθηκε στο αρχείο

Αυτό μου φτάνει
Δεν θα κρίνω την απόφαση ότι και να λέει
Όπως και δεν κρίνω καμία απόφαση δικαστηρίου

Εσένα οι απόψεις σου είναι μόνο απόψεις σου που βασίζονται σε καταγγελίες

Εμένα οι απόψεις μου είναι τι είπε η υπουργός
Μελίνα μερκούρη για τη νομιμότητα της συλλογής

Και το άλλο που έλεγε δεν έχει νόημα γιατί η συλλογή δόθηκε στο μουσείο

Και η απόφαση του δικαστηρίου

Δεν σε νοιάζει η απόφαση του δικαστηρίου
Ότι θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο

Μείνε με τις καταγγελίες σου
Screenshot_2024-03-20-16-47-32-721_com.android.chrome.jpg
Βρε πανηλιθιε το νόμιμα δε βλέπω. Βάλε μας το κομμάτι των δηλώσεων της Μερκούρη που λέει ΝΟΜΙΜΑ.
Εγώ για ΕΔΕ και παραλείψεις δημοσιου διαβάζω στο κείμενό σου.
Η απάντηση της Μερκούρη που παραθέτεις είναι από συζήτηση στη Βουλή. Επί Υπουργίας της. Οι καταγγελίες ειναι δικές της. Η δική της επιτροπή, που ερευνά τα αρχαία της συλλογής Μητσοτάκη, λέει ότι τα αρχαία ηταν προϊόν λαθρανασκαφής. Και τα λέει η ίδια η Μερκούρη όλα αυτά. Η αρμόδια Υπουργός. Όχι ο Φουφουτος. Στη Βουλή κιόλας.
Αν δεν εμφανιστεί το ΥΠΠΟ να στηρίξει την υπόθεση στο Εφετείο τι θα κάνει ο δικαστής; Δε θα τη βάλει αρχείο; Και πως να εμφανιστεί, αφού ο Μητσοτάκης "δέχθηκε" να τα "δωρίσει" στο Μουσείο; Αφού αυτή ήταν η συμφωνία.
Για να κρίνεις μια απόφαση ρε πανηλιθιε πρέπει να ξέρεις και σε τι αναφέρεται. Αφού δεν έχεις ιδέα, τι να κρίνεις;
Σε ρώτησα και για το Γεωργιάδη αλλά κανεις το χαζό. Ηταν αθώος για το νταλαβερι με τους ανήλικους; Αφού κι αυτού η υπόθεση αρχείο πήγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom