Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.601
Πόντοι
2.356
Τι μου θύμισες τώρα: Σε δική μου υπόθεση, ακίνητο στη Γλυφάδα, σε κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στάσεις λεωφορείων, εκατοντάδες σπίτια, το Δημόσιο έκανε παρέμβαση υποστηρίζοντας ότι είναι...δάσος.
Μια από τις πολλές υποθέσεις που υπάρχουν και επιβαρύνουν το σύστημα, γιατί κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη να τα λύσει με ένα νόμο και ένα άρθρο (που έλεγε και μια ψυχή).
Η δασική είναι πικρή ιστορία. Εχω προσωπική εμπειρία. Παραλογισμός και απίστευτη ταλαιπωρία. Μέχρι και αεροφωτογραφίες, πολύ περασμενων δεκαετιών από ΜΑΦΚ, χρειάστηκε να αναζητήσουμε, για να αποδείξουμε το αυτονοητο.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.233
Πόντοι
6.166
Tι ειναι αυτοι ρε αχαχαχαχχαχχχαχ για γελια. Ξεφτιλες απλα

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.022
Πόντοι
456
Η δασική είναι πικρή ιστορία. Εχω προσωπική εμπειρία. Παραλογισμός και απίστευτη ταλαιπωρία. Μέχρι και αεροφωτογραφίες, πολύ περασμενων δεκαετιών από ΜΑΦΚ, χρειάστηκε να αναζητήσουμε, για να αποδείξουμε το αυτονοητο.
Όταν εμφανιστεί το δασαρχείο σε υπόθεση, τα πράγματα γίνονται συνήθως σκατά.
Αλλά εκεί που πρέπει να χάσεις κάθε ελπίδα, κάθε θέληση για τη ζωή την ίδια, είναι όταν εμφανιστεί η αρχαιολογική υπηρεσία φίλε...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.166
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι το θέμα, αυτό που περιγράφεις δεν είναι βιασμός νομικά. Υπάρχουν άλλα άρθρα του ποινικού κώδικα που το περιγράφουν και έχουν επίσης ποινή κάθειρξης.
Μόλις κάτσω να διαβάσω λίγο και τα σάιτ και δω τι έγινε, θα καταλάβω περισσότερα.
Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση που δεν απαντάει ο άλεξ???

Μίλησε για αποπλάνηση...δεκτό......

έχει κατηγορηθεί για αποπλάνηση επίσης??? ή αν βρεθεί αθώος για τον βιασμό είναι σαν να μην έγινε???

και στις υπόλοιπες τέτοιες περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος δεν είναι διαπλεκόμενος...κατηγορούνται ως βιαστές ή για αποπλάνηση???

Αυτά έχουν σημασία. θα βρεθεί αθώος για βιασμό αλλά ένοχος για αποπλάνηση? ή απλά αθώος για βιασμό???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ειναι βιασμος οταν κανεις σεξ με παιδακι 12 χρονων; Δεν του βιαζεις τη ψυχη και ολη την υπολοιπη ζωη του; Τι ειναι; Συναινετικο σεξ;;;;
Αν είσαι διαπλεκόμενος της μαφίας μπορεί να είναι και λάθος του παιδού...

κάτσε να δεις που σε λίγο θα το βγάλουν και ελαφρών ηθών....

• Like
Αντιδράσεις: Venom_

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
:vomit::vomit::vomit:
ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;;;
Η συνεύρεση με άτομο που βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων κατασταλτικών ουσιών και δεν αντιστέκεται δεν είναι βιασμός;
Eιναι βαση του αρθρου 13 του ΠΚ που εξομοιωνει τη βια με την επηρεια ουσιων
Η συνεύρεση με ένα 5χρονο που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και δεν αντιστέκεται δεν είναι βιασμός;
Δυσκολα μπορω να φανταστω 5χρονο να εκδιδεται με τη θεληση του. Μολαταυτα οχι, αν δεν υπαρχει βια ειναι αποπλανηση και οχι βιασμος. Για ποιο λογο σας φαινεται λιγη η αποπλανηση και θελετε να τα βαφτισετε ολα βιασμους? Και η αποπλανηση κακουργημα ειναι. Σας καθεται καλυτερα με βαση τις αποψεις των σοσιαλ?
Η συνεύρεση με ένα άτομο που φοβάται για τον οποιονδήποτε λόγο και δεν αντιστέκεται δεν είναι βιασμός;
Ναι ειναι, γιατι προκειται για ψυχολογικη βια.

Δεν ειναι βιασμος οταν κανεις σεξ με παιδακι 12 χρονων; Δεν του βιαζεις τη ψυχη και ολη την υπολοιπη ζωη του; Τι ειναι; Συναινετικο σεξ;;;;
Αν δεν υπαρχει βια, δεν υπαρχει βιασμος
Υπαρχει αποπλανηση

Ξαναγραψτε τους νομους αν θελετε, τωρα παντως αυτο ισχυει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι μου θύμισες τώρα: Σε δική μου υπόθεση, ακίνητο στη Γλυφάδα, σε κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στάσεις λεωφορείων, εκατοντάδες σπίτια, το Δημόσιο έκανε παρέμβαση υποστηρίζοντας ότι είναι...δάσος.
Μια από τις πολλές υποθέσεις που υπάρχουν και επιβαρύνουν το σύστημα, γιατί κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη να τα λύσει με ένα νόμο και ένα άρθρο (που έλεγε και μια ψυχή).
Α μπραβο, αναλαβε τους εσυ τωρα γιατι εγω ψιλοβαρεθηκα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.233
Πόντοι
6.166
Αντι να ευνουχίζουν τον πουστη αυτον και τον Λιγναδη τα μουνοπανα την βγαζουν λαδι αρκει να εισαι κομματοσκυλο της ΝΔ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.601
Πόντοι
2.356
Όταν εμφανιστεί το δασαρχείο σε υπόθεση, τα πράγματα γίνονται συνήθως σκατά.
Αλλά εκεί που πρέπει να χάσεις κάθε ελπίδα, κάθε θέληση για τη ζωή την ίδια, είναι όταν εμφανιστεί η αρχαιολογική υπηρεσία φίλε...
Πωωωωω, τι μου θύμισες τώρα; Υπήρχε νόμος που για να κτίσεις σε χώρο θεσμοθετημένο ως ΒΙΠΕ, έπρεπε να κάνεις αναγγελία σε δασική και αρχαιολογική και να περιμένεις μήνες για το ελεύθερο να συνεχίσεις. Κι ας μην υπήρχε λόγος να ζητήσεις την άδειά τους. ΕΤΒΑ και Πειραιώς προσπαθούσαν να το αλλάξουν. Αν το κατάφεραν, αγνοω. Η δασική σε γαμει με πρόστιμο και πάει στο διάολο, ξεμπερδευεις κάποια στιγμή. Η αρχαιολογική σε τελειώνει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.888
Πόντοι
6.035
πολιτισμο βλεπω και δεν μου αρεσει θ πεσει κανα καρναβαλικο καντηλι? :coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.022
Πόντοι
456
Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση που δεν απαντάει ο άλεξ???

Μίλησε για αποπλάνηση...δεκτό......

έχει κατηγορηθεί για αποπλάνηση επίσης??? ή αν βρεθεί αθώος για τον βιασμό είναι σαν να μην έγινε???

και στις υπόλοιπες τέτοιες περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος δεν είναι διαπλεκόμενος...κατηγορούνται ως βιαστές ή για αποπλάνηση???

Αυτά έχουν σημασία. θα βρεθεί αθώος για βιασμό αλλά ένοχος για αποπλάνηση? ή απλά αθώος για βιασμό???

Αν είσαι διαπλεκόμενος της μαφίας μπορεί να είναι και λάθος του παιδού...

κάτσε να δεις που σε λίγο θα το βγάλουν και ελαφρών ηθών....
έλα στο άλλο νήμα, για να μην σπαμάρουμε εδώ off topic

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.601
Πόντοι
2.356
Με βαση το Συνταγμα μιλησα. Κατανοητο τωρα?
Έκανα παράθεση τι ακριβώς είπες και με βάση τι μίλησες.
Όλοι βλέπουν τι έγραψες. "Δεν ισχύει. Δεν έχει δικαίωμα" έγραψες. Έλα που έχει όμως.
Μη συνεχίζεις γιατί γελοιοποιεισαι.
Κατανοητό τώρα;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.212
Πόντοι
1.706
Eιναι βαση του αρθρου 13 του ΠΚ που εξομοιωνει τη βια με την επηρεια ουσιων

Δυσκολα μπορω να φανταστω 5χρονο να εκδιδεται με τη θεληση του. Μολαταυτα οχι, αν δεν υπαρχει βια ειναι αποπλανηση και οχι βιασμος. Για ποιο λογο σας φαινεται λιγη η αποπλανηση και θελετε να τα βαφτισετε ολα βιασμους? Και η αποπλανηση κακουργημα ειναι. Σας καθεται καλυτερα με βαση τις αποψεις των σοσιαλ?

Ναι ειναι, γιατι προκειται για ψυχολογικη βια.
Άρα μόλις παραδέχτηκες ότι ο βιασμός δεν συμπεριλαμβάνει απαραίτητα βία.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.212
Πόντοι
1.706
Οχι, συμπεριλαμβανει απαραιτητως βια. Σωματική ή ψυχολογικη
Ναι αλλά είπες και για άλλους νόμους που εξομοιώνουν πχ την επήρεια ουσιών με βία. Και ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι παρόμοιοι θα υπάρχουν. Μην τα γυρνάς όπως θέλεις, δεν είμαι ψηφοφόρος του Άδωνι εγώ για να καταπίνω αμάσητες σαχλαμάρες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά είπες και για άλλους νόμους που εξομοιώνουν πχ την επήρεια ουσιών με βία. Και ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι παρόμοιοι θα υπάρχουν. Μην τα γυρνάς όπως θέλεις, δεν είμαι ψηφοφόρος του Άδωνι εγώ για να καταπίνω αμάσητες σαχλαμάρες.
Nαι τύπε, υπαρχουν κι αλλοι τροποι εξομοιωσης και στους κρυβω

Αλλά εσυ δεν ψηφιζεις Αδωνη και το καταλαβες.

Ελα παλικαρι μου, χαλαρωσε λιγακι, καπου ελεος δηλαδη, δεν θελει κανενας να σε ξεγελασει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.629
Πόντοι
6.056
Με βαση το Συνταγμα μιλησα. Κατανοητο τωρα?
σταμάτα βρε καψερέ τα άκυρα συνέχεια και τις χαζές δικαιολογίες "δεν είπα αυτό,το άλλο είπα" .. εδώ είναι τα ποστ ...

σε πήγε πριονοκορδέλα ο @resp ..εύκολα,βούτυρο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.731
Πόντοι
2.606
GIj1ZKmXoAEDISx.jpg
Ο λαός λέει "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι"...με βάση αυτό έκρινε λογικά η εισαγγελία και εισηγήθηκε αθώωση λόγω αμφιβολιών...σου λέει τα καλύτερα παιδιά έχει φίλους,δε μπορεί να είναι μουνόπανο....θα έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση, σίγουρα παρεξήγηση, μπορεί και να τον έμπλεξε η δωδεκάχρονη,είναι τα σημερινά παιδιά με τα ίντερνετ πολύ επιρρεπή.... έχει τις αμφιβολίες της.....α ρε πουστηδες....

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
Ισως χαζη η ερωτηση μου....αφου υπαρχουν γιατροι για απογευματινα χειρουργεια επι πληρωμη γιατι δεν τους βαζουν στα πρωινα κ μαλιστα δωρεαν;;Δεν εχουμε αιθουσες;;Τι φταιει;;
Και για πιο λογο φτασαμε σε αναμονη 5 χρονων για χειρουργειο κ πλεον θα πρεπει να πανηγυριζουμε για επι πληρωμη στο δημοσιο;;Ως τωρα δλδ το προβλημα ηταν η εξτρα πληρωμη;;Οι κρατησεις τοσα χρονια που εχουμε που αποσκοπουν;;Να βγαλω τη χολη στο δημοσιο με 1000€ αντι 2000€ ??

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.410
Πόντοι
7.046

Σταύρος Λυγερός - Πώς να εμπιστευτούμε μια τέτοια Δικαιοσύνη;​

• Like