Η δασική είναι πικρή ιστορία. Εχω προσωπική εμπειρία. Παραλογισμός και απίστευτη ταλαιπωρία. Μέχρι και αεροφωτογραφίες, πολύ περασμενων δεκαετιών από ΜΑΦΚ, χρειάστηκε να αναζητήσουμε, για να αποδείξουμε το αυτονοητο.Τι μου θύμισες τώρα: Σε δική μου υπόθεση, ακίνητο στη Γλυφάδα, σε κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στάσεις λεωφορείων, εκατοντάδες σπίτια, το Δημόσιο έκανε παρέμβαση υποστηρίζοντας ότι είναι...δάσος.
Μια από τις πολλές υποθέσεις που υπάρχουν και επιβαρύνουν το σύστημα, γιατί κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη να τα λύσει με ένα νόμο και ένα άρθρο (που έλεγε και μια ψυχή).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 6.166
Tι ειναι αυτοι ρε αχαχαχαχχαχχχαχ για γελια. Ξεφτιλες απλα
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.022
- Πόντοι
- 456
Όταν εμφανιστεί το δασαρχείο σε υπόθεση, τα πράγματα γίνονται συνήθως σκατά.Η δασική είναι πικρή ιστορία. Εχω προσωπική εμπειρία. Παραλογισμός και απίστευτη ταλαιπωρία. Μέχρι και αεροφωτογραφίες, πολύ περασμενων δεκαετιών από ΜΑΦΚ, χρειάστηκε να αναζητήσουμε, για να αποδείξουμε το αυτονοητο.
Αλλά εκεί που πρέπει να χάσεις κάθε ελπίδα, κάθε θέληση για τη ζωή την ίδια, είναι όταν εμφανιστεί η αρχαιολογική υπηρεσία φίλε...
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.166
- Πόντοι
- 3.656
Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση που δεν απαντάει ο άλεξ???Αυτό είναι το θέμα, αυτό που περιγράφεις δεν είναι βιασμός νομικά. Υπάρχουν άλλα άρθρα του ποινικού κώδικα που το περιγράφουν και έχουν επίσης ποινή κάθειρξης.
Μόλις κάτσω να διαβάσω λίγο και τα σάιτ και δω τι έγινε, θα καταλάβω περισσότερα.
Μίλησε για αποπλάνηση...δεκτό......
έχει κατηγορηθεί για αποπλάνηση επίσης??? ή αν βρεθεί αθώος για τον βιασμό είναι σαν να μην έγινε???
και στις υπόλοιπες τέτοιες περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος δεν είναι διαπλεκόμενος...κατηγορούνται ως βιαστές ή για αποπλάνηση???
Αυτά έχουν σημασία. θα βρεθεί αθώος για βιασμό αλλά ένοχος για αποπλάνηση? ή απλά αθώος για βιασμό???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν είσαι διαπλεκόμενος της μαφίας μπορεί να είναι και λάθος του παιδού...Δεν ειναι βιασμος οταν κανεις σεξ με παιδακι 12 χρονων; Δεν του βιαζεις τη ψυχη και ολη την υπολοιπη ζωη του; Τι ειναι; Συναινετικο σεξ;;;;
κάτσε να δεις που σε λίγο θα το βγάλουν και ελαφρών ηθών....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Eιναι βαση του αρθρου 13 του ΠΚ που εξομοιωνει τη βια με την επηρεια ουσιων
ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;;;
Η συνεύρεση με άτομο που βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων κατασταλτικών ουσιών και δεν αντιστέκεται δεν είναι βιασμός;
Δυσκολα μπορω να φανταστω 5χρονο να εκδιδεται με τη θεληση του. Μολαταυτα οχι, αν δεν υπαρχει βια ειναι αποπλανηση και οχι βιασμος. Για ποιο λογο σας φαινεται λιγη η αποπλανηση και θελετε να τα βαφτισετε ολα βιασμους? Και η αποπλανηση κακουργημα ειναι. Σας καθεται καλυτερα με βαση τις αποψεις των σοσιαλ?Η συνεύρεση με ένα 5χρονο που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και δεν αντιστέκεται δεν είναι βιασμός;
Ναι ειναι, γιατι προκειται για ψυχολογικη βια.Η συνεύρεση με ένα άτομο που φοβάται για τον οποιονδήποτε λόγο και δεν αντιστέκεται δεν είναι βιασμός;
Αν δεν υπαρχει βια, δεν υπαρχει βιασμοςΔεν ειναι βιασμος οταν κανεις σεξ με παιδακι 12 χρονων; Δεν του βιαζεις τη ψυχη και ολη την υπολοιπη ζωη του; Τι ειναι; Συναινετικο σεξ;;;;
Υπαρχει αποπλανηση
Ξαναγραψτε τους νομους αν θελετε, τωρα παντως αυτο ισχυει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Α μπραβο, αναλαβε τους εσυ τωρα γιατι εγω ψιλοβαρεθηκαΤι μου θύμισες τώρα: Σε δική μου υπόθεση, ακίνητο στη Γλυφάδα, σε κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στάσεις λεωφορείων, εκατοντάδες σπίτια, το Δημόσιο έκανε παρέμβαση υποστηρίζοντας ότι είναι...δάσος.
Μια από τις πολλές υποθέσεις που υπάρχουν και επιβαρύνουν το σύστημα, γιατί κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη να τα λύσει με ένα νόμο και ένα άρθρο (που έλεγε και μια ψυχή).
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 6.166
Αντι να ευνουχίζουν τον πουστη αυτον και τον Λιγναδη τα μουνοπανα την βγαζουν λαδι αρκει να εισαι κομματοσκυλο της ΝΔ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Με βαση το Συνταγμα μιλησα. Κατανοητο τωρα?Κατανοητό τώρα;
Πωωωωω, τι μου θύμισες τώρα; Υπήρχε νόμος που για να κτίσεις σε χώρο θεσμοθετημένο ως ΒΙΠΕ, έπρεπε να κάνεις αναγγελία σε δασική και αρχαιολογική και να περιμένεις μήνες για το ελεύθερο να συνεχίσεις. Κι ας μην υπήρχε λόγος να ζητήσεις την άδειά τους. ΕΤΒΑ και Πειραιώς προσπαθούσαν να το αλλάξουν. Αν το κατάφεραν, αγνοω. Η δασική σε γαμει με πρόστιμο και πάει στο διάολο, ξεμπερδευεις κάποια στιγμή. Η αρχαιολογική σε τελειώνει.Όταν εμφανιστεί το δασαρχείο σε υπόθεση, τα πράγματα γίνονται συνήθως σκατά.
Αλλά εκεί που πρέπει να χάσεις κάθε ελπίδα, κάθε θέληση για τη ζωή την ίδια, είναι όταν εμφανιστεί η αρχαιολογική υπηρεσία φίλε...
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.022
- Πόντοι
- 456
έλα στο άλλο νήμα, για να μην σπαμάρουμε εδώ off topicΕσύ μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση που δεν απαντάει ο άλεξ???
Μίλησε για αποπλάνηση...δεκτό......
έχει κατηγορηθεί για αποπλάνηση επίσης??? ή αν βρεθεί αθώος για τον βιασμό είναι σαν να μην έγινε???
και στις υπόλοιπες τέτοιες περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος δεν είναι διαπλεκόμενος...κατηγορούνται ως βιαστές ή για αποπλάνηση???
Αυτά έχουν σημασία. θα βρεθεί αθώος για βιασμό αλλά ένοχος για αποπλάνηση? ή απλά αθώος για βιασμό???
Αν είσαι διαπλεκόμενος της μαφίας μπορεί να είναι και λάθος του παιδού...
κάτσε να δεις που σε λίγο θα το βγάλουν και ελαφρών ηθών....
Έκανα παράθεση τι ακριβώς είπες και με βάση τι μίλησες.Με βαση το Συνταγμα μιλησα. Κατανοητο τωρα?
Όλοι βλέπουν τι έγραψες. "Δεν ισχύει. Δεν έχει δικαίωμα" έγραψες. Έλα που έχει όμως.
Μη συνεχίζεις γιατί γελοιοποιεισαι.
Κατανοητό τώρα;
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.212
- Πόντοι
- 1.706
Άρα μόλις παραδέχτηκες ότι ο βιασμός δεν συμπεριλαμβάνει απαραίτητα βία.Eιναι βαση του αρθρου 13 του ΠΚ που εξομοιωνει τη βια με την επηρεια ουσιων
Δυσκολα μπορω να φανταστω 5χρονο να εκδιδεται με τη θεληση του. Μολαταυτα οχι, αν δεν υπαρχει βια ειναι αποπλανηση και οχι βιασμος. Για ποιο λογο σας φαινεται λιγη η αποπλανηση και θελετε να τα βαφτισετε ολα βιασμους? Και η αποπλανηση κακουργημα ειναι. Σας καθεται καλυτερα με βαση τις αποψεις των σοσιαλ?
Ναι ειναι, γιατι προκειται για ψυχολογικη βια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, συμπεριλαμβανει απαραιτητως βια. Σωματική ή ψυχολογικηΆρα μόλις παραδέχτηκες ότι ο βιασμός δεν συμπεριλαμβάνει απαραίτητα βία.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.212
- Πόντοι
- 1.706
Ναι αλλά είπες και για άλλους νόμους που εξομοιώνουν πχ την επήρεια ουσιών με βία. Και ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι παρόμοιοι θα υπάρχουν. Μην τα γυρνάς όπως θέλεις, δεν είμαι ψηφοφόρος του Άδωνι εγώ για να καταπίνω αμάσητες σαχλαμάρες.Οχι, συμπεριλαμβανει απαραιτητως βια. Σωματική ή ψυχολογικη
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Nαι τύπε, υπαρχουν κι αλλοι τροποι εξομοιωσης και στους κρυβωΝαι αλλά είπες και για άλλους νόμους που εξομοιώνουν πχ την επήρεια ουσιών με βία. Και ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι παρόμοιοι θα υπάρχουν. Μην τα γυρνάς όπως θέλεις, δεν είμαι ψηφοφόρος του Άδωνι εγώ για να καταπίνω αμάσητες σαχλαμάρες.
Αλλά εσυ δεν ψηφιζεις Αδωνη και το καταλαβες.
Ελα παλικαρι μου, χαλαρωσε λιγακι, καπου ελεος δηλαδη, δεν θελει κανενας να σε ξεγελασει
σταμάτα βρε καψερέ τα άκυρα συνέχεια και τις χαζές δικαιολογίες "δεν είπα αυτό,το άλλο είπα" .. εδώ είναι τα ποστ ...Με βαση το Συνταγμα μιλησα. Κατανοητο τωρα?
σε πήγε πριονοκορδέλα ο @resp ..εύκολα,βούτυρο..
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.731
- Πόντοι
- 2.606
Ο λαός λέει "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι"...με βάση αυτό έκρινε λογικά η εισαγγελία και εισηγήθηκε αθώωση λόγω αμφιβολιών...σου λέει τα καλύτερα παιδιά έχει φίλους,δε μπορεί να είναι μουνόπανο....θα έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση, σίγουρα παρεξήγηση, μπορεί και να τον έμπλεξε η δωδεκάχρονη,είναι τα σημερινά παιδιά με τα ίντερνετ πολύ επιρρεπή.... έχει τις αμφιβολίες της.....α ρε πουστηδες....
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.233
- Πόντοι
- 206
Ισως χαζη η ερωτηση μου....αφου υπαρχουν γιατροι για απογευματινα χειρουργεια επι πληρωμη γιατι δεν τους βαζουν στα πρωινα κ μαλιστα δωρεαν;;Δεν εχουμε αιθουσες;;Τι φταιει;;
Και για πιο λογο φτασαμε σε αναμονη 5 χρονων για χειρουργειο κ πλεον θα πρεπει να πανηγυριζουμε για επι πληρωμη στο δημοσιο;;Ως τωρα δλδ το προβλημα ηταν η εξτρα πληρωμη;;Οι κρατησεις τοσα χρονια που εχουμε που αποσκοπουν;;Να βγαλω τη χολη στο δημοσιο με 1000€ αντι 2000€ ??
Και για πιο λογο φτασαμε σε αναμονη 5 χρονων για χειρουργειο κ πλεον θα πρεπει να πανηγυριζουμε για επι πληρωμη στο δημοσιο;;Ως τωρα δλδ το προβλημα ηταν η εξτρα πληρωμη;;Οι κρατησεις τοσα χρονια που εχουμε που αποσκοπουν;;Να βγαλω τη χολη στο δημοσιο με 1000€ αντι 2000€ ??
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.410
- Πόντοι
- 7.046
Σταύρος Λυγερός - Πώς να εμπιστευτούμε μια τέτοια Δικαιοσύνη;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)