Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.967
Πόντοι
6.256
Ο Μπουμπουκος μας ενημερώνει πως, ο ασθενής που τον ευχαρίστησε μπροστά στις κάμερες γιατί από το 2019 περίμενε λύση και τελικά τη λύση έδωσε ο ίδιος το 2024, ζήτησε να πάνε οι κάμερες πάνω από το φορείο για να καταγράψουν τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό.
Όχι δεν το ζήτησε ο Μπουμπουκος.
Και ότι ηταν μια ιστορική στιγμή και καλώς καταγράφηκε σε βίντεο και έμεινε στην ιστορία. Για να το βλέπουν οι επόμενες γενιές. Γιατί η άλλη επιλογή, του ασθενούς, ηταν να περιμένει άλλα 5 χρόνια για να χειρουργηθεί.
Κι αυτός που έχει εκστομίσει τέτοιες απίστευτες μαλακίες είναι ο Υπουργός Υγείας.
Και δεν είναι οι μόνες που ξεστόμισε.
Με αδωνη τα γαιδουρια πετάνε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.553
Πόντοι
12.756
Ο Μπουμπουκος μας ενημερώνει πως, ο ασθενής που τον ευχαρίστησε μπροστά στις κάμερες γιατί από το 2019 περίμενε λύση και τελικά τη λύση έδωσε ο ίδιος το 2024, ζήτησε να πάνε οι κάμερες πάνω από το φορείο για να καταγράψουν τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό.
Όχι δεν το ζήτησε ο Μπουμπουκος.
Και ότι ηταν μια ιστορική στιγμή και καλώς καταγράφηκε σε βίντεο και έμεινε στην ιστορία. Για να το βλέπουν οι επόμενες γενιές. Γιατί η άλλη επιλογή, του ασθενούς, ηταν να περιμένει άλλα 5 χρόνια για να χειρουργηθεί.
Κι αυτός που έχει εκστομίσει τέτοιες απίστευτες μαλακίες είναι ο Υπουργός Υγείας.
Και δεν είναι οι μόνες που ξεστόμισε.
Κανονικα επρεπε να εγχειρισει ο Αδωνις τον Αυτια για τα εγκαινια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.967
Πόντοι
6.256
Απο που προκυπτει δηλαδη οτι δεν ερχεται αναπτυξη και καινοτομία
για δες εδω.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.011
Πόντοι
6.056
Να χειρουργηθείς απογευμα και να έχεις αυτές τις γλυκές φατσούλες δίπλα σου!!! Όνειρο!!!:confused:
FB_IMG_1710313869037.jpg
Τυπε για να καταλαβω γιατι δεν παρακολουθησα τα της πολιτικ-σοουμπιζ.Αυτοι βγαλανε φωτο και διαφημισαν το οτι στο ιδιο νοσοκομειο,με τους ιδιους γιατρους,τους ιδιους νοσηλευτες,τον ιδιο εξοπλισμο που μεχρι προτεινος σε χειρουργουσαν δωρεαν(αντε φακελακι) τωρα θα πληρωνεις αρα θα τσιμπαει κατιτις και το κρατος?Να παμε και στα σχολεια να βαζουμε τους ιδιους καθηγητες,με τα ιδια βιβλια να παραδιδιουν το ιδιο μαθημα αλλα να το πληρωνουν οι γονεις εξτρα γιατι γινεται απογευμα.Αυτο μου θυμιζει τζογο προηγουμενων δεκαετιων,απαγορευτηκαν φρουτακια,χαρτια,ζαρια γιατι δεν εβγαζε μεριδιο το κρατος,τωρα μπορεις να παιζεις φρουτακια αλλα τα νομιμα,που βγαζει κατιτις το κρατος-οπαπ-τιγρης.:confused::confused::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.723
Πόντοι
2.356

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.553
Πόντοι
12.756
Τσαμπα ιδέες για να φτάσει η ΝΔ το 75% άνετα στις επόμενες εκλογες , και να ερθουν όλοι οι επενδυτε΄ς του κόσμου

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ :rockon::rockon::rockon::rockon:

εκει θα επαιρνε ο κόσμος τσιμπουκια στο κράτος , και ενα μουνοπανο εδω μεσα θα εβγαζε χολη για την μπλε παράταξη :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Τυπε για να καταλαβω γιατι δεν παρακολουθησα τα της πολιτικ-σοουμπιζ.Αυτοι βγαλανε φωτο και διαφημισαν το οτι στο ιδιο νοσοκομειο,με τους ιδιους γιατρους,τους ιδιους νοσηλευτες,τον ιδιο εξοπλισμο που μεχρι προτεινος σε χειρουργουσαν δωρεαν(αντε φακελακι) τωρα θα πληρωνεις αρα θα τσιμπαει κατιτις και το κρατος?Να παμε και στα σχολεια να βαζουμε τους ιδιους καθηγητες,με τα ιδια βιβλια να παραδιδιουν το ιδιο μαθημα αλλα να το πληρωνουν οι γονεις εξτρα γιατι γινεται απογευμα.Αυτο μου θυμιζει τζογο προηγουμενων δεκαετιων,απαγορευτηκαν φρουτακια,χαρτια,ζαρια γιατι δεν εβγαζε μεριδιο το κρατος,τωρα μπορεις να παιζεις φρουτακια αλλα τα νομιμα,που βγαζει κατιτις το κρατος-οπαπ-τιγρης.:confused::confused::confused:
Δεν ξέρω αν είναι για να κάνουμε πλάκα ή πραγματικά να τρελαθουμε ..

Να καταργήσουμε κ το ΕΣΥ Κ να το κάνουμε αμερικανικό σύστημα δλδ αν δεν έχεις σε ρίχνουν στον ποταμό Χάντσον

Τελευταία τροποποίηση:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.880
Πόντοι
25.186
Τσαμπα ιδέες για να φτάσει η ΝΔ το 75% άνετα στις επόμενες εκλογες , και να ερθουν όλοι οι επενδυτε΄ς του κόσμου

εκει θα επαιρνε ο κόσμος τσιμπουκια στο κράτος , και ενα μουνοπανο εδω μεσα θα εβγαζε χολη για την μπλε παράταξη :coffee:
Εχει στη Νεα Υορκη,βραδινο αυτοφωρο γυρω στις 10-11.
Αλλο ειναι το θεμα.

Ο τρόπος και η νοοτροπία που αντιμετωπίζει καθε προβλημα ο τεχνοκράτης,πρώην τραπεζίτης,πρώην ασφαλιστής Κυριάκος Μητσοτακης.
Λυσεις που δεν θα τις σκεφτόταν ουτε η πιο νοσηρή φαντασία.
Ανθρωποι εντελώς ξεκομμένοι απο οποιαδήποτε πραγματικότητα.

πχ Φυλακή σε οπαδούς για κατοχη καπνογόνου εκτός γηπέδου ακόμα και χιλιόμετρα μακριά,ακόμα και σε καφενείο!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.967
Πόντοι
6.256
Αντε να ερθει το τριημερο για να ντυθει η χωρα οπως τηςπρέπει.
Καρναβάλι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχει στη Νεα Υορκη,βραδινο αυτοφωρο γυρω στις 10-11.
Αλλο ειναι το θεμα.

Ο τρόπος και η νοοτροπία που αντιμετωπίζει καθε προβλημα ο τεχνοκράτης,πρώην τραπεζίτης,πρώην ασφαλιστής Κυριάκος Μητσοτακης.
Λυσεις που δεν θα τις σκεφτόταν ουτε η πιο νοσηρή φαντασία.
Ανθρωποι εντελώς ξεκομμένοι απο οποιαδήποτε πραγματικότητα.

πχ Φυλακή σε οπαδούς για κατοχη καπνογόνου εκτός γηπέδου ακόμα και χιλιόμετρα μακριά,ακόμα και σε καφενείο!
Α δηλαδη επρεπε να τους αφησουν να μπουν στο γηπεδο, να το πεταξουν εκει. Και να τους συλλάβουν μετα. Και τότε θα λεγατε για ανικανη αστυνομια. Μέσα. Ο νόμος ειναι γνωστος σε ολους. Δεν σας χρειαζονται καπνογονα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.011
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω αν είμαι για να κάνουμε πλάκα ή πραγματικά να τρελαθουμε ..

Να καταργήσουμε κ το ΕΣΥ Κ να το κάνουμε αμερικανικό σύστημα δλδ αν δεν έχεις σε ρίχνουν στον ποταμό Χάντσον
Ε και τι σκας,μηπως δεν ξερεις κολυμπι?Εγω ξερω κολυμπι,παμε παρακατω:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.553
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρω αν είναι για να κάνουμε πλάκα ή πραγματικά να τρελαθουμε ..

Χαντσον και πολυ τους είναι

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Δεν ειμαι μελος της ΝΔ, δεν εχω παρει ποτέ ενα ευρω απο το δημοσιο και δεν με απασχολει καθολου το συστημα της ΝΔ.

χωρις να εχεις αυτα που λες και να χτυπιεσαι στο σεικερ σαν φραπες για το κομα κατι δεν παει καλα ...

αν συμβαινει αυτο που λες μιλαμε για τον απολυτο μαζοχισμο ...

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.880
Πόντοι
25.186
Ε οχι και φυλακη για καπνογόνο σε ταρατσα σε ματς φιλικό κεκλεισμένων των θυρών.
ή για φιλονικία σε καφενείο.

Οταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα με σοβαρό τρόπο (και εισαι άσχετος με το ποδόσφαιρο βλέπε Βρούτσης)),καταφευγεις σε παράλογες δρακόντειες λύσεις πχ 2μηνο κλείσιμο γηπέδων.

Θυμίζει εκείνο το τραγελαφικό οχι μουσικη σε καφετέριες για να μην μιλάμε δυνατα και πεταμε σάλια στον διπλανό μας!:2funny:
αστειο κράτος,αστεια μέτρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266

Καλή ιδέα .
Έχω καμμιά σαρανταριά εκκρεμοδικιες κ θα δίνω αλλά χίλια ευρώ στο δικαστή τη νύχτα για νυχτερινό δικαστήριο μετά το ποτάκι κ τα μπαρ κ σε ένα δύο μήνες καθάρισα ....

Σύμφωνοι ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ωραιοι και οι συνάδελφοι, θα ζητησουν την αντισυνταγματικοτητα επειδη δεν προβλέπεται εφεση, ενω από το πρωτο εξαμηνο της νομικής ξερουμε οτι η εφεση δεν ειναι συνταγματικο δικαιωμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλή ιδέα .
Έχω καμία σαραντάρα εκκρεμοδικιες κ θα δίνω αλλά χίλια ευρώ στο δικαστή τη νύχτα για νυχτερινό δικαστήριο μετά το ποτάκι κ τα μπαρ κ σε ένα δύο μήνες καθάρισα ....

Σύμφωνοι ;
νομιζω καποια στιγμη ειχε συζητηθει σοβαρα να γινουν απογευματινα δικαστηρια. Δεν ειναι εξ ορισμού κακή ιδεα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.824
Πόντοι
6.166
Η πουτανα ο Άδωνις έλεγε για τον Βελο ότι είναι κομμουνιστής.Τους έχει τσούξει και έχουν λυσσαξει αφού είναι μπλε ΣΥΡΙΖΑ έτσι ο Βελόπουλος είναι ο μόνος δεξιός στην βουλή με Νίκη και ανεβαίνουν τα ποσοστά τους στις δημοσκοπήσεις. Μαγειρεύουν οι μπλε ΣΥΡΙΖΑ τρόπο να το φάνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
χωρις να εχεις αυτα που λες και να χτυπιεσαι στο σεικερ σαν φραπες για το κομα κατι δεν παει καλα ...

αν συμβαινει αυτο που λες μιλαμε για τον απολυτο μαζοχισμο ...
Μαζοχισμος να στηριζεις αυτο που πιστευεις χωρις να πληρωνεσαι? Γιατι φιλε, εσυ αυτο κάνεις?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.553
Πόντοι
12.756
Καλή ιδέα .
Έχω καμμιά σαρανταριά εκκρεμοδικιες κ θα δίνω αλλά χίλια ευρώ στο δικαστή τη νύχτα για νυχτερινό δικαστήριο μετά το ποτάκι κ τα μπαρ κ σε ένα δύο μήνες καθάρισα ....

Σύμφωνοι ;
ευτυχως που απαντας εσυ σε κανα μηνυμα μου και μπορει να γραψει και ο Αλεξ επειδη κοντευει να σκασει που και "καλα" με εχει ignore και δεν τα βλεπει :tooth::tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom