Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ενώ όλοι οι υπόλοιποι που πηγαίνουν στρατό και όταν βγαίνουν δεν ξέρουν ούτε να κρατάνε το όπλο τι ακριβώς θα προσφέρουν σε έναν πραγματικό πόλεμο;
Εχεις απολυτο δικιο

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.609
Πόντοι
2.356
Αυτοί θα ξεπουλήσουν τα πάντα, σε αγαστή συνεργασία.

Με δύο λόγια για οριοθέτηση ΑΟΖ απαιτείται διαπραγμάτευση. Η διαπραγμάτευση προϋποθέτει υποχωρήσεις οι οποίες αν δεν γίνουν δεν θα αξιοποιηθούν τα κοιτάσματα. Εδώ συγκλίνουν οι θέσεις. Και όπως επισημαίνει ο στρατηγικός αναλυτής Κ. Λαμπρόπουλος, από τη συζήτηση των τριών προέκυψε πως «αν υπάρξει ιστορική ευκαιρία συμφωνίας με τη Τουρκία χρειάζεται συναίνεση των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) ώστε να περάσει παρακάμπτοντας “ακραίες εθνικιστικές φωνές”.
Συμφωνία των τριών κομμάτων, δηλαδή, για να μη ληφθεί υπόψη η λαϊκή αντίδραση σε μια λύση που θα σημαίνει υποχωρήσεις. Διαφορετικά, γιατί χρειάζεται η συναίνεση των τριών κομμάτων; Και μια τέτοια συναίνεση με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα επιβληθεί στην κοινή γνώμη. Ο κυνισμός της θέσης είναι απροκάλυπτος.

• Θυμός

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.413
Πόντοι
7.046
Καλή η καραμέλα του 41%, που δεν είναι... 41%, ΑΛΛΑ... Για την κατάντια της χώρας και που κυβερνούν τύποι σαν τον Κούλι, Αλαίκση, ΓΑΠ, κ.λ.π, φταίει το ΥΠΟΛΟΙΠΟ του εκλογικού σώματος που ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. Οπότε, πάτε μπροστά σε έναν καθρέφτη, κοιτάξτε την φάτσα σας και ρίξτε 100 μούτζες όσοι απέχετε από τις εκλογές, να το ευχαριστηθείτε. Εναλλακτικά, πάρτε φόρα και χτυπήστε την κεφάλα σας στον τοίχο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Το εγραψαν κι αλλοι, αλλα θελω να πω κι εγω τη γνωμη μου γιατι μου κανει εντυπωση.
Για την κοπελα που μαχαιρωσε ο αλλοδαπος στην Ερμου, βγηκαν να διαμαρτυρηθουν οι αναρχικες λεσβιες φεμινιστριες; Καμια αφισα για το θεμα δεν θα κολλησουν, οπως συνηθιζουν; Στην ΕΡΤ την κρατικη της κυβερνησης, που εχει εκπομπες για δικαιωματα, αλλοδαπους, γυναικεια ενδυναμωση, αντιρατσισμο, εστιασαν στο γεγονος οτι ενας αλλοδαπος επιτεθηκε βαναυσα σε μια γυναικα; Δεν ειδα κατι. Εκτος απο την ειδηση που αναφερθηκε. Γιατι ετσι;

Ο δικηγορος του παλαιοχριστιανου, ειπε οτι καποιος τριτος, φιλανθρωπος, παραχωρησε οικια στον Πειραια για να μεινει η οικογενεια. Ομως οπως ειπε ο δικηγορος, την αλλη κιολας μερα μπουκαρε η αστυνομια ψαχνοντας να ανακαλυψει εαν κρυβεται εντος της οικιας και η συζυγος του παλαιοχριστιανου. Συνεχιζοντας ο δικηγορος, ειπε οτι αυτη ηταν καθαρα πρωτοβουλια και υπερβαλων ζηλος απο την αστυνομια, αφου ως νομικος ειναι σε θεση να γνωριζει οτι απο την εισαγγελια δεν υπαρχει κανενα ενταλμα συλληψης η οποιοδηποτε αλλο εγγραφο κατα της γυναικας του παλαιοχριστιανου.
Οι μιτουδες, οι οργανωσεις, δεν θα πανε να κανουν διαδηλωση εξω απο κανα στυνομικο τμημα η στο Συνταγμα, κατα της αστυνομιας; Γιατι ετσι; Επειδη η οικογενεια ειναι Χριστιανοι και ειχαν τη βυζαντινη σημαια;

Οι αρχες να κανουν τη δουλεια τους. Αλλα πολυ ζεση , πρεμουρα τους εχει πιασει, και φυσικα φαινεται για αλλη μια φορα η υποκρισια τετοιων περιθωριακων ακραιων ομαδων και οργανωσεων.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.609
Πόντοι
2.356
Κι εδώ άλλο ενα δείγμα του τι σιχαμενη φάρα είναι το Μητσοτακέικο.

Η Ντόρα μας ενημέρωσε στο συνέδριο της Καθημερινής πως ήταν λάθος το βετο στο Βουκουρεστι.
Το οποιο η ίδια αποθέωνε όταν ζητούσε τα ψηφαλακια των γαλάζιων για να κερδίσει το Σαμαρά.
1709555815740.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καλή η καραμέλα του 41%, που δεν είναι... 41%, ΑΛΛΑ... Για την κατάντια της χώρας και που κυβερνούν τύποι σαν τον Κούλι, Αλαίκση, ΓΑΠ, κ.λ.π, φταίει το ΥΠΟΛΟΙΠΟ του εκλογικού σώματος που ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. Οπότε, πάτε μπροστά σε έναν καθρέφτη, κοιτάξτε την φάτσα σας και ρίξτε 100 μούτζες όσοι απέχετε από τις εκλογές, να το ευχαριστηθείτε. Εναλλακτικά, πάρτε φόρα και χτυπήστε την κεφάλα σας στον τοίχο.
Τι να ψηφισουμε τύπε? Συγκεκριμενα

• Χαχα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.413
Πόντοι
7.046
Τι να ψηφισουμε τύπε? Συγκεκριμενα
Όχι τις εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, Σύριζα, Πασόκ και λοιπού φασιστικού τόξου.
Καινούργια κόμματα, που αν με την σειρά τους δεν τηρήσουν το πρόγραμμά τους, στο διάολο να πάνε και πάμε για άλλους. Μη λαθρολάγνα, μη ανωμαλολάγνα, χωρίς συγκαλήψειος εγκλημάτων Τεμπών, χωρίς να δίνουν κώλο γιουσουφάκια του Μογγόλου, υμνητές Πρεσπών και πάσης φύσεως ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Όχι τις εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, Σύριζα, Πασόκ και λοιπού φασιστικού τόξου.
Καινούργια κόμματα, που αν με την σειρά τους δεν τηρήσουν το πρόγραμμά τους, στο διάολο να πάνε και πάμε για άλλους. Μη λαθρολάγνα, μη ανωμαλολάγνα, χωρίς συγκαλήψειος εγκλημάτων Τεμπών, χωρίς να δίνουν κώλο γιουσουφάκια του Μογγόλου, υμνητές Πρεσπών και πάσης φύσεως ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.
Τι μας λες μωρε? Τι καινουργια κομματα?
Εσυ μεμφεσαι οσους απειχαν, επειδη δεν ψηφισαν.
Συγκεκριμενα λοιπον. Τι επρεπε να πανε και να ψηφισουν?
ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Απο κουβεντες καφενειου και αφορισμους χορτασαμε.
Περιμενω.
Εκτός αν εισαι απλως απο αυτους που πετανε κουβεντες για να περναει η ωρα και να το παιζουν αγανακτισμενοι και "αντιθετοι".

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.413
Πόντοι
7.046
Επίσης, κόμματα που θα π[ροσπαθήσουν να αλλάξουν την φασιστική νοοτροπία του "κάνουμε ότι γουστάρουμε χωρίς να ρωτήσουμε, τώρα που μας ψηφίσατε, κορόιδα".

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Επίσης, κόμματα που θα π[ροσπαθήσουν να αλλάξουν την φασιστική νοοτροπία του "κάνουμε ότι γουστάρουμε χωρίς να ρωτήσουμε, τώρα που μας ψηφίσατε, κορόιδα".
Αρες μαρες κουκουναρες
Καλα, αστο, κακως ασχοληθηκα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Σε ποιο χωριό των ζουλού μεγάλωσες ρε τύπε????

Μόλις περιέγραψες τον μέλλον σου αν συνεχιστεί έτσι η ακρίβεια :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Γράφεις σεντόνια χωρίς ουσία....τα έχουμε ξαναπεί δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα είμαστε καλά επειδή όταν ήσουν εσύ νέος δεν είχα πολλά αυτοκίνητα...μπορεί να μην είχε ανακαλυφθεί και το τηλέφωνο...:confused:

Πιο ηλίθια σύγκριση δεν υπάρχει. Και όταν εσύ ήσουν νέος ήσουν πολύ καλύτερα από αυτούς που ζούσαν στον μεσαίωνα που πέθαιναν στα 30 από σφάξιμο ή από αρρώστιες. Συζήτα μια φορά με λογικά πλαίσια.

Η αύξηση των ταξινομήσεων οφείλεται στην άνοδο του leasing το οποίο οφείλεται στην άνοδο του τζίρου των μεσαίων και μεγάλων εταιρειών που περνάνε έξοδα και δίνουν αμάξια ως μπόνους.

Και οι ιδιώτες επειδή δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν κασέρι το αμάξι κάνουν leasing και σε μερικά χρόνια το δίνουν και πίσω.

Σήμερα κυριακή θα παίξει πολύ το περιστέρι φρικασέ ή το αρουραίος στο φούρνο με πατάτες :rockon:
Ακριβώς όπως όταν ήμουν νέος πέρναγα πολύ καλύτερα από ό,τι πέρναγα στο μεσαίωνα
Έτσι και τώρα περνάω πάρα πολύ καλύτερα από ότι όταν ήμουν νέος
Και αυτά έγιναν διαδοχικά με τις κυβερνήσεις που βρίζετε
Και ανέκαθεν όσο υπήρχε ο κομμουνισμός το αντίπαλο δέος που πολύ από σας κρυφά
Η Φανερά προτιμάτε
Ασχέτως με τη δουλειά που κάνετε
Από αυτές τις χώρες που δεν υπήρχαν γενικά εκτός βέβαια τα μέλη του κόμματος
Πλουτοκράτες
Φεύγαν άνθρωποι και ερχόντουσαν στον κακό καπιταλισμό
Και όχι το αντίθετο

Όταν μιλάμε ότι οι άνθρωποι
Παίρνουν μικρό μισθό
Δεν γράφετ Ε για τα πρόσθετα μπόνους που παίρνουν πολλοί από αυτούς όπως το αυτοκίνητα
Που τώρα που σας βολεύει το γράφετε
Μέρος των αυτοκινήτων πράγματι οφείλεται στο leasing
Για να είναι η καλύτερη χρονιά το 2023
Μετά το 2011
Στις πωλήσεις αυτοκινήτων
Πρέπει
Οι άνθρωποι να έχουν περισσότερα χρήματα
Οι επιχειρήσεις να έχουν περισσότερα κέρδη
Λόγω περισσότερων πωλήσεων που έχουν κάνει σε ανθρώπους που είχαν περισσότερα χρήματα
Με τις λίγες εξαιρέσεις στις εξαγωγές

Δεν σου βγαίνει το αφήγημα
Περνάμε πολύ καλύτερα
Με λίγες εξαιρέσεις
Και αυτό επιβεβαιώνεται
Γιατί τον καιρό τον μνημονίων οι πωλήσεις των αυτοκινήτων είχαν μείνει σταθερές
Τότε δεν βελτιώνονταν η κατάστασή μας μάλιστα χειροτέρευε
Όσον αφορά για το τι τρώω
Πάλι βγάζεις φαντασίες από το μυαλό σου για να εξυπηρετήσουν το αφήγημα σου
IMG_20240304_150636.jpg

• Χαχα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΤΟΛΜΑ;
Απάντησε πρώτα εσύ ότι έχω απαντήσει εγώ για την προσωπική μου ζωή
Μερικές περιπέτειες με τις γκόμενες που έχεις είχες
Φωτογραφίες του σπιτιού σου
Πού χοντρικά δούλευες
Τι μισθο χονδρικά παίρνεις
Τι ψηφίζεις
Τι αυτοκίνητο έχεις
Και το ξανασυζητάμε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Ακριβώς όπως όταν ήμουν νέος πέρναγα πολύ καλύτερα από ό,τι πέρναγα στο μεσαίωνα
Έτσι και τώρα περνάω πάρα πολύ καλύτερα από ότι όταν ήμουν νέος
Και αυτά έγιναν διαδοχικά με τις κυβερνήσεις που βρίζετε
Και ανέκαθεν όσο υπήρχε ο κομμουνισμός το αντίπαλο δέος που πολύ από σας κρυφά
Η Φανερά προτιμάτε
Ασχέτως με τη δουλειά που κάνετε
Από αυτές τις χώρες που δεν υπήρχαν γενικά εκτός βέβαια τα μέλη του κόμματος
Πλουτοκράτες
Φεύγαν άνθρωποι και ερχόντουσαν στον κακό καπιταλισμό
Και όχι το αντίθετο

Όταν μιλάμε ότι οι άνθρωποι
Παίρνουν μικρό μισθό
Δεν γράφετ Ε για τα πρόσθετα μπόνους που παίρνουν πολλοί από αυτούς όπως το αυτοκίνητα
Που τώρα που σας βολεύει το γράφετε
Μέρος των αυτοκινήτων πράγματι οφείλεται στο leasing
Για να είναι η καλύτερη χρονιά το 2023
Μετά το 2011
Στις πωλήσεις αυτοκινήτων
Πρέπει
Οι άνθρωποι να έχουν περισσότερα χρήματα
Οι επιχειρήσεις να έχουν περισσότερα κέρδη
Λόγω περισσότερων πωλήσεων που έχουν κάνει σε ανθρώπους που είχαν περισσότερα χρήματα
Με τις λίγες εξαιρέσεις στις εξαγωγές

Δεν σου βγαίνει το αφήγημα
Περνάμε πολύ καλύτερα
Με λίγες εξαιρέσεις
Και αυτό επιβεβαιώνεται
Γιατί τον καιρό τον μνημονίων οι πωλήσεις των αυτοκινήτων είχαν μείνει σταθερές
Τότε δεν βελτιώνονταν η κατάστασή μας μάλιστα χειροτέρευε
Όσον αφορά για το τι τρώω
Πάλι βγάζεις φαντασίες από το μυαλό σου για να εξυπηρετήσουν το αφήγημα σου
IMG_20240304_150636.jpg
Α ρε ντολμά μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει το ντουγάνι ίδιο μένει....

Ρε αθεόφοβε παρλαπίπα....θα κάνεις σύγκριση την εποχή των δεινοσαύρων που ήσουν εσύ νέος με την σημερινή εποχή για να μας πείσεις για τον μητσοτάκη??? Και γιατί δεν κάνεις σύγκριση με καμιά άλλη σύγχρονη χώρα όπως η Γερμανία ή η Σουιδία?

Όσες φορές και να με πεις κουμουνιστή εγώ βγάζω τα δικά μου λεφτά δεν δούλεψα στο δημόσιο όπως εσύ και δεν έχω πάρει επίδομα ούτε 1 ευρώ στη ζωή μου σε αντίθεση με κάτι καπιταλιστές επίδοματίες...που ροκανίζουν τα pass σα καραμέλες.

Ξέρεις κανέναν που να παίρνει βασικό μισθό εργάτη και να του δίνουν και μπόνους αυτοκίνητο με leasing ταραμά? έχεις ακούσει κανέναν να λέει ''βρήκα δουλειά....χειριστής ξύλινης σκούπας και αχθοφόρος σε αποθήκη......675 ευρώ + εταιρικό αυτοκίνητο με πληρωμένα καύσιμα που κοστίζει όσο ο μισθός μου'' :2funny::2funny:

Δεν έχω αφήγημα ξύπνα....τα leasing έχουν αυξηθεί λόγω των εταρειών όχι λόγω των υπαλλήλων τους.

Όσο το σωλομό....αυτό ρε βοσκέ είναι καπνιστός σωλομός και στον αβ κάνει κάνα 10ρικο...στα λιντλ που το πήρες παίζει να κάνει 6 ευρώ....δεν είναι φαγητό είναι για να βάζεις στο τοστ...μιλάμε για γαλαζοαίματο...

πάντως άσε το αφήγημα το δικό μου...το δικό σου με το σπίτι που μας έχεις δείξει και τους κολητούς που τρώνε περιστέρια σίγουρα παραπέμπει σε σοβιετία.....αν σε βρούμε και κοκκαλομένο από το κρύο με σταλακτίτες στο σπίτι δε θα διαφέρεις σε τίποτα από τα παλιά τα γνήσια κουμούνια...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
  • Θυμός

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Α ρε ντολμά μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει το ντουγάνι ίδιο μένει....

Ρε αθεόφοβε παρλαπίπα....θα κάνεις σύγκριση την εποχή των δεινοσαύρων που ήσουν εσύ νέος με την σημερινή εποχή για να μας πείσεις για τον μητσοτάκη??? Και γιατί δεν κάνεις σύγκριση με καμιά άλλη σύγχρονη χώρα όπως η Γερμανία ή η Σουιδία?

Όσες φορές και να με πεις κουμουνιστή εγώ βγάζω τα δικά μου λεφτά δεν δούλεψα στο δημόσιο όπως εσύ και δεν έχω πάρει επίδομα ούτε 1 ευρώ στη ζωή μου σε αντίθεση με κάτι καπιταλιστές επίδοματίες...που ροκανίζουν τα pass σα καραμέλες.

Ξέρεις κανέναν που να παίρνει βασικό μισθό εργάτη και να του δίνουν και μπόνους αυτοκίνητο με leasing ταραμά? έχεις ακούσει κανέναν να λέει ''βρήκα δουλειά....χειριστής ξύλινης σκούπας και αχθοφόρος σε αποθήκη......675 ευρώ + εταιρικό αυτοκίνητο με πληρωμένα καύσιμα που κοστίζει όσο ο μισθός μου'' :2funny::2funny:

Δεν έχω αφήγημα ξύπνα....τα leasing έχουν αυξηθεί λόγω των εταρειών όχι λόγω των υπαλλήλων τους.

Όσο το σωλομό....αυτό ρε βοσκέ είναι καπνιστός σωλομός και στον αβ κάνει κάνα 10ρικο...στα λιντλ που το πήρες παίζει να κάνει 6 ευρώ....δεν είναι φαγητό είναι για να βάζεις στο τοστ...μιλάμε για γαλαζοαίματο...

πάντως άσε το αφήγημα το δικό μου...το δικό σου με το σπίτι που μας έχεις δείξει και τους κολητούς που τρώνε περιστέρια σίγουρα παραπέμπει σε σοβιετία.....αν σε βρούμε και κοκκαλομένο από το κρύο με σταλακτίτες στο σπίτι δε θα διαφέρεις σε τίποτα από τα παλιά τα γνήσια κουμούνια...
Ποιους κολλητούς;
Συγκάτοικος για ένα χρόνο που δεν τον άντεξα περισσότερο
Ούτε τον ήξερα
Τον πρώτο χρόνο φοιτητής που δεν ξέραμε πρόσωπα και πράγματα
Επειδή κατέρρευσε το αφήγημα σου περι γκασονιέρας υπογείου
Τώρα το πας αλλού
Επειδή κατέρρευσε το αφήγημά σου για το φαγητό πάλι αλλού
Εγώ έβαλα τα στοιχεία για τα αυτοκίνητα
1 500.000 1985
5700000 σήμερα
Μερικά από αυτά leasing
Όπως και παλιά μερικά από αυτά όπως και σήμερα είναι με δάνεια τραπεζών
Εγώ έβαλα τα στοιχεία
Και ότι είναι η καλύτερη χρονιά πωλήσεων από το 2011
Με στοιχεία
Όχι με λόγια
Με αριθμούς
Βάλε εσύ αριθμούς που να επαληθεύουν το αφήγημά σου
Δηλαδή ότι το 2011 που ήταν η δεύτερη καλύτερη χρονιά
Πόσα αυτοκίνητα αγοράστηκαν μετρητοίς
Από ιδιώτες
Πόσα με δάνεια
Πόσα leasing
Και αυτό και για 2022 2023
Αυτά που λες να αποδεικνύονται με αριθμούς
Όχι μόνο για σήμερα
Αλλά και για τα τρία χρόνια
Δεν νομίζω
Θα απαξιώσεις ως συνήθως
Και θα επιμένεις στη δικιά σου άποψη χωρίς αριθμούς
Συνηθισμένα τα βουνά από χιόνια
Όσον αφορά για το κομμουνιστή
Εφόσον είναι σαφές ότι είσαι κατά του φασισμού κατά της νέας δημοκρατίας
Κατά του συριζα κατά του πασοκ
Κατα δήλωση σου κατά του κομμουνισμού
Αλλά και πολλές φορές έχεις γράψει κατά των κεφαλαιοκρατών τας
Και ψηφίζεις μικρό κόμμα
Χωρίς ποτέ να λες ποιο είναι για να μπορούμε να σου κάνουμε και εμείς κριτική
Τι να πω;

Εγώ ψηφίζω νέα δημοκρατία και με κρίνεις
Εσύ ψηφίζεις κάτι που δεν λες επιμόνως όσο και αν σε ρωτάω
Και δεν μπορείς να κριθείς
Πολύ καλό
Έχω γράψει ότι σχετικά με την ευρώπη είμαστε πίσω
Αλά κρίνουμε και τι βελτίωση έχουμε κάνει από παλιά
Αυτό δεν αλλάζει

Τελευταία τροποποίηση:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.212
Πόντοι
1.706
Αν γκουγκλάρεις θα δεις γιατι πρεπει να υπαρχει στρατος δηλαδη ενας σταθερος αριθμος στρατιωτων με βαση τους σχεδιασμους τις αναγκες τις απειλες κλπ.
Βεβαια στην κρίση υπαρχουν μοναδες που θα δρασουν και το ΓΕΕΘΑ δεν στηριζεται στο λαπά φανταρο στον γκει και στον αντιρησια.
Ομως κανενας πολίτης δεν ειναι αχρηστος στην κριση
Η ελλαδα ειναι σε εμπολεμη κατάσταση απ το 74
Η ελλαδα δεν ειναι φυσιολογικη χωρα γιατι εχει γειτονα την τουρκια
Δεν είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να υπάρχει στρατός. Έβαλα σε σύγκριση τον απλό μέσο φαντάρο που τελειώνοντας τη θητεία δεν ξέρει ούτε να πιάνει το όπλο, με τον αντιρρησία που δεν κάνει καθόλου θητεία. Τι παραπάνω έχει να προσφέρει ο πρώτος στο πεδίο έναντι του δεύτερου;

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.603
Πόντοι
5.565
όταν έχεις ψηλά στην ατζέντα σου τις woke δεσμεύσεις και παίρνεις και συγχαρητήρια από Αμέρικα για αυτές τι να λέμε;
αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν το είχαν βάλει στο προεκλογικό τους πρόγραμμα, θα παίρνανε τον πούλο μάλλον. Όπως και με τα χαράτσια στους ελεύθερους επαγ/τίες, κανονικότατα, ψηφίσατε κορόϊδα, θα σας πιούμε το αίμα και πάλι.
Ελπίζω στις ευρωεκλογές ο κάτοικος να πάει να ψηφίσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά την αλαζονεία και το ναρκισσισμό των κυβερνόντων.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Το 1990 ενας 30ρης τοτε παιρναγε πολυ καλυτερα απο ενα 30αρη τωρα.
Τοτε σχεδον ολοι ειχαν δουλειά οι περισσότεροι στον ιδιωτικό τομεα οι μισθοι ηταν καλοι και γενικα η ζωη φθηνή.
Μισθο 200χιλιαδες δραχμες πιτα σουβλακι 200 δραχμες βενζινη 100 δρχ το λιτρο λεφτα στην ακρη και αποταμίευση,δανειο για αγορα σπιτιου και καινουργιο αμαξι χωρις να στερουνται διακοπες.
Σημερα ο 30αρης του 2024 αν δεν ειναι ανεργος θα παίρνει 700 ευρω θα πληρώνει τη πιτα σουβλακι 3.50ευρω και η βενζινη το λιτρο 1.90,οσο για δανειο για σπιτι καινούργιο αμαξι και διακοπές ουτε λογος.
Καπιταλισμό είχαμε το 90 καπιταλισμό εχουμε και τώρα
Ο μισθός των εκπαιδευτικών το 1988 μετά από πολύμερη απεργία
Και αλλαγή υπουργών
Αυξήθηκε υπερβολικά και πήγε στις 75.000 δραχμές
Screenshot_2024-03-04-17-03-29-182_com.android.chrome.jpg

Η βενζίνη των 90 ήταν φθηνότερη από οτι λες
Έκανε περίπου 50 δραχμές στο λίτρο
Και πήγε 100 το 1992 λόγω της αύξησης του έφκ
Και φθηνήναν πάρα πολύ τα αυτοκίνητα με απόσυρση
Για την ανεργία των νέων έχεις απόλυτα άδικο
Ωχ πως θα δεις στον πίνακα η ανεργία των νέων ήταν γύρω στο 50% το 1990
Στην επετηρίδα των εκπαιδευτικών
Για να διοριστεί ς καθηγητής
Έπρεπε να περάσουν 40 χρόνια
Και για αυτό σε δεκαετία του 90 καταργήθηκε
Και έγινε το ασεπ
Δεν νομίζω ότι ο μέσος μισθός σήμερα είναι 700€ των νέων
Αυτός είναι ο κατώτερος
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα το 85
Με όλους τους τρόπους χρηματοδότησης
Είχαμε ενάμιση εκατομμύριο αυτοκίνητα
Και σήμερα πάλι με όλους τους τρόπους χρηματοδότησης
5 εκατομμύρια 750.000
Screenshot_2024-03-04-16-49-10-483_com.mi.globalbrowser.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Ποιους κολλητούς;
Συγκάτοικος για ένα χρόνο που δεν τον άντεξα περισσότερο
Ούτε τον ήξερα
Τον πρώτο χρόνο φοιτητής που δεν ξέραμε πρόσωπα και πράγματα
Επειδή κατέρρευσε το αφήγημα σου περι γκασονιέρας υπογείου
Τώρα το πας αλλού
Επειδή κατέρρευσε το αφήγημά σου για το φαγητό πάλι αλλού
Εγώ έβαλα τα στοιχεία για τα αυτοκίνητα
1 500.000 1985
5700000 σήμερα
Μερικά από αυτά leasing
Όπως και παλιά μερικά από αυτά όπως και σήμερα είναι με δάνεια τραπεζών
Εγώ έβαλα τα στοιχεία
Και ότι είναι η καλύτερη χρονιά πωλήσεων από το 2011
Με στοιχεία
Όχι με λόγια
Με αριθμούς
Βάλε εσύ αριθμούς που να επαληθεύουν το αφήγημά σου
Δηλαδή ότι το 2011 που ήταν η δεύτερη καλύτερη χρονιά
Πόσα αυτοκίνητα αγοράστηκαν μετρητοίς
Από ιδιώτες
Πόσα με δάνεια
Πόσα leasing
Και αυτό και για 2022 2023
Αυτά που λες να αποδεικνύονται με αριθμούς
Όχι μόνο για σήμερα
Αλλά και για τα τρία χρόνια
Δεν νομίζω
Θα απαξιώσεις ως συνήθως
Και θα επιμένεις στη δικιά σου άποψη χωρίς αριθμούς
Συνηθισμένα τα βουνά από χιόνια
Όσον αφορά για το κομμουνιστή
Εφόσον είναι σαφές ότι είσαι κατά του φασισμού κατά της νέας δημοκρατίας
Κατά του συριζα κατά του πασοκ
Κατα δήλωση σου κατά του κομμουνισμού
Αλλά και πολλές φορές έχεις γράψει κατά των κεφαλαιοκρατών τας
Και ψηφίζεις μικρό κόμμα
Χωρίς ποτέ να λες ποιο είναι για να μπορούμε να σου κάνουμε και εμείς κριτική
Τι να πω;

Εγώ ψηφίζω νέα δημοκρατία και με κρίνεις
Εσύ ψηφίζεις κάτι που δεν λες επιμόνως όσο και αν σε ρωτάω
Και δεν μπορείς να κριθείς
Πολύ καλό
Έχω γράψει ότι σχετικά με την ευρώπη είμαστε πίσω
Αλά κρίνουμε και τι βελτίωση έχουμε κάνει από παλιά
Αυτό δεν αλλάζει
Δεν χρειάζονται αριθμοί διότι η συζήτηση είναι ηλίθια. Δεν έχει καμένα νόημα να συγκρίνεις το 1985 με το 2024. Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί ξανά πήγαινε στην 1η γυμνασίου.

Αφήγημα δεν έχω…εσύ εχεις βάλει κατά καιρούς φωτογραφίες και εχεις γράψει για το βιοτικό σου επίπεδο. Εγώ φταίω που από αυτά που ανεβάζεις και περιγράφεις φαίνεται ένα βιοτικό επίπεδο όπως του παλαιό χριστιανού;;;;;
Και αυτός δημόσιο βύσμα ήταν όπως εσυ και ζούσε από τα επιδόματα….κουμουνι σαν εσένα.

Έχουν προσπαθήσει άλλοι 10 να με βάλουν να πω ότι ψηφίζω κάτι συγκεκριμένο κανένας δεν το πέτυχε. Δεν είμαι κομματόσκυλο αλλάζω την ψήφο μου ανάλογα τις περιστάσεις και ποτέ δεν θα ψηφίσω κομμα που έχει κυβερνήσει μέχρι τώρα.

Υπάρχουν αλλά 50 σοβαρά θέματα για συζήτηση όπως τα τέμπη…δε θα κάτσω να συζητάω μαλακιες. Εσυ αν θες ψήφιζε τους μαφιόζους που μπαζώνουν τα λείψανα από τα παιδάκια. Με αντάλλαγμα παστό σολομό….πολυ δυνατό ντιλ.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Δεν χρειάζονται αριθμοί διότι η συζήτηση είναι ηλίθια. Δεν έχει καμένα νόημα να συγκρίνεις το 1985 με το 2024. Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί ξανά πήγαινε στην 1η γυμνασίου.

Αφήγημα δεν έχω…εσύ εχεις βάλει κατά καιρούς φωτογραφίες και εχεις γράψει για το βιοτικό σου επίπεδο. Εγώ φταίω που από αυτά που ανεβάζεις και περιγράφεις φαίνεται ένα βιοτικό επίπεδο όπως του παλαιό χριστιανού;;;;;
Και αυτός δημόσιο βύσμα ήταν όπως εσυ και ζούσε από τα επιδόματα….κουμουνι σαν εσένα.

Έχουν προσπαθήσει άλλοι 10 να με βάλουν να πω ότι ψηφίζω κάτι συγκεκριμένο κανένας δεν το πέτυχε. Δεν είμαι κομματόσκυλο αλλάζω την ψήφο μου ανάλογα τις περιστάσεις και ποτέ δεν θα ψηφίσω κομμα που έχει κυβερνήσει μέχρι τώρα.

Υπάρχουν αλλά 50 σοβαρά θέματα για συζήτηση όπως τα τέμπη…δε θα κάτσω να συζητάω μαλακιες. Εσυ αν θες ψήφιζε τους μαφιόζους που μπαζώνουν τα λείψανα από τα παιδάκια. Με αντάλλαγμα παστό σολομό….πολυ δυνατό ντιλ.
Ως συνήθως κανένα στοιχείο μόνο η απόψη σου είναι πραγματικότητα
Και πράγματι
Δε λες τι ψηφίζεις για να μη σου κάνουμε κριτική
Να κάνεις εσύ ο υπεράνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom