Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτη τη χαζομάρα αν δεν μπορεις να την κοψεις τουλάχιστον περιορισέ την
ειπε "υπαρχουν κι αλλα κομματα να ψηφισουμε" και ειναι λογικο ν α τον ρωτησω ποια εννοει. Εσυ, ψηφοφορε της ΝΔ, γιατι παρεξηγηθηκες?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Η μπαλα στην εξεδρα

Τι κομμα να ψηφισουμε τυπε?
Καλα τα ευφυολογηματα, αλλά ποτέ δεν καταλαβα γιατι δεν εχετε μερικοι το θαρρος της γνωμης σας
Γιατί δεν θέλω να μπω σε συζήτηση για το ποιο κόμμα είναι καλύτερο.

Δε σου φτάνει το ότι δεν θεωρώ κανένα κόμμα σοβαρό για να το ψηφίσω και ψηφίζω κάτι από ανάγκη για να μην απέχω?

Πρέπει να σου πω και τι ψήφισα για να το κρίνεις?

Τι διαφορά θα σου κάνει?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.469
Πόντοι
22.266
Η μπαλα στην εξεδρα

Τι κομμα να ψηφισουμε τυπε?
Καλα τα ευφυολογηματα, αλλά ποτέ δεν καταλαβα γιατι δεν εχετε μερικοι το θαρρος της γνωμης σας
Latinopoulou που είναι και μουναρα .....από το μα βλέπουμε τη φάτσα τη γουρούνια του μακελαρη Κώστα αχιλλεα Καραμανλή χίλιες φορές αυτή η καυλιάρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
εγώ ας πούμε θα ψήφιζα τον τζήμερο αν δεν ήταν φασίστας και ψωνάρα με τον εαυτό του.

θα ψήφιζα και βαρουφάκη αν δεν ήταν τζογαδόρος με τα λεφτά μας ενώ αυτός είναι εκ του ασφαλούς

2 ψήφους που θα μπορούσα να ζήσω με αυτές αντίθετα με την ψήφο στη νδ που αν την έριχνα μετά τα τέμπη θα ντρεπόμουν για την ύπαρξη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατί δεν θέλω να μπω σε συζήτηση για το ποιο κόμμα είναι καλύτερο.

Δε σου φτάνει το ότι δεν θεωρώ κανένα κόμμα σοβαρό για να το ψηφίσω και ψηφίζω κάτι από ανάγκη για να μην απέχω?

Πρέπει να σου πω και τι ψήφισα για να το κρίνεις?

Τι διαφορά θα σου κάνει?
Εμενα δεν κανει καμια διαφορα.
Αλλά οταν κουνας το δαχτυλο σε οσους ψηφιζουν ΝΔ, Συριζα ή ΠΑΣΟΚ και λες "υπαρχουν κι αλλα κομματα να ψηφισουμε", ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να μας πεις ποια ειναι αυτα.
Και ξερεις, δεν μου αρεσουν καθολου οι ανθρωποι που λενε γενικως "δεν μου αρεσει αυτο που κάνεις, έπρεπε να κάνεις κατι άλλο" και οταν τους ρωτας "τι άλλο" να σου απαντανε "δεν θελω να μπω σε αυτη τη συζητηση".

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Εμενα δεν κανει καμια διαφορα.
Αλλά οταν κουνας το δαχτυλο σε οσους ψηφιζουν ΝΔ, Συριζα ή ΠΑΣΟΚ και λες "υπαρχουν κι αλλα κομματα να ψηφισουμε", ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να μας πεις ποια ειναι αυτα.
Και ξερεις, δεν μου αρεσουν καθολου οι ανθρωποι που λενε γενικως "δεν μου αρεσει αυτο που κάνεις, έπρεπε να κάνεις κατι άλλο" και οταν τους ρωτας "τι άλλο" να σου απαντανε "δεν θελω να μπω σε αυτη τη συζητηση".
Σου απάντησα ήδη 2 άλλα κόμματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγώ ας πούμε θα ψήφιζα τον τζήμερο αν δεν ήταν φασίστας και ψωνάρα με τον εαυτό του.

θα ψήφιζα και βαρουφάκη αν δεν ήταν τζογαδόρος με τα λεφτά μας ενώ αυτός είναι εκ του ασφαλούς

2 ψήφους που θα μπορούσα να ζήσω με αυτές αντίθετα με την ψήφο στη νδ που αν την έριχνα μετά τα τέμπη θα ντρεπόμουν για την ύπαρξη μου.
Θα ψηφιζες Τζημερο, αλλά οχι γιατι ειναι φασιστας. Θα ψηφιζες Βαρουφακη, αλλά δεν τον ψηφιζω γιατι ειναι τζογαδορος με τα λεφτα μας.
Δεν λεω παλι τι θα ψηφιζα αλλά κουναω το δαχτυλο σε 2 εκατομμυρια κοσμο που ψηφισε ΝΔ επειδη ενας σταθμαρχης εβαλε δυο τρενα αναποδα στην ιδια γραμμη.
Καλα τύπε, οπως θελεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου απάντησα ήδη 2 άλλα κόμματα.
Τιποτα δεν απαντησες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Θα ψηφιζες Τζημερο, αλλά οχι γιατι ειναι φασιστας. Θα ψηφιζες Βαρουφακη, αλλά δεν τον ψηφιζω γιατι ειναι τζογαδορος με τα λεφτα μας.
Δεν λεω παλι τι θα ψηφιζα αλλά κουναω το δαχτυλο σε 2 εκατομμυρια κοσμο που ψηφισε ΝΔ επειδη ενας σταθμαρχης εβαλε δυο τρενα αναποδα στην ιδια γραμμη.
Καλα τύπε, οπως θελεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τιποτα δεν απαντησες.
Για να μην λέμε μαλακίες 11.31 τη νύχτα

σου έγραψα 2 επιλογές ανθρώπων που δεν είναι καραγκιόζηδες....και που ενώ έχουν κάποια χαρακτηριστικά που δεν μου αρέσουν θα τους προτιμούσα από τη νδ ή όποιο άλλο κόμμα έχει κυβερνήσει.

Αν δεν σου αρέσει και δεν σε καλύπτει δεν φταίω εγώ...εγώ απάντησα στην ερώτηση πιο άλλο κόμμα υπάρχει.

Το ότι έφαγαν τα λεφτά για τα τρένα και δεν υπήρχαν συστήματα ασφαλείας δεν τους καθιστά μαφία...αυτό το έκαναν όλοι.....η συγκάληψη και το μπάζωμα -μεταφορικά και κυριολεκτικά- που παίχτηκε μετά και πάει μέχρι και σήμερα τους καθιστά μαφία.

Εσύ και τα υπόλοιπα 2 εκατομμύρια που ψηφίσατε μπορεί να έχετε ανοχή σε αυτά εγώ δεν έχω.

Τι να κάνουμε τώρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για να μην λέμε μαλακίες 11.31 τη νύχτα

σου έγραψα 2 επιλογές ανθρώπων που δεν είναι καραγκιόζηδες...
Λες τον εναν φασιστα και ψωνιο, τον αλλο τζογαδορο με τα λεφτα μας, αλλά δεν ειναι καραγκιοζηδες
Τρικυμια εν κρανιω
Κατα τα αλλα εγω λεω μαλακιες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Λες τον εναν φασιστα και ψωνιο, τον αλλο τζογαδορο με τα λεφτα μας, αλλά δεν ειναι καραγκιοζηδες
Τρικυμια εν κρανιω
Κατα τα αλλα εγω λεω μαλακιες
Όχι δεν είναι καραγιόζηδες...καραγκιόζης είναι ο Άδωνης που παίρνει εργολαβία τα κανάλια και λαικίζει για να τον πιστέψει ο μέσος χαζός. Ο άνθρωπος που για επιχείρημα είχε το ''αν έλεγε ο υπουργός ότι το τρένο δεν είναι ασφαλές θα έχανε λεφτά η ιταλική εταιρεία''.

Αυτοί έχουν κουσούρια αλλά είναι άνθρωποι με επιχειρήματα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.982
Πόντοι
6.166

Πληθωρισμός: Ενα μισθό μας κόστισε η ακρίβεια το 2022 - Ψαλίδι 1.000 ευρώ στο μέσο μισθό λόγω ανατιμήσεων​

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
ΝΔ η χειρότερη Κυβέρνηση όλων των εποχών.

Τα χειρότερα lockdown , αδικαιολόγητα,
αφού οι νεκροί είναι περισσότεροι ανά 100.000
από Κράτη που δεν πήραν τέτοια μέτρα.

Δεν άφηναν τον κόσμο να πάει στη πλαζ να κάνει μπάνιο
σε απόσταση ο ένας από τον άλλο !

Τέμπη, ακρίβεια, και ένα σωρό άλλες καταστροφές
και 405 δις το Δημόσιο χρέος !
Επενδύσεις ΜΗΔΕΝ (0) .

ΜΙΖΕΣ για τους ΝΔτες ατελείωτες !

Μόνο μια τυρόπιτα μπορεί να φάει ο εργαζόμενος ! :2funny:

“Αφήστε με να φάω την τυρόπιτα” | Top Επικαιρότητας (10/3/22)​

:2funny::2funny::2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Θάνατοι από κορωνοϊό

13η η Ελλάδα σε αναλογία νεκρών ανά 1 εκ. με 38.889 νεκρούς

41 η η Σουηδία σε αναλογία νεκρών ανά 1εκ με 27.151 νεκρούς, χωρίς lockdown

χωρίς lockdown ήταν τα Κράτη

Japan, Belarus, Nicaragua, Sweden, South Korea, Hong Kong, Taiwan, Tanzania, Uruguay, two states in Brazil and certain United States states.

ΟΛΑ τα κράτη που ΔΕΝ επέβαλαν lockdown, έχουν λιγότερους
νεκρούς ανά 1 εκ , απ' ΄΄ότι η Ελλάδα της καντέμως Κούλας !

Με βάση την πιο πάνω Ιστοσελίδα

ΝΔ , η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών .

Η επίδραση της καντέμως Κούλας έχει φτάσει
μέχρι την Αυστραλία
που... σκέπτονται να απαγορεύσουν τα στρινγκ !

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον γενικό κυβερνήτη της Αυστραλίας Ντέιβιντ Χάρλεϊ​

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
ετσι, περναω τα μαλγαρα αρχοντας,μην με φανε και τα περα δωθε,παω μια και καλη!...να ναι καλα τα παιδια που μας ανοιξαν τα ματια ,τωρα ολοι στη γειτονια βαζουν μεχρι και στη σομπα 100σταρα τοσο φτηνα που βαζουμε...στις αλλες γειτονιες που δεν ξερουν,καινε ακομα καλτσες νοβοπαν και σερβιετες....ορισμενοι δεν καινε καν και εχουν δαγκωσει το καβλι τους.....οσοι ακουσαμε αλεξ και δαλαι μαθαμε !!!!!1
Τυπαρα μου στην γειτονιά σας έχετε και εσείς Θρυλικό Καφετζη?:rockon::grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.153
Πόντοι
6.256
Σήμερα γιορταζουμε ενα χρονο μετα τα ασφαλη τρενα του αχ καραμανλη οπως τη θωρακισμενη οικονομια του χοντρου το 2008
417707414_799091005577324_3276127106920057758_n.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Από πότε εχεις να πας σουπερ μαρκετ?

Η βενζινη εδω και τρεις μερες πεφτει.

Σούπερ μάρκετ .... δύο φορές τη βδομάδα.
Βενζίνη κάθε πέντε μέρες τουλάχιστον .

Κάποια ουίσκι που παίρνω ... κάθε φορά που αγοράζω .... έχουν ανέβει μισό με ένα ευρώ !
Κάθε φορά όμως.

Το ίδιο και κάτι τυποποιημένες πίτες, πίτσες κτλ κατεψυγμένες που ψήνουμε στη δουλειά !
Κάθε φορά, έχουν ανέβει .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.196
Πόντοι
6.056
Σούπερ μάρκετ .... δύο φορές τη βδομάδα.
Βενζίνη κάθε πέντε μέρες τουλάχιστον .

Κάποια ουίσκι που παίρνω ... κάθε φορά που αγοράζω .... έχουν ανέβει μισό με ένα ευρώ !
Κάθε φορά όμως.

Το ίδιο και κάτι τυποποιημένες πίτες, πίτσες κτλ κατεψυγμένες που ψήνουμε στη δουλειά !
Κάθε φορά, έχουν ανέβει .
Απο που ψωνιζεις τυπε?Ρε που πατε και τα βρισκετε ορισμενοι αυτα τα καταστηματα:think::confused::confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Απο που ψωνιζεις τυπε?Ρε που πατε και τα βρισκετε ορισμενοι αυτα τα καταστηματα:think::confused::confused::confused:
Εσύ εκεί που ψωνίζεις τυπάρα, μήπως έχει γυρίσει η φέτα ΠΟΠ σε τιμές 2005 ; 3€ το κιλό ;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.196
Πόντοι
6.056
Εσύ εκεί που ψωνίζεις τυπάρα, μήπως έχει γυρίσει η φέτα ΠΟΠ σε τιμές 2005 ; 3€ το κιλό ;
3 οχι,αλλα νομιζω 4 η φετα και 1 ευρω η μπενζινα(και πεφτει).Μισο,οταν μπει ο Κλο που ξερει εκεινο το μαγαζακι θα τα πει καλυτερα:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom