zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Τραγικο ποστ.
Μολις γλεντησουμε και τον Κουλη, θα δειχνει πολυ ρεαλιστικο και ευτυχες σεναριο.
Τραγικο ποστ.
Τύπε θα σφαζουν σε λίγο τα μεμετια έλληνες αλλα τα τανκς μάλλον δε θα βγουν γιατι τώρα ξέρουν οτι κάποιοι μετά απο 40-50 χρόνια θα βγουν και θα πουν κακώς βγηκαν τα τανκς,επρεπε να διακινδυνευσουμε να πέσει η μπουργκα για να μην σπεκουλάρουν οι αριστεροίΚαι τωρα μονο τα τανκς και οι Στρατηγοι μπορουν να δωσουν λυση.οποιος πιστευει στους σημερινους πολιτικους ειναι για κλαματα.Ο Ελληνας μονο με μια χουντα πλεον βαζει μυαλο.
Α ναι ε? Γιατι? Για να δωσουμε άλλα 50 χρονια ζωης στην αριστερα?Μολις γλεντησουμε και τον Κουλη, θα δειχνει πολυ ρεαλιστικο και ευτυχες σεναριο.
Ρε δεν μας παρατατε με τα τανκς λεω γω. Βρηκαμε τωρα, λυση σε ολα τα τανκς. Αυτη η Χωρα ρε πουστη μου παντα πρεπει να εχει ευρωπαικες πρωτοτυπιες. Σε ποια αλλη χωρα ρε απιθανοι εδωσαν λυση τα τανκς? Τι ειμαστε εμεις πια? Οι βλαμμενοι της ευρωπης? Ειτε νεοκομμουνιστες, ειτε νεοναζι, ειτε στρατηγους? Ωραια μυαλα.Τύπε θα σφαζουν σε λίγο τα μεμετια έλληνες αλλα τα τανκς μάλλον δε θα βγουν γιατι τώρα ξέρουν οτι κάποιοι μετά απο 40-50 χρόνια θα βγουν και θα πουν κακώς βγηκαν τα τανκς,επρεπε να διακινδυνευσουμε να πέσει η μπουργκα για να μην σπεκουλάρουν οι αριστεροί
Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.Μπουκαρισμα στην Βουλη και ξεφτιλισμα ολων των πολιτικων.Τραγικο ποστ.
Τραγικοτερο ποστ.Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.Μπουκαρισμα στην Βουλη και ξεφτιλισμα ολων των πολιτικων.
Κατασχεση περιουσιας ολων τους και ολων οσων ηταν στις προηγουμενες κυβερνησεις και την σημερινη.
Τουφεκισμα προς παραδειγματισμο.Ακραιοτατο αλλα με το σεις και με το σας δεν γινεται προκοπη.
Οτι δυστυχως δεν θα γινει ποτε,το ξερω.
ΝΑΙΤι ειμαστε εμεις πια? Οι βλαμμενοι της ευρωπης?
Συγχαρητηρια αλλά προσωπικα φιλοδοξω να ειμαι κατι παραπανω.
Δεν μπορεις.Πιστευεις στην ΝΔ και αυτοματα αυτο σε βαζει σε αυτη την κατηγορια.Συγχαρητηρια αλλά προσωπικα φιλοδοξω να ειμαι κατι παραπανω.
Σα το τζεφρυ και συ τύπε,μας θες Δανία του Νότου κετσΣυγχαρητηρια αλλά προσωπικα φιλοδοξω να ειμαι κατα παραπανω.
Oσο χαλια και να ειμαστε, οταν ο καρκινος εξαλειφθει, ο οργανισμος παιρνει τα πανω του αμεσως.twitter του νικου αναστασιαδη
Nicos Anastasiades
@AnastasiadesCY
Η Κύπρος βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις 10 χώρες που έχουν πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη πρόοδο στην προσέλκυση επενδύσεων
ποσο τυχεροι ηταν οι αδελφοι μας που την κρισιμη στιγμη που παθαν τη καταστροφη ειχε αποδομηθει η αριστερα στο νησι, ενω εμεις ποσο ατυχοι που την κρισιμη στιγμη ειχε γιγαντωθει η αριστερα και τωρα πρεπει να περιμενουμε να ξεφτιλιστει...
και πως θα ειμαστε μεχρι να παρουν δρομο;;
Απο πού συνηγαγες τωρα εσυ για Δανίες του νότου, δεν καταλαβα...Σα το τζεφρυ και συ τύπε,μας θες Δανία του Νότου κετσ
καλές οι φιλοδοξίες αλλά με μέτρο γιατι μετά πας σε άλλο στάδιο
Σφυροδρεπανα σε πλατειες το 2016τι ειμαστε εμεις πια? Οι βλαμμενοι της ευρωπης?
Η αποψη σου για τη Χουντα δεν απέχει πολύ απο τη Δανια του Νότου,εχοντας ειδικα ζήσει τον Ιούλη του 15Απο πού συνηγαγες τωρα εσυ για Δανίες του νότου, δεν καταλαβα...
Δηλαδη ειτε Δανια ειτε Χουντα. Αλλη επιλογη δεν υπαρχει. Καλα.
Πιστεύω στο κομμα που ειναι πιο κοντα στην ιδεολογια που θριαμβευει παντου. Τοσο απλα.Δεν μπορεις.Πιστευεις στην ΝΔ και αυτοματα αυτο σε βαζει σε αυτη την κατηγορια.
Σφυροδρεπανα σε πλατειες το 2016
Και παλι σορυ ρε φιλε, αλλά δεν μπορω να σε παρακολουθησω.Η αποψη σου για τη Χουντα δεν απέχει πολύ απο τη Δανια του Νότου,εχοντας ειδικα ζήσει τον Ιούλη του 15
Και γω τύπε τα ιδια θέλω,άλλα τα θέλω μας όμως και άλλη πολλές φορές η πραγματικότητα,και γω ηθελα να ζω σε χώρα νορμάλ,το ηθελα πολύ ξέρειςΚαι παλι σορυ ρε φιλε, αλλά δεν μπορω να σε παρακολουθησω.
Εγω θελω να κυβερνησει η Δεξια. Αδιαταρακτα. Απλα και καθαρα πραγματα.
Ουτε Χουντες θελω, ουτε Δανίες, ούτε πειραματα πανευρωπαικης πρωτοτυπιας.
Πιστεύω στο κομμα που ειναι πιο κοντα στην ιδεολογια που θριαμβευει παντου.