Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Αυτή είναι η επίσημη φωτό που έδωσε η περιφέρεια.....
φουσκωσε πολυ ο στρατηγος λιγα λεφτα περνει συνταξη απο την αστυνομια + που στο διαολο τον εχουν στο ηλεκτρονικο εγκλημα επικεφαλης στο Cyber Security International Institute και λοιπες τριχες κατσαρεςΣφακιανάκης....
Πες του να παιξει στον Ευαγγελατο μηπως κερδίσει τα 10.000€ που θα του αλλαξουν τη ζωηΗ πλάκα είναι πως το συγκεκριμένο δεν έχει κάποιο όριο στα χρήματα δλδ όποιος προλάβει.
Νομιζω αυτος που το σκεφτηκε το συγκεκριμενο αξια ανταγωνιζεται τον Κουραμπιε για τον Τιτλο Mr Malakas 2024
Ωραίο μουνι τυπεΑναπληρωτής περιφερειάρχης ορίστηκε η Χριστίνα Κεφαλογιάννη με απόφαση Χαρδαλιά
Η κ Χριστίνα Κεφαλογιάννη λοιπόν, αδελφή της Όλγας, διορίστηκε αναπληρωτής Περιφερειάρχης από τον Χαρδαλιά, θέση που θεσπίστηκε για πρώτη φορά!
Ολα φατε τα , δεν θα μείνει ούτε συνδετηρας , θα λιανίσουν τα παντα
Ωραιο περουκινι ο δικος σου.Εσυ πως κι απο δω?Αλλα ελεγεςΝίκος Χαρδαλιάς: Αυτοί είναι οι 19 αντιπεριφερειάρχες Αττικής και οι 16 εντεταλμένοι σύμβουλοι
Ασκητής, Πρεζεράκου, Μιλλούση, Ιαβέρης, Μανώλης Σφακιανάκης ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν - Χαρδαλιάς: Ομάδα σκληρής δουλειάς, με εμπειρία και γνώσηwww.protothema.gr
Τι να σχολιάσει κανείς....
Αυτοί μας εκπροσωπούν,αυτοί είμαστε?
Όλα τα σκουπίδια,τα κομματόσκυλα,άεργοι γόνοι και όλη η τρασίλα....
Εξαιρώ τον Ιαβέρη και τα αξιόλογα πατριωτάκια Μανωλάκο και Πρεζεράκου,που σίγουρα θα βοηθήσουν μέσα στην τραγική λαίλαπα των υπολοίπων....
Κρατώ και μια επιφύλαξη για τον Σφακιανάκη(πως είναι έτσι στην φωτό)καθώς διίστανται οι απόψεις....
Μπα? Με σχολίαζε παλι ξημερωματα?Ρε το μλκ το χαρτοπόλεμο, ουρά του δικηγόρου έχει γίνει, έχει χάσει τον ύπνο του ξημερώματα να τρέχει από πίσω του.
Καλα τύπε, αν σε παρηγορεί αυτο, ποιος ειμαι εγω να σου το χαλασω?Τύπε οι 2 εκατομμυρία ψήφοι του ζαβοΚούλη στις τελευταίες εκλογές είναι ιστορικό χαμηλό για τη ΝΔ. Ο Καραμανλής με 300 χιλιάδες ψήφους παραπάνω είχε θεωρηθεί αποτυχημένος και παραιτήθηκε. Ξύπνα.
Δεν μου χαλάς κάτι τύπε, εδώ μιλάμε με πραγματικούς αριθμούς και γεγονότα. Αν εσύ συνεχίζεις να θέλεις να βλέπεις τον χαζοχαρούμενο ως μεγάλο ηγέτη πρόβλημα σου. Τα γεγονότα λένε άλλα.Καλα τύπε, αν σε παρηγορεί αυτο, ποιος ειμαι εγω να σου το χαλασω?
Τα γεγονότα λενε οτι εχει 41% και 20 μοναδες διαφορα απο τον δευτερο και εχει πρωτη τη ΝΔ εδω και 8 χρονια και ειναι παντοδυναμος.Δεν μου χαλάς κάτι τύπε, εδώ μιλάμε με πραγματικούς αριθμούς και γεγονότα. Αν εσύ συνεχίζεις να θέλεις να βλέπεις τον χαζοχαρούμενο ως μεγάλο ηγέτη πρόβλημα σου. Τα γεγονότα λένε άλλα.
Ωραιο περουκινι ο δικος σου.Εσυ πως κι απο δω?Αλλα ελεγες
Τύπε, πράγματι οι αριθμοί και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.Δεν μου χαλάς κάτι τύπε, εδώ μιλάμε με πραγματικούς αριθμούς και γεγονότα. Αν εσύ συνεχίζεις να θέλεις να βλέπεις τον χαζοχαρούμενο ως μεγάλο ηγέτη πρόβλημα σου. Τα γεγονότα λένε άλλα.
Έστω ότι μια ομάδα ποδοσφαίρου «Χ» συγκέντρωσε μια χρονιά 80 βαθμούς και τερμάτισε δεύτερη πίσω από μια άλλη ομάδα «Ψ» που συγκέντρωσε 90 βαθμούς.Τα γεγονότα λενε οτι εχει 41% και 20 μοναδες διαφορα απο τον δευτερο και εχει πρωτη τη ΝΔ εδω και 8 χρονια και ειναι παντοδυναμος.
Τα υπολοιπα ειναι παρηγοριά στον αρρωστο.
Εσυ μπορεις να μιλας για χαζοχαρούμενους και για αποχή, αν σε παρηγορεί.
Αλλά ειναι μαλλον θλιβερή αντιμετώπιση.
Κατι πιο ωριμο θα ηταν η αποδοχή της πραγματικοτητας, ότι ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι απλά νικητής.
Μην τον κουραζεις τον κλώνο με τετοια.Εχεις καταντησει χειροτερος παπαγαλος απο τον Ντολμα. Αντε να το πω ξανα πριν σε κραξω.
Εστω 2 τυποι θελουν να κανουν μια εταιρια (ΥΠΟΣΥΣΤΑΣΗ). Θελουν να κανουν μια επενδυση 200.000 και αλλα τοσα απο το ΕΣΠΑ.
Για να κανουν την αιτηση ζητουν αυτα που αναφερεις πολυ σωστα.
Και ρωταω εγω τωρα....αφου δεν υπαρχει εταιρια γιατι ζηταει εδρα για να κανει απλα την αιτηση?
Ποιος ιδιοκτήτης ακίνητου θα σου κανει συμβολαιο για 6 χρονια? Αντε και κανει συμβολαιο πες για 6 χρονια και τελικα για καποιο λογο δεν εγκρίνεται θα τον κυνηγάει ο ιδιοκτήτης μετά να ζητάει αποζημιώσεις.
Ποια η χρησιμότητα για την ΥΠΟΣΥΣΤΑΣΗ αυτός ο όρος. Για αυτο τους κράζω
Τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα.Έστω ότι μια ομάδα ποδοσφαίρου «Χ» συγκέντρωσε μια χρονιά 80 βαθμούς και τερμάτισε δεύτερη πίσω από μια άλλη ομάδα «Ψ» που συγκέντρωσε 90 βαθμούς.
Μια από τις επόμενες χρονιές η ομάδα «Χ» συγκέντρωσε 60 βαθμούς, 20 λιγότερους από τους 80 που είχε συγκεντρώσει παλιότερα, αλλά τερμάτισε πρώτη αφού η αμέσως επόμενη ομάδα σε βαθμούς είχε μόλις 50.
Ποια χρονιά η ομάδα «Χ» ήταν καλύτερη/ποιοτικότερη/είχε καλύτερο ρόστερ, όπως θέλεις πες το; Τη χρονιά που βγήκε πρώτη με 60 βαθμούς ή τη χρονιά που βγήκε δεύτερη με 20 βαθμούς παραπάνω;
Αυτό θα το ισχυριστεί κάποιος που τον ενδιαφέρει καθαρά το οπαδικό κομμάτι. Δηλαδή κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα της ομάδας του, αρκεί οι άλλοι να είναι ακόμα χειρότεροι από αυτόν ώστε έτσι να βγει πρώτος.Τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα.
Kαλα να παθετε
Η πλάκα είναι πως το συγκεκριμένο δεν έχει κάποιο όριο στα χρήματα δλδ όποιος προλάβει.
Νομιζω αυτος που το σκεφτηκε το συγκεκριμενο αξια ανταγωνιζεται τον Κουραμπιε για τον Τιτλο Mr Malakas 2024
Επειδή έχεις γνώμη για τα ΠΑΝΤΑ, ενώ είσαι άσχετος σε όλαΕχεις καταντησει χειροτερος παπαγαλος απο τον Ντολμα. Αντε να το πω ξανα πριν σε κραξω.
Εστω 2 τυποι θελουν να κανουν μια εταιρια (ΥΠΟΣΥΣΤΑΣΗ). Θελουν να κανουν μια επενδυση 200.000 και αλλα τοσα απο το ΕΣΠΑ.
Για να κανουν την αιτηση ζητουν αυτα που αναφερεις πολυ σωστα.
Και ρωταω εγω τωρα....αφου δεν υπαρχει εταιρια γιατι ζηταει εδρα για να κανει απλα την αιτηση?
Ποιος ιδιοκτήτης ακίνητου θα σου κανει συμβολαιο για 6 χρονια? Αντε και κανει συμβολαιο πες για 6 χρονια και τελικα για καποιο λογο δεν εγκρίνεται θα τον κυνηγάει ο ιδιοκτήτης μετά να ζητάει αποζημιώσεις.
Ποια η χρησιμότητα για την ΥΠΟΣΥΣΤΑΣΗ αυτός ο όρος. Για αυτο τους κράζω