kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.266
- Πόντοι
- 1.706
Μπορεί να βρει κανείς μια αφίσα του Άδωνη ως υποψηφίου νομάρχη που έλεγε ψηφιστε με για να μην ισλαμοποιηθει η Αθήνα η κάτι τέτοιο?
Μπορεί να βρει κανείς μια αφίσα του Άδωνη ως υποψηφίου νομάρχη που έλεγε ψηφιστε με για να μην ισλαμοποιηθει η Αθήνα η κάτι τέτοιο?
E αφου το ειπε ο Κοττάκης, τι το συζηταμε περαιτερω?ο Κοττακης ειπε οτι αν τολμησει να περασει το νομο για τους γαμους των γκει πριν τις ευρωεκλογες, σημαινει οτι του εχουν υποσχεθει μεγαλη θεση στην ευρωπη και δεν θα καιγεται για το αποτελεσμα εδω![]()
Ελπιζω η ΔομναΠοιος θα έρθει μετά;
Ο Μπακογιάννης;
Κρίνουμε πρώτα το σπίτι μας κ μετά τους άλλουςΜε Κασσελακη η Τσίπρα δεν θα εύρισκαν ούτε μηχανελαια...
Εγώ ξέρω τύπε μονογονεϊκή οικογένεια με μαμά που έχει επιτυχία στο άλλο φύλο (έχει φάει πολλή και καλή πούτσα)Όχι, δεν ξέρω ΚΑΜΙΑ περίπτωση που να μην είναι αποκλειστικά και μόνο ΓΥΝΑΙΚΕΣ αποτυχημένες ως προς αρσενικά ή λεσβίες, που πήγαν σε τράπεζα σπέρματος (και που για εμένα θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ) .
Προτιμώ Κυριάκο αν είναι να έρθει η Δόμνα...E αφου το ειπε ο Κοττάκης, τι το συζηταμε περαιτερω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπιζω η Δομνα
Προφανώς η μαμα έβρισκε λύση στο πρόβλημα "ποιος θα κοιτάξει τα παιδιά" η έχει μεγάλα παιδιά αλλιώς θα είχε αποσυρθεί από το άθλημα .Εγώ ξέρω τύπε μονογονεϊκή οικογένεια με μαμά που έχει επιτυχία στο άλλο φύλο (έχει φάει πολλή και καλή πούτσα)
Εμείς θα πληρώνουμε τα βίτσια σου ρε τρολ της κακιάς ώρας.μια χαρά είναι η κυβέρνηση, γαμάει και δέρνει σε όλους τους τομείς
Κλαίω από τα γέλια έχοντας γκαυλωσει ταυτόχρονα...ο Αλεξ αν υπηρχε η δυνατοτητα να του εστελνε ο Κουλης το καθημερινο του
πρωινο χεσιμο μεσα σε ταπεράκι , θα το επαιρνε στα δικαστηρια και θα το ανοιγε στα κενά του για να το γλειψει με δακρυα στα μάτια απο την ευτυχία
Να κανονίσει και αποσπάσεις Ελλήνων υγειονομικών εκεί για να συσφιξουμε την ελληνο-ουκρανικη φιλια με άφθονα κυβικά μέτρα σπέρματος για χάρη ουκρανικού θηλυκού υγειονομικού προσωπικού .Αντε να δουμε με τον Αδωνη , οπως εφτιαξε το Ελληνικο με τις μπουλντοζες να φτιαξει και αυτο το νοσοκομείο στην Μαριουπολη![]()
Τύπε πώς ξέρουμε ότι είναι του πρωινού χεσίματος ο πρωθυπουργός;ο Αλεξ αν υπηρχε η δυνατοτητα να του εστελνε ο Κουλης το καθημερινο του
πρωινο χεσιμο μεσα σε ταπεράκι , θα το επαιρνε στα δικαστηρια και θα το ανοιγε στα κενά του για να το γλειψει με δακρυα στα μάτια απο την ευτυχία
Προσωπικά θεωρώ πως το μεγάλο πρόβλημα της λεγόμενης... "Προοδευτικής Παράταξης", η οποία παραδοσιακά εκφραζόταν κατά κύριο λόγο στα χρόνια της μεταπολίτευσης μέσα από το ΠΑΣΟΚ, είναι πως, άσχετα από τις ταμπέλες που έχουν κολληθεί σε κάθε κόμμα για δεκαετίες τώρα, στην πραγματικότητα από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και έπειτα, εκφράζεται γνήσια και αυθεντικά (και ταχύτερα από όλους) μέσα από την ΝΔ, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι πως ήδη από τα χρόνια της Φώφης, έπαψε να εκφράζεται αυθεντικά και γνήσια όπως έκανε, κοιτάζει πλέον να πρέπει με το ζόρι να είναι για κάθε τι απέναντι στην..."Δεξιά" (εδώ γελάμε), ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αλλάξει θέσεις στα όποια ζητήματα, οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να μην λέμε το ίδιο πράγμα με τον Μητσοτάκη δηλαδή. Ε, αυτό είναι ο ορισμός του ετεροπροσδιορισμού για εμένα.Ο ετεροπροσδιορισμος που ανεφερες, ειναι απολυτως ευστοχη παρατήρηση.
Aρα το είχε λύσει το πρόβλημα...Τύπε @argyrotoxos η συγκεκριμένη μαμά γαμιόταν όταν το παιδί το έπαιρνε ο μπαμπάς του στο σπίτι του ...
Βασικα ο Κουλης είναι πολιτικός δίχως καθόλου ιδεολογικές αρχές. Λίγο δεξιός, λίγο αριστερος, λίγο ακροδεξιός και λίγο ΠΑΣΟΚ και αυτό το ιδιότυπο απολιτικ συνδυάζεται συνήθως και με αυταρχισμόΠροσωπικά θεωρώ πως το μεγάλο πρόβλημα της λεγόμενης... "Προοδευτικής Παράταξης", η οποία παραδοσιακά εκφραζόταν κατά κύριο λόγο στα χρόνια της μεταπολίτευσης μέσα από το ΠΑΣΟΚ, είναι πως, άσχετα από τις ταμπέλες που έχουν κολληθεί σε κάθε κόμμα για δεκαετίες τώρα, στην πραγματικότητα από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και έπειτα, εκφράζεται γνήσια και αυθεντικά (και ταχύτερα από όλους) μέσα από την ΝΔ, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι πως ήδη από τα χρόνια της Φώφης, έπαψε να εκφράζεται αυθεντικά και γνήσια όπως έκανε, κοιτάζει πλέον να πρέπει με το ζόρι να είναι για κάθε τι απέναντι στην..."Δεξιά" (εδώ γελάμε), ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αλλάξει θέσεις στα όποια ζητήματα, οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να μην λέμε το ίδιο πράγμα με τον Μητσοτάκη δηλαδή. Ε, αυτό είναι ο ορισμός του ετεροπροσδιορισμού για εμένα.
Χωρίς παρεξήγηση( ελπίζω...), @alex71Κλαίω από τα γέλια έχοντας γκαυλωσει ταυτόχρονα...![]()
Έχει όμως σχέδιο...Βασικα ο Κουλης είναι πολιτικός δίχως καθόλου ιδεολογικές αρχές. Λίγο δεξιός, λίγο αριστερος, λίγο ακροδεξιός και λίγο ΠΑΣΟΚ και αυτό το ιδιότυπο απολιτικ συνδυάζεται συνήθως και με αυταρχισμό
Για να ειμαστε δικαιοι, αυτο το κανουν ολα τα κόμματα οταν ειναι στην αντιπολίτευση.Προσωπικά θεωρώ πως το μεγάλο πρόβλημα της λεγόμενης... "Προοδευτικής Παράταξης", η οποία παραδοσιακά εκφραζόταν κατά κύριο λόγο στα χρόνια της μεταπολίτευσης μέσα από το ΠΑΣΟΚ, είναι πως, άσχετα από τις ταμπέλες που έχουν κολληθεί σε κάθε κόμμα για δεκαετίες τώρα, στην πραγματικότητα από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και έπειτα, εκφράζεται γνήσια και αυθεντικά (και ταχύτερα από όλους) μέσα από την ΝΔ, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι πως ήδη από τα χρόνια της Φώφης, έπαψε να εκφράζεται αυθεντικά και γνήσια όπως έκανε, κοιτάζει πλέον να πρέπει με το ζόρι να είναι για κάθε τι απέναντι στην..."Δεξιά" (εδώ γελάμε), ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αλλάξει θέσεις στα όποια ζητήματα, οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να μην λέμε το ίδιο πράγμα με τον Μητσοτάκη δηλαδή. Ε, αυτό είναι ο ορισμός του ετεροπροσδιορισμού για εμένα.
Τυπε απο την στιγμη που δεν εχει ιδεολογικες αρχες οπως σωστα γραφεις δεν ειναι λιγο το ενα η λιγο το αλλο ειναι το ενα και αυτο ενα υπαλληλακος των ξενων δυναμεων και πολυεθνικων που εξυπηρετει τα συμφεροντα τους για να αποκομισει κερδος εις βαρος της Ελλαδος τοσο απλα .Αυτο κανουν ολοι χρημα μασα να περνανε καλα να εχουν φημη δοξα καρεκλα κοχιμπα ε Αλεξη κοτερα και ελικοπτερα ε Πανο και ακινητα ε Κουλη ποσα εχει 34 συν επιδομα αγροτη φαντασου τι κανει ο τυπος για το χρημα και περα βρεχει .Βασικα ο Κουλης είναι πολιτικός δίχως καθόλου ιδεολογικές αρχές. Λίγο δεξιός, λίγο αριστερος, λίγο ακροδεξιός και λίγο ΠΑΣΟΚ και αυτό το ιδιότυπο απολιτικ συνδυάζεται συνήθως και με αυταρχισμό