You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.124
- Πόντοι
- 1.686
Nεολαιοι που με παρακολουθειτε και με σεβεστε, ψηφιστε ΝΔ
Λίγο περισσότερη προσπάθεια χρειάζεται για να κερδίσει το κόμμα σου
Κάτω ένα κλασικό βιβλίο για την πολιτική καμπάνια
Political campaign planning manual
A STEP BY STEP GUIDE TO WINNING ELECTIONS
By J. Brian O'Day
National Democratic Institute for International Affairs
2009 National Democratic Institute for International Affairs
θα το κατεβάσεις από :
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Nεολαιοι που με παρακολουθειτε και με σεβεστε, ψηφιστε ΝΔ
καντε χαρακιρι απο τωρα δηλαδη
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
... Εσενα σε σεβονται οι νεοι της γενιας μου γιατι εχεις το θαρρος την γνωμης και υπσστηριζεις ενα κομμα και δεν πηγαινεις οπου φυσσαει ο ανεμος+ εκπεμπεις ενα κυριλε στυλ
τον εχουνε δει να πιρφοριζει με τις χοντρες και τον σεβονται ακομα? πες στη παρεα σου εχετε μαζευτει ενα ματσο μαλακες.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σκληρή απάντηση Καρχιμάκη σε Ν. Μπακογιάννη
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, 20:49
Απάντηση στις τοποθετήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με λάθη του παρελθόντος από συγκεκριμένα κομματικά επιτελεία, έδωσε με γραπτή του δήλωση ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος του κόμματος ΚΙΝΗΜΑ.
Aκολουθεί η δήλωση του στελέχους του ΚΙΝΗΜΑτος:
«Η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε στους ‘’λαϊκιστές’’ που δεν άφησαν το ’93 να ολοκληρώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το μεταρρυθμιστικό της έργο…
Έχω, λοιπόν, να πω ότι από αυτή την κυβέρνηση της Ν.Δ. το χρέος μας, σχεδόν, διπλασιάστηκε μέσα σε 3μιση μόλις χρόνια. Δεν λησμονώ την πολιτική αποσταθεροποίηση του ’89-’90 που έπαιξε ρόλο σ’ αυτό, αλλά και γι’ αυτήν, υπεύθυνη ήταν όπως όλοι ξέρουμε η συγκεκριμένη κυβέρνηση, ’90-’93.
Θεωρώ αναγκαία αυτή την υπόμνηση ύστερα από την χθεσινή τοποθέτηση της κυρίας Μπακογιάννη στο ΣΤΑΡ, μια και οι υπερασπιστές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, πάντα υπερηφανεύονται για το νοικοκυριό που επιχείρησε αυτή να βάλει στα δημοσιονομικά της χώρας.
Παρά, λοιπόν, την αντιλαϊκή και αντικοινωνική πολιτική που άσκησε όταν ανέλαβε την εξουσία, δεν κατόρθωσε να τιθασεύσει το χρέος, αλλά ούτε και να ελέγξει τον πληθωρισμό ο οποίος εκτοξεύτηκε σε επίπεδα άνω του 30%..
Θυμίζω ότι είχε κατηγορήσει τον Αντρέα Παπαντρέου, προεκλογικά, για διόγκωση του Δημόσιου Τομέα και είχε υποσχεθεί ότι θα τον νοικοκυρέψει.
Αντίθετα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, προσέλαβε 5000 άτομα στη ΔΕΗ.
Όσο, τώρα, για τον ισχυρισμό της κυρίας Μπακογιάννη ότι ο Κώστας Καραμανλής τον Σεπτέμβρη του ’09 πρότεινε την ανάγκη λήψης μέτρων και κανείς δεν τον άκουσε, αντίθετα ο ΓΑΠ είπε ‘’λεφτά υπάρχουν’’, έχω να πω ότι ξεχνάει ή εσκεμμένα παραλείπει το υπόλοιπο της φράσης του Παπανδρέου, τότε, που έθετε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να υπάρχουν λεφτά, μεταξύ των οποίων ‘’εάν τα διεκδικήσεις, εάν προσελκύσεις επενδύσεις, εάν νοικοκυρέψεις το κράτος, εάν καταπολεμήσεις τη φοροδιαφυγή’’.
Σχετικά, δε, με την ‘’ηρωική’’ επισήμανση Καραμανλή ότι πρέπει να πάρουμε μέτρα, της θυμίζω ότι την επισήμανση αυτή την έκανε ο κ. Καραμανλής όταν αποχωρούσε από το τιμόνι της χώρας, μετά από 5μιση χρόνια πρωθυπουργός.
Την παραπέμπω, επίσης, σε επίσημες εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε δηλώσεις του Γιούνκερ, του Αλμούνια, αλλά και των δικών του οικονομικών υπουργών, Αλογοσκούφη και Δούκα οι οποίοι τον πίεζαν κατά τη διάρκεια της 5ετίας 2004-2009, να πάρει μέτρα όπως έκαναν η Ισπανία και η Ιταλία και απέφυγαν τα μνημόνια.
Αυτά, για την ασθενή μνήμη της κυρίας Μπακογιάννη…»
ειναι ξεχασιαρηδες οι νουδουδες γενικα
Απάντηση στις τοποθετήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με λάθη του παρελθόντος από συγκεκριμένα κομματικά επιτελεία, έδωσε με γραπτή του δήλωση ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος του κόμματος ΚΙΝΗΜΑ.
«Η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε στους ‘’λαϊκιστές’’ που δεν άφησαν το ’93 να ολοκληρώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το μεταρρυθμιστικό της έργο…
Έχω, λοιπόν, να πω ότι από αυτή την κυβέρνηση της Ν.Δ. το χρέος μας, σχεδόν, διπλασιάστηκε μέσα σε 3μιση μόλις χρόνια. Δεν λησμονώ την πολιτική αποσταθεροποίηση του ’89-’90 που έπαιξε ρόλο σ’ αυτό, αλλά και γι’ αυτήν, υπεύθυνη ήταν όπως όλοι ξέρουμε η συγκεκριμένη κυβέρνηση, ’90-’93.
Θεωρώ αναγκαία αυτή την υπόμνηση ύστερα από την χθεσινή τοποθέτηση της κυρίας Μπακογιάννη στο ΣΤΑΡ, μια και οι υπερασπιστές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, πάντα υπερηφανεύονται για το νοικοκυριό που επιχείρησε αυτή να βάλει στα δημοσιονομικά της χώρας.
Παρά, λοιπόν, την αντιλαϊκή και αντικοινωνική πολιτική που άσκησε όταν ανέλαβε την εξουσία, δεν κατόρθωσε να τιθασεύσει το χρέος, αλλά ούτε και να ελέγξει τον πληθωρισμό ο οποίος εκτοξεύτηκε σε επίπεδα άνω του 30%..
Θυμίζω ότι είχε κατηγορήσει τον Αντρέα Παπαντρέου, προεκλογικά, για διόγκωση του Δημόσιου Τομέα και είχε υποσχεθεί ότι θα τον νοικοκυρέψει.
Όσο, τώρα, για τον ισχυρισμό της κυρίας Μπακογιάννη ότι ο Κώστας Καραμανλής τον Σεπτέμβρη του ’09 πρότεινε την ανάγκη λήψης μέτρων και κανείς δεν τον άκουσε, αντίθετα ο ΓΑΠ είπε ‘’λεφτά υπάρχουν’’, έχω να πω ότι ξεχνάει ή εσκεμμένα παραλείπει το υπόλοιπο της φράσης του Παπανδρέου, τότε, που έθετε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να υπάρχουν λεφτά, μεταξύ των οποίων ‘’εάν τα διεκδικήσεις, εάν προσελκύσεις επενδύσεις, εάν νοικοκυρέψεις το κράτος, εάν καταπολεμήσεις τη φοροδιαφυγή’’.
Σχετικά, δε, με την ‘’ηρωική’’ επισήμανση Καραμανλή ότι πρέπει να πάρουμε μέτρα, της θυμίζω ότι την επισήμανση αυτή την έκανε ο κ. Καραμανλής όταν αποχωρούσε από το τιμόνι της χώρας, μετά από 5μιση χρόνια πρωθυπουργός.
Την παραπέμπω, επίσης, σε επίσημες εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε δηλώσεις του Γιούνκερ, του Αλμούνια, αλλά και των δικών του οικονομικών υπουργών, Αλογοσκούφη και Δούκα οι οποίοι τον πίεζαν κατά τη διάρκεια της 5ετίας 2004-2009, να πάρει μέτρα όπως έκαναν η Ισπανία και η Ιταλία και απέφυγαν τα μνημόνια.
palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Ρε τύπε τι χοντρο τρολαρισμα ειναι αυτο?
Τι μας λες τωρα, οτι η νεολαια ασχολειται στις καφετεριες στις συζητησεις της με τον Alex71 και τον Τραμουντανα?
Δηλαδη αν γραψω καμια μερα κανενα βιβλιο, να το υπογραψω Αlex71.
Με ξερει ολη η Ελλαδα ηδη
Φιλε Alex71 εγω μιλαω μονο την γλωσσα της αληθειας. Στο κατω κατω τι κερδος εχω εγω απο το να συμβαινει ολο αυτο; Μπεσα σου λεω οτι σε τυχαιο δειγμα το bourdela.gr το ξερουν ατομα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο 2 μεγαλες παρεες που εχω (η μια ειναι οι φιλοι μου απο την πολη που καταγομαι και η αλλη η παρεα στο μερος που σπουδαζω που αποτελειται απο ατομα απο δοαφορα μερη της Ελλαδας). Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι οταν ξεκινουσα να μιλαω με παιδια στο πανεπιστημιο ενας ειπε την φραση Ελλ(εη)ηνιδες (ειπε βασικα της Ελληνιδες εγω τις χαρακτηριζω Ελλ(ε)ηνιδες) και του κανω ''αστα αυτα και εγω μπαινω bourdela.gr'' αλλοι 3-4 πηραν θαρρος και το παραδεχτηκαν επισης. Ε μετα πανω κατω λεγαμε για ατομα απο εδω περα και σπαγαμε πλακα. Επισης οι μπουρδελιαρηδες φιλοι μου το ξερουν απεξω και πιστεψε με δεν ειναι λιγοι οι νεοι που πανε στα μπυορδελα (κυριως γιατι δεν εχουν γκομενα η αληθεια ειναι).
palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
τον εχουνε δει να πιρφοριζει με τις χοντρες και τον σεβονται ακομα? πες στη παρεα σου εχετε μαζευτει ενα ματσο μαλακες.
Ρε τυπε δεν ισχυει οτι εκπεμπει ενα κυριλε δικηγοριστικο στυλ?? Εχω φιλο που κανει ασκηση και μου λεει οτι κανει κρα απο μακρια οτι εχει το στυλ του δικογορου. Τωρα πετυχημενου ή οχι δεν ξερω με σιγουρια :p
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θεμα συζητησης στα δικηγορικα γραφεια ο Alex71Ρε τυπε δεν ισχυει οτι εκπεμπει ενα κυριλε δικηγοριστικο στυλ?? Εχω φιλο που κανει ασκηση και μου λεει οτι κανει κρα απο μακρια οτι εχει το στυλ του δικογορου. Τωρα πετυχημενου ή οχι δεν ξερω με σιγουρια :p
Ειμαι βεβαιος οτι καποιοι θα εχουν φαγωθει να μαθουν ποιος ειμαι.
Θα μπαινουν στα δικαστηρια και θα λενε "λες να ειναι αυτος"?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Kοιτα ο πιο αγαπητος και φημισμενος στο εξω κοσμο ειναι/ηταν ο apolytos. Μεγαλη η απωλεια του... Εσενα σε σεβονται οι νεοι της γενιας μου γιατι εχεις το θαρρος την γνωμης και υπσστηριζεις ενα κομμα και δεν πηγαινεις οπου φυσσαει ο ανεμος+ εκπεμπεις ενα κυριλε στυλ Απο τους πιο αντιπαθεις με διαφορα στην νεολαια ο Τραμουντανα. Ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα ειλικρινα ειστε οντως θεμα συζητησης και πληθος εκφρασεων εχουν υιοθετησει απο την νεα γενια. Εξαλλου ειναι και λογικο. Περα απο κανα fb, gazetta, youtube που αλλου παιζει να μπαινει ο μεσος Ελληνας νεος οταν σερφαρει στο νετ?
χαίρομαι πολύ που ΑΥΤΗ η νεολαία με θεωρεί αντιπαθή... σημαίνει ότι κάτι σωστό λέω...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι φιρμα ρε μπαγασα πανελληνιως...χαίρομαι πολύ που ΑΥΤΗ η νεολαία με θεωρεί αντιπαθή... σημαίνει ότι κάτι σωστό λέω...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εισαι φιρμα ρε μπαγασα πανελληνιως...
διεθνώς... ;)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Να μην ξεχνιομαστε.
πολύ σωστά είπαν όλοι τους
palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Θεμα συζητησης στα δικηγορικα γραφεια ο Alex71
Ειμαι βεβαιος οτι καποιοι θα εχουν φαγωθει να μαθουν ποιος ειμαι.
Θα μπαινουν στα δικαστηρια και θα λενε "λες να ειναι αυτος"?
To οτι εισαι τοσο φανατικος ΝΔ και εισαι συμπαθης στην νεολαια πρεπει να το σκεφτεις παντως. Το ψηνεις για βουλευτης?? :p
palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
χαίρομαι πολύ που ΑΥΤΗ η νεολαία με θεωρεί αντιπαθή... σημαίνει ότι κάτι σωστό λέω...
Γιατι ποια νεολαια δεν θα θεωρουσες τιμη να σε θεωρει αντιπαθη;; Οχι οτι ειμαστε καμια φοβερη γενια αλλα πανω στα καταστραμμενα των προηγουμενων γενεων παταμε για να πουμε και κατι σοβαρο :p
Επισης εχεις την Μερκελ προφιλ οποτε δεν νομιζω να σε πηγαιναν και οι μεγαλοι απλα αυτοι δεν μπαινουν τοσο πολυ bourdela οσο μπαινουν οι νεοι (βασικα δεν πολυσυναναστρεφομαι με μεγαλους ισως να μπαινoυν και να μην το λενε :p )
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Γιατι ποια νεολαια δεν θα θεωρουσες τιμη να σε θεωρει αντιπαθη;; Οχι οτι ειμαστε καμια φοβερη γενια αλλα πανω στα καταστραμμενα των προηγουμενων γενεων παταμε για να πουμε και κατι σοβαρο :p
Επισης εχεις την Μερκελ προφιλ οποτε δεν νομιζω να σε πηγαιναν και οι μεγαλοι απλα αυτοι δεν μπαινουν τοσο πολυ bourdela οσο μπαινουν οι νεοι (βασικα δεν πολυσυναναστρεφομαι με μεγαλους ισως να μπαινoυν και να μην το λενε :p )
καλά το προφίλ θα το αλλάξω και θα βάλω την Θάτσερ...
μια νεολαία η οποία θα έλεγε
“Ουκ εα με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον”
και θα συναρπαζόταν από το
"ἄνδρα μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύτροπον, ὃς μάλα πολλὰ
πλάγχθη, ἐπεὶ Τροίης ἱερὸν πτολίεθρον ἔπερσεν·
πολλῶν δ᾽ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω,
πολλὰ δ᾽ ὅ γ᾽ ἐν πόντῳ πάθεν ἄλγεα ὃν κατὰ θυμόν,
ἀρνύμενος ἥν τε ψυχὴν καὶ νόστον ἑταίρων"
και όχι από την νεολαία των απαιτήσεων και της ήσσονος προσπαθείας...
το αυτό ισχύει και για την γερουσία βεβαίως βεβαίως...
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ο καρχιμακης ειναι εκπροσωπος αυτου που λεμε ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ του ελεεινου εκεινου πασοκ το οποιο αλλαξε το DNA του ελληνα και μας εφερε εδω που ειμαστε σημερα σε αυτη την καταπτωση. Αυτο που λεει στην ουσια ειναι οτιΣκληρή απάντηση Καρχιμάκη σε Ν. Μπακογιάννη
''ναι καταστρεψαμε την ελλαδα, αλλα μη μας το παιζεται και εσεις τιμητες''
εγω δε θα διαφωνησω μαζι του αφου στη ουσια δε αρνειται τις τεραστιες και εγκληματικες ευθύνες του ΠΑΣΟΚ. Εχει ευθύνες η ΝΔ; Τεράστιες και αυτή. Γιατί; Διότι και αυτη μεταλάχθηκε σε μικρο ΠΑΣΟΚ για να μπορει να κυβερνα. Η χειροτερη περιοδος, αυτη του Κωστα Καραμανλή όπου τότε στην ουσία δωθηκε η χαριστική βολή. Μπορούμε να πούμε ότι όλα όσα είχε ''φάει'' το ΠΑΣΟΚ επι επι 21 χρόνια προσπάθησε να φαει εκεινη η αθλια κυβερνηση.Το ΠΑΣΟΚ ομως είναι αυτο που λέμε η πηγη του κακου. Απο εκει ξεκίνησαν όλα, αυτη είναι η ιστορια...παραθέτω δυο δηλωσεις οι οποίες ειναι πολυ χαρακτηριστηκες με το θέμα και οι οποίες με βρισκουν σύμφωνο.
Πάγκαλος για το 90-93
Θεωρώ ότι ήταν πολύ κακή κυβέρνηση. Θεωρώ όμως ότι ήταν πολύ καλό το πρόγραμμα του Μητσοτάκη, όταν διεκδίκησε την εξουσία. Είχε σωστά διαγνώσει την ανάγκη περιορισμού του κράτους και του κρατικού τομέα και ιδιωτικοποιήσεων παντού και εφαρμογής των μηχανισμών της αγοράς. Αυτά είναι πολύ σωστά πράγματα κατά την άποψη μου και αν είχαν γίνει από τότε, θα μας γλίτωναν. Τον "σκίσαμε" στην αντιπολίτευση, όμως οι μεγάλοι άνδρες είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν αυτά που πιστεύουν, άσχετα από το τι λέει η αντιπολίτευση. Ο Μητσοτάκης φοβούμαι ότι δεν θα είναι μεγάλος άνδρας, διότι τις ιδέες του δεν τις εφάρμοσε. Θα σας θυμίσω ότι σε όλη τη διάρκεια της κυβερνήσεως του μια ιδιωτικοποίηση έγινε και κάθισε τρία χρόνια στην κυβέρνηση. Ήταν αρκετός χρόνος για να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις.
και μια αλλη απο καποιον που ακουσα τις προηγουμενες μερες αλλα δε θυμάμε τωρα
Η κυβερνηση του 1981-84 ηταν η απόλυτη καταστροφή. Απο εκει ξεκίνησαν όλα. Επειδη ο Αντρέας ηξερε απο οικονομικά την δευτερη τετραετια αποφάσησε να το συμαζεψει το πράγμα, ομως οταν συνηδητοποίησε πως δε μπορουσε πλεον να τιθασεύσει το τέρας που έιχε φτίαξει, έκανε πίσω
ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΕΔΩ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις