Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
εσυ τελικα εισαι μεγαλος αετος τυπε,δεν σε ειχα παρατηρησει τοσο καιρο....μιλαμε για τερας πνευματος και οξυδερκειας!
Συγνωμη ρε τύπε που δεν συμμεριζομαστε την πλέρια δημοκρατια που εκπροσωπει το ΚΚΕ

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.179
Πόντοι
6.166

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
δεν περιμενα το αντιθετο απο σενα "κυριε δεν πιστευω τα ματια μου αλλα πιστευω τα μμε των ολιγαρχων"....μπορω να πω ομως οτι με αιφνιδιασε το καμ αουτ του πεζοπουρου....
Κακώς σε αιφνιδιασε, ολοι γνωριζουμε οτι ειναι ενας μορφωμενος και καταρτισμενος ανθρωπος και ειναι λογικο να εκφραζει τεκμηριωμενες αποψεις

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.087
Πόντοι
6.056
σε λιγο θα γραψεις να ζηταμε και αποδειξη αν μας κανει το τραπεζι η μανα μας ρε τυπε....τι εχετε παθει ρε σεις σημερα,γαζι τις ριχνετε τις μαλακιες.....κατα ριπας!
Μη το γελάς.
Σε λίγο καιρό ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ...
Οπότε καλομελέτα ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Συγνωμη ρε τύπε που δεν συμμεριζομαστε την πλέρια δημοκρατια που εκπροσωπει το ΚΚΕ
ναι το μεγαλο προβλημα ειναι το κκε τυπε στη χωρα ,το οτι κανει κουμαντο ενας θιασος απο φασιστες το εχουμε ξεπερασει......

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
σε λιγο θα γραψεις να ζηταμε και αποδειξη αν μας κανει το τραπεζι η μανα μας ρε τυπε....τι εχετε παθει ρε σεις σημερα,γαζι τις ριχνετε τις μαλακιες.....κατα ριπας!

Μπράβο σου!

Είσαι γνήσιος πασοκοσυριζαίος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
ναι το μεγαλο προβλημα ειναι το κκε τυπε στη χωρα ,το οτι κανει κουμαντο ενας θιασος απο φασιστες το εχουμε ξεπερασει......
Για ανελευθερια μιλαμε, και για το τι εκπροσωπεί. Κουμάντο κάνει μια δημοκρατικά εκλεγμενη κυβερνηση, η οποία απολαμβάνει της πλήρους αποδοχής του εκλογικού σώματος, αδιαμφισβητητα.
Μην κάνεις σαν παιδακι που χτυπαει το ποδι του κατω νευριασμενα επειδη δεν του παιρνουν γλιφιτζουρι οι γονεις του.
Και επισης αυτή η ευκολια με την οποια χαρακτηριζουμε "φασίστες" το πρώτο και κυρίαρχο κομμα της χώρας, μαλλον εμπάθεια δείχνει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Κακώς σε αιφνιδιασε, ολοι γνωριζουμε οτι ειναι ενας μορφωμενος και καταρτισμενος ανθρωπος και ειναι λογικο να εκφραζει τεκμηριωμενες αποψεις
αν συνεχισουμε τον διαλογο ,θα πεσουμε σε λουπα και στο τελος νομοτελειακα θα τραβηξουμε τα βυζγια ,τα αρχιδια, τις κοτσιδες, τα καβλια μας, οτι εχουμε τελος παντων και εξεχει....Δεν ειναι τεκμηριωμενη αποψη μετα απο πεντε χρονια διακυβερνησης απο τον φασιστικο θιασο να βγαινεις και να γραφεις τον κουτσουμπα ανελευθερο......Ειναι δειγμα εγκεφαλικης δυσλειτουργιας ,πως θα γινει δηλαδη,δεν θα μας μαθει αλφαβητα ενα τυχαιο βλημα στο μπου τεταρτη πρωι....ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ.....ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
αν συνεχισουμε τον διαλογο ,θα πεσουμε σε λουπα και στο τελος νομοτελειακα θα τραβηξουμε τα βυζγια ,τα αρχιδια, τις κοτσιδες, τα καβλια μας, οτι εχουμε τελος παντων και εξεχει....Δεν ειναι τεκμηριωμενη αποψη μετα απο πεντε χρονια διακυβερνησης απο τον φασιστικο θιασο να βγαινεις και να γραφεις τον κουτσουμπα ανελευθερο......Ειναι δειγμα εγκεφαλικης δυσλειτουργιας ,πως θα γινει δηλαδη,δεν θα μας μαθει αλφαβητα ενα τυχαιο βλημα στο μπου τεταρτη πρωι....ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ.....ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ....
Οχι, σιγουρα δεν θα τραβηξουμε τα βυζια μας, αυτο ελειπε

Εγω προσωπικα παω μια βολτούλα, καλη σου μερα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Μην χολοσκάς.
Καποιες εννοιες και καποιες αναλυσεις, δεν ειναι για ολους.
Οσο και να εξηγεις, καποιοι θα αντιληφθούν ό,τι τους επιτρέπει η περιορισμενη αντιληψη τους περι των πραγματων. Επίσης ελάχιστοι ειναι αρκετα γενναιοι ωστε να υποπτευθουν οτι μπορει να υπάρχει και κατι άλλο εκτος απο τα κλισεδακια με τα οποια πορεύονται ισοβίως.
Πάρα πολύ σωστός! Το έχουμε αποδεχθεί τόσα χρόνια ότι κάποιες αναλύσεις δεν είναι για όλους μας.
Εγώ πχ είμαι αρκετά προβληματισμένος από τη χθεσινή ανάλυση-τοποθέτησή σου για τους πλειστηριασμούς. Αφήνω εκτός τις φράσεις και έννοιες, τα κλισέ που λες κι εσύ, τις οποίες δεν αντιλήφθηκα λόγω της περιορισμένης αντίληψής μου και σε παρακαλώ να μου αναλύσεις αυτό που έγραψες.
Πως μια τράπεζα δίνει δάνειο 600 ευρώ το μήνα, για 20 χρόνια κιόλας, σε καποιον που παίρνει αναπηρική σύνταξη 500 ευρώ το μήνα;
Αν τυχόν σε ξαναρώτησα και δεν απάντησες συγχώρα με.
Ένεκα η περιορισμενη αντίληψις μου.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Απλά στην Ελλάδα είναι ο κανόνας.

Ποιος ζητάει απόδειξη στο ταξί, στη λαϊκή ή στο εστιατόριο γνωστού του;
Χαλαρωστε ρε μαγκες. Τα μεγαλυτερα λαμογια οι Γερμανοι
Η Deutsche Bank με πειραγμενα βιβλια και ψευτικες πωλησεις πριν 15 χρονια
Η VAG με το πειραγμενο λογισμικο για να μην εκπεμπουν ρυπους τα πετρελαια
Η Wirecard σκανδαλο μεγατονων με εικονικες θυγατρικες στην Ταυλανδη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.645
Πόντοι
12.756
Πάρα πολύ σωστός! Το έχουμε αποδεχθεί τόσα χρόνια ότι κάποιες αναλύσεις δεν είναι για όλους μας.
Εγώ πχ είμαι αρκετά προβληματισμένος από τη χθεσινή ανάλυση-τοποθέτησή σου για τους πλειστηριασμούς. Αφήνω εκτός τις φράσεις και έννοιες, τα κλισέ που λες κι εσύ, τις οποίες δεν αντιλήφθηκα λόγω της περιορισμένης αντίληψής μου και σε παρακαλώ να μου αναλύσεις αυτό που έγραψες.
Πως μια τράπεζα δίνει δάνειο 600 ευρώ το μήνα, για 20 χρόνια κιόλας, σε καποιον που παίρνει αναπηρική σύνταξη 500 ευρώ το μήνα;

και γιατι η αναγκη της Κυβερνησης να ψηφίσει ακαταδίωκτο για τραπεζίτες ;;;
μηπως ειχε με όλες αυτές τις περιπτώσεις ;; :coffee:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Χαλαρωστε ρε μαγκες. Τα μεγαλυτερα λαμογια οι Γερμανοι
Η Deutsche Bank με πειραγμενα βιβλια και ψευτικες πωλησεις πριν 15 χρονια
Η VAG με το πειραγμενο λογισμικο για να μην εκπεμπουν ρυπους τα πετρελαια
Η Wirecard σκανδαλο μεγατονων με εικονικες θυγατρικες στην Ταυλανδη

Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά μας με τη δυτική Ευρώπη.

Ούτε να κλέβουμε δεν ξέρουμε.

Είμαστε ψιλικατζήδες και κλέβουμε το κράτος και τους γείτονες.

Οι καρχαρίες κλέβουν τρισεκατομμύρια απο αλλά κράτη.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
@Νιπλης επειδη τα γραπτα μενουν ( scripta manent για τον δικολαβο ) σου ειπα οτι το " μιντιακη κυριαρχια" θα το καταπιει ???? Ειναι τοσο προβλεψιμος

Πες του αρχηγου σου, να σου βαλει αριστα στον ελεγχο.
Εξακολουθεις αλλα αντ' αλλων στο σχολιο " μιντιακη κυριαρχια Μητσοτακη " στρεψοδικη

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.811
Πόντοι
1.056
41τακατο.

Η δημοσιογραφα ρωτα τον ΝΔκρατη γιατι ενω δωσανε στο ποπολο 20% αυξηση στους μισθους,οι ιδιοι αποφασισαν να αυξησουν 46% τον μισθουδακο τους και ο Νεοδημοκρατης λιγο αργοτερα ενω δινει την απαντηση του εχει γαμηθει στα γελια με τις μαλακιες που τσαμπουναει...απολαυστε 41%

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Ο κουτοπονηρος δικολαβος δεν προκειται να σου απαντησει
Εγω τον ρωταω εδω και 5 ποστ για τη " μιντιακη κυριαρχια Μητσοτακη " και το κανει αβαβα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
και γιατι η αναγκη της Κυβερνησης να ψηφίσει ακαταδίωκτο για τραπεζίτες ;;;
μηπως ειχε με όλες αυτές τις περιπτώσεις ;; :coffee:
Κάπως πρέπει να εξοφληθούν και οι "ρυθμίσεις" δανείων που "τηρούνται".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom