Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.305
Πόντοι
2.356
Δεν τολμούν να μιλήσουν ελληνικά μπροστά σε ξένους...οι Τούρκοι τολμούν να μιλήσουν την βαρβαρική τους γλώσσα και δεν προκαλούν αρνητικά σχόλια με τα πτωχά αγγλικά τους.
Καμία αντίρρηση αλλά αυτό είναι άσχετο με το μαλακα το Μπουμπουκο και τον τρόπο που μας κάνει ρεζίλι διεθνώς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.215
Πόντοι
9.297
Καμία αντίρρηση αλλά αυτό είναι άσχετο με το μαλακα το Μπουμπουκο και τον τρόπο που μας κάνει ρεζίλι διεθνώς.
Σκέψου τι γέλιο θα έριχναν και οι ξένοι ακούγοντας Τούρκους να μιλάνε αγγλικά...γιατί ο Ερντογάν δεν τα μιλάει;Πιστεύω ότι δεν ξέρει γρι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.184
Πόντοι
6.256
Έτσι μπράβο Κουλη, γιατί οι πλουσιοι έχουν αυτοκίνητο και ταξιδευουν

Ψαχνουμε να βρουμε τον αλεξ για να σου πει οτι οι χειμερινοι προορισμοι τις γιορτες ειναι 100% γεματοι.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.171
Πόντοι
7.046
Δεν τολμούν να μιλήσουν ελληνικά μπροστά σε ξένους...οι Τούρκοι τολμούν να μιλήσουν την βαρβαρική τους γλώσσα και δεν προκαλούν αρνητικά σχόλια με τα πτωχά αγγλικά τους.
Ναι, γιατί ο Νεοέλληνας ντρέπεται που είναι... Έλληνας. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ελληνικά μιλήστε ρε νιαμού.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.721
Πόντοι
3.656
Για να γελάνε παγκοσμίως έχουμε κι άλλα νούμερα.
Μπουμπουκος πρώτος και καλύτερος στη χρήση της αγγλικής γλώσσας.
Κάτι νούμερα του ιδίου επιπεδου με τον "αγγλομαθή", μας τα είχαν πρήξει εδώ μέσα με τα αγγλικά του Τσίπρα, που όντως ήταν για γέλια. Για τα αγγλικά του Μπουμπουκου δεν αναμένουμε σχόλια. Είναι αλλού απασχολημένα τώρα.

Τον μάρανε να πει cuisine ο μαλάκας όχι ότι δεν ήξερε ούτε να πει kitchen

Ήθελε να πει ότι δεν πάει ο άλλος για λαρζέρης για να του κάνουν τον κωλο Φ150 16 ώρες για 5 εδώ την ώρα…

Μούλος

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.215
Πόντοι
9.297
Ναι, γιατί ο Νεοέλληνας ντρέπεται που είναι... Έλληνας. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ελληνικά μιλήστε ρε νιαμού.
Σαν την ξενομανία του νεοέλληνα δεν έχει πουθενά...οι Τουρκαλαδες δεν νομίζω να έχουν τέτοια θέματα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.171
Πόντοι
7.046
Σαν την ξενομανία του νεοέλληνα δεν έχει πουθενά...οι Τουρκαλαδες δεν νομίζω να έχουν τέτοια θέματα.
μα το βλέπεις στον τρόπο γραφής! ποιός ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος, που πήγε σε ελληνικό σχολείο, ΔΕΝ ξέρει την λέξη π.χ. ΕΝΝΟΙΑ/ΝΟΗΜΑ και γράφει "point", και... σαν να μην έφτανε αυτό, γυρίζει το πληκτρολόγιο από Ελληνικά σε Αγγλικά ΜΕΣΑ στην πρόταση για να γράψει "καταλαβαίνεις το point μου".
ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ.

Ανάλογα πάντως με την διάθεσή μου, και κατά προτίμηση μπροστά σε παρέα για να θίξω ακόμη περισσότερο, λέω: "δεν ξέρω Αγγλικά" ή "μίλα στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά, με μπερδεύεις".

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.447
Πόντοι
1.056
fdfs3556_n.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.721
Πόντοι
3.656
μα το βλέπεις στον τρόπο γραφής! ποιός ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος, που πήγε σε ελληνικό σχολείο, ΔΕΝ ξέρει την λέξη π.χ. ΕΝΝΟΙΑ/ΝΟΗΜΑ και γράφει "point", και... σαν να μην έφτανε αυτό, γυρίζει το πληκτρολόγιο από Ελληνικά σε Αγγλικά ΜΕΣΑ στην πρόταση για να γράψει "καταλαβαίνεις το point μου".
ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ.

Ανάλογα πάντως με την διάθεσή μου, και κατά προτίμηση μπροστά σε παρέα για να θίξω ακόμη περισσότερο, λέω: "δεν ξέρω Αγγλικά" ή "μίλα στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά, με μπερδεύεις".
Έχεις ένα point ρε bro αλλά coolάρε no hate μην δημιουργείς beef for like χωρίς λόγο :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.215
Πόντοι
9.297
Oλοι βρίζουν τον Μητσοτάκη
Όλοι τον ψηφίζουν...
Κυριακάτικη ανάρτηση ο Μητσοτάκης
Κυριακάτικο θέμα στο bou...
XΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...μόνος του τρέχει αφού.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.523
Πόντοι
1.056
Oλοι βρίζουν τον Μητσοτάκη
Όλοι τον ψηφίζουν...
Κυριακάτικη ανάρτηση ο Μητσοτάκης
Κυριακάτικο θέμα στο bou...
XΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...μόνος του τρέχει αφού.
Δλδ εσυ πιστευεις πως συμβαινει αυτο επειδη ειναι ο καλυτερος...

Και οχι ας πουμε επειδη εχει λαδωσει και τα πομολα.

Τες πα εγω μπορει να μαι μιζερος και να τα βλεπω για το μπουτσο σ αυτη την χωρα και σεις να βλεπετε τα αλματα εξελιξης,2.0 και βιομηχανικης και να λετε "wow"

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.570
Πόντοι
456
Meet the first Spanish AI model earning up to €10,000 per month

Έφτιαξαν μοντέλο ΑΙ που βάζει τα γυαλιά σε κάτι influencer. Σε λίγο καιρό βλέπω την τουνάρα να ψάχνει ακολούθους με το κιάλι.

Όπως πάνε τα πράγματα με τους πολιτικούς βλέπω να κατεβαίνει και κόμμα με αρχηγό δημιούργημα ΑΙ. Φαντάζομαι τι έχει να γίνει σε live debate με τους πολιτικούς που έχουμε από τη μια πλευρά και ΑΙ από την άλλη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.474
Πόντοι
12.756

Τες πα εγω μπορει να μαι μιζερος και να τα βλεπω για το μπουτσο σ αυτη την χωρα και σεις να βλεπετε τα αλματα εξελιξης,2.0 και βιομηχανικης και να λετε "wow"
οπως τα εγραψες ειναι ..
ο κοσμος ζει σε μια εικονικη πραγματικοτητα που τους πλασσαρουν απο τις ειδησεις και τα μέσα ..
Και αυτοι που εχουν αρχισει να νιωθουν την πουτσα, με αυτα που διαβάζουν νομιζουν οτι θα καλυτερευσει το πραγμα .. θα το μαθουν μετά το ποιημα :coffee:
Ο λογαριασμος ερχεται παντα στο τελος :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.215
Πόντοι
9.297

Είναι ο καλύτερος ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.
Κι εγώ θα ήθελα Καποδίστρια ...όμως τώρα έχουμε αυτόν.
Τουλάχιστον τα εγγλέζικα του είναι αξιοπρεπή.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.278
Πόντοι
12.756

ΟΧΙ....επειδη δεν υπαρχει εναλλακτικη....
αν υπηρχε πασοκ της προκοπης τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα για τον Μητσοτακη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.474
Πόντοι
12.756
ε αφου ξερει αγγλικά δεν γαμιεται , ας μεινει αυτος για παντα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.215
Πόντοι
9.297
οπως τα εγραψες ειναι ..
ο κοσμος ζει σε μια εικονικη πραγματικοτητα που τους πλασσαρουν απο τις ειδησεις και τα μέσα ..
Και αυτοι που εχουν αρχισει να νιωθουν την πουτσα, με αυτα που διαβάζουν νομιζουν οτι θα καλυτερευσει το πραγμα .. θα το μαθουν μετά το ποιημα :coffee:
Ο λογαριασμος ερχεται παντα στο τελος :rockon:
Ποιες ειδήσεις πρέπει να βλέπει ο κόσμος;
Από Μύκονος T.V.;
H να μην βλέπουν ειδήσεις γιατί...στενοχωριουνται;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Αυτό ακριβώς: είναι ο καλύτερος διαθέσιμος επί του παρόντος. Και δε βλέπω στο προσεχές μέλλον να υπάρχει κάποιος καλύτερος εκείνου, κοιτάζοντας τον ''πάγκο'' της αντιπολίτευσης είναι σα να βλέπεις επιθεώρηση στο Δελφινάριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom