Καμία αντίρρηση αλλά αυτό είναι άσχετο με το μαλακα το Μπουμπουκο και τον τρόπο που μας κάνει ρεζίλι διεθνώς.Δεν τολμούν να μιλήσουν ελληνικά μπροστά σε ξένους...οι Τούρκοι τολμούν να μιλήσουν την βαρβαρική τους γλώσσα και δεν προκαλούν αρνητικά σχόλια με τα πτωχά αγγλικά τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.215
- Πόντοι
- 9.297
Σκέψου τι γέλιο θα έριχναν και οι ξένοι ακούγοντας Τούρκους να μιλάνε αγγλικά...γιατί ο Ερντογάν δεν τα μιλάει;Πιστεύω ότι δεν ξέρει γρι.Καμία αντίρρηση αλλά αυτό είναι άσχετο με το μαλακα το Μπουμπουκο και τον τρόπο που μας κάνει ρεζίλι διεθνώς.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.184
- Πόντοι
- 6.256
Ψαχνουμε να βρουμε τον αλεξ για να σου πει οτι οι χειμερινοι προορισμοι τις γιορτες ειναι 100% γεματοι.Έτσι μπράβο Κουλη, γιατί οι πλουσιοι έχουν αυτοκίνητο και ταξιδευουν
![]()
Αυξήσεις 7,6% στα διόδια από 1η Ιανουαρίου 2024
Μετά από μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων με τους παραχωρησιούχους.www.capital.gr
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.171
- Πόντοι
- 7.046
Ναι, γιατί ο Νεοέλληνας ντρέπεται που είναι... Έλληνας. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Δεν τολμούν να μιλήσουν ελληνικά μπροστά σε ξένους...οι Τούρκοι τολμούν να μιλήσουν την βαρβαρική τους γλώσσα και δεν προκαλούν αρνητικά σχόλια με τα πτωχά αγγλικά τους.
Ελληνικά μιλήστε ρε νιαμού.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.721
- Πόντοι
- 3.656
Τον μάρανε να πει cuisine ο μαλάκας όχι ότι δεν ήξερε ούτε να πει kitchenΓια να γελάνε παγκοσμίως έχουμε κι άλλα νούμερα.
Μπουμπουκος πρώτος και καλύτερος στη χρήση της αγγλικής γλώσσας.
Κάτι νούμερα του ιδίου επιπεδου με τον "αγγλομαθή", μας τα είχαν πρήξει εδώ μέσα με τα αγγλικά του Τσίπρα, που όντως ήταν για γέλια. Για τα αγγλικά του Μπουμπουκου δεν αναμένουμε σχόλια. Είναι αλλού απασχολημένα τώρα.
Ήθελε να πει ότι δεν πάει ο άλλος για λαρζέρης για να του κάνουν τον κωλο Φ150 16 ώρες για 5 εδώ την ώρα…
Μούλος
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.215
- Πόντοι
- 9.297
Σαν την ξενομανία του νεοέλληνα δεν έχει πουθενά...οι Τουρκαλαδες δεν νομίζω να έχουν τέτοια θέματα.Ναι, γιατί ο Νεοέλληνας ντρέπεται που είναι... Έλληνας. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Ελληνικά μιλήστε ρε νιαμού.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.171
- Πόντοι
- 7.046
μα το βλέπεις στον τρόπο γραφής! ποιός ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος, που πήγε σε ελληνικό σχολείο, ΔΕΝ ξέρει την λέξη π.χ. ΕΝΝΟΙΑ/ΝΟΗΜΑ και γράφει "point", και... σαν να μην έφτανε αυτό, γυρίζει το πληκτρολόγιο από Ελληνικά σε Αγγλικά ΜΕΣΑ στην πρόταση για να γράψει "καταλαβαίνεις το point μου".Σαν την ξενομανία του νεοέλληνα δεν έχει πουθενά...οι Τουρκαλαδες δεν νομίζω να έχουν τέτοια θέματα.
ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ.
Ανάλογα πάντως με την διάθεσή μου, και κατά προτίμηση μπροστά σε παρέα για να θίξω ακόμη περισσότερο, λέω: "δεν ξέρω Αγγλικά" ή "μίλα στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά, με μπερδεύεις".
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.447
- Πόντοι
- 1.056
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.721
- Πόντοι
- 3.656
Έχεις ένα point ρε bro αλλά coolάρε no hate μην δημιουργείς beef for like χωρίς λόγομα το βλέπεις στον τρόπο γραφής! ποιός ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος, που πήγε σε ελληνικό σχολείο, ΔΕΝ ξέρει την λέξη π.χ. ΕΝΝΟΙΑ/ΝΟΗΜΑ και γράφει "point", και... σαν να μην έφτανε αυτό, γυρίζει το πληκτρολόγιο από Ελληνικά σε Αγγλικά ΜΕΣΑ στην πρόταση για να γράψει "καταλαβαίνεις το point μου".
ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ.
Ανάλογα πάντως με την διάθεσή μου, και κατά προτίμηση μπροστά σε παρέα για να θίξω ακόμη περισσότερο, λέω: "δεν ξέρω Αγγλικά" ή "μίλα στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά, με μπερδεύεις".
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.215
- Πόντοι
- 9.297
λολ re malakes...Έχεις ένα point ρε bro αλλά coolάρε no hate μην δημιουργείς beef for like χωρίς λόγο![]()
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.215
- Πόντοι
- 9.297
Oλοι βρίζουν τον Μητσοτάκη
Όλοι τον ψηφίζουν...
Κυριακάτικη ανάρτηση ο Μητσοτάκης
Κυριακάτικο θέμα στο bou...
XΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...μόνος του τρέχει αφού.
Όλοι τον ψηφίζουν...
Δλδ εσυ πιστευεις πως συμβαινει αυτο επειδη ειναι ο καλυτερος...Oλοι βρίζουν τον Μητσοτάκη
Όλοι τον ψηφίζουν...
Και οχι ας πουμε επειδη εχει λαδωσει και τα πομολα.
Τες πα εγω μπορει να μαι μιζερος και να τα βλεπω για το μπουτσο σ αυτη την χωρα και σεις να βλεπετε τα αλματα εξελιξης,2.0 και βιομηχανικης και να λετε "wow"
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.570
- Πόντοι
- 456
Meet the first Spanish AI model earning up to €10,000 per month
Έφτιαξαν μοντέλο ΑΙ που βάζει τα γυαλιά σε κάτι influencer. Σε λίγο καιρό βλέπω την τουνάρα να ψάχνει ακολούθους με το κιάλι.
Όπως πάνε τα πράγματα με τους πολιτικούς βλέπω να κατεβαίνει και κόμμα με αρχηγό δημιούργημα ΑΙ. Φαντάζομαι τι έχει να γίνει σε live debate με τους πολιτικούς που έχουμε από τη μια πλευρά και ΑΙ από την άλλη.
Έφτιαξαν μοντέλο ΑΙ που βάζει τα γυαλιά σε κάτι influencer. Σε λίγο καιρό βλέπω την τουνάρα να ψάχνει ακολούθους με το κιάλι.
Όπως πάνε τα πράγματα με τους πολιτικούς βλέπω να κατεβαίνει και κόμμα με αρχηγό δημιούργημα ΑΙ. Φαντάζομαι τι έχει να γίνει σε live debate με τους πολιτικούς που έχουμε από τη μια πλευρά και ΑΙ από την άλλη.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.474
- Πόντοι
- 12.756
οπως τα εγραψες ειναι ..Δλδ εσυ πιστευεις πως συμβαινει αυτο επειδη ειναι ο καλυτερος...
Τες πα εγω μπορει να μαι μιζερος και να τα βλεπω για το μπουτσο σ αυτη την χωρα και σεις να βλεπετε τα αλματα εξελιξης,2.0 και βιομηχανικης και να λετε "wow"
ο κοσμος ζει σε μια εικονικη πραγματικοτητα που τους πλασσαρουν απο τις ειδησεις και τα μέσα ..
Και αυτοι που εχουν αρχισει να νιωθουν την πουτσα, με αυτα που διαβάζουν νομιζουν οτι θα καλυτερευσει το πραγμα .. θα το μαθουν μετά το ποιημα
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Ο λογαριασμος ερχεται παντα στο τελος
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.215
- Πόντοι
- 9.297
Είναι ο καλύτερος ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.Δλδ εσυ πιστευεις πως συμβαινει αυτο επειδη ειναι ο καλυτερος...
Κι εγώ θα ήθελα Καποδίστρια ...όμως τώρα έχουμε αυτόν.
Τουλάχιστον τα εγγλέζικα του είναι αξιοπρεπή.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.278
- Πόντοι
- 12.756
ΟΧΙ....επειδη δεν υπαρχει εναλλακτικη....Δλδ εσυ πιστευεις πως συμβαινει αυτο επειδη ειναι ο καλυτερος...
αν υπηρχε πασοκ της προκοπης τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα για τον Μητσοτακη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.474
- Πόντοι
- 12.756
ε αφου ξερει αγγλικά δεν γαμιεται , ας μεινει αυτος για πανταΕίναι ο καλύτερος ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.215
- Πόντοι
- 9.297
Ποιες ειδήσεις πρέπει να βλέπει ο κόσμος;οπως τα εγραψες ειναι ..
ο κοσμος ζει σε μια εικονικη πραγματικοτητα που τους πλασσαρουν απο τις ειδησεις και τα μέσα ..
Και αυτοι που εχουν αρχισει να νιωθουν την πουτσα, με αυτα που διαβάζουν νομιζουν οτι θα καλυτερευσει το πραγμα .. θα το μαθουν μετά το ποιημα
Ο λογαριασμος ερχεται παντα στο τελος![]()
Από Μύκονος T.V.;
H να μην βλέπουν ειδήσεις γιατί...στενοχωριουνται;
Αυτό ακριβώς: είναι ο καλύτερος διαθέσιμος επί του παρόντος. Και δε βλέπω στο προσεχές μέλλον να υπάρχει κάποιος καλύτερος εκείνου, κοιτάζοντας τον ''πάγκο'' της αντιπολίτευσης είναι σα να βλέπεις επιθεώρηση στο Δελφινάριο.Είναι ο καλύτερος ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.474
- Πόντοι
- 12.756
δεν καταλαβες τι εγραψαΠοιες ειδήσεις πρέπει να βλέπει ο κόσμος;
Από Μύκονος T.V.;
H να μην βλέπουν ειδήσεις γιατί...στενοχωριουνται;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)