Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.983
Πόντοι
6.166
Μουλοσπερμα αφησε την σωστη πλευρα της ιστοριας γιατι στο τελος θα μας γαμησει η Τουρκια

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
Πριν τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ....
28/9/2023
έλεγαν ότι
ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ φόρους ........

καταραμένοι ......
επώνυμοι γόνοι οικογενειών που απέκτησαν περιουσία με τον ιδρώτα της ληστείας, της αλητείας, της τσιγγουνιάς. Άχρηστοι που αν δεν τους έβαζαν στην πολιτική να κάνουν τις μαριονέττες ακόμη θα τρώγανε χάμπουργκερ και θα έπαιζαν playstation.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.997
Πόντοι
6.946
Μουλοσπερμα αφησε την σωστη πλευρα της ιστοριας γιατι στο τελος θα μας γαμησει η Τουρκια

Τι στο καλό, άδειασε όλη η γη από πυρομαχικά, και πρέπει ΕΜΕΙΣ, που έχουμε δίπλα μας τους βρωμότουρκους, να δώσουμε πυρομαχικά που ΘΑ χρειαστούν σε μια σύρραξη; Ρε πάνε καλά στη ΝΔ;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Θα τα φέρει τα γλυπτά του Παρθενώνα ο μητσοτάκης

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Ρε Προμοτορα αν σε παρω 1 εβδομαδα μαζι μου θα αλλαξει ολη σου η ζωη,θα μαθεις να ζεις αντρικα με ιντριγκα σασπενς κινδυνο,θα σου βαραω ενεσεις τεστιστερονης και θα πηγαίνουμε στα ρδελα να διαγωνιζομαστε ποιος θα πηδηξει πιο δυνατα,θα κανουμε κοντρες με τα αμαξια θα σε πλακωνω στο ξυλο και θα σου μαθω κραβ μαγκα,θα κανουμε διαγωνισμο στα ποτα θα σε βγαζω οφ.
Θα γινεις αντρας σε μια εβδομαδα και συριζαιος
:cry::cry::cry:
Ένα δάκρυ χαράς κύλησε...
Με τιμάει η πρότασή σου ζανούλη, τα πρότυπα που ενστερνίζεσαι με ξεπερνούν.
Είναι αλήθεια πως πάντα ήθελα να μάθω κραβ μάνγκα, να βαράω ενέσεις τεστοστερόνης (:think:) και να διαγωνιζόμαστε πλάι πλάι ποιος θα πηδήξει πιο δυνατά :rockon:.
Πρέπει να είσαι πολύ άντρας για όλα αυτά :confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Μιλάμε για μεγάλους καριόλιδες, το διαβάζει κάποιος και νομίζει πως γίνονται ελαφρύνσεις...:2funny::2funny::2funny:
Τους λέγαν στην αρχή θα σας βάλουμε 5 δάκτυλα στο κώλο και τώρα θα τους βάλουν 4 και θα λένε και ευχαριστώ...:2funny::2funny::2funny:

Κάθε μέρα τον έχει και από μια εκπομπή να ξεπλύνει τις μαλακίες του

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
:cry::cry::cry:
Ένα δάκρυ χαράς κύλησε...
Με τιμάει η πρότασή σου ζανούλη, τα πρότυπα που ενστερνίζεσαι με ξεπερνούν.
Είναι αλήθεια πως πάντα ήθελα να μάθω κραβ μάνγκα, να βαράω ενέσεις τεστοστερόνης (:think:) και να διαγωνιζόμαστε πλάι πλάι ποιος θα πηδήξει πιο δυνατά :rockon:.
Πρέπει να είσαι πολύ άντρας για όλα αυτά :confused:
Ρε εγω μεγαλωσα στους δρομους,και στο χωριο που πηγαινα εκανα σκληραγωγια,13 χρονων πιτσιρικι πηγαινα για κυνήγι με τους 30ριδες μπαρμπαδες μου.
Καφε και τσίπουρο απο 13 χρονων μονο τσιγάρο δεν εκανα
Τωρα να δεις οταν πηγαινω πλακωνόμαστε στο ξυλο αφου σηκωσα τονενα ξαδερφο μου και το πεταξα στη καροτσα του αγροτικού ερχεται η γυναικα του και του λεει ρε αυτος ειναι γυμνασμενος μη τα βαζεις μαζι του
Χαχαχαχαχχα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.861
Πόντοι
216
Ρε εγω μεγαλωσα στους δρομους,και στο χωριο που πηγαινα εκανα σκληραγωγια,13 χρονων πιτσιρικι πηγαινα για κυνήγι με τους 30ριδες μπαρμπαδες μου.
Τωρα να δεις οταν πηγαινω πλακωνόμαστε στο ξυλο αφου σηκωσα τονενα ξαδερφο μου και το πεταξα στη καροτσα του αγροτικού ερχεται η γυναικα του και του λεει ρε αυτος ειναι γυμνασμενος μη τα βαζεις μαζι του
Χαχαχαχαχχα
Ο βλαμμένος του χωριού ήσουν σίγουρα χαχα Καρπαζοεισπράκτορας χαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Χαχαχαχαχχα
Τύπε ζαν είσαι μεγάλο ντούκι !! (Η καρότσα είναι οκ?).
Θέλω να μάθω κι εγώ "σκληραγωγία", έχεις κανα μπαρμπάδι πρόχειρο?
Στο τσίπουρο δε βάζετε γλυκάνισο?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Τύπε .... στα 13 .... σε προάστειο της αττικής !!!!!!
βγαίναμε έξω .... με καραμπίνες 12αρες κρεμασμένες χύμα στους ώμους με αορτήρα ......
πηγαίναμε σε οικόπεδο με σακιά κουτάκια και μπουκάλια .... τα στήναμε και κάναμε σκοποβολή .....

Τώρα θα μπουζουριάζαν γονείς, οπλοπώλες, θα το έδειχνε το αλ τζαζίρα και θα έκαναν 3ωρες εκμπομπές
με ψυχολόγες που η έξω γωνία χειλέων έχει φτάσει στα αυτιά και η έξω γωνία βλεφάρων στο σβέρκο ..........
ενώ το βυζί που έπρεπε να σφουγκαρίζει , στέκεται ακλώνητο από το μείγμα πολυεστερικής κόλλας, παρετίνης και κόλλας πλακιδίων .....
Έτερος ράμπο, η αστική version :confused::confused:
Re malakes mono sto bou !!

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.983
Πόντοι
6.166
406022555_749972503837719_5657621074483780789_n.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Πηγε εκει σαν μαλάκας ..
Του εριξε ακυρο για να μαθει να μην λεει μαλακίες , ηθελε ο μαλακας ο δικος μας να πουλησει πατριωτισμο για τα μαρμαρα .. πηγε να το παιξει οπως κανει ο Ερτογαν , την ειδε σουλτανος και αυτος..
Τα μαρμαρα ,, ο καημος μας τωρα ειναι τα μαρμαρα , τα λυσαμε ολα τα προβληματα και πιασαμε τα μαρμαρα
που και να ερθουν απλα ο κοσμος θα πεθαινει της πεινας με ανεβασμενο ηθικό ..
Γιατι ολα ειναι καλυτερα στην Ελλαδα αν τοποθετηθουν τα μαρμαρα στο μουσειο της Ακροπολης..
Θα λενε μετα οι δεξιοι αντι για το "ναι αλλα αμα ειχαμε Τσιπρα " τωρα θα γινει " ναι αλλα αν δεν ειχαν γυρισει τα μάρμαρα "

Αυτα τα γαμωμαρμαρα δεν εχουν ξεχαστει απο τον κοσμο ; τα Τεμπη δεν νοιαζουν κανεναν ειχε πει ο μπουμπουκος , και απο οτι φανηκε τα ξε΄χασανε κιολας
αλλα τα μαρμαρα του ΑΡΧΙΔΑΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ μην του τα στερησεις .. που η μονη σχεση με τους τοτε Ελληνες που εχουν οι σημερινοι ειναι οτι και οι 2 εχουν δει τσολια ..

Ο Αγγλος εντωμεταξυ τοσο στα αρχιδια του τον εχει γραμμενο που του ξηλωσε και την φρουρα την Αγγλικη που ειχε εκει :tooth::tooth::tooth:
Και γυρναγε ο μαλακας ο Κουλης με τους 2-3 Ελληνες αστυνομικους που εχει μαζι ολους κι ολους :tooth::tooth::tooth:
Μεχρι και στο δρόμο δεν ειχαν συνοδευτικα :tooth::tooth::tooth:
Σε λιγο θα του εδινε και καρτα να γυριζει με το μετρό στο Λονδινο ...
Τελικά τον συμπάθησα αυτόν τον Ρομα πρωθυπουργό της Αγγλίας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Την ελληνικη κοινωνια την απασχολει οι γαμοι των ομοφυλων κ;ι οχι η υπογεννητικοτητα το δημογραφικο και οι κ;νίβαλοι των δρομων

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Αυτό το αστοιχειωτο νούμερο είναι ο άνθρωπος που θα μας σώσει από το ποτάμι που ΠΛΗΜΜΥΡΑΕΙ!!!!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.958
Πόντοι
6.256
Αυτό το αστοιχειωτο νούμερο είναι ο άνθρωπος που θα μας σώσει από το ποτάμι που ΠΛΗΜΜΥΡΑΕΙ!!!!
Και ροχαλαει επισης!!!:2funny:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
"Μας δωσανε τη φέτα να τους δώσουμε τα μάρμαρα."
Μας τρολάρει κι εμεις τον θαυμαζουμε

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.051
Πόντοι
1.706
Δύο σχόλια:
-Αυτός ο άνθρωπος έλεγε κάποτε ότι ο Τσίπρας μας έκανε ρεζίλι με τα αγγλικά του.
-Ο μέσος λατζιέρης στην Ελλάδα ξέρει καλύτερα αγγλικά από αυτόν που έγινε υπουργός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom