KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.983
- Πόντοι
- 6.166
Μουλοσπερμα αφησε την σωστη πλευρα της ιστοριας γιατι στο τελος θα μας γαμησει η Τουρκια
επώνυμοι γόνοι οικογενειών που απέκτησαν περιουσία με τον ιδρώτα της ληστείας, της αλητείας, της τσιγγουνιάς. Άχρηστοι που αν δεν τους έβαζαν στην πολιτική να κάνουν τις μαριονέττες ακόμη θα τρώγανε χάμπουργκερ και θα έπαιζαν playstation.Πριν τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ....
28/9/2023
έλεγαν ότι
ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ φόρους ........
«Παγώνει» το σενάριο αύξησης φόρων για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Διαψεύδονται οι πληροφορίες περί αύξησης του εισαγωγικού συντελεστή από 9% σε 15%. Δεν θα γίνουν αλλαγές στο καθεστώς επιδομάτων και στα κριτήρια, διαβεβαιώνει ο Χ. Θεοχάρης. Πίεση από Κομισιόν για αλλαγές.www.businessdaily.gr
καταραμένοι ......
Τι στο καλό, άδειασε όλη η γη από πυρομαχικά, και πρέπει ΕΜΕΙΣ, που έχουμε δίπλα μας τους βρωμότουρκους, να δώσουμε πυρομαχικά που ΘΑ χρειαστούν σε μια σύρραξη; Ρε πάνε καλά στη ΝΔ;Μουλοσπερμα αφησε την σωστη πλευρα της ιστοριας γιατι στο τελος θα μας γαμησει η Τουρκια
Ρε Προμοτορα αν σε παρω 1 εβδομαδα μαζι μου θα αλλαξει ολη σου η ζωη,θα μαθεις να ζεις αντρικα με ιντριγκα σασπενς κινδυνο,θα σου βαραω ενεσεις τεστιστερονης και θα πηγαίνουμε στα ρδελα να διαγωνιζομαστε ποιος θα πηδηξει πιο δυνατα,θα κανουμε κοντρες με τα αμαξια θα σε πλακωνω στο ξυλο και θα σου μαθω κραβ μαγκα,θα κανουμε διαγωνισμο στα ποτα θα σε βγαζω οφ.
Θα γινεις αντρας σε μια εβδομαδα και συριζαιος
Κάθε μέρα τον έχει και από μια εκπομπή να ξεπλύνει τις μαλακίες τουΜιλάμε για μεγάλους καριόλιδες, το διαβάζει κάποιος και νομίζει πως γίνονται ελαφρύνσεις...
Τους λέγαν στην αρχή θα σας βάλουμε 5 δάκτυλα στο κώλο και τώρα θα τους βάλουν 4 και θα λένε και ευχαριστώ...
Φορολογικό νομοσχέδιο: «Κούρεμα» 9% στους φόρους για τους επαγγελματίες - «Ψαλίδι» σε τεκμαρτό εισόδημα και τέλος επιτηδεύματος
Ποιοι πληρώνουν και ποιοι γλιτώνουν το τεκμήριο για το 2024 - Πώς ελέγχονται όσοι ζητούν να εξαιρεθούνwww.protothema.gr
Ρε εγω μεγαλωσα στους δρομους,και στο χωριο που πηγαινα εκανα σκληραγωγια,13 χρονων πιτσιρικι πηγαινα για κυνήγι με τους 30ριδες μπαρμπαδες μου.
Ένα δάκρυ χαράς κύλησε...
Με τιμάει η πρότασή σου ζανούλη, τα πρότυπα που ενστερνίζεσαι με ξεπερνούν.
Είναι αλήθεια πως πάντα ήθελα να μάθω κραβ μάνγκα, να βαράω ενέσεις τεστοστερόνης () και να διαγωνιζόμαστε πλάι πλάι ποιος θα πηδήξει πιο δυνατά .
Πρέπει να είσαι πολύ άντρας για όλα αυτά
Ο βλαμμένος του χωριού ήσουν σίγουρα χαχα Καρπαζοεισπράκτορας χαχαΡε εγω μεγαλωσα στους δρομους,και στο χωριο που πηγαινα εκανα σκληραγωγια,13 χρονων πιτσιρικι πηγαινα για κυνήγι με τους 30ριδες μπαρμπαδες μου.
Καφε και τσίπουρο απο 13 χρονων μονο τσιγάρο δεν εκανα
Τωρα να δεις οταν πηγαινω πλακωνόμαστε στο ξυλο αφου σηκωσα τονενα ξαδερφο μου και το πεταξα στη καροτσα του αγροτικού ερχεται η γυναικα του και του λεει ρε αυτος ειναι γυμνασμενος μη τα βαζεις μαζι του
Χαχαχαχαχχα
Τύπε ζαν είσαι μεγάλο ντούκι !! (Η καρότσα είναι οκ?).Ρε εγω μεγαλωσα στους δρομους,και στο χωριο που πηγαινα εκανα σκληραγωγια,13 χρονων πιτσιρικι πηγαινα για κυνήγι με τους 30ριδες μπαρμπαδες μου.
Καφε και τσίπουρο απο 13 χρονων μονο τσιγάρο δεν εκανα
Τωρα να δεις οταν πηγαινω πλακωνόμαστε στο ξυλο αφου σηκωσα τονενα ξαδερφο μου και το πεταξα στη καροτσα του αγροτικού ερχεται η γυναικα του και του λεει ρε αυτος ειναι γυμνασμενος μη τα βαζεις μαζι του
Χαχαχαχαχχα
Έτερος ράμπο, η αστική versionΤύπε .... στα 13 .... σε προάστειο της αττικής !!!!!!
βγαίναμε έξω .... με καραμπίνες 12αρες κρεμασμένες χύμα στους ώμους με αορτήρα ......
πηγαίναμε σε οικόπεδο με σακιά κουτάκια και μπουκάλια .... τα στήναμε και κάναμε σκοποβολή .....
Τώρα θα μπουζουριάζαν γονείς, οπλοπώλες, θα το έδειχνε το αλ τζαζίρα και θα έκαναν 3ωρες εκμπομπές
με ψυχολόγες που η έξω γωνία χειλέων έχει φτάσει στα αυτιά και η έξω γωνία βλεφάρων στο σβέρκο ..........
ενώ το βυζί που έπρεπε να σφουγκαρίζει , στέκεται ακλώνητο από το μείγμα πολυεστερικής κόλλας, παρετίνης και κόλλας πλακιδίων .....
Τελικά τον συμπάθησα αυτόν τον Ρομα πρωθυπουργό της ΑγγλίαςΠηγε εκει σαν μαλάκας ..
Του εριξε ακυρο για να μαθει να μην λεει μαλακίες , ηθελε ο μαλακας ο δικος μας να πουλησει πατριωτισμο για τα μαρμαρα .. πηγε να το παιξει οπως κανει ο Ερτογαν , την ειδε σουλτανος και αυτος..
Τα μαρμαρα ,, ο καημος μας τωρα ειναι τα μαρμαρα , τα λυσαμε ολα τα προβληματα και πιασαμε τα μαρμαρα
που και να ερθουν απλα ο κοσμος θα πεθαινει της πεινας με ανεβασμενο ηθικό ..
Γιατι ολα ειναι καλυτερα στην Ελλαδα αν τοποθετηθουν τα μαρμαρα στο μουσειο της Ακροπολης..
Θα λενε μετα οι δεξιοι αντι για το "ναι αλλα αμα ειχαμε Τσιπρα " τωρα θα γινει " ναι αλλα αν δεν ειχαν γυρισει τα μάρμαρα "
Αυτα τα γαμωμαρμαρα δεν εχουν ξεχαστει απο τον κοσμο ; τα Τεμπη δεν νοιαζουν κανεναν ειχε πει ο μπουμπουκος , και απο οτι φανηκε τα ξε΄χασανε κιολας
αλλα τα μαρμαρα του ΑΡΧΙΔΑΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ μην του τα στερησεις .. που η μονη σχεση με τους τοτε Ελληνες που εχουν οι σημερινοι ειναι οτι και οι 2 εχουν δει τσολια ..
Ο Αγγλος εντωμεταξυ τοσο στα αρχιδια του τον εχει γραμμενο που του ξηλωσε και την φρουρα την Αγγλικη που ειχε εκει
Και γυρναγε ο μαλακας ο Κουλης με τους 2-3 Ελληνες αστυνομικους που εχει μαζι ολους κι ολους
Μεχρι και στο δρόμο δεν ειχαν συνοδευτικα
Σε λιγο θα του εδινε και καρτα να γυριζει με το μετρό στο Λονδινο ...
Και ροχαλαει επισης!!!Αυτό το αστοιχειωτο νούμερο είναι ο άνθρωπος που θα μας σώσει από το ποτάμι που ΠΛΗΜΜΥΡΑΕΙ!!!!Σκυλακάκης: βροχάει & πλημμυράει | Ανοίξτε πάλι τα τετράδια! Στη Βουλή διδάσκεται νεοελληνική γραμματική #radioarvyla #tv | By Radio Arvila | Facebook
Ανοίξτε πάλι τα τετράδια! Στη Βουλή διδάσκεται νεοελληνική γραμματική #radioarvyla #tvwww.facebook.com
"Μας δωσανε τη φέτα να τους δώσουμε τα μάρμαρα."Γλυπτά Παρθενώνα: Ο Μητσοτάκης έκανε ακόμα και τον Μόργκαν να αλλάξει γνώμη - «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε»
Ο γνωστός σχολιαστής παραδέχθηκε πως παλαιότερα υποστήριζε την παραμονή των Γλυπτών στο Βρετανικό Μουσείο, αλλά μετά την απρέπεια Σούνακ έκανε ανάρτηση λέγοντας ότι η «πειστική θέση» του Έλληνα πρωθυπουργού τον έκανε να αλλάξει γνώμηwww.protothema.gr