Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
για πες ρε μαλακα....ανελυσε το και προσεξε,ΠΡΟΣΕΞΕ:coffee:
Τι να πω μωρ μαλάκα.
Μαλακία είπε.

Το λές όπου αλλού θες,οχι εκεί.
Στον σύμμαχο και στην συγκυρία της εποχής,δεν τον ξεφτιλίζεις μέσα στο σπίτι του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Του ακυρωσε το ραντεβου ρε μαλακα και ο αλλος τραβηχτηκε μεχρι την Αγγλια ναπουμε
Ουτε σερβιτόρα απο καγκουρομαγαζο καφε στο μπουρναζι δεν θα ετρωγε τετοια ακυρο

Ελα πισω μαλάκα !!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
τυπε να ξερεις οι χαζοι παιρνουν πρωτοβουλιες , αν ηταν ξυπνιος θα ακουγε συμβουλες , αυτος με το 41% τρελάθηκε , νομιζει τωρα οτι ειναι και προεδρος της Ευρωπαικης ένωσης
Το απλοποιείς....

Καλά συμβούλους δεν έχει?

:jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Αυριο θα την βγαλει ολη μερα στα Χαρολντς να ψωνίζει ο Κουλης να περάσει η μέρα ..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
Τι να πω μωρ μαλάκα.
Μαλακία είπε.

Το λές όπου αλλού θες,οχι εκεί.
Στον σύμμαχο και στην συγκυρία της εποχής,δεν τον ξεφτιλίζεις μέσα στο σπίτι του.
ρε μαλακα μας εκλεψαν τα αρχαια και δεν θα του την πει;τι λες τωρα;καλα του εκανε του ΜΠΟΥΣΤΗ που βρωμαει παστουρμα να πουμε....ποιοι ειναι απο πισω κατα την γνωμη σου θελω να μου πεις:coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.772
Πόντοι
2.356
Για κάποιο λόγο,ύποπτο θα έλεγα ότι δημιούργησε αυτή την πρόκληση,σε Βρετανικό έδαφος μάλιστα.

Εννοείται ότι είμαστε υπέρ σε ότι είπε,αλλά στην διπλωματία νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές....
Και δεν μας έχει συνηθίσει ο πθ να το παίζει Τσε Γκεβάρα....

Τι στον μπούτσο παίζει?

Να επιληφθεί και να αναλύσει η NKVD του bou....

:coffee:
Ο πραγματικός λόγος είναι η ενημέρωση του Σουνακ από τον Μητσοτάκη, πως θα προσφύγουμε από κοινού με την Κύπρο στη Χάγη, για το θεμα των βρετανικών βάσεων στο νησί. Κι ότι θα πατήσει στην απόφαση πιλότο υπέρ του Μαυρικίου, που ξαποστειλε τα κατάλοιπα της αποικιοκρατιας από τη χώρα, ζητώντας την απομάκρυνση των βάσεων από το νησί και την επιστροφή των παρανόμως κατεχομένων εδαφών στην κυπριακή Δημοκρατία.
Τα μάρμαρα ήταν μια βολική δικαιολογία για να μην τιναχθουν οι διμερείς σχέσεις στον αερα.
Μπράβο στον Κυριάκο για τη γενναία στάση του υπέρ των ελληνικών δικαίων.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Του ακυρωσε το ραντεβου ρε μαλακα και ο αλλος τραβηχτηκε μεχρι την Αγγλια ναπουμε
Ουτε σερβιτόρα απο καγκουρομαγαζο καφε στο μπουρναζι δεν θα ετρωγε τετοια ακυρο

Ελα πισω μαλάκα !!!
Το ήξερε ότι θα συμβεί...
Τι περίμενε?Να πει ο Σούνακ "μάγκα όμορφα τα λες"?

Αν δεν το περίμενε τότε μιλάμε για τριμάλακα η φάση...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Το απλοποιείς....

Καλά συμβούλους δεν έχει?

:jerking:

Θα τους απέλυσε όλους τωρα που πηρε 41% .. ποιους συμβουλους και εσυ μωρε μαλακα ;; τον Πατελη που το μονο που τον νοιαζει ειναι να γυαλιζει η κωλοτρυπιδα του ;;
Ποιον απο όλους ;;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
ρε μαλακα μας εκλεψαν τα αρχαια και δεν θα του την πει;τι λες τωρα;καλα του εκανε του ΜΠΟΥΣΤΗ που βρωμαει παστουρμα να πουμε....ποιοι ειναι απο πισω κατα την γνωμη σου θελω να μου πεις:coffee:
Δεν ξέρω ρε μαλάκα.
Μπορεί οι ερπετοειδείς...

:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Το ήξερε ότι θα συμβεί...
Τι περίμενε?Να πει ο Σούνακ "μάγκα όμορφα τα λες"?

Αν δεν το περίμενε τότε μιλάμε για τριμάλακα η φάση...
Αρα τι μου λες ;;;
Οτι τραβηχτηκε μεχρι εκει για να παιξει τσαμπουκα με τα μαρμαρα και να φαει ακυρο στο ραντεβου
και να γυρισει πισω γαμημένος και ξεφτιλισμενος παγκόσμια ;

Και γιατι δεν εκανε την δηλωση σε καμια Αγγλικη εφημεριδα απο την πολυθροναρα του στο Μαξιμου ;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.388
Πόντοι
1.056
Κλεψιμο τι κλεψιμο;Τι ηταν βελόνια κ τα εκλεψε κ δεν πηρε κανενας χαμπαρι;Ή απ αυτο το κλεψιμο που εκανε κ ο πατερας του;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ο πραγματικός λόγος είναι η ενημέρωση του Σουνακ από τον Μητσοτάκη, πως θα προσφύγουμε από κοινού με την Κύπρο στη Χάγη, για το θεμα των βρετανικών βάσεων στο νησί. Κι ότι θα πατήσει στην απόφαση πιλότο υπέρ του Μαυρικίου, που ξαποστειλε τα κατάλοιπα της αποικιοκρατιας από τη χώρα, ζητώντας την απομάκρυνση των βάσεων από το νησί και την επιστροφή των παρανόμως κατεχομένων εδαφών στην κυπριακή Δημοκρατία.
Τα μάρμαρα ήταν μια βολική δικαιολογία για να μην τιναχθουν οι διμερείς σχέσεις στον αερα.
Ο δράκος τι ώρα βγαίνει?

:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Εχουμε και τους μαλάκες του δεξιους ναπουμε που αγορασε ο αλλος 2 ραφαλ και μιση φρεγατα και χανουμε σε πολεμο και απο το Σαν Μαρινο και μου το παιζει και τσαμπουκα στους Αγγλους

ρε τι μαλάκες ειναι αυτοι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
Κλεψιμο τι κλεψιμο;Τι ηταν βελόνια κ τα εκλεψε κ δεν πηρε κανενας χαμπαρι;Ή απ αυτο το κλεψιμο που εκανε κ ο πατερας του;
τα εκλεψε χυμα,πουστικα,αγγλικα...
ο μπαμπας Μητσοτακης-ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει-ειχε ΝΟΜΙΜΗ συλλογη που την δωρισε στο κρατος:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Αρα τι μου λες ;;;
Οτι τραβηχτηκε μεχρι εκει για να παιξει τσαμπουκα με τα μαρμαρα και να φαει ακυρο στο ραντεβου
και να γυρισει πισω γαμημένος και ξεφτιλισμενος παγκόσμια ;

Και γιατι δεν εκανε την δηλωση σε καμια Αγγλικη εφημεριδα απο την πολυθροναρα του στο Μαξιμου ;
Έλα μου ντε με τον μαλακοπίτουρα.
Και μάλιστα συναντήθηκε με την επόμενη πρωθυπουργό,τυχαίο και αυτό....
Των εργατικών νομίζω....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756

Και βεβαια τα πηρανε χαμπαρι , απλα στο τελωνειο ο δικος τους ειπε οτι ειναι δείγματα (ανευ αξιας) και τα περασε ντουκου :rockon::rockon::rockon:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.388
Πόντοι
1.056
τα εκλεψε χυμα,πουστικα,αγγλικα...
ο μπαμπας Μητσοτακης-ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει-ειχε ΝΟΜΙΜΗ συλλογη που την δωρισε στο κρατος:coffee:
Εγω οσες φορες ειδα τα μαρμαρα,τα ειδα σε περιοπτη θεση και ενω πληρωνεις να παρεις ακουστικα να ακουσεις το στορυ τους,με ελληνικη ταυτοτητα ή διαβατηριο αυτο συμβαινει δωρεαν για μας.

Εαν ποτε φυγουν απο κει κ ερθουν ελλαδα,ειδικα τωρα με κουλι,θα τα δεις στις αυλες απ τα 46 σπιτια του

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
Απλά του θυμισε ότι είναι πρωθυπουργός της ψωροκωσταινας με αστείο ποσοστο συμμετοχής στις εκλογές και ότι μπροστά στη Βρετανία θα κάθεται σουζα.
Εσυ κατάλαβες κάτι άλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom