kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.115
- Πόντοι
- 6.256
Ω ρε πόρτα που φαγε ο κούλης απ την αγγλετέρα
Φοβήθηκε τον Κύριο Κούλη και την έκανε με ελαφρά θα λέει ο ΣΚΆΙ ΑΎΡΙΟ. Ενώ η αλήθεια είναι πως είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να δει τον γκαντεμη.Ο Σούνακ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη - Ενοχλημένος ο Έλληνας πρωθυπουργός
Την ενόχληση του εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, ακύρωσε την συνάντηση τους πουwww.newsit.gr
καλα ξηγηθηκε Μητσοτακαρος..Αν δεν το έλεγε θα λέγατε η κότα δεν το είπε.
Μπορει να φοβηθηκε ο ρομά μην τον φερει εδω και τον κλεισει σε καμια δομήκαλα ξηγηθηκε Μητσοτακαρος..
Τωρα ο ινδος Ρομα μαλλον θα χασει τις εκλογες οπως λενε οποτε μπουτσα μας
Έξω καλά πάμε...καλα ξηγηθηκε Μητσοτακαρος..
καλα ξηγηθηκε Μητσοτακαρος..
Αυτός ο ρομά που λές έχει κάτι δις περιουσία....Μπορει να φοβηθηκε ο ρομά μην τον φερει εδω και τον κλεισει σε καμια δομή
τα εχω πει ρε απλα ΔΕΝ υπαρχει αντιπολιτευση και αντε να το ξαναγραψω στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμοςΈξω καλά πάμε...
Όλοι οι ξένοι που μιλάω έχουν πολύ καλή εντύπωση για αυτόν.
Μέσα είναι χωνί όμως μεταξύ μας....
Πολύ κακό αυτό να ξέρεις μαν.τα εχω πει ρε απλα ΔΕΝ υπαρχει αντιπολιτευση και αντε να το ξαναγραψω στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος
που να τα ξερει αυτα ρε μαλακα .. τι του λες και εσυ ..Αυτός ο ρομά που λές έχει κάτι δις περιουσία....
σαφως και ειναι κακο....φαινεται ηδηΠολύ κακό αυτό να ξέρεις μαν.
Πολύ κακό αυτό να ξέρεις μαν.
Ήρεμα μαλάκα θα μου φύγουν τα πλευρά....που να τα ξερει αυτα ρε μαλακα .. τι του λες και εσυ ..
Σε λιγο θα ειναι στην Πετρου Ραλλη και θα κλεβει υαλοκαθαριστηρες
Έφαγε σοβαρό κλανιδι ο Κουλης από τον πακιστανο..
Τι λες παλι ρε νιπλη.που να τα ξερει αυτα ρε μαλακα .. τι του λες και εσυ ..
Σε λιγο θα ειναι στην Πετρου Ραλλη και θα κλεβει υαλοκαθαριστηρες
Τους περισσότερους γαλάζιους θα τους βάλει κάτω από τα μάρμαρα ....Ο κουλης θα τα φερει τα μάρμαρα, μας το ταξε.
Τι λες παλι ρε νιπλη.
Ο κουλης θα τα φερει τα μάρμαρα, μας το ταξε.