athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.690
- Πόντοι
- 12.756
ναι ρε δυστυχωςΑθηνέζε κάνει το παιχνίδι τους....
Αμα "δεν" θα έχει την τύχη του Χρυσοχοίδη κάποτε.....
Καλάθι της νοικοκυράς και αρχίδια.....
ναι ρε δυστυχωςΑθηνέζε κάνει το παιχνίδι τους....
Αμα "δεν" θα έχει την τύχη του Χρυσοχοίδη κάποτε.....
Καλάθι της νοικοκυράς και αρχίδια.....
εγω ειμαι εδω για το κλάμα που θα πέσει απο τα γαμιολια που κουνουσαν μπλε σημαίεςΌταν θα το καταλάβει ο κόσμος θα είναι αργά.
Ανέκαθεν ο "σοφός λαός" ήταν γτπ.
Να οργανωθει ο σοφος λαος να διωξουμε τις πολυεθνικες και να αποκτησουν μεριδιο στην παραγωγη οι εργατες συντροφε?Όταν θα το καταλάβει ο κόσμος θα είναι αργά.
Ανέκαθεν ο "σοφός λαός" ήταν γτπ.
Όλα αυτά θα γίνουν,και ήδη γίνονται,αλλά κανένας δεν θα πεί κουβέντα.....εγω ειμαι εδω για το κλάμα που θα πέσει απο τα γαμιολια που κουνουσαν μπλε σημαίες
που θα ψοφανε στην πεινα και στην πουτσα που θα τρωνε
και θα μου ψαχνουν τον Αλεξ να του ζητησουν τα ρεστα
Και να εχει και διαλυθει και ο Συριζα , να μην εχει μεινει κανένα κομμα , μονο η ΝΔ
Πας να με εκνευρίσεις αποτυχημένα,δεν είναι σύντροφος ρε μπινέ τσελέμπρε.Να οργανωθει ο σοφος λαος να διωξουμε τις πολυεθνικες και να αποκτησουν μεριδιο στην παραγωγη οι εργατες συντροφε?
Ακριβως, γιατι κανείς απο αυτα τα ξεκωλακια δεν εχουν αρχιδια..Όλα αυτά θα γίνουν,και ήδη γίνονται,αλλά κανένας δεν θα πεί κουβέντα.....
Εδώ θα είμαστε.
Λες τυχαία να το είπα πριν 2 σελίδες,ότι σε 3 χρόνια θα λες για ΝΔ?Ακριβως, γιατι κανείς απο αυτα τα ξεκωλακια δεν εχουν αρχιδια..
Αλλα δεν πειραζει , τοτε θα γραφω εγω "Μπραβο Κε Κυριακο"
Γιατι προτρεχεις?Όλα αυτά θα γίνουν,και ήδη γίνονται,αλλά κανένας δεν θα πεί κουβέντα.....
Εδώ θα είμαστε.
Α περεστροϊκα συντροφε?Καλα το καταλαβα οτι εισαι απο δαυτουςΠας να με εκνευρίσεις αποτυχημένα,δεν είναι σύντροφος ρε μπινέ τσελέμπρε.
Ελεύθερη αγορά έχουμε,να μη φύγουν φυσικά οι πολυεθνικές,αλλά να τις ωθήσουμε να έχουν τις ανάλογες τιμές που πρέπει να έχουν,όπως και στην υπόλοιπη Ε.Ε.
Το πως το είπαμε παραπάνω.
Ασε να μαθαινει ο κοσμοςΕνεργοποιείται το φορολογικό «112» μέχρι το τέλος του έτους: Θα «χτυπάει» συναγερμός όποτε ο πολίτης δεν πληρώνει δόσεις ή φόρους!
Ξαφνικά όλοι οι Έλληνες «ξυπνούν» μέσα σε μία δυστοπική πραγματικότηταwww.pronews.gr
Ψόφο .
Ασε να μαθαινει ο κοσμος
Σε λιγο το 112 θα λεει και που εχει συσσίτια για τους μπρουκληδες τους δεξιους
"Ενημερωμενουμε οτι σημερα οι πολιτες με ζυγο τελευταιο αριθμο στο ΑΦΜ τους θα μπορουν να παρουν φασολαδα δωρεαν εξω απο το mall του Αγιου Δημητριου, παρακαλούνται να φερουν δικα τους σερβιτσια και πιάτα "
"Επισης λογο της φασολαδας να ενημερωσουμε οτι δεν θα δοθει επιδομα θερμανσης , κλαστε ελευθερα σπιτι σας να ζεσταθειτε "
Τύπε οι άπλες δικηγόροι παρ αρείω . θα παίρνουν κάθε μέρα τυρόπιτα από καταστροφές τόσο ευελπίδων όσο και λουκάρεως !
Τις καθημερινές, έτσι ;
Μην πηγαίνουν και ΣΚ !
Δεν νομιζω τυπε
μαχη θα γινεται στο κλεισιμο των καταστηματων ποιος θα τις πρωτοπαρει
Δεν θα ειναι ο μόνος
Πόσο μπροστά ήταν άλλο γαλάζιο μέλος λεφτάςκλαστε ελευθερα σπιτι σας να ζεσταθειτε "
νομιζω πρεπει να παει να μαθει πολεμικές τεχνες όσο προλαβαινει , ισως αυτο να του δωσει κανα πιατο φαγητο , αλλιως οι αλλοι που ειναι ολοι 400 κιλα θα τον εχουν για πλακα, θα τον κανουν το πουτανακι τουςΤι λες ρε τύπε ;
Οι άπλες δικηγόροι θα προηγούνται.
Αν κάνουν και πάνω από 30 posts την ημέρα εδώγαλάζιο πρηξιμο
ακόμη περισσότερο
Μεχρι τον Οκτωβριο δεν ειχες διορια να ψοφησεις,συμφωνα με τις προβλεψεις των επιστημονων εδω??Πηρες παραταση???ναι ρε δυστυχως
Βάλε έξυπνο μετρητή στις 15 μέρες απλήρωτο λογαριασμό να σου κόβει το ρεύμα με ένα κουμπίΜια χαρά διακριτικό είναι το 112 υπενθύμιση χρεών προς το δημόσιο και τις τράπεζες. Αν χρωστάς σε τοκογλύφο δεν θα είναι τόσο….μη επεμβατικός….
Κανονικά θα έπρεπε να βάλουν να κανει ηλεκτροσόκ το τσιπάκι από το εμβόλιο κάθε φορά που ένας μπαταχτσής φοροφυγάς εγκληματίας κατά της πατρίδας δεν πληρώνει τους φόρους του.
Ακόμα και το νερό θα κόβεται στο σπίτι αν χρωστάτε εφορία δεν είναι τζάμπα η ζωή στον παράδεισο της Ελλάδας.