Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.721
- Πόντοι
- 3.656
καθόλου λάδι δε θέλει το ερφαιερνα παρεις ερφραιερ ρε καριολη που θελει ελαχιστο λαδι στο μαγειρεμα.
αυτή είναι η μαγκιά του
καθόλου λάδι δε θέλει το ερφαιερνα παρεις ερφραιερ ρε καριολη που θελει ελαχιστο λαδι στο μαγειρεμα.
95% περσινό....Λες; Και ψωνιζω κοντά είκοσι χρόνια από αυτόν. Είναι πολύ καλός φίλος. Θα τον εγαμησω το μπινέ.![]()
Για πες.....Για την συνάντηση τουρκων αξιωματικών και ελλήνων ειπαν σημερα τα καναλια η θα το μάθουμε απο τα τουρκικά?
Πέρα από την πλάκα που κάνουμε, φετινό είναι. Τσεκαρισμενο. Με 9 ευρώ τιμή ελαιοτριβείου όμως θα κλάψουνε μανουλες.95% περσινό....
Καλά ότι πείς....Πέρα από την πλάκα που κάνουμε, φετινό είναι. Τσεκαρισμενο. Με 9 ευρώ τιμή ελαιοτριβείου όμως θα κλάψουνε μανουλες.
Ήμουν εκεί. Μάζεμα, ψυχρή έκθλιψη, πήρα τον τενεκέ μου, ψησαμε, ήπιαμε, καυλαντίσαμε, είχαμε και μια μικρή κομπανία, έγινε και το σχετικό πανηγυράκι. Αυτός έρχεται επάνω στα καζάνια. Αντίστοιχος χαμός κι εκεί. Παράδοση μεταξύ κολλητών.Καλά ότι πείς....
Με την μικρή φετινή παραγωγή και το σοβατό πρόβλημα στις άλλες χώρες το 200αρι είναι μονόδρομος.....
![]()
Ενα ένα τα βγάζεις...Ήμουν εκεί. Μάζεμα, ψυχρή έκθλιψη, πήρα τον τενεκέ μου, ψησαμε, ήπιαμε, καυλαντίσαμε, είχαμε και μια μικρή κομπανία, έγινε και το σχετικό πανηγυράκι. Αυτός έρχεται επάνω στα καζάνια. Αντίστοιχος χαμός κι εκεί. Παράδοση μεταξύ κολλητών.
Το κάνουμε για να βρισκόμαστε κιολας. Το κακό είναι ότι έχουν τακιμιασει με τον πεθερό μου, που είναι μεγάλος κλαρινομαχος κι οταν παμε σε αυτόν έχει ρεμπετιικα και λαϊκά, όταν όμως έρχεται σε μας ζητάει κλαρίνα. Να χορεύει και να του φυσανε το κλαρίνο στο αυτί. Μεγάλος πανηγυρτζης. Κουδούνι γίνεται το κεφάλι μου κάθε φορά.Ενα ένα τα βγάζεις...
Είπες παραπάνω ότι σου φέρανε.
Οπότε λύθηκε το μυστήριο.
![]()
Το κάνουμε για να βρισκόμαστε κιολας. Το κακό είναι ότι έχουν τακιμιασει με τον πεθερό μου, που είναι μεγάλος κλαρινομαχος κι οταν παμε σε αυτόν έχει ρεμπετιικα και λαϊκά, όταν όμως έρχεται σε μας ζητάει κλαρίνα. Να χορεύει και να του φυσανε το κλαρίνο στο αυτί. Μεγάλος πανηγυρτζης. Κουδούνι γίνεται το κεφάλι μου κάθε φορά.
Ποσες φορές ν' ακούσεις στης Πάργας τον ανήφορο, χορεύοντας στα γόνατα με νταούλι αριστερά, κλαρίνο δεξιά από το κεφάλι σου;![]()
καθόλου λάδι δε θέλει το ερφαιερ
αυτή είναι η μαγκιά του
Μάλλον .... τώρα που θα χαθούν 600.000 ψήφους επαγγελματιών και συγγενών ....αλλά “στο τέλος της ημέρας” πρέπει να καταλάβουμε ότι οι κοινωνικές δυσαρέσκειες από τις οποίες τρέφονται οι λαϊκιστές είναι πραγματικές και πρέπει να αντιμετωπιστούν».
Αν θέλω να φάω τηγανιτές πατάτες θα παραγγείλω σιγά μη κάτσω να τις φτιάξω εγώ....αλλά κρέατα και ψάρια μια χαρά τα ψήνει χωρίς λάδι.Μια κουταλιά και καλά θέλει ......
Συγκρίνεις τις πατάτες του ερφράϊερ με τις κανονικά τηγανισμένες σε ένα λίτρο ζεματιστό , φρέσκο ελαιόλαδο ;
Του ερ .... είναι για γκόμενες που κάνουν γιόγκα πιλάτες στο χαλάνδρι/μαρούσι/φάληρο .... και τις τρώνε με μπρόκολα
και σπαράγγια ....
Ναι ρε τύπε.Αν θέλω να φάω τηγανιτές πατάτες θα παραγγείλω σιγά μη κάτσω να τις φτιάξω εγώ....αλλά κρέατα και ψάρια μια χαρά τα ψήνει χωρίς λάδι.
Aπ οτι φαίνεται οι Τουρκοι είναι ικανοποιημενοι πάντως γιατι 5 επενδυτες σε μια βαρκα που πνίγηκαν ειπαν οτι ειναι ατυχημα, δεν ειπαν οτι τους πνιξαμε. Στην "τουρκική πλευρα" του Αιγαίου.Για πες.....
![]()
Έχουμε Καιρίδη μαν,μην φοβάσαι.....Aπ οτι φαίνεται οι Τουρκοι είναι ικανοποιημενοι πάντως γιατι 5 επενδυτες σε μια βαρκα που πνίγηκαν ειπαν οτι ειναι ατυχημα, δεν ειπαν οτι τους πνιξαμε. Στην "τουρκική πλευρα" του Αιγαίου.
Ουτε για Turkaegean δεν ειπαν
Μπα σε πρόλαβε το ΔΝΤΑν πάω εγώ μπροστά θα πάει και Η ΕΛΛΑΔΑ γιατί θα προσλάβω κόσμο με ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και θα πληρώνω ΚΑΙ ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
Έρχεται η ανάπτυξηΜπα σε πρόλαβε το ΔΝΤ
![]()
Το ΔΝΤ αδειάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Οχι σε αυξήσεις μισθών-συντάξεων, χρήμα για επενδύσεις | Το Κουτί της Πανδώρας
Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάζει αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο από 1/1/2024, το ΔΝΤ έρχεται να βάλει φρένο στον «οδικό χάρτη» της νέας τετραετία για τη ΝΔ.www.koutipandoras.gr