alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Μπα, παραπανω απο 2 εκατομμυρια ειναι. Ανετα...Tελικα εισαι πολυ ευκολοπιστος ρε,και εγω νομιζα οτι τρολαρεις.
Μπα, παραπανω απο 2 εκατομμυρια ειναι. Ανετα...Tελικα εισαι πολυ ευκολοπιστος ρε,και εγω νομιζα οτι τρολαρεις.
Δεν γραφει παιδακι μου στο σάιτ τα ατομα υπο αναστολη.εντωμεταξυ εψαξα για τον παυλοπουλο ο οποιος ηταν σιγουρα δικηγορος ΔΣΑ αλλα δεν τον βγαζει
κατα λαδακη μπορει να μην εχει τελειωσει τη νομικη κι αυτος
εντωμεταξυ εψαξα για τον παυλοπουλο ο οποιος ηταν σιγουρα δικηγορος ΔΣΑ αλλα δεν τον βγαζει
κατα λαδακη μπορει να μην εχει τελειωσει τη νομικη κι αυτος
σιγα το αχουρι ρε τυπε
λες και μπηκες 16ος στο χαρβαρντ μας το λες
Μα φυσικα.Και θα ηταν ολη μερα στο ιντερνετ να τσακωνεται σε ολα τα πολιτικα σαιτ αντι να τα γλενταει.Μπα, παραπανω απο 2 εκατομμυρια ειναι. Ανετα...
Και γιατι να γινει δικηγορος αν δεν την ενδιεφερε?
Και γιατι να γινει δικηγορος αν δεν την ενδιεφερε?
Δεν σε αρέσει η αλήθεια έτσι παίχτη?
Λίγο πιο πάνω στο post σου υπάρχει η υπογραφή του gianevan: Πάρτε μια πούτσα τώρα να μάθετε τί ψηφίζετε!
Αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι και μερικοί συνεχίζουν να στρουθοκαμηλίζουν.
Αυτούς που έδωσαν την εξουσία σε επικίνδυνους που εκπροσωπούν το σύστημα που μας χρεοκόπησε.
Όταν αποφάσισαν να αλλάξουν οι άλλοι τα τρωτικτά που επιβιώνουν σε όλες τις συνθήκες βρήκαν νέο κόμμα να τρυπώσουν κι ο λαός το επιβράβευσε.
Μιλούσα με ένα φίλο μου σήμερα που με 25 χρόνια υπηρεσία στο στρατό πήρε σύνταξη και εφάπαξ που επένδυσε σε μαγαζί στο νησί του που το άνοιξε για την κόρη του. Αυτούς που στα 43 τον έκαναν συνταξιούχο τους μαύρισε επειδή δεν ήθελε τον ΕΝΦΙΑ.
Σήμερα και ΕΝΦΙΑ πληρώνει και νέοι φόροι ετοιμάζονται και οι λαθρομετανάστες έχουν στήσει αντίσκηνο μπροστά στο μαγαζί του.
Τραβά τα μαλλιά του τώρα αλλά τα ήθελε ο κώλος του η δεν τα ήθελε?
Και μένα δεν με άρεζαν πολλά πράγματα, δεν πας όμως να ψηφίσεις χειρότερους που δίνουν υποσχέσεις.
Καλά τα λέει η Μπακογιάννη, δημαγωγούς και λαοπλάνους ψηφίζει ο λαός και μετά γκρινιάζει ότι τον εξαπάτησαν. Τις αλήθειες δεν τις ακούμε.
Eίναι γνωστό ότι οι αριστερούληδες τα παίρνετε τα πτυχία μούφα και στη λοβιτούρα και σε αντάλλαγμα στηρίζετε συγκεκριμένους καθηγητές στην πρυτανεία κλπ...τα ξέρουμε αυτά...Εγώ, ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ , βλαχάκο που λες συνέχεια ψέματα,
μπήκα 16ος στο ΕΜΠ , και δεν μπήκα με ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ όπως εσύ
στην σχολή Ηλεκτρολόγων !
Εσύ έχεις ΞΕΧΑΣΕΙ και τα βασικά , από αυτά που διδάχτηκες στο Πολυτεχνείο !
Μόνο επιχειρηματικά, ασχολείσαι με την κινητή τηλεφωνία.
τυπε μου ο πλουσιος μητσοτακης σπουδασε εδωΚαποιος που μπηκε με αυτη τη σειρα, ειχε για πλακα μεσο ορο ανω του 17,5/20. Οποτε ηταν μαλλον καλος μαθητης. Απο την αλλη καποιος που παει απευθειας σε οποιοδηποτε πολυτεχνειο του εξωτερικου ... απλως ειναι πλουσιος ... αλλα μαλλον μπουχεσας φλωρος γκασμας ...
ΡΕ ΨΑΞΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΕίπαμε, δεν αναφέρονται αυτοί που είναι σε αναστολή.
Αλλά, έχει τα τηλέφωνα και έχεις δικαιωμα να ρωτήσεις
αν κάποιος υπήρξε μέλος .Δημοσιεύεται υποχρεωτικά
ο διορισμός κάποιου σαν δικηγόρου, και έτσι δεν είναι " απόρρητο"
προσωπικό δεδομένο.
Η Μπακογιάννη είναι αμόρφωτη. Εχει τελειώσει ένα κολλέγιο για
γραμματείς , και η μόρφωσή της είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.
τυπε μου ο πλουσιος μητσοτακης σπουδασε εδω
Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική.
Eίναι γνωστό ότι οι αριστερούληδες τα παίρνετε τα πτυχία μούφα και στη λοβιτούρα και σε αντάλλαγμα στηρίζετε συγκεκριμένους καθηγητές στην πρυτανεία κλπ...τα ξέρουμε αυτά...
Της πλακας το πτυχιο του Κούλη στο Χαρβαρντ.Πρώτα απ'όλα εγώ δεν ήμουν αριστερός, αλλά κεντρώος.
Ποτέ δεν ήμουν συνδικαλιστής, και τα μαθήματα τα πέρασα πολλά
με άριστα , και όχι με τη βάση.
Η Ντόρα ΔΕΝ έχει πτυχίο νομικής , ούτε από το εξωτερικό , ούτε
από την Ελλάδα, παρά την επιθυμία του πατέρα της.
Αυτό είναι το θέμα.
ΟΥΤΕ ο Κυριάκος, τα κατάφερε να πάρει πτυχίο νομικής
στο εξωτερικό ή στην ελλάδα .
Τα πτυχία που πήραν στο εξωτερικό , πολιτικών επιστημών
κοινωνιολογίας κλπ. είναι της ΠΛΑΚΑΣ .
ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τον πατέρα τους , σε μόρφωση και ευφυϊα.
φτανει που ο μιχαλολιακος σπουδασε μαθηματικος λαλακη και γραφει χειροπιαστη ποιησηΕισαι κλοουν ; ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ , ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
Για σπουδες , εφυγε στο εξωτερικο.
Με πιανεις ; Στα 18 , τελειωσε την 3η Λυκειου στο Αμερικανικο Κολλεγιο και εφυγε για σπουδες στις ΗΠΑ. Κοστος 4 ετων σπουδων με διδακτρα και ατομικα εξοδα, χαλαρα 500.000$ . Και βεβαια σπουδασε μαλακιες. Τιποτε χειροπιαστο.
ΡΕ ΨΑΞΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ