Γιατί οι άλλοι τι είναι; Βλέπεις καμία διαφορα; Απλά αυτός είναι και νταλαβεριτζης. Οι άλλοι νόμισαν ότι με τις παλιές κλασσικές σεχταριστικές μαλακό δολοπλοκίες θα επιπλεύσουν. Οι άλλοι μου θυμίζουν κλοουν σε αμερικάνικο ροντέο. Και μιας κι ο Στεφαναρας είναι κλασσικό αμερικανακι, την έκανε ροντέο την προοδευτική συμμαχία. Και τους έβαλε να τρέχουν γύρω γύρω να μαζέψουν τον ταύρο που ξαμολησε. Είμαι περίεργος να δω αν οι φευγατοι μαζέψουν 15-16 βουλευτές.Ενας κλοουν ειναι....μιλουσε και νομιζες οτι πηραν εναν τουριστα απεξω του δωσανε ενα μικροφωνο και του ειπαν βγαλε λογο.Ο Τσιπρας πρεπει να εχει αλλαξει 10 συκωτια απο τα γελια με το χουνερι που τους εκανε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.995
- Πόντοι
- 19.795
Ο ένας, ένας άσχετος, από το πουθενά, χωρίς πολιτικό λόγο, τούς πήρε το ΑΦΜ, για πλάκα.Γιατί οι άλλοι τι είναι; Βλέπεις καμία διαφορα; Απλά αυτός είναι και νταλαβεριτζης. Οι άλλοι νόμισαν ότι με τις παλιές κλασσικές σεχταριστικές μαλακό δολοπλοκίες θα επιπλεύσουν. Οι άλλοι μου θυμίζουν κλοουν σε αμερικάνικο ροντέο. Και μιας κι ο Στεφαναρας είναι κλασσικό αμερικανακι, την έκανε ροντέο την προοδευτική συμμαχία. Και τους έβαλε να τρέχουν γύρω γύρω να μαζέψουν τον ταύρο που ξαμολησε. Είμαι περίεργος να δω αν οι φευγατοι μαζέψουν 15-16 βουλευτές.
Οι άλλοι, οι περισσότεροι με "ξύλινο" πολιτικό λόγο, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάσανε το κόμμα μέσα από τα χέρια τους.
Κι έχουν και το θράσος να κατηγορούν τον Τσίπρα. Που αν δεν ήταν αυτός δε θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους, που έλεγε και ο αείμνηστος Κατσιφάρας του παλιού Ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ.Ο ένας, ένας άσχετος, από το πουθενά, χωρίς πολιτικό λόγο, τούς πήρε το ΑΦΜ, για πλάκα.
Οι άλλοι, οι περισσότεροι με "ξύλινο" πολιτικό λόγο, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάσανε το κόμμα μέσα από τα χέρια τους.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.439
- Πόντοι
- 6.256
Ενας κλοουν ειναι που εβαλε ο Τσιπρας για να γελοιοποιησει τα σουργελα που του κανανε βρωμικο πολεμο οσο ηταν αυτος προεδρος....ουτε Στεφαναρος ειναι ουτε τιποτα αλλο.
Ναι μείωσε το ΦΠΑ στα καύσιμααλλα νταλα κουτρουβαλα της παρασκευης το γαλα...
δεν εχει σχεση ιδιωτες επαγγελματιες αλλα πας με εφκ
το ενα ''βοηθαει'' που αρχιδια βοηθαει τους ιδιωτες το αλλο βοηθαει του παντες
σκεψου λιγο πριν γραψεις ή τα πεις στο μικροφωνο δεν ξερω και τι κανεις τωρα πλεον
Στα βασικά τρόφιμα
Δώσε μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις
Δώσε μεγάλες αποζημιώσεις στους πληγέντες
Και βγάλτα όλα αυτά από την τσέπη σου
Δεν μιλάω προσωπικά μιλάω γενικάΑσυναρτησία είναι τα σεντόνια που μας αραδιαζεις.
Έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ εντολή στα τρολ να σε συκοφαντουν εδώ μέσα, γιατί είσαι πολιτικός τους αντίπαλος;
Ρε, μπας και σε βάρεσε κανένας κεραυνός στην πρόσφατη νεροποντή;
Εγώ ξέρω προσωπικά ότι ενώ δεν βρίζω κανέναν με βρίζουν πολλοι
Και δεν βρίζουν μόνο εμένα αλλά πολλούς από αυτούς που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία
Και δολοφονούν και χαρακτήρες
Ξέρεις ότι επί πάρα πολλά χρόνια που ασχολούμουν με τα χωράφια στο νησίΞέρεις σε ποσες χιλιάδες μικροεπιχειρησεις και μικρομάγαζα, από μαγαζιά εστίασης, ψιλικαντζιδικα της γειτονιάς, συνοικιακά εμπορικά, τουριστικές επιχειρήσεις σε νησια και πολλά άλλα ακόμα, δουλεύουν μαύρα, χωρίς ασφαλιση, 2 και 3 άτομα της ίδιας οικογένειας, για να μπαίνει ΕΝΑ ΜΟΝΟ, αξιοπρεπές μεροκάματο στο σπίτι; Άντε και να παίρνει και ένα χαρτζιλίκι το παιδί το Σαββατοκύριακο; Αυτά είναι παραπάνω από το 50% των επαγγελματιών στην Ελλάδα.
Μην βρίζεις λοιπόν, μην κρίνεις τους επαγγελματίες, όταν είσαι μυρωδιάς του πως κινείται να οικονομία στην Ελλάδα.
Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ
Κάποιος που εργάζονταν στα χωράφια δεν έδωσε απόδειξη;
Όταν έρχεται ο υδραυλικός ηλεκτρολόγος σπίτι σου έρχεται με την οικογένειά του;
Όταν πας στο γιατρό είναι με τον γιο του και την κόρη του;
Στη λαϊκή πόσες φορές παίρνεις απόδειξη η πλειοψηφία είναι οικογένειες εκεί;
Στους μεσίτες βλέπεις οικογένειες;
Στα ιδιαίτερα του κάνουν οικογένειες;
Και σταματώ γιατί μπορώ να γράψω δεκάδες τέτοια
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.569
- Πόντοι
- 3.656
Κάτι δεξιοί δημοκράτες εδώ δεν είναι που κατηγορούν για τρολλ του σύριζα όσους έχουν άλλη άποψηΚαι δολοφονούν και χαρακτήρες
ή έβγαλαν τρομολάγνους και αντισημίτες όσους δεν συμφωνούν με την εθνοκάθαρση στην γάζα?
Μιλάμε για troll που σπιλώνουν συνειδήσειςΚάτι δεξιοί δημοκράτες εδώ δεν είναι που κατηγορούν για τρολλ του σύριζα όσους έχουν άλλη άποψη
ή έβγαλαν τρομολάγνους και αντισημίτες όσους δεν συμφωνούν με την εθνοκάθαρση στην γάζα?
Όχι για ανθρώπους που έχουν αντίθετη άποψη και τη διατυπώνουν με επιχειρήματα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.569
- Πόντοι
- 3.656
Ναι αυτό λέω...κάτι γαλάζιοι δεξιοί δημοκράτες προσπαθούν να βαφτίσουν τρολλ αυτούς που εκφράζουν αντίθετη άποψη με επιχειρήματα...Μιλάμε για troll που σπιλώνουν συνειδήσεις
Όχι για ανθρώπους που έχουν αντίθετη άποψη και τη διατυπώνουν με επιχειρήματα
δεν τους έχεις ακουστά μάλλον
Εγώ ξέρω διαγωνισμό για μπράβο κούληδες και όχι για τσιπρομπράβοΝαι αυτό λέω...κάτι γαλάζιοι δεξιοί δημοκράτες προσπαθούν να βαφτίσουν τρολλ αυτούς που εκφράζουν αντίθετη άποψη με επιχειρήματα...
δεν τους έχεις ακουστά μάλλον
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.569
- Πόντοι
- 3.656
ναι γύρνα τη μπιφτέκα αφού δε ξέρεις τι να πεις....Εγώ ξέρω διαγωνισμό για μπράβο κούληδες και όχι για τσιπρομπράβο
ισχύει ή δεν ισχύει αυτό που έγραψα???? άσε τους διαγωνισμούς
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
γτ το πας απο που βγηκε;Ναι μείωσε το ΦΠΑ στα καύσιμα
Στα βασικά τρόφιμα
Δώσε μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις
Δώσε μεγάλες αποζημιώσεις στους πληγέντες
Και βγάλτα όλα αυτά από την τσέπη σου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.288
- Πόντοι
- 12.756
δεν ειναι απο την τσεπη του αυταγτ το πας απο που βγηκε;
νομιζει οτι το κράτος παράγει απο κάπου λεφτά
Μιλάμε για οικονομική διάνοια ο τυπος
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.569
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ ξέρω διαγωνισμό για μπράβο κούληδες και όχι για τσιπρομπράβο
ναι έτσι μπούκωνε γαλάζια γλύφτρα και κάνε μόκοναι γύρνα τη μπιφτέκα αφού δε ξέρεις τι να πεις....
ισχύει ή δεν ισχύει αυτό που έγραψα???? άσε τους διαγωνισμούς
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
σταματα εσυ δεν ξερεις μας τα εδωσαν να καταπολεμησουμε την ανοδο των τιμωνδεν ειναι απο την τσεπη του αυτα
νομιζει οτι το κράτος παράγει απο κάπου λεφτά
Μιλάμε για οικονομική διάνοια ο τυπος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εβρισεςναι έτσι μπούκωνε γαλάζια γλύφτρα και κάνε μόκο
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.569
- Πόντοι
- 3.656
όταν πρέπει είμαι αδέκαστος και σκληρός τιμωρόςεβρισες
Για να σε βρίζουν πολλοί κάτι δεν πάει καλά με σένα.Δεν μιλάω προσωπικά μιλάω γενικά
Εγώ ξέρω προσωπικά ότι ενώ δεν βρίζω κανέναν με βρίζουν πολλοι
Και δεν βρίζουν μόνο εμένα αλλά πολλούς από αυτούς που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία
Και δολοφονούν και χαρακτήρες
Καλά, αυτό με τη δολοφονία του χαρακτήρα σου είναι καρφί για ψυχίατρο.
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
βριζεις γτ δεν εχεις επιχειρηματαόταν πρέπει είμαι αδέκαστος και σκληρός τιμωρός
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.569
- Πόντοι
- 3.656
ε και εγω τι ειπα?βριζεις γτ δεν εχεις επιχειρηματα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27