Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.132
- Πόντοι
- 12.756
δεν υπαρχει ποσοστοΕίσαι αυτοαπασχολούμενος. Μετακινείσαι με το αυτοκίνητό σου. Δεν το είχες δηλώσει επαγγελματικό κατά την αγορά. Δεν είχες λόγο να το κάνεις. Τώρα όμως είναι απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς σου.
Βενζινες, σέρβις, λαστιχα, ότι άλλο προκυψει τα κόβεις τιμολόγιο. Στα πετάει έξω ότι ώρα θέλει;
Βενζίνες ειδικά που μπορείς να κόψεις και απόδειξη μέχρι τα 100 ευρώ και να την περάσεις στα έξοδα, έχουν κόψει πολλές φορές σε πάρα πολλούς. Καφέδες αν αγοράσεις με τιμολόγιο 5-6 συσκευασιες για το γραφείο στους πετάει εύκολα εξω γιατί είσαι ένας. Μπορώ να σου πω αρκετά τέτοια παραδείγματα.
Έπιασα κουβέντα κάποτε με έναν έφορο. Κόβουν στη λογική του τι πληρώνεις φόρο. Αν δίνεις ενα ποσό με λογική ποσοστιαία επί του εισοδηματος τα περνάνε όλα. Δεν ασχολούνται.
Αν δηλώνεις λίγα κόβουν μέχρι και τιμολόγια καυσιμων γιατί δεν αναγράφουν τα χιλιόμετρα επάνω ή τον αριθμό αυτοκινήτου.
Δε μου είπε ποιο είναι το ποσοστό που έχουν μπουσουλα κατά τον έλεγχο.
ειναι στην διακριτικη ευχέρεια αυτου που κάνει τον ελεγχο
και οσο πιο πολυ "δικαιολογημένο" και με αποδείξεις το έχεις το έξοδο τόσο πιο ευκολο να στο περάσουν
Τι εχω περάσει Παναγιά μου εκει μεσα στα Εξοδα υποδοχης και φιλοξενίας
Τι λειτουργικες δαπάνες εχω κάνει σε Ιθακη, Μεγαλη Βρετανία , Σπονδες , Αστερα Βουλιαγμενης