Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.090
- Πόντοι
- 3.656
Εσεις το ματιασατε το αριστουργημα και σκουριασε!!!Μαρουσι πάμε ψωνίζουμε και θαυμάζουμε και καλατραβα από δίπλα
Εσεις το ματιασατε το αριστουργημα και σκουριασε!!!Μαρουσι πάμε ψωνίζουμε και θαυμάζουμε και καλατραβα από δίπλα
Δε το ματιάσαμεΕσεις το ματιασατε το αριστουργημα και σκουριασε!!!
Να πατε να το φτιαξετε!!!!Δε το ματιάσαμε
Εδώ και χρόνια πάμε πίνουμε στα κλάμπς και μετά πάμε και κατουράμε στο στέγαστρο Ε θα σκουριάσει κάποια στιγμή
Περιμένουμε την απευθείας ανάθεσηΝα πατε να το φτιαξετε!!!!
Το εγχειριδιο το εχετε???Περιμένουμε την απευθείας ανάθεση
έχουμε εμπειρία εμείς δε χρειαζόμαστε οδηγίες έχουμε ξαναφτιάξει τέτοιοΤο εγχειριδιο το εχετε???
Ειδικά άμα το γράφεις εσύ, ένας λόγος παραπάνω να κοιμάμαι ήσυχος.καλα καλα γλωσσοφιλα και τα αρχιδια μου.....εισαι σκετη ντροπη με λιγα λογια....μαλακας της γης!
Στηρίζουμε ρουκέτα είτε από Χαμας είτε από Χεζμπολαχ να καρφωθεί στο κωλαντερο του αυτιστικού μαλακα....
Και εάν δεν έχουν να κάνουμε έναν έρανο να αγοράσουν μια smart napalm για σιγουριάΣτηρίζουμε ρουκέτα είτε από Χαμας είτε από Χεζμπολαχ να καρφωθεί στο κωλαντερο του αυτιστικού μαλακα....
Εχει προβλημα ο δεκτης,η επαφη εχει κοπειΣτη εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων
Κάτι ξέρεις εσύ παραπάνωΕχει προβλημα ο δεκτης,η επαφη εχει κοπει
Φαντάσου κωλοχαρακτήραςΣε εβαλε ingore ο μπατζανακης?
Aσε εβαλε και εμενα...Φαντάσου κωλοχαρακτήρας
Εμενα δε θα με βάλει γιατι ειμαι δεξιοςAσε εβαλε και εμενα...
Γιάλαντζι είσαι και εσύ νομίζω. Δεν σου έκανε likeΕμενα δε θα με βάλει γιατι ειμαι δεξιος
Αυτός έπαιρνε μαύρα χρήματα κ τα έχωνε στο στρώμα. Εσένα που σου εχωναν μαύρες ψωλες γιατί φωνάζεις τώρα?Τι σκουζεις μωρη νυχου???
Μαυρα τα επαιρνες τοσα χρονια και τα παραχωνες στο στρωμα κλεφτοκοτα!!!!