Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.083
- Πόντοι
- 3.656
Μικρό–μικρό τ’ αλώνι σου, μα είν’ κατάδικό σου.Στης μυλωνούς τον πισινό ζητάς καλλιγραφία.
Μικρό–μικρό τ’ αλώνι σου, μα είν’ κατάδικό σου.Στης μυλωνούς τον πισινό ζητάς καλλιγραφία.
Του άγιου άναβε ένα κερί και του διαβόλου δέκα.Το βλεπετε αυτο το βουνο που ειναι σπαρμενο ρυζι
Θυμαστε που σας γαμαγα και μου λεγατε μυριζει;
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!!!
ΟΥΠΣ! ΠΡΟΈΚΥΨΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ!Το βλεπετε αυτο το βουνο που ειναι σπαρμενο ρυζι
Θυμαστε που σας γαμαγα και μου λεγατε μυριζει;
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!!!
Εχω την εντυπωση οτι τον ειχα δει με Ταυλερ πριν απο πολλα χρονια σε πτηση της Ετζιαν απο Αθηνα για Χανια.Κοιτα,
Πινατ εχει, Tyler δεν εχει αλλα οκ, μικρό το πρόβλημα
Το εφτιαξα λιγοΚοιτα,
Πινατ εχει, TylerΕΠΙΣΗΜΑδεν εχει αλλα οκ, μικρό το πρόβλημα
Εχω την εντυπωση οτι τον ειχα δει με Ταυλερ πριν απο πολλα χρονια σε πτηση της Ετζιαν απο Αθηνα για Χανια.
Μοιραστηκε ενα ποτηρι νερο που επινε με τον σωματοφυλακα του, που καθοταν διπλα του, εγω νομιζα οτι ο αλλος απλως δοκιμασε πριν του το δωσει, μηπως ειναι δηλητηριασμενο, οπως δοκιμαζανε παλια οι δοκιμαστες, αλλα η γυναικα μου μου ειπε οτι ειδε καποια σημαδια που εδειχναν μεγαλη οικειοτητα και που εγω δεν μπορουσα να ξεχωρισω.
Τυπε, αυτα ειδαν τα ματια μου, αυτα λεω. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, εξ αλλου αυτο το ειδαν και αλλοι συνεπιβατες και η αεροσυνοδος που του εφερε το ποτηρι με το νερο.
Προσπαθησα να το κανω εικονα....Δεν σε αμφισβητώΤυπε, αυτα ειδαν τα ματια μου, αυτα λεω. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, εξ αλλου αυτο το ειδαν και αλλοι συνεπιβατες και η αεροσυνοδος που του εφερε το ποτηρι με το νερο.
Περασανε βεβαια πανω απο 10 χρονια απο τοτε.
Εχω την εντυπωση οτι τον ειχα δει με Ταυλερ πριν απο πολλα χρονια σε πτηση της Ετζιαν απο Αθηνα για Χανια.
Μοιραστηκε ενα ποτηρι νερο που επινε με τον σωματοφυλακα του, που καθοταν διπλα του, εγω νομιζα οτι ο αλλος απλως δοκιμασε πριν του το δωσει, μηπως ειναι δηλητηριασμενο, οπως δοκιμαζανε παλια οι δοκιμαστες, αλλα η γυναικα μου μου ειπε οτι ειδε καποια σημαδια που εδειχναν μεγαλη οικειοτητα και που εγω δεν μπορω να ξεχωρισω.
Ενώ όταν το ΠΑΣΟΚ περηφανεύεται ότι πήρε 70 δήμους και διεκδικεί Δεν ξέρω πόσους άλλους όλα είναι καλάO ξεφτίλας πρωθυπουργός κοματοποιει τις τοπικές εκλογές κ έτρεχε Άλεξcity και Θεσσαλία ώστε να κάνει μπλε όλο το χάρτη
Όλη του η έννοια να γίνει μπλε ο χάρτης κ όχι έργα ....
Εσύ είσαι κρυφοπασοκος όχι εγώ...Ενώ όταν το ΠΑΣΟΚ περηφανεύεται ότι πήρε 70 δήμους και διεκδικεί Δεν ξέρω πόσους άλλους όλα είναι καλά