Επισκέπτης
αν δεν γίνει κράτος η Ελλάδα χωρίς κομματισμό αλλά με αξιοκρατία και διαφάνεια, άσπρη μέρα δεν θα δούμε..το ερώτημα δεν είναι αν κάποιος μπορεί να το κάνει, αλλά αν η κοινωνία είναι έτοιμη να το αποδεχθεί.
Ο ενας τους μαλακες τους κανει συμβουλους,στην νδ τους κανουνε αντιπροεδρους
Εισαι,δεν υπαρχει αμφιβολια μαν αφου πιστευεις σε κλεφτες.
μια απο τις ελαχιστες σωστες κι ωριμες αποψεις που γραφτηκαν σε αυτο το μπουρδολογικο θρεντ...αν δεν γίνει κράτος η Ελλάδα χωρίς κομματισμό αλλά με αξιοκρατία και διαφάνεια, άσπρη μέρα δεν θα δούμε..το ερώτημα δεν είναι αν κάποιος μπορεί να το κάνει, αλλά αν η κοινωνία είναι έτοιμη να το αποδεχθεί.
αν δεν γίνει κράτος η Ελλάδα χωρίς κομματισμό αλλά με αξιοκρατία και διαφάνεια, άσπρη μέρα δεν θα δούμε..το ερώτημα δεν είναι αν κάποιος μπορεί να το κάνει, αλλά αν η κοινωνία είναι έτοιμη να το αποδεχθεί.
βασικά δεν πιστεύω πολύ σε αρχηγούς και σωτήρες, απλά το θέμα είναι να αντιλαμβάνονται τον παλμό της κοινωνίας και το πνεύμα της εποχής και να πρωτοστατούν στις αλλαγές που επιτάσσουν οι καιροί.Νομίζω πως ξερουμε την απαντηση, δες τις επιλογές μας....
Νομίζω πως ξερουμε την απαντηση, δες τις επιλογές μας....
Νομίζω πως ξερουμε την απαντηση, δες τις επιλογές μας....
Εισαι,δεν υπαρχει αμφιβολια μαν αφου πιστευεις σε κλεφτες.
Ειχα,δεν εχω.Πες οτι εβγαινε η χ.α. ρε μαν ενω την ψηφισες,και εκανε τις ιδιες μαλακιες.Τι θα εκανες θα συνεχιζεςτυπε, εσυ εχεις πιστεψει τσιπρα :S
Ας πουμε πραγματικο παραδειγμαΕιχα,δεν εχω.Πες οτι εβγαινε η χ.α. ρε μαν ενω την ψηφισες,και εκανε τις ιδιες μαλακιες.Τι θα εκανες θα συνεχιζες
να την ψηφιζεις;Ε τοτε θα ησουν μαλακας οσο ειναι ο συριζαιος που ακομη πιστευει στον συριζα και οσο οι βλακες που
πιστευουν στην ΝΔ.
Δηλαδη εσενα η λογικη σου ελεγε οτι οταν θα εβγαινε ο συριζα θα γινομασταν βορεια κορεα η αλβανια του χοτζα; :SΑς πουμε πραγματικο παραδειγμα
Κάποτε ψηφισα ΝΔ γιατι μας ελεγαν οτι ήταν φιλελευθερη ως κομμα
Στην πράξη όμως δεν ήταν, οποτε μπορώ να πω οτι πλανήθηκα
Εσυ ψήφισες Συριζα που ελεγε οτι ειναι ενα κομμουνιστικο κομμα (δεν με ενδιαφερει πως αποκαλούν τα κομμουνια το ενα το άλλο αριστερα και λοιπες μαλακιες)
Στην πράξη ομως δεν γιναμε Αλβανια του Χοτζα.
Αυτο ήθελες?
Πλανηθηκες επειδή δεν γιναμε Β. Κορέα
Δεν τον ψήφισα ρε τυπε, εσυ τον ψήφισες.Δηλαδη εσενα η λογικη σου ελεγε οτι οταν θα εβγαινε ο συριζα θα γινομασταν βορεια κορεα η αλβανια του χοτζα; :S
Αν ναι,σηκωνω τα χερια ψηλα με την περιπτωση σου.
Δηλαδη οταν βγηκε ο Προντι δικε μου,εγινε βορεια κορεα η Ιταλια;Δεν τον ψήφισα ρε τυπε, εσυ τον ψήφισες.
Που σε απογοήτευσε, τι δεν εκανε απο αυτά που πρεσβευε ως κομμουνιστικο κομμα?
Σε χαλασε που δεν κρατικοποιήθηκαν τα πάντα
Γιατι αυτο ειναι κομμουνισμος και ο Συριζα ειναι ενα κομμα κομμουνιστών
Να σου θυμισω ότι και ο Τσαουσεσκου κομμουνιστής ήταν
Δηλαδη οταν βγηκε ο Προντι δικε μου,εγινε βορεια κορεα η Ιταλια;
Η ο Τορνινγκ στην Δανια την εκανε Ρουμανια και αυτος εγινε Τσαουσεσκου;
Δηλαδη οταν βγηκε ο Προντι δικε μου,εγινε βορεια κορεα η Ιταλια;
Η ο Τορνινγκ στην Δανια την εκανε Ρουμανια και αυτος εγινε Τσαουσεσκου;
Γιατι οτι εκαναν οι αλλοι κανουν και αυτοι.Προσληψεις αχρηστων,παραδοση ανευ ορων στους ευρωπαιους,υποσχεσεις για πολεμο της διαφθορας που εμειναν υποσχεσεις,παντελης αποτυχια στο κυνηγι της φοροδιαφυγης,θες και αλλα;Απάντησε μου που απογοητευτηκες και δεν τους ξαναψηφιζεις
Εγώ σου ειπα για την ΝΔ μασησα φιλελευθερισμο και την πάτησα
Εσύ τι μάσησες, κομμουνισμό
Γιατι οτι εκαναν οι αλλοι κανουν και αυτοι.Προσληψεις αχρηστων,παραδοση ανευ ορων στους ευρωπαιους,υποσχεσεις για πολεμο της διαφθορας που εμειναν υποσχεσεις,παντελης αποτυχια στο κυνηγι της φοροδιαφυγης,θες και αλλα;
Δηλαδη πασοκ και νδ ειναι κομμουνισται τυπε;Ευαγγελίζονταν κομμουνισμό τι περίμενες
Οτι δεν θα κάνουν προσλήψεις αχρήστων?
Αυτο ειναι ο κομμουνισμός, αυτος ειναι ο σύριζα
Που ξεγελάστηκες δεν μπορώ να καταλάβω :S
Δηλαδη πασοκ και νδ ειναι κομμουνισται τυπε;