You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
Αν μου τον πληρώσουν εγώ πάω δεν έχω θέμα θα το περάσω έξοδα![]()
Μαυρα αδερφε , δεν δουλευει το POS
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.722
- Πόντοι
- 3.656
δεν εχουμε μαυρα τι μας περασεςΜαυρα αδερφε , δεν δουλευει το POS
ασπρα ολα ολα ξεξασπρα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
οπου τιμιος και η μοιρα του ... λυπάμαιδεν εχουμε μαυρα τι μας περασες
ασπρα ολα ολα ξεξασπρα
Λειτουργείς ως πατρικό πρότυπο από ότι βλέπω.Αγορασε την αποκλειστικη διανομη για την Nestle στην Αρμενία
της εστειλα και εγω 500 ευρω για τα πρωτα εξοδα και θα μου τα επιστρεψει με την πρωτη ευκαιρία
Τον αλλο μηνα θα αγορασει και το φρανσαιζ της ΜακΝτοναλτς για ολη την Αρμενια πάλι , μου ζητησε ηδη ενα χιλιαρικάκι .. θα της το στειλω , μία την εχω την ρουφιάνα
Εντάξει, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.743
- Πόντοι
- 6.256
Ποιος τσομπανη;Ποιος;Καποιος ελεγε οτι η ανασκαφη παλιων ποστ δηλωνει οτι το μελος εχει θεματα και πρεπει να δει ειδικο![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
Ποιος τσομπανη;Ποιος;![]()
Νομικος
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επενδυτικα βοηθαω .. win win ειναι η κατάστασηΛειτουργείς ως πατρικό πρότυπο από ότι βλέπω.
Εντάξει, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.743
- Πόντοι
- 6.256
Περιεργο Ελλαντα 2.0,η οικονομια καλπαζει,πηρε και μετρα για την υπογεννητικοτητα ο Κουλης και παρολαυτα.....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
Ε ειναι λογικο ρε τυπε .. οι φτωχοι κάνουν παιδιά , οι πλούσιοι το πολυ να κανουν ένα ..Περιεργο Ελλαντα 2.0,η οικονομια καλπαζει,πηρε και μετρα για την υπογεννητικοτητα ο Κουλης και παρολαυτα.....
![]()
η μονη διασκεδαση του φτωχου ειναι να γαμαει την φουκαριαρα την γυναίκα του ..
Τωρα εμεις χωρα σε αναπτυξη , ολοι τρωνε με χρυσά κουτάλια , διακοπαρες , εστιατόρια , δεξιώσεις, μπραντς , ψωνια στα μαγαζιά .. γαμανε βιζιτες και οι γυναικες τους το μονο που τους νοιαζει ειναι κανα μποτοξ και που να βγουνε για ντινερ
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.743
- Πόντοι
- 6.256
Εννοειται που χρονος για παιδια οταν δουλευεις σε 2 δουλειες για να γινεις εκατομμυριουχος στην Ελβετια της Μεσογειου!!!Ε ειναι λογικο ρε τυπε .. οι φτωχοι κάνουν παιδιά , οι πλούσιοι το πολυ να κανουν ένα ..
η μονη διασκεδαση του φτωχου ειναι να γαμαει την φουκαριαρα την γυναίκα του ..
Τωρα εμεις χωρα σε αναπτυξη , ολοι τρωνε με χρυσά κουτάλια , διακοπαρες , εστιατόρια , δεξιώσεις, μπραντς , ψωνια στα μαγαζιά .. γαμανε βιζιτες και οι γυναικες τους το μονο που τους νοιαζει ειναι κανα μποτοξ και που να βγουνε για ντινερ
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.722
- Πόντοι
- 3.656
ποιος ειπε τιμιοςοπου τιμιος και η μοιρα του ... λυπάμαι![]()
απλα δεν μπορώ
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.842
- Πόντοι
- 8.346
Λιγοι.. πρέπει να πεθάνουν κ αλλοιΠεριεργο Ελλαντα 2.0,η οικονομια καλπαζει,πηρε και μετρα για την υπογεννητικοτητα ο Κουλης και παρολαυτα.....
![]()
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.083
- Πόντοι
- 19.795
Εγω μπορω (ακομα) αλλα δεν βρισκω.ποιος ειπε τιμιος
απλα δεν μπορώ![]()
(Ειναι απο αλλο ανεκδοτο αυτο)
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.410
- Πόντοι
- 1.106
Χρημα υπάρχει...αλλα δεν υπαρχει
www.news247.gr
![www.news247.gr](https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/10/mitsotakis-5--og-image-1069569.jpg)
Είμαστε ευκατάστατοι. Το ‘πε ο πρωθυπουργός.
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας πληροφορήσει (ξανά) μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης ότι ο μισθός μας αυξάνεται.
![www.news247.gr](https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/09/cropped-news247-favicon-large-512x512-1-1-32x32.png)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.722
- Πόντοι
- 3.656
Δεν μιλάμε για το ίδιο πράμα εΕγω μπορω (ακομα) αλλα δεν βρισκω.
(Ειναι απο αλλο ανεκδοτο αυτο)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
Πανε ολα πριμα , θα αυξηθει η κινηση , για να σκασουν καποιοι τοξικοι που ολα τους ενοχλουν ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Και δεν αγοραζουν και τίποτα φθηνα , Τεσλα ολοι μεσαία ταξη μου![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Η αύξηση των πωλήσεων ξεπέρασε το 32%, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση εδώ και 14 χρόνια. Στην 13η θέση των συνολικών πωλήσεων βρέθηκε η αμερικάνικη φίρμα που κερδιζει μήνα με το μήνα μεγαλύτερα μερίδια…
www.newsauto.gr
Και δεν αγοραζουν και τίποτα φθηνα , Τεσλα ολοι μεσαία ταξη μου
Ρεκόρ πωλήσεων το Σεπτέμβριο – Τρένο η Tesla
Η αύξηση των πωλήσεων ξεπέρασε το 32%, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση εδώ και 14 χρόνια. Στην 13η θέση των συνολικών πωλήσεων βρέθηκε η αμερικάνικη φίρμα που κερδιζει μήνα με το μήνα μεγαλύτερα μερίδια…
![www.newsauto.gr](https://www.newsauto.gr/wp-content/uploads/2023/10/231003104945_tesla_superchargers_serres_saribal_ModelS-plaid-600x314.jpg)
Ρεκόρ πωλήσεων το Σεπτέμβριο - Τρένο η Tesla - NewsAuto.gr
![www.newsauto.gr](https://www.newsauto.gr/wp-content/uploads/2024/02/cropped-240226180205_na_new_favicon-32x32.jpg)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.525
- Πόντοι
- 2.606
θα παρακαλουσα ορισμενοι να μην γραφετε την λεξη τρενο στα σαη και στα δελτια τυπου, γιατι θυμιζετε στους ιθαγενεις οτι ΔΕΝ υπαρχει πλεον τρενο στην ελλαδα!Πανε ολα πριμα , θα αυξηθει η κινηση , για να σκασουν καποιοι τοξικοι που ολα τους ενοχλουν
Και δεν αγοραζουν και τίποτα φθηνα , Τεσλα ολοι μεσαία ταξη μου
Ρεκόρ πωλήσεων το Σεπτέμβριο – Τρένο η Tesla
![]()
Ρεκόρ πωλήσεων το Σεπτέμβριο - Τρένο η Tesla - NewsAuto.gr
Η αύξηση των πωλήσεων ξεπέρασε το 32%, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση εδώ και 14 χρόνια. Στην 13η θέση των συνολικών πωλήσεων βρέθηκε η αμερικάνικη φίρμα που κερδιζει μήνα με το μήνα μεγαλύτερα μερίδια…www.newsauto.gr
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 48.850
- Πόντοι
- 26.141
Aχ μη μου θυμίζεις το ΑζερμπαϊτζάνΕλα τυπε παμε και εμεις παπατζα....Μολις μιλησα στο ιντερνετ με την Αζερμπαιτζανη.Μου ελεγε πως εκει στο Ναγκορνο Καραβλαχ σοδομισε με στραπον κατι αρμενιους Βλακοκ και μετα ηπιε 3 μπουκαλια Βοτκα για να ξεδιψασει.
Το 2021 παραλίγο να κλεβομουν με αζερα .....ευτυχώς δεν έγινε τίποτα κ μετέπειτα γνώρισα την ξαδέρφη της γκόμενας του μεγαλεξανδρου71
Τελευταία τροποποίηση:
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.842
- Πόντοι
- 8.346
Η μόνη χώρα στον δυτικό κόσμο που δεν έχει τρένο.θα παρακαλουσα ορισμενοι να μην γραφετε την λεξη τρενο στα σαη και στα δελτια τυπου, γιατι θυμιζετε στους ιθαγενεις οτι ΔΕΝ υπαρχει πλεον τρενο στην ελλαδα!
Παντού πρώτοι είμαστε ρε μουνοπαναδες με Κούλη κ Νέα Δημοκρατία
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0