Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Ok, δεκτόν.Προσωπικα ναι, θα πηγαινα.
Εμένα δε μου έκατσε (ευτυχώς) μέχρι στιγμής, τώρα πάω άνετα.
Ok, δεκτόν.Προσωπικα ναι, θα πηγαινα.
Τύπε τα χαπάκια σου, ξεχνάς και τι λέγαμε...βαρετός πια...Ποια μπάλα στην εξέδρα ρε ρεζιλη...εσύ δεν έλεγες πως δεν δίναν τα εμβόλια χωρίς συνταγή...εσύ δεν έλεγες τον τράκη κοκάκια....και το επόμενο πρωί ρε κοθωνι το υπουργείο ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να δίνει χωρίς συνταγή τα εμβόλια....και τα γαμωσταυριδια στο πρόσωπο της η μαλακω τα κατάπιε και έφτυσε και τα κουκούτσια....από ποιον ρε τι φοβήθηκε ,έναν κοκακια όπως εσπευσες ρε κολωγλυφτη να ονομάσεις....άντε παραπέρα που χεις και μεγάλες δουλειές... βλήμα...πάνε πιάσε καμία δουλειά κανονική να δεις τι εστί βερίκοκο....αμπαλε κομπλεξικε.
Ακριβώς... βάλε και την χαοτική διαφορά αγοραστικής δύναμης των έξω με εμάς εδώ...πρόσθεσε ότι έχουμε και φουλ ροπή στον μαυραγοριτισμο...... εκρηκτικό κοκτέιλ συνθηκων ανόδου...Οι τύποι έλεγαν ότι η κατανάλωση στο s/m έπεσε από τους 30.000 τόνους στους 12.000. Αλλά η τιμή ακλόνητη.
Τον Ιανουάριο η τιμή παραγωγου ήταν στα 5 € και τώρα 8,50-8,70 €. Στην Ιταλία όμως είναι στα 9,40 €.
Οπότε αναμενουν περαιτέρω άνοδο.
Α καλά....έχουμε μπλέξει με τρολ....αν ψάχνω θεσουλα λέει.... μαγεία!Τύπε τα χαπάκια σου, ξεχνάς και τι λέγαμε...βαρετός πια...
Έχω δουλειές είναι αλήθεια, ψάχνεις θεσούλα?
Ντελίβερι?Α καλά....έχουμε μπλέξει με τρολ....αν ψάχνω θεσουλα λέει.... μαγεία!
κανονικά έπρεπε όλοι οι εμπλεκόμενοι με την Δικαιοσύνη να προσφέρουνΜην τούς χαλάσουμε το πσκ τους
Κανονικά αυτοί έπρεπε να πηγαινουν και ειδικότερα οι υπάλληλοι του υπ δικαιοσύνης
Φυσικά και έπρεπε να πηγαίνουν οι δημόσιοι. Και έπρεπε μάλιστα να ήταν απαραίτητος όρος για την πρόσληψη τους στο δημόσιο.Μην τούς χαλάσουμε το πσκ τους
Κανονικά αυτοί έπρεπε να πηγαινουν και ειδικότερα οι υπάλληλοι του υπ δικαιοσύνης
Aυτο ισχυει επειδη οι γραμματεις τηρουν το οκταωρο και δεν δεχονται να κανουν υπερωριες (επειδη δεν τις πληρωνονται ποτέ).ή να ισχύει το προηγούμενο καθεστώς που τα δικαστήρια δεν έκλειναν στις 2-3 μεσημέρι
Η ακρίβεια στη χώρα είναι πολλά, αλλά είναι και αύξηση της φορολογίας των πολιτών χωρίς να ανακοινωθεί αύξηση της φορολογίας τους....δύο σε ένα λοιπόν...και μαζεύουν χρημα και δεν εισπράττουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο εκλογικό σώμα από μια αύξηση φορ.συντελεστων....προφανως το να διαχειριστούν απλώς τις καταστάσεις με μόνο σκεπτικό την διατήρηση στην εξουσία είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει....
Ναι ε?κανονικά έπρεπε όλοι οι εμπλεκόμενοι με την Δικαιοσύνη να προσφέρουναμισθίκαθημερινές υπερωρίες
Αυτό και τέλος γιατί έχω δουλειά.... δυστυχώς ναι ...ειδικά μετά το συμβάν των Τεμπών πιστεύω πως σε όλων μας τις ζωές συμβαίνει κάτι....μας πάει γαμιωντας από στραβή σε στραβή σαν κοινωνία λες και έχουμε φάει σούπερ μούντζα.....τι να γράψω πρώτο και τι να αφήσω....δηλαδή εσύ όλα καλά,ανεπηρέαστος είσαι ρε παίχτη?Εχεις ξεφυγει καπως τωρα τελευταια ή μου φαινεται?
Συμβαινει κατι στη ζωη σου?
Και ο βασικος τοτε ηταν 40.000 δραχμες, (120 ευρω) ενω τωρα ειναι επτα φορες παραπανω.Γεννημένος στη χούντα, αυτό που ζούμε είναι αδιανόητο. Βγαίναμε με ένα πεντοχίλιαρο στην τσέπη Παρασκευή βράδυ και τη Δευτέρα μας περίσσευαν να κεράσουμε τον καφέ στη δουλειά. Βλαδίμηρε πάτα το.
Είπαν και άλλα εξίσου ενδιαφέροντα. Το 25% της παραγωγής και το 70% της εγχώριας κατανάλωσης κινείται κάτω από τα ραντάρ.Ακριβώς... βάλε και την χαοτική διαφορά αγοραστικής δύναμης των έξω με εμάς εδώ...πρόσθεσε ότι έχουμε και φουλ ροπή στον μαυραγοριτισμο...... εκρηκτικό κοκτέιλ συνθηκων ανόδου...
Οχι μονο ανεπηρεαστος, αλλά σε εξαιρετικη φαση κιολας.Αυτό και τέλος γιατί έχω δουλειά.... δυστυχώς ναι ...ειδικά μετά το συμβάν των Τεμπών πιστεύω πως σε όλων μας τις ζωές συμβαίνει κάτι....μας πάει γαμιωντας από στραβή σε στραβή σαν κοινωνία λες και έχουμε φάει σούπερ μούντζα.....τι να γράψω πρώτο και τι να αφήσω....δηλαδή εσύ όλα καλά,ανεπηρέαστος είσαι ρε παίχτη?
Δλδ μεταξύ του ΕΕ κ του δυ ποιον έπρεπε κανονικά να τσιμπούσε το κράτος για εφ επιτροπή για σένα;Ναι ε?
Δηλαδη οι γραμματεις να καθονται να κανουν καθημερινα υπερωριες, για ποιον λογο? Δεν εχουν οικογενειες, δεν εχουν ασχολιες, δεν ειναι ανθρωποι? Τι μαλακιες ειναι αυτες?
Είναι ανοιχτές οι κόβες τέτοια ώρα, τύπε;Αυτό και τέλος γιατί έχω δουλειά....
νευρικό σε κόβω , τι έγινε ?Ναι ε?
Δηλαδη οι γραμματεις να καθονται να κανουν καθημερινα υπερωριες, για ποιον λογο? Δεν εχουν οικογενειες, δεν εχουν ασχολιες, δεν ειναι ανθρωποι? Τι μαλακιες ειναι αυτες?
η το ότι είσαι αναίσθητοςΟχι μονο ανεπηρεαστος, αλλά σε εξαιρετικη φαση κιολας.
Μπορει να ευθυνεται το οτι δεν γκρινιαζω για τα παντα.
Δεν ρωτηθηκα ποιοι θεωρω οτι πρεπει να ειναι μελη εφορευτικης επιτροπης, ούτε εξεφρασα αποψη επί αυτού. Ειπα απλως τι ισχυει. Πώς φτασαμε στο συμπερασμα οτι θεωρω οτι οι ΔΥ δεν επρεπε να πηγαινουν στις εφορευτικες και πώς φτασαμε στο οτι οι γραμματεις των δικαστηριων πρεπει να δουλευουν 15 ωρες τη μερα?Δλδ μεταξύ του ΕΕ κ του δυ ποιον έπρεπε κανονικά να τσιμπούσε το κράτος για εφ επιτροπή για σένα;
Ουδέποτε ηταν αιτημα των δικηγορων το 9-3. Λαθος στα λεει.νευρικό σε κόβω , τι έγινε ?
κόψανε το νετ στη ...κολομβία ?
τόσα χρόνια απλήρωτοι έμεναν οι γραμματείς ? τι μας λες βρε Αλεξούκο ?
ο δικηγόρος μου γιατί λέει ότι ήταν αίτημα των δικηγόρων το ωράριο 9-3 ?