CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.510
- Πόντοι
- 2.606
αρχιδια καπαμα ολα αυτα που γραφεις...παπατζες για ηλιθιους!Ρε παλιομαλάκα σου έχω ήδη απαντήσει και το αγνοείς ηλίθιε...
αρχιδια καπαμα ολα αυτα που γραφεις...παπατζες για ηλιθιους!Ρε παλιομαλάκα σου έχω ήδη απαντήσει και το αγνοείς ηλίθιε...
Συ είπαςαρχιδια καπαμα ολα αυτα που γραφεις...παπατζες για ηλιθιους!
ρε ντραπηκε και η ντροπη σου λεω ,σα δε ντρεπεσαι να ανεβαζεις παπατζες....διαβασες μηπως τις ανακοινωσεις των φαρμακοποιων επι του θεματος,ειδες μηπως και την αντιδραση των γιατρων στο απροσμενο αυτο "δωρακι"...μηπως ειδες παλι οτι στην υποθεση ειναι παλι αυτοι οι κορακες της νοβαρτις....θα μεινουν χιλιαδες ευπαθεις και ευαλωτα οικονομικα ομαδες πληθυσμου ανεμβολιαστες....αυτο ειναι η ουσια ...Συ είπας
Οι τύποι δεν υπάρχουν....Αγαπηδακη χθες: Με συνταγή γιατρού ο εμβολιασμός για την γριπη.
Αγαπηδακη σήμερα: Χωρίς συνταγή γιατρού από τον Νοέμβριο
Μονο αμα φοραει τα γυαλια.Αγάπηδακη μπαίναμε?
Ναι ρε, σάμπως έχεις δίκιο.ρε ντραπηκε και η ντροπη σου λεω ,σα δε ντρεπεσαι να ανεβαζεις παπατζες....διαβασες μηπως τις ανακοινωσεις των φαρμακοποιων επι του θεματος,ειδες μηπως και την αντιδραση των γιατρων στο απροσμενο αυτο "δωρακι"...μηπως ειδες παλι οτι στην υποθεση ειναι παλι αυτοι οι κορακες της νοβαρτις....θα μεινουν χιλιαδες ευπαθεις και ευαλωτα οικονομικα ομαδες πληθυσμου ανεμβολιαστες....αυτο ειναι η ουσια ...
τριψτο στη μουρη του μαλακα απο πανω που απο χτες το βραδυ κανει τον πονηρο...Αντε για να μην τρελενεστε γεροντακια..
Ανακοινώθηκε: Εμβόλιο γρίπης στο φαρμακείο χωρίς συνταγή - Η τιμή φέτος
Ανατροπή με το εμβόλιο γρίπης. Στο φαρμακείο χωρίς συνταγή. Η νέα ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Νέες πληροφορίες για εμβόλιο γρίπης έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το υπουργείο Υγείας, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χθεσινή εγκύκλιος που ανέφερε ότι το αντιγριπικό εμβόλιο φέτος θα χρειάζεται ι...www.ieidiseis.gr
..εδω δεν ειδες επιθεση τα χαπατα απο χτες...που στην τελικη δεν ειχαν κατι να κερδισουν ,μονο να χασουν,εκτος αν εισαγουν τα εμβολια της νοβαρτης ξερω γω .....ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ!Τελικα το γαμησι απο τον DPG εκανε την δουλεια του ..
Φαντασου τι ηξερε ο κοκακιας για την μαλακισμενη που θα την ξεβρακωνε και σε μια μερα αλλαξε αποφαση
Πρεπει να γινεται της γαμιολας στην μασα και ο κοσμος δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα , 41τακατο και Αγιος ο Θεος
αν εχει αρχιδια πρεπει να τους ξεβρακωσει τελειως παντως...οχι οτι θα το κανει γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και το καταλαβαινω απολυτα ,αλλα ας πουμε θα ειχε ενα ενδιαφερον να μαθουμε τι και πως με ονοματα ,μερη ,συναντησεις,ποσα...λογικα τον εχουν κανει εκατο τηλεφωνα οτι θα βρεθει λυση και πως παρεξηγησε και τα γνωστα!Τελικα το γαμησι απο τον DPG εκανε την δουλεια του ..
Φαντασου τι ηξερε ο κοκακιας για την μαλακισμενη που θα την ξεβρακωνε και σε μια μερα αλλαξε αποφαση
Πρεπει να γινεται της γαμιολας στην μασα και ο κοσμος δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα , 41τακατο και Αγιος ο Θεος
Στο εχω ξαναπει...Εχεις πολυ θυμο μεσα σουτριψτο στη μουρη του μαλακα απο πανω που απο χτες το βραδυ κανει τον πονηρο...
Ανατροπή με το εμβόλιο γρίπης. Στο φαρμακείο χωρίς συνταγή. Η νέα ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Αιντα μαλακες που τρεχετε σαν τις πορδες καθε φορα να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα των αριστων....μολις βγηκε ο αλλος χτες και αρχισε τα περι πληρωμενων πτυχιων απο ναβαρτις και τα περι "ιθακης" και "σουνιου" τρεξανε οι κωλοτρυπιδες να μαζευτουν αρων αρων μη βγουν απλυτα στη φορα σωρηδον!
οχι ιδιαιτερα...η βλακεια μου τη βαραει αρκετα και να με βγαζουνε τυφλο ενω βλεπω πεντακαθαρα....γενικα χαλαρος ειμαι να ξες!Στο εχω ξαναπει...Εχεις πολυ θυμο μεσα σου
δεν θα πει τιποτα, θα τα κρατησει για την επόμενη φορά που θα του κάνουν μαλακία .. συν οτι απο εδω και μετά μαθει απο πουστιες ..αν εχει αρχιδια πρεπει να τους ξεβρακωσει τελειως παντως...οχι οτι θα το κανει γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και το καταλαβαινω απολυτα ,αλλα ας πουμε θα ειχε ενα ενδιαφερον να μαθουμε τι και πως με ονοματα ,μερη ,συναντησεις,ποσα...λογικα τον εχουν κανει εκατο τηλεφωνα οτι θα βρεθει λυση και πως παρεξηγησε και τα γνωστα!
Εχουμε μεγαλη βελτιωση στην διαχειρηση θυμου σε σχεση με πριν απο 2-3 χρονια με τον κορονοιο.οχι ιδιαιτερα...η βλακεια μου τη βαραει αρκετα και να με βγαζουνε τυφλο ενω βλεπω πεντακαθαρα....γενικα χαλαρος ειμαι να ξες!
Ναι αλλά έχουμε μεγάλη αυξηση στα fake news και στις ουρονακατεβατες μαλακίες απο δεξιους ..Εχουμε μεγαλη βελτιωση στην διαχειρηση θυμου σε σχεση με πριν απο 2-3 χρονια με τον κορονοιο.
Μην βριζεις τους δεξιους. Μητσοτακικους θες να πεις.Ναι αλλά έχουμε μεγάλη αυξηση στα fake news και στις ουρονακατεβατες μαλακίες απο δεξιους ..
βεβαια δεν ειναι κάτι που ξαφνιάζει γιατι επιβεβαιώνεται οτι ειναι μαλάκες και άσχετοι , γι αυτο και το σανό πάει σύννεφο