Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
Τραγουδα τώρα εσύ, μονος σου. Βαριέμαι ν' ασχοληθώ άλλο.
Τύπε, μελέτα τη λίστα μου !
Δωρεάν προσφορά στα μέλη !
Μπορείς να την υιοθετήσεις.
Την προσφέρω δωρεάν .

Με τη λίστα αυτή , αγνοείς τους πιο βαρετούς από τη βαρεμάρα .......

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.289
Πόντοι
2.356
1,5% δεν πηρε κανενα κομμα ούτε το Μάιο ούτε τον Ιουνιο.
Αντι να τον βριζεις, μηπως να του απαντούσες στα σοβαρα γιατι βγαζεις προφανη αδυναμια?
Το ότι αυτός με έβρισε πρώτος το πρόσεξες ή μπα;
Να του απαντήσω σοβαρά σε τι ακριβώς; Στο αν θα ξανακυβερνησουμε;
Σοβαρά τώρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ότι αυτός με έβρισε πρώτος το πρόσεξες ή μπα;
Να του απαντήσω σοβαρά σε τι ακριβώς; Στο αν θα ξανακυβερνησουμε;
Σοβαρά τώρα;
Μηπως να μας ελεγες το κομμα για να μην μεινουμε με την περιεργεια?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
1,5% δεν πηρε κανενα κομμα ούτε το Μάιο ούτε τον Ιουνιο.
Αντι να τον βριζεις, μηπως να του απαντούσες στα σοβαρα γιατι βγαζεις προφανη αδυναμια?

Τύπε ....... μήπως μου ξέφυγε κανά ποστ σου ;;;

Υπάρχει χώρα, σε όλο τον κόσμο .... ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

Λόγω ιδιαιτεροτήτων .... αφήνω έξω κούβα, βόρεια κορέα, ιράν , μοζαμβίκη. αφγανισταν .

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ .... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ πχ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , όπως εσύ, είναι καλύτερα ....

όταν λέω όλες τις άλλες .... δεν εννοώ αλβανία, σκόπια , πολωνία ....

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ... ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ....

σου λέω και για μιανμάρ, ινδία, μαδαγασκάρη κτλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τύπε ....... μήπως μου ξέφυγε κανά ποστ σου ;;;

Υπάρχει χώρα, σε όλο τον κόσμο .... ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

Λόγω ιδιαιτεροτήτων .... αφήνω έξω κούβα, βόρεια κορέα, ιράν , μοζαμβίκη. αφγανισταν .

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ .... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ πχ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , όπως εσύ, είναι καλύτερα ....

όταν λέω όλες τις άλλες .... δεν εννοώ αλβανία, σκόπια , πολωνία ....

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ... ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ....

σου λέω και για μιανμάρ, ινδία, μαδαγασκάρη κτλ
Ναι, και τι θελεις απο μενα τωρα?
Να αλλαξω χωρα?
Να αλλαξω επαγγελμα?
Τι?
Μου τα ειπες, μου τα ξαναειπες, μου τα ξαναειπες, μου τα ξαναειπες, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα,ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, τα ειπες, τα ξαναειπες, τα ξαναειπες, τι θελεις επιτελους?

Οποιος δεν του αρεσει, κανει κατι αλλο.
Εγω μια χαρα ειμαι. Εσυ τι ζορι τραβας? Αν εσυ ως ελευθερος επαγγελματιας δεν περνας καλα, κανε κατι αλλο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.289
Πόντοι
2.356
Μηπως να μας ελεγες το κομμα για να μην μεινουμε με την περιεργεια?
Έχω γράψει δεκάδες φορές τι έχω ψηφίσει και τις δυο φορές. Σε όποιον με ρώτησε. Κι εσυ με ρώτησες ξανά και σου απάντησα. Κι εδώ έχουμε κάνει ολόκληρη κουβέντα με ανθρώπους που ψήφισαν συνειδητά το ιδιο, αν και για διαφορετικους λόγους ο καθένας.
Αλλά είσαι καραγκιόζης. Γιατί έρχεσαι να μου πουλήσεις πνεύμα περι βρισίματος και προφανούς αδυναμίας, αλλά όλως τυχαίως, να υποθέσω δεν παρατηρείς ότι απαντώ σε βρισιδι που ξεκίνησε αλλος.
Που εκείνου δεν είναι βρισιδι και προφανής αδυναμία γιατί είστε και οι δύο της ίδιας κομματικής απόχρωσης.
Αντε καληνύχτα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
Ναι, και τι θελεις απο μενα τωρα?
Να αλλαξω χωρα?
Να αλλαξω επαγγελμα?
Τι?
Μου τα ειπες, μου τα ξαναειπες, μου τα ξαναειπες, μου τα ξαναειπες, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα,ποσο ασχημα ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα, τα ειπες, τα ξαναειπες, τα ξαναειπες, τι θελεις επιτελους?
Τύπε η αναλογία posts μας είναι 1 δικό μου για 50 δικά σου.

Κι εσύ σε 146.00 posts μας λες συνέχεια ότι ...

1)Γουστάρεις τρελά ΝΔ
2)Θα κυβερνάει μέχρι να σβήσει ο ήλιος
3)Δεν θα κυβερνήσει ποτέ κανείς άλλος .........

Θα μας γράψεις άλλα 146.000 posts με αυτή τη μαλακία ;;;;;;;;;;;

Πήγαινε γίνε στέλεχος του κόμματος
ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΤΣΑΜΠΑ.

Τα στελέχη κάνουν ζωή Ωνάση και βάλε.

Εσύ δίνεις αίσθηση παρία.

Όσο μας λες το ίδιο με τα προηγούμενα 146.000 posts θα σου θυμίζω τα χάλια σου.

Αμάξι ακριβό δεν παίρνεις .... δεκτό .........

ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ;;; ΣΕ ΠΡΟΙΚΩΟ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ;;;

Έφταξες εξοχικό ;;;

Πήγες ταξίδια ;;;;;;; Ούτε Κολομβία δεν μπορείς να πας .

Πήγες ... διακοπές ;;;; 5 μέρες ;;;

Κάθε φορά που μου λες, να μη γκρινιάζω για τους επαγγελματίες
ΕΝΩ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ....

θα σου λέω να πας να γίνεις τίποτε .... σύμβουλος η Γ.Γ. ....

να τα παίρνεις ....

να μη μας τα πρήζεις τσάμπα !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
ΠΑΝ
Τύπε ήρεμα στα εξηγώ αλλά η μαλακία δε σε αφήνει...
Μείνε στην άγνοιά σου αλλά ψέματα μη λες. Έτσι κι αλλιώς κυβερνηση δεν θα ξαναγίνετε thank god
Λοιπόν αρχιδια εξηγείς...ως συνήθως γράφεις μαλακίες γιατί είσαι ένας φανατικός γλυφτης...πάμε λοιπόν γλυφτρακο σε πενηνταρικα.....Εως και σήμερα τα φαρμακεία δίνουν εμβόλιο στις ευπαθείς ομάδες με μόνο τον ΑΜΚΑ...πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι εμβολιάζονται έτσι....προφανώς γιατί άκουσα τον Τράκη να λέει ότι τον παρακαλαγαν να εισάγει έχει συμβεί το εξής....για να υπάρχει επάρκεια και ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον κοβιντ να μην επιβαρυνθεί το σύστημα υγείας και με γρίπη απλοποιησαν τη διαδικασία....ο Τράκης για να πιάσει τιμή εισαγωγής γιατί λέει κάτι για 9ευρω υπέγραψε συμφωνίες για μεγάλες ποσότητες και για κάποια χρόνια (υποθέτω)...όπως αφήνει να εννοηθεί η αγαπηδακη με κάτι τατσιμητσικο έχει στήσει παραμαγαζο και πάνε για μεγάλη μπάζα με αποτέλεσμα αυτός να βλέπει ότι θα τα βάλει στον πάτο του...το λέει και ο ίδιος επί λέξη....και τι με κοφτει εμένα τον αριστερό θα αναρωτηθείς ως γνήσιος γλυφτης των αρίστων....αυτή η πουστια λοιπόν μάγκα...θα έχει ως αποτέλεσμα να μην εμβολιαστούν χιλιάδες ευπαθείς άτομα λόγο ταλαιπωρίας και κυρίως κόστους....η επίσκεψη στον γιατρό που γράφω ....άντε λοιπόν μαλακές στο διαλο γιατί η σπουδή για πουστια της υπουργου θα έχει αντίκτυπο στην υγεία του λαού και κυρίως στα μη προνομιούχα λαϊκά στρώματα....γκεκε ρε ξεφτίλες γλυφτες....είναι αρκετά πενηνταρακια τώρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έχω γράψει δεκάδες φορές τι έχω ψηφίσει και τις δυο φορές. Σε όποιον με ρώτησε. Κι εσυ με ρώτησες ξανά και σου απάντησα. Κι εδώ έχουμε κάνει ολόκληρη κουβέντα με ανθρώπους που ψήφισαν συνειδητά το ιδιο, αν και για διαφορετικους λόγους ο καθένας.
Αλλά είσαι καραγκιόζης. Γιατί έρχεσαι να μου πουλήσεις πνεύμα περι βρισίματος και προφανούς αδυναμίας, αλλά όλως τυχαίως, να υποθέσω δεν παρατηρείς ότι απαντώ σε βρισιδι που ξεκίνησε αλλος.
Που εκείνου δεν είναι βρισιδι και προφανής αδυναμία γιατί είστε και οι δύο της ίδιας κομματικής απόχρωσης.
Αντε καληνύχτα.
Α καλα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω παλι λεω, οσοι εχετε τοσα νευρα, να το σκεφθειτε μηπως μια μικρη αποχη απο το μπου, σας κανει καλο. Καποιοι παραέχετε νευρα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
Μλκ, τώρα εξηγείται, τουλάχιστον ο άλλος έχει καεί από την κόκα, έχει μια κατά κάποιον τρόπο δικαιολογία.
Έχει καει από την κόκα αλλά τον είχατε ανάγκη και του γλυφατε τα μπαλάκια να εισάγει εμβόλια μαζικά και σε χαμηλές τιμές....και τώρα του γυρίσατε την μπιφτέκα να τα βάλει στον κωλο του να κονομησουν οι δικοί σας ....ο ίδιος τα λέει ξεκάθαρα....και λέει και κάτι λεπτομέρειες σε γρίφους....κάτι για Ιθάκη(όχι το νησί) για Σούνιο...μαλλον ξέρει και που τρώγανε και μένανε όταν υπογράφανε για να τον αφήσουν στην απέξω....άστο μη ζοριζεσαι...θα μάθουμε πάρα πολύ σύντομα τη πουστια έχει γίνει ρε πουστικες ακρίδες ....έχει ζουμί το θέμα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε, ειναι το τεταρτο ποσταρισμα που αναφερεσαι σε γλωσσες σε κωλοτρυπιδες, θα αρχισω να υποπτευομαι οτι κατι σημαινει αυτο, χαλαρωσε λιγακι, λαθος τα λες
Τι να σημαίνει.... αυτό που γράφω ακριβώς σημαίνει ρε ...ότι έχετε βαρεσει λιμιτ απ' στην κωλογλυφα των αρίστων σημαίνει....κάπου κάντε κρατεί ρε μαλακές....έχετε καταντήσει αηδία....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.759
Πόντοι
8.346
Τρομερή ατυχία τελικά, όχι μόνο στο Βόλο αλλά κ σε όλη την χώρα που το 41% του πληθυσμού αποτελείται από αμοιβαδες

• Like
Αντιδράσεις: riding

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.464
Πόντοι
216
Έχει καει από την κόκα αλλά τον είχατε ανάγκη και του γλυφατε τα μπαλάκια να εισάγει εμβόλια μαζικά και σε χαμηλές τιμές....και τώρα του γυρίσατε την μπιφτέκα να τα βάλει στον κωλο του να κονομησουν οι δικοί σας ....ο ίδιος τα λέει ξεκάθαρα....και λέει και κάτι λεπτομέρειες σε γρίφους....κάτι για Ιθάκη(όχι το νησί) για Σούνιο...μαλλον ξέρει και που τρώγανε και μένανε όταν υπογράφανε για να τον αφήσουν στην απέξω....άστο μη ζοριζεσαι...θα μάθουμε πάρα πολύ σύντομα τη πουστια έχει γίνει ρε πουστικες ακρίδες ....έχει ζουμί το θέμα....
ειπε και κατι για καποιες θεσεις που πεταξανε καποιες να μπουνε καποιες αλλες. θα εχουν πολυ φαση τα στορυ του αυτες τις μερες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
Τρομερή ατυχία τελικά, όχι μόνο στο Βόλο αλλά κ σε όλη την χώρα που το 41% του πληθυσμού αποτελείται από αμοιβαδες
Το 41% είναι 2.300.000
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι 4.600.000 που δεν ψήφισαν .
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥΣ.

Μέχρι τέλος της 4ετίας, που θα έχει 5€ το λίτρο η βενζίνη , 3.50€ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης
η μισή χώρα χωρίς ρεύμα
και η φέτα θα κάνει 35€ το κιλό ενώ το ελαιόλαδο θα έχει 45€ το λίτρο

θα πετύχουν στις επόμενες εκλογές η αποχή από 4.600.000 να πάει στα 6.000.000

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.108
Πόντοι
6.256
Το 41% είναι 2.300.000
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι 4.600.000 που δεν ψήφισαν .
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥΣ.

Μέχρι τέλος της 4ετίας, που θα έχει 5€ το λίτρο η βενζίνη , 3.50€ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης
η μισή χώρα χωρίς ρεύμα
και η φέτα θα κάνει 35€ το κιλό ενώ το ελαιόλαδο θα έχει 45€ το λίτρο

θα πετύχουν στις επόμενες εκλογές η αποχή από 4.600.000 να πάει στα 6.000.000
Να πιασεις δευτερη δουλεια,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom